Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 29/04/2022)

iki 10 atraksi mboten umum donya bakal nggumunake sampeyan. Cinderella shaped-tumit dhuwur gereja, bukit dongeng, kreteg gantung, lan trowongan khusus ing Inggris – mung sawetara sing luar biasa lan rada aneh, atraksi sampeyan kudu ngunjungi ing saindhenging donya.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Objek wisata sing ora biasa ing saindenging jagad: Balkon Juliet

Ana sawetara wong sing ora ngerti manawa crita Romeo lan Juliette kedadeyan ing Verona. Menapa malih, sawetara banget wong sing ora kenal karo pemandangan loteng romantis. Salah sawijining atraksi paling unik kanggo ngunjungi Verona yaiku balkon Juliet. Balkon minangka bagéan saka omah, where a Cappello family lived in the 13th century. Nanging, loteng misuwur iki mung ditambahake menyang omah ing 20abad kaping.

Saliyane, loteng wis dadi salah siji saka wisata paling misuwur ing Eropah. Nalika loteng ora duwe peran nyata ing setelan saka crita Romeo lan Juliet, nengsemake atusan pengunjung saben taun. Katresnan, lara ati, dreamers lan pecandu Shakespeare, teka ninggalake cathetan katresnan, kepinginan, lan graffiti ing tembok ing sangisore loteng Juliet.

Rimini menyang Verona Kanthi Sepur

Roma menyang Verona Kanthi Sepur

Florence menyang Verona Kanthi Sepur

Venesia menyang Verona Kanthi Sepur

 

Unusual Attractions Worldwide: Juliet’s Balcony

 

2. Glen Fairy, Pulo Skye

Awujud kerucut, bukit ijo sutra, diubengi blumbang lan grojogan, Fairy Glen minangka salah sawijining papan sing paling ora biasa ing Pulo Langit. Nalika ora ana asal-usul sing dikenal kanggo jeneng unik kasebut, Lanskap Fairy Glen nduweni daya tarik khusus.

Titik paling apik kanggo pemandangan Fairy Glen yaiku saka Castle Owen. Panggonan iki dudu kastil sing nyata, nanging rodo tatanan rock resembling Bèntèng saka kadohan. Fairy Glen cukup cilik; mulane, iku paling apik kanggo gabungke bebarengan karo riko Kilt Rock, Old Man saka Storr, lan Kolam Peri.

 

Fairy Glen, Isle of Skye

 

3. Listrik Ladyland Amsterdam

Museum seni neon pisanan ing donya, ing daya tarik Ladyland listrik ing Amsterdam iku salah siji saka 10 atraksi mboten umum ing Eropah. Malah yen sampeyan ora penggemar museum, museum neon iki pengalaman gedhe kanggo dicekel bocah lan wong diwasa. Saliyane koleksi mineral fluoresensi sing luar biasa, Ladyland nampilake karya seni neon sing luar biasa saka taun 1950-an. Menapa malih, pengunjung njaluk kesempatan priceless kanggo melu nggawe karya seni dhewe, ing katerangan warni.

Atraksi sing luar biasa iki ana ing jantung distrik Jordaan ing Amsterdam, ngendi ruang paling ngisor peteng madhangi lampu warni. Dijenengi sawise album Jimmy Hendrix Electric Ladyland, atraksi kelangan iki kabeh babagan seni psychedelic lan 70 music. Ora diraguhi, Electric Ladyland Museum ing Amsterdam iku salah siji saka wisata paling macem ing donya.

Brussels menyang Amsterdam Kanthi Sepur

London menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam Kanthi Sepur

 

4. Terowongan Bude, Cornwell Inggris

Katon kaya trowongan plastik biasa ing parkir mobil supermarket Cornwall, Tunnel Bude cukup mirunggan. Atraksi sing ora biasa iki minangka salah sawijining sing paling dhuwur 10 atraksi ing Inggris thanks kanggo ewu lampu LED cahya munggah ing multicolor.

Dumunung ing kutha Bude sing ngantuk, ing 70 m trowongan gaib nalika surem munggah. Wektu paling apik kanggo teka yaiku ing wayah sore, kanggo pengalaman cahya pokok. Nalika Bude Tunnel katon kosong ing wayah awan, ing wayah wengi iku dadi wonder donya, narik kawigaten pengunjung saka kabeh Inggris. Ngisor baris, Tunnel Bude bisa dadi a fun mandeg ing trip tengen Eropah, ing ngendi keajaiban teknologi sing sejatine madhangi mripat lan ati wong enom lan tuwa.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

 

5. Objek wisata sing ora biasa ing saindenging jagad: Spreepark Jerman

Berlin kang taman hiburan wis ngerti kaping luwih, utamané ing sawijining puncak ing 1969. Spreepark digunakake kanggo narik kawigaten 1.5 yuta pengunjung, kanggo numpak ing sawijining 40 kabin 45-meter Ferris wheel. Speerpark minangka atraksi paling populer ing Jerman Timur nganti reunifikasi ing 1991.

Ing puncake, pengunjung bisa numpak rollercoaster edan, Numpak banyu Grand Canyon, lan cangkir puteran buta. Nalika taman kasebut ilang popularitas amarga pemotongan, lan nilar, Spreepark tetep dadi papan sing nyenengake ing Berlin. Menapa malih, taman hiburan nilar wis dadi salah siji saka wisata paling mboten umum ing Eropah, diakses lan mbukak kanggo pengunjung penasaran.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

Unusual Attraction In Germany: Spreepark

 

6. Kutha Thames China

Ora adoh saka Shanghai, saka gedung pencakar langit lan candhi kuna, sampeyan bakal nemokake Pesona arsitektur liyane ing gambar saka kutha Inggris. Lurung-lurung Cobblestone, sawijining pasamuwan, alun-alun kutha abad tengahan, lan tandha sambutan sampeyan menyang Thames Town.

Thames Town minangka bagean saka rencana gedhe kanggo nggawe pinggiran kutha internasional, nanging rencana mau ora kelakon. dadi, dina iki pengunjung Shanghai bisa ngujo sawetara pencakar langit paling spektakuler ing donya lan mampir kanggo ngumbara sak Piece cilik saka London ing China.

 

Thames Town In China

 

7. Caminito Del Rey Malaga

digantung 100 meter ing tembok jurang, Caminito del Rey minangka salah sawijining papan sing paling apik ing Spanyol. 2.9 km jembatan, 4.8 jalur akses km, ing 7.7 km dawa Camino digunakake kanggo path layanan kanggo bendungan. Nanging, dina iku salah siji saka wisata paling macem ing Malaga.

Salah sawijining sebab Caminito narik akeh wisatawan yaiku lokasine. Nyetel ing sadawane Los Gaitanes Gorge, canyon sing luar biasa saka watu gamping lan dolomit. Mulane, senadyan kreteg ciyut lan gantung, atraksi mboten umum Caminito del Rey iku salah siji panggonan kudu-ndeleng ing Andalucia, utamané kanggo penyayang adrenalin.

 

Caminito Del Rey Malaga Hiking

 

8. The Giant Glass Slipper Church Taiwan

Dibukak ing 2016, the high heel glass wedding church holds the Guinness record for the world’s largest high heel shoe-shaped structure. Sandal kaca raksasa minangka papan pesta sing misuwur nanging ora ana fungsi agama sing nyata. Nanging, sawetara bisa ngomong tumit dhuwur kaca raksasa katon kaya sepatu Cinderella.

Gréja hak dhuwur ing Taiwan punika 17.76 meter ing dhuwur lan dumadi saka luwih saka 300 kaca warna biru, ninggalake efek narik ati ing beholders sawijining. Objek wisata sing ora biasa iki ana ing Taman Ocean View ing kutha Budai ing Taiwan.

 

The Giant Glass Slipper Church In Taiwan

 

9. Objek wisata sing ora biasa ing saindenging jagad: Peperangan Orange Italia

Karnaval Ivrea ditindakake 3 dina sadurunge Fat Tuesday. Liburan unik iki nggawa wong menyang khusus “perang” lurung-lurung ing Ivrea, mbalang jeruk ing saben liyane. Senadyan muni kaya gelut pangan fun, perang jeruk bisa njaluk cukup kasar, lan akeh peserta ninggalake bruised lan babras.

Daya tarik kekerasan kasebut digawe minangka asil saka acara sing luwih kasar. Dicritakake yen biyen ana wanita enom sing dipenggal dening marquise sing jahat. Sanadyan ora cetha manawa ana bebener crita iki, Nanging atusan wong rawuh ing karnaval oranye saben taun. Mangkono, ndadekake iku salah siji saka wisata paling mboten umum ing Italia.

Milan menyang Roma Kanthi Sepur

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Pisa menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

Tes

 

An Unusual Attraction In Italy The Battle of Orange

 

10. Upside Down House Fengjing Kutha Kuno

Atraksi sing ora biasa iki minangka pemandangan unik ing kutha kuno Fengjing. Kutha lawas sing misuwur ing China misuwur kanthi kanal-kanal, lan wiwit 2014 dikenal minangka omah kanggo omah Upsidedown. Nalika mlebu ing omah, pengunjung bisa nemokake perabotan lan barang-barang rumah tangga, padha karo omah munggah ing Polandia.

Bareng mlebu omah, sampeyan bakal nemokake kabeh kuwalik, supaya ora mung ing njaba. Nalika ora ana sing kudu ditindakake ing atraksi iki, siji ora bisa captivated lan intrigued dening desain arsitektur mboten umum iki.

 

Upside Down House Fengjing Ancient Town

 

Kita ing Simpen A Train bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang lelungan kasebut 10 atraksi mboten umum sak donya.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog kita "10 Objek Wisata sing Ora Biasa ing saindenging jagad" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Funusual-attractions-worldwide%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)