Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

Ringer til alle eventyrjunkier og -søgere! Ønsker du at vide, hvad der er de bedste startpunkter for vandreture, og hvordan man kommer dertil med tog? Så er du på rette sted!

 

Bedste Vandring startpunkter: FEM TERRE kystnære trail - ITALIEN

 

CINQUE TERRE Hiking Start Points

 

Vandring i Cinque Terre er en af ​​de bedste ting at gøre i Italien, og en af ​​de bedste vandreture startpunkter. Dens vandrestier er blandt de smukkeste i Europa, og hvis du er en udendørs kæreste eller bare nogen, der ønsker noget motion i mellem dekadent italienske måltider, det er en af ​​de mest givende måder at nyde Italiens spektakulær kystlinje.

Men når du vandre Cinque Terre, du har brug for at komme forberedt. Fra forståelse trail vanskeligheder til at pakke de rigtige ting og går på det rigtige tidspunkt af året, være velinformeret vil gøre forskellen mellem en livsændrende vandretur og en trættende hestearbejde.

Hvordan kommer man dertil med tog:

En gang i Italien, med hjælp fra Save A Train, toget er stadig den bedste måde at nå Cinque Terre. Der er en lokal tog, det Cinque Terre Express toget, der løber langs kysten mellem stationer Centrale La Spezia og Levanto. Den stopper ved alle fem byer (Monterosso, Corniglia, Vernazza, Manarola, Riomaggiore), og du bliver nødt til at tage det til at bevæge sig mellem dem, når du er i området (medmindre du vælger at vandre på de ofte udfordrende stier). Fra sommeren 2016, udgifterne til Cinque Terre Express er 4 € per tur. I løbet af lavsæsonen, typisk fra november til marts, omkostningerne falder til € 1,80. Dette tog tilbyder ikke reserverede siddepladser.

• Ankommer fra Firenze eller Rom: Der er et par direkte tog om dagen fra Firenze Santa Maria Novella station til La Spezia Centrale; andre kræver, at du skifte tog i Pisa. Priserne starter ved € 13,50. På La Spezia, ændre sig til Cinque Terre Express.

Firenze til Levanto Tog

Firenze til La Spezia Tog

Rom til La Spezia Tog

Rom til Levanto Tog

 

Bedste Vandring startpunkter: EAGLES WALK - ØSTRIG

Det Eagle Walk er lavet af 23 forbundne etaper, der følger en betagende rute gennem Tyrol. De bedste vandreture startpunkter i regionen, mange sektioner er nemt tilgængelige med svævebane og gennemført som en fuld- eller halv dag tur. Vi vil gerne introducere dig til vores foretrukne del af denne blog.

Uanset om du planlægger en dag vandretur eller en multi-ugers eventyr i bjerge, du vil finde den Eagle Walk at være en stor udendørs oplevelse. Det giver enestående muligheder for at udforske, erfaring, og forbinde med naturen.

Vores top pick: Lake Zireiner See

En halvdags gåtur for lejlighedsvise vandrere. Fra Kramsach i Unterinntal, tage stoleliften til Sonnwendjoch hus. En kort gåtur fører til den idylliske Zireiner søen, der ligger i en dal næsten 1.800 meter over havets overflade - et godt sted at køle ned i den varme sommer måneder. Turen fortsætter til Zireiner Alm græs (1,698m) før han vendte tilbage til toppen af ​​stoleliften, så du kan ride tilbage ned i Inn-dalen.

Hvordan kommer man dertil med tog:

Det er nemt at rejse fra ENGLAND til Østrig med tog. Du kan gå fra London til Wien, Salzburg eller Innsbruck på en enkelt dag inden lyntog. Eller tage en frokosttid Eurostar fra London til Bruxelles, en Thalys-high-speed tog til Köln, og den fremragende Nightjet sovekabine toget til Innsbruck, Linz, eller Wien natten. Når der, komme til Tyrol er nemt med sit omfattende netværk af offentlige transportere. Det er nemt at rejse rundt i regionen ved hjælp af togene. Vandrere, der ønsker at tage på en del af eller hele Eagle Walk kan få adgang til start- og slut punkter i hvert trin ved hjælp af lokal offentlig transport.

London til Bruxelles Tog

Bruxelles til Köln Tog

Køln ​​til Wien Tog

Köln til Innsbruck Tog

 

Bedste Vandring startpunkter: CAMINO DE SANTIAGO, SPANIEN

CAMINO DE SANTIAGO – SPAIN Trail

 

Camino er kendt på engelsk som Way of St James. Alle Camino pilgrimsruter føre til Santiago de Compostela, da dette er, hvor resterne af St. James, (Santiago), blev opdaget i det niende århundrede. Pilgrimsrejse var populære i 10th, 11th, og 12. århundrede og derefter langsomt faldet i popularitet.

Ved det 20. århundrede, næsten ingen gik nogen af ​​ruterne. Så i slutningen af 1970'erne og begyndelsen af 1980'erne ruten blev det af interesse at få. De begyndte at skrive og kortlægge ruter igen.

I det 21. århundrede, ideen om en pilgrimsrejse er måske maleriske. Imidlertid, anstrengelsen for at gå i en måned og være afbrudt fra moderne enheder er uhyre befriende.

Camino Ruter:

 

Camino Spain possible Routes

 

Sarria er byen foretrækkes af pilgrimme som det punkt, hvor de gå i gang med Camino de Santiago. Af de mere end 300,000 pilgrimme, der vandrede Santiago de Compostela i 2017, nogle 60% havde valgt at følge Camino Frances. Og mere end 80,000 af dem valgte Sarria som udgangspunkt. Hovedårsagen til at vælge Sarria er, at den tilbyder den mindste afstand, der kræves for, at pilgrimme får Compostela (pilgrimmen certifikat). Afstanden til Santiago kan dækkes på bare fem etaper og kan prale med et stort antal muligheder for overnatning og tjenester til pilgrimme. Sarria er let at komme til med offentlig transport fra forskellige dele af Spanien.

Sådan kommer man til Sarria med tog:

Toget er et af de mest komfortabel muligheder, hvis du er på rejse fra Madrid til Sarria. Der er en direkte forbindelse der efterlader Madrids Chamartin togstation to gange om dagen, med en rejse tid på cirka seks lukketid. i øvrigt, der er forskellige tog, der forbinder Madrid med Santiago de Compostela og Lugo, Galiciske byer hvorfra det er meget let at komme til Sarria, med flere direkte forbindelser hver dag. Du kan høre alle tider og frekvenser ved at kontakte Renfe, Spaniens nationale togselskab.

Toget er også den bedste løsning, når de rejser fra Barcelona. Der er daglige direkte links fra Barcelona (eller du kan ændre på Monforte de Lemos), med tog i løbet af dagen (hvis man kombinerer det AVE eller højhastighedstog med Lang distance muligheder) og tog overnight. Den gennemsnitlige rejsetid fra Barcelona er 12 timer. Toget fra Barcelona til Sarria også forbinder med andre større byer, herunder Tarragona, Lleida, Zaragoza, Pamplona, Vitoria, Burgos, Palencia, og Leon.

Fra Santiago de Compostela, Renfe tilbyder to daglige tog til Sarria: en på 5 om eftermiddagen (rejsetid to timer); og ved 6.07 om eftermiddagen (med en rejsetid på næsten fire timer).

fra Lugo, det tog er også den mest komfortable indstilling. Renfe byder på mange daglige forbindelser, der vil få dig til Sarria fra Lugo i 30 minutter.

 

Bedste Vandring startpunkter: WESTWEG TRAIL - TYSKLAND

WESTWEG TRAIL – GERMANY View

 

Det kan siges, at Westweg spor er oprindelsen af ​​alle tyske langdistance-vandrestier. Det blev den første udpegede vej af sin art tilbage i 1900. Siden da, sporet er vokset til at dække en afstand på 177 miles (285 kilometer) - starter i Pforzheim i nord og slutter i Basel i syd.

I modsætning til Mittelweg og Ostweg, den Westweg tager du oftest gennem den vestlige del af bjergene. Og som du går, du vil opleve den naturlige mangfoldighed af de største tyske lave bjergkæde. De tætte gran og granskove. Dette er hvad der giver bjergkæden sit navn, de træløse vidder i den nordlige Sort skov. Stille bjergsøer, panoramisk klippeformationer Kamme, glaciale dale, og bjerge.

Ind i mellem, vil du bestige de højeste toppe igen og igen. Du vandre over plateauet af Hornisgrinde og besøge Belchen og Hochblauen. Nyd udsigten på Schliffkopf og strejfe den høje mosen omkring Hohloh. En sand højdepunktet af din vandretur, selvfølgelig, vil være den bestigning af Feldberg. Det højeste bjerg i Schwarzwald.

Sådan kommer man til Westweg med tog:

De fleste vandrestrækninger kan deles op i overskuelige afstande. Det er fordi de fleste landsbyer langs vandrestier kan være nået godt med tog. Stor hjælp til planlægning af turen er den generelle kortet gratis for Schwarzwald Tourismus GmbH (Ludwigstrasse 23, 79104 Freiburg, www.blackforest-tourism.com). Det viser alle tog- og busruter til KONUS i regionen og ud over.

Desuden, mange samfund har særlige tips til vandreture og dagsture for deres Konus gæster. Hvis du planlægger et længere ophold kan det være nyttigt at få en SchwarzwaldCard samt. Dette kort er en god investering, hvis du bruger de rabatter, der er forbundet til kortet intensivt.

Offenburg til Freiburg Tog

Stuttgart til Freiburg Tog

Leipzig til Freiburg Tog

Nürnberg til Freiburg Tog

 

 

Klar til at sætte på dine vandrestøvler og nyde nogle naturen vandre? Bestil dit tog inden for få minutter og med ingen ekstra gebyrer på Gem et tog!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hiking-start-points%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)