Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 31/12/2021)

Pemandangan sing apik, desa-desa misterius, kedhaton sing disimpen, lan omah-omahé mirunggan, iki 10 mandeg apik tenan ing Eropah mbutuhake prolonging Tetep, nanging padha babar blas worth riko.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Amazing mandeg Ing Eropah: Rakotzbrucke, Jerman

Didhelikake ing taman cilik ing Saxony, Jembatan Iblis, uga dikenal minangka Rakotzbrucke, iku babar blas worth trip tantangan saka Berlin. Jembatan spiral rocky saka 1860, iku pemandangan sing intrik lan fascinates lelungan thanks kanggo wangun unik lan construction. Spiers cetha ing saben sisih lan jembatan spiral banget, katon kaya padha bisa digawe dening Iblis piyambak, nanging nyatane kabeh digawe manungsa.

Menapa malih, crita ngomong sing wong mbangun kreteg iki minangka kurban kanggo setan biyen, nanging dina iki mung panggonan gaib. Ora ana akeh sing bisa ditindakake ing cedhak, mulane iku paling apik kanggo gabungke riko Rakotzbrucke karo trip kanggo taman Kromlau.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

Gorgeous & Amazing stops In Europe: Rakotzbrucke, Germany

 

2. Sampanye-Ardenne, Prancis

Lembah sing subur lan kebon anggur sing ora ana watese lan anggur putih. dadi, ngunjungi Champagne-Ardenne bisa dadi mandeg apik ing lelampahan kanggo Italia wilayah anggur, Tuscany. Negara sampanye dumunung ing antarane Paris lan Lorraine. Mulane, mandeg ing salah siji saka kebon anggur gedhe ing Champagne-Ardenne bisa dadi tambahan apik kanggo a bocah-bocah wadon’ lelungan kanggo Paris.

tambahan, dadi omah saka sampanye sparkling mewah, wilayah iki nduweni pinunjul sajarah gedhe. Tuladhane, Joan of Arc sange teka saka desa Domremy. dadi, sampeyan bakal krungu crita apik tenan nalika ngicipi anggur ing pakebonan anggur Prancis picturesque. Ngisor baris, Champagne-Ardenne iku salah siji saka 5 paling apik tenan mandeg ing Prancis.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

The Amazing Champagne-Ardenne, France

 

3. Amazing mandeg Ing Eropah: Kastil Oberhofen, Swiss

Ing gisik saka tasik ayu elastis, Kastil Oberhofen minangka turis wisata, salah sawijining Castles ing Swiss. Oberhofen Castle dumunung ing antarane Bern, Interlaken, lan Lake Lucerne. dadi, riko Oberhofen Castle lan Lake Thun titik mandeg apik ing dalan ayu dawa.

Saliyane, museum sing dadi kastil sing diwiwiti ing abad kaping 13 nduweni taman sing apik banget ing ngendi sampeyan bisa ngujo akeh wit-witan sing eksotis., kembang, lan views saka Alpen. Mangkono, sampeyan bisa nguripake setengah dina trip menyang full-dina trip kanggo Oberhofen, lan taman cedhak sing apik kanggo nemu ketenangan lan pemandangan sing apik, nalika wong akeh padha cepet-cepet menyang Lucerne.

Interlaken menyang Zurich Kanthi Sepur

Lucerne menyang Zurich Kanthi Sepur

Bern menyang Zurich Kanthi Sepur

Jenewa menyang Zurich Kanthi Sepur

 

Amazing stops by the lake: Oberhofen Castle, Switzerland

 

4. Vorarlberg, Austria

Madhep Lake Constance ayu, Vorarlberg misuwur kanthi tlaga epik lan pemandangan gunung. Kutha Austria dumunung ing sikil Vorarlberg, a megah cadangan alam saka gunung gedhe, lan tilase ijo. Apa sampeyan lelungan saka Liechtenstein menyang Austria utawa Jerman, Vorarlberg minangka mandeg sing apik tenan ing perjalanan sepur sampeyan saindenging Eropa.

Sarapan gunung, utawa akhir minggu sepi ing alam sadurunge kutha sibuk, sampeyan kudu nggawe wektu kanggo Vorarlberg. Kutha iki ora banget dikenal ing antarane para wisatawan, Nanging, Vorarlberg ngendi sampeyan bisa nemu budaya lan masakan Austria. Menapa malih, sampeyan bakal diubengi dening mujur nengen Austria paling narik ati, desa, lan tampilan apik – Austria sing paling apik sing ditawakake, adoh saka panggonan wisata.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Vorarlberg, Austria

 

5. Amazing mandeg Ing Eropah: Freudenberg, Jerman

Kutha Freudenberg abad pertengahan sing nggumunake minangka salah sawijining kutha Jerman, lan kutha paling picturesque ing Eropah. Daya tarik utama ing kene yaiku 80 utawa omah-omah putih sing dibingkai kayu, katon ayu utamané ing mangsa. Mangkono, trip kanggo Freudenberg salju-dijamin iku sawijining pengalaman iso lali, siji sing bakal nggawa sampeyan bali ing wektu lan menyang tanah dongeng.

Menapa malih, Freudenberg dumunung ing antarane puncak bukit ijo, karo 160 km saka tilase lan viewpoints gedhe. Wilayah Westphalia apik banget nalika musim semi nalika kabeh ijo lan mekar. ing 6 jam Sepur trip saka Berlin babar blas worth iku, for a glimpse of one of the most kutha-kutha lawas nengsemake ing Jerman.

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

 

 

6. Causeway Raksasa, Irlandia Lor

Pandangan liwat 40,000 kolom basalt heksagonal mudhun menyang segara biru ing Giant's Causeway pancen apik banget.. Keajaiban alam luwih saka 6o yuta taun, tekan liwat ijo, abang, lan tilase biru. Kanggo wangun unik, kolom iki sijine Buta Causeway tengen karo 7 keajaiban donya liyane.

Mulane, iku ora perlu ngomong, Buta Causeway iku salah siji saka 10 paling apik tenan mandeg ing Irlandia. Apa sampeyan lelungan saka Belfast utawa Dublin, nggawe wektu kanggo nggawe iki trip dina apik ing Irlandia Lor. Diubengi dening mujur nengen Irish gembur ijo, lan segara biru ing sikile, saben langkah ing sadawane kolom vulkanik iki bakal nggawa sampeyan luwih cedhak ing perjalanan kanggo nemokake sing paling apik lan paling apik ing bumi.

 

Rainbow over Giant's Causeway, Northern Ireland

 

7. Amazing mandeg Ing Eropah: Zermatt, Swiss

Pegunungan Alpen sing gedhe banget ambane nganti titik apa wae sing sampeyan pilih bakal mandheg. Nanging, ana apa-apa kaya views sange saka Swiss Alpen ing Zermatt. Nalika Zermatt misuwur amarga lereng ski sing apik banget, katon apik banget ing musim semi lan musim panas.

Zermatt ngarep kanggo siji saka pagunungan paling apik ing Eropah, Matterhorn. Nalika katon megah lan adoh kanggo nggayuh, Kaendahan Zermatt minangka perjalanan sepur saka Basel, Bern, lan Geneva. dadi, sampeyan bisa teka kanggo akhir minggu utawa ndawakake mandeg cendhak kanggo liburan paweling ing Alpen Swiss.

Basel kanggo Interlaken Kanthi Sepur

Jenewa menyang Zermatt Kanthi Sepur

Bern menyang Zermatt Kanthi Sepur

Lucerne menyang Zermatt Kanthi Sepur

 

Amazing stops for ski In Europe: Zermatt, Switzerland

8. Alberobello Italia

Sampeyan bakal kepincut karo Trulli sing ora biasa, ing wilayah Salento sing nggumunake. Omah conical karo facades putih lan rooftops decorated bali menyang abad Bronze. Bangunan unik iki mesthine mung sementara, nanging akeh sing slamet wektu lan cuaca, ing kutha Alberobello apik banget. Alberobello minangka salah sawijining kutha paling apik ing Italia Kidul, lan mandeg gedhe ing pesisir Italia.

Nalika kutha iki cilik, sampeyan bisa kanthi gampang lelungan menyang zona Alberobello lan Trulli kanthi sepur regional. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nggawe sawetara mandeg liyane ing kutha nengsemake liyane, kaya Lecce kuna, segara bari, lan Trani. Saliyane, kutha-kutha sing apik banget iki rada dalan mati ing Italia lan bebas saka akeh turis.

Milan menyang Roma Kanthi Sepur

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Venesia menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

 

Alberobello Village In Italy

9. Amazing mandeg Ing Eropah: Désa Beaulieu-Sur-Mer Prancis

Antarane Monaco lan Nice, ing Riviera Prancis sing nggumunke, Beaulieu-sur-Mer minangka papan sing apik kanggo mampir ing pinggir segara lan mlumpat kanggo nyilem ing Segara Mediterania.. Pantai pribadi, villa mewah, lan views gedhe saka semenanjung Saint-Jean-Cap-Ferrat, iku ora njaluk sembarang dreamier saka iki ing Eropah.

Saliyane Beaulieu-sur-Mer, ana akeh narik ati mandeg bebarengan Les Corniches, dalan tebing ing sadawane French Riviera. Drive 30 km diwiwiti ing Nice lan mungkasi ing Menton, siji saka panggonan paling warni ing Eropah. Nalika iku mung 30-km, ana ing paling 10 mandeg apik tenan ing sadawane dalan apik ing Eropah.

Dijon menyang Provence Kanthi Sepur

Paris Kanggo Provence Kanthi Sepur

Lyon menyang Provence Kanthi Sepur

Marseille kanggo Provence Kanthi Sepur

 

Amazing stops In Europe: Beaulieu-Sur-Mer Village France

10. Giethoorn, Walanda

Tanah saka omah-omah omah jerami lan 170 pulo, Giethoorn is a kampung misterius ing Walanda. Menapa malih, njupuk liwat kanal, ngisor kreteg kayu, diubengi karo lemah ijo lan kembang, iku pengalaman sing ora bakal lali.

Ing nengsemake sethitik desa Giethoorn ing Taman Nasional Weerribben-Wieden iku mandeg apik tenan ing trip tengen Holland. Nalika desa cilik iki wis beku ing abad kaping 18, thanks kanggo modern transportasi umum, sampeyan saiki bisa njaluk menyang Giethoorn saka Amsterdam ing kurang saka 2 jam.

Brussels menyang Amsterdam Kanthi Sepur

London menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam Kanthi Sepur

 

Giethoorn, the Netherlands is very unique stop

 

Kita ing Simpen A Train bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang lelungan kasebut 10 mandeg apik tenan ing Eropah.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog kita "10 Amazing Stops In Europe" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Famazing-stops-europe%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)