Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 10/09/2021)

Nelpon kabeh petualangan lan pencari cara! Apa sampeyan pengin ngerti apa poin wiwitan hiking sing paling apik lan kepiye cara tekan kreta? Sampeyan lagi ing Panggonan tengen!

 

BEST TCTerms Hiking START: FIVE Terre Coastal TRAIL - ITALY

 

Cinque Terre Hiking Mulai Points

 

Hiking ing Cinque Terre iku salah siji saka iku paling apik kanggo nindakake ing Italia, lan salah siji saka Best TCTerms hiking wiwitan. Sawijining tilase ana ing antarane paling ayu ing Eropah lan yen iku pacangan ruangan utawa mung wong sing kepengin sawetara ngleksanani ing antarane decadent dhaharan Italia, minangka salah sawijining cara sing paling migunani kanggo nikmati Italia garis pantai sing luar biasa.

Nanging nalika ndharat ing Cinque Terre sampeyan kudu teka disiapake. Saka pangerten kangelan Trail kanggo packing hak iku lan arep ing wektu sing bener saka taun, kang informed uga bakal nggawe prabédan antarane ndharat urip-ganti lan slog wearying.

Carane wonten dening Train:

Sawise ing Italia, karo bantuan saka Simpen A Train, Sepur isih cara paling apik kanggo nggayuh Cinque Terre. Ana Sepur lokal, ing Sepur Cinque Terre Express, kang nganggo ing pesisir antarane stasiun Centrale La Spezia lan Levanto. Mandheg ing kabeh kuta lima (Monterosso, Corniglia, Vernazza, Manarola, Riomaggiore), lan sampeyan bakal kudu nggawa iku kanggo mindhah antarane wong-wong mau yen sampeyan lagi ing wilayah (kajaba sing milih kanggo ndharat ing tilase bebaya-nantang). Ing mangsa panas 2016, biaya saka Cinque Terre Express € 4 saben trip. Sak mati-mangsa, biasane saka Nopember kanggo Maret, biaya irungnya kanggo € 1.80. Sepur iki ora kurban lelenggahan reserved.

• Dumugi saka Florence utawa Roma: Ana sawetara sepur langsung saben dina saka stasiun Novella Firenze Santa Maria kanggo La Spezia Centrale; wong sampeyan kanggo ngganti sepur ing Pisa. Regane wiwit € 13,50. Ing La Spezia, ngganti kanggo Cinque Terre Express.

Florence kanggo Trains Levanto

Florence kanggo Trains La Spezia

Roma kanggo Trains La Spezia

Roma kanggo Trains Levanto

 

BEST TCTerms Hiking START: Elang mate - AUSTRIA

ing Eagle Walk digawe serep saka 23 orane tumrap sekolah disambung, kang tindakake rute ambegan-njupuk liwat Tirol. The Best TCTerms hiking wiwitan ing wilayah, akeh bagean bisa gampang diakses dening mobil kabel lan rampung minangka lengkap- utawa setengah dina demo. Aku ate introduce sampeyan bagean favorit kita blog iki.

Apa sing lagi planning ndharat dina utawa ngulandara multi-minggu ing gunung, sampeyan bakal nemokake Eagle Walk dadi gedhe pengalaman ruangan. Nawakake kesempatan unparalleled kanggo njelajah, pengalaman, lan nyambungake karo alam.

Pick Top Kita: Lake Zireiner Waca

Mlaku setengah dina kanggo para pendaki sing kala-kala. Saka Kramsach ing Lower Inn Valley, njupuk kursi angkat menyang house Sonnwendjoch. A mate cendhak ndadékaké menyang Zireiner lake idyllic, kang dumunung ing lembah meh 1.800 meter dpl - panggonan kang gedhe kanggo kelangan mati ing panas panas sasi. Mate terus kanggo Zireiner Alm pangonan (1,698m) sadurunge bali menyang ndhuwur kursi angkat, ngijini sampeyan kanggo numpak bali mudhun menyang Inn Valley.

Carane wonten dening Train:

Gampang kanggo dolan saka Inggris menyang Austria dening Sepur. Sampeyan bisa pindhah saka London Wina, Salzburg utawa Innsbruck ing sawijining dina Dhuwur-kacepetan sepur. Utawa njupuk lunchtime a Eurostar saka London kanggo Brussels, kacepetan dhuwur Thalys Sepur kanggo Cologne, lan Nightjet banget sleeper Sepur kanggo Innsbruck, Linz, utawa Vienna sewengi. Sawise ana, njupuk kanggo Tirol gampang karo jaringan lengkap sawijining umum Tumpaan. Iku gampang kanggo ngubengi wilayah nggunakake sepur. Hikers pengarepan kanggo njupuk ing bagean utawa kabeh Eagle Walk bisa ngakses wiwitan lan Rampung TCTerms saben tahap nggunakake transportasi umum lokal.

London kanggo Trains Brussels

Brussels kanggo Trains Cologne

Cologne to Trains Vienna

Cologne to Trains Innsbruck

 

BEST TCTerms Hiking START: CAMINO DE SANTIAGO - SPAIN

Camino DE Santiago - Spanyol Trail

 

The Camino dikenal ing Inggris minangka Way of St James. Kabeh rute ziarah Camino tumuju Santiago de Compostela amarga ing kene ana sisa-sisa St James, (Santiago), ditemokaké ing abad kaping sanga. Ziarah kasebut misuwur ing tanggal 10, 11th, lan abad kaping 12 banjur alon-alon popularitase.

Miturut abad kaping-20, meh ora mlaku-mlaku samubarang rute. Banjur ing pungkasan taun 1970-an lan wiwitan taun 1980-an, rute kasebut dadi minat sawetara. Dheweke wiwit nulis lan peta rute maneh.

Ing abad ke-21, ing idea saka ziarah mbok menawa quaint. Nanging, gaweyan mlaku sewulan lan ora nyambung karo piranti modern mbebayani banget.

Routen Camino:

 

Camino Spanyol bisa Routen

 

Sarria iku kutha disenengi dening jamaah minangka titik ing ngendi padha numpak kapal ing Camino de Santiago. Saka luwih saka 300,000 jamaah sing budhal Santiago de Compostela ing 2017, sawetara 60% wis milih nuruti Camino Frances. Lan luwih saka 80,000 wong milih Sarria minangka titik wiwitan sing. Alesan utama milih Sarria yaiku nawakake jarak minimal sing dibutuhake kanggo jamaah kanggo dianugerahi Compostela (certificate jiyarah kang). Ing kadohan kanggo Santiago bisa dijamin ing mung limang orane tumrap sekolah lan pamer nomer akeh opsi akomodasi lan jasa kanggo jemaah haji. Sarria gampang kanggo njaluk bantuan kanggo ing transportasi umum saka bagean sing beda Spanyol.

Carane njaluk Sarria dening Sepur:

Sepur iku salah siji sing paling nyaman opsi yen sampeyan lelungan saka Madrid kanggo Sarria. Ana langsung sambungan godhong stasiun Chamartin Madrid kang kaping pindho dina, karo lelampahan wektu kira-kira enem jam. Menapa malih, ana macem-macem sepur sing nyambung Madrid karo Santiago de Compostela lan Lugo, cities Galician saka kang gampang banget kanggo njaluk menyang Sarria, karo sawetara sambungan langsung saben dina. Sampeyan bisa takon kabeh kaping lan jumlah kontak Renfe, perusahaan sepur nasional Spanyol.

Sepur uga pilihan paling apik nalika lelungan saka Barcelona. Ana pranala langsung dina saka Barcelona (utawa sampeyan bisa ngganti ing Monforte de Lemos), karo sepur sak dina (yen sampeyan gabungke Ave utawa dhuwur-kacepetan sepur karo Adoh jarake opsi) lan sepur sewengi. Ing saben wektu lelampahan saka Barcelona punika 12 jam. Sepur saka Barcelona kanggo Sarria uga nyambung karo kutha-kutha utama kalebu Tarragona, Lleida, Zaragoza, Pamplona, Vitoria, Burgos, Palencia, lan Leon.

Saka Santiago de Compostela, Renfe nawakake loro sepur dina kanggo Sarria: siji ing 5 pm (wektu lelampahan rong jam '); lan ing 6.07 pm (karo wektu lelampahan meh patang jam).

saka Lugo, ing Sepur uga minangka pilihan sing paling nyaman. Renfe nawakake akeh sambungan dina sing bakal njaluk sampeyan Sarria saka Lugo ing 30 menit.

 

BEST TCTerms Hiking START: WESTWEG TRAIL - GERMANY

WESTWEG TRAIL - GERMANY View

 

Sampeyan bisa ngandika sing Trail Westweg asal saka kabeh Jerman long-distance tilase. Iku dadi path ditetepake pisanan saka sawijining jinis bali ing 1900. wiwit, Trail wis thukul kanggo nutupi kadohan saka 177 mil (285 kilometer) - wiwit ing Pforzheim ing sisih lor lan pungkasan ing Basel ing sisih kidul.

Ing kontras menyang Mittelweg lan Ostweg, ing Westweg njupuk sampeyan biasane liwat kulon gunung. Lan sing lunga, sampeyan bakal Witness bhinéka alam pagunungan kurang Jerman paling gedhé. Ing alas cemoro lan minterake kandhel. Iki apa menehi gunung sawetara jeneng sawijining, expanses treeless ing lor Black Forest. gunung tlaga sepi, panorama crests rock, lembah ès, lan gunung-gunung.

ing antarane, sampeyan bakal menek pucuk paling dhuwur maneh lan maneh. Sampeyan ndharat liwat plateau saka Hornisgrinde lan ngunjungi Belchen lan Hochblauen. Seneng tampilan ing Schliffkopf lan roaming moor dhuwur sak Hohloh. A titik dhuwur bener ndharat Panjenengan, mesthi, bakal Pinuju ing Feldberg. Pucuk kang paling dhuwur ing Black Forest.

Carane njaluk Westweg dening Sepur:

Umume langkah hiking bisa dipisahake dadi jarak sing bisa diatur. Sing amarga paling desa sadawane tilase bisa ngrambah uga dening Sepur. bantuan Great kanggo planning ndharat punika map general gratis saka Schwarzwald Tourismus GmbH (Ludwigstrase 23, 79104 Freiburg, www.blackforest-tourism.com). Iki nuduhake kabeh rute sepur lan bis kanggo KONUS ing wilayah kasebut lan liyane.

Saliyane, akeh komunitas duwe tips khusus kanggo hiking Tours lan dina kanggo lelungan kanggo tamu KONUS sing. Yen rencana maneh Tetep bisa migunani kanggo njaluk SchwarzwaldCard uga. kertu iki investasi apik yen sampeyan nggunakake discounts disambungake menyang kertu sacara intènsif.

Offenburg kanggo Trains Freiburg

Stuttgart kanggo Trains Freiburg

Leipzig kanggo Trains Freiburg

Nuremberg menyang Sepur Freiburg

 

 

Siap sijine boots lan seneng hiking alam? Book Sepur ing menit lan karo ora Fees ekstra ing Simpen A Train!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hiking-start-points%2F%3Flang%3Djw- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)