Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 25/01/2021)

Europa er en utrolig kontinent til udforske! Med så mange ting at se, gøre og opdage, det er det perfekte sted at planlægge uendelig, Europa oplever med tog.

 

EUROPE ERFARINGER MED TOG – FØRSTE STOP, LONDON:

Et andet Europa erfaringer med tog skal starte i London! Det siges, at “En dårlig dag i London er stadig bedre end en god dag andre steder.” Så, lad os starte der! Et absolut must er Harry Potter-tur for Warner Bros. Studie selvom du ikke er en super-fan. Det teknologi, modeller og bag-the-scenes er bare fantastisk og værd at se. På denne tryllebindende 6 timers tur, se originale sæt såsom Platform 9 ¾ og Diagonalstræde; se Hogwarts Express damptog; ride en kosteskaft ligesom skuespillerne, og afdække de bag-the-scenes hemmeligheder af de film på skærmen troldom. Dette studie Harry Potter tur London inkluderer rundtur coach transportere og entrébilletter Læs mere om London Harry Potter Tour of Warner Bros. Studio med optagelse her.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

PARIS: sige ja’ Til en kunstner maleri din PORTRÆT

paris art - Europe experiences by train

Dine kommende Europe erfaringer med tog skal være til Paris. I Picassos tid, Montmartre var en boheme paradis fyldt med primært drikker huller og en bakketop vindmølle forvandlet til en forsorent dansested. I dag, Place du Tertre i skyggen af ​​Sacré Coeur er fuld af kunstnere, der let vil fange din syndigt. Bagefter, besøge verdens mest berømte Art Studio, båden Lavoire, hvor Picasso malede og Braque, Juan Gri, og Modigliani engang boede.

Dijon til Paris Tog

Reims til Paris Tog

Lille til Paris Tog

Ture til Paris Tog

 

Klatre op ad stigen til Dit Europa OPLEVELSER MED TOG MED MAGISKE MONTJUIC:

montjuic - Europe experiences by train

 

efter din togtur fra Paris, din næste Europe Erfaringer med tog skal være Barcelona. Nu, før vi går i gang lad os øve sig i at sige dette almindeligt mispronounced byen. Mange engelsktalende forsøge at lyde ‘mere spansk‘ ved at udtale ’c’ i Barcelona som en ’th’ og ordsprog ’Bar-the-lona’. Men på catalansk (sproget i Catalonien, hvor Barcelona er fundet), den ’c’ udtales som en ’s’ – så 'Bar-up lærred’ er den korrekte udtale.

Nu da vi har at ud af den måde, lad os tale Montjuïc bjerget. Dette er det perfekte sted for en grøn tur med smuk udsigt. Sørg for at du har fået din walking (eller kører hvis du foretrækker) sko på, da det tager lidt benarbejde at komme derop, men det betyder, det er mindre overfyldt af andre turister. Bortset fra de naturlige omgivelser og spektakulære udsigter, finder du bygninger fra 1992 olympiske Lege, herunder Palau Sant Jordi og telekommunikation tårn designet af Santiago Calatrava.

 

PRAG: Gå en tur langs en middelalderlig broen ved solnedgang

prag kanal - Europa oplever med tog

Prag er kendt som hjertet af Europa. Denne smukke og lidt mystisk byen er et must-see på dit Europa Oplevelser med Tog tur. Det 14. århundrede Karlsbroen krydser Vltava-floden med den massive hovedparten af 1000-år-gamle slot truende bag det. Sjov kendsgerning; Indtil 1841, det var den eneste måde at krydse floden fra den gamle bydel!

udbud visninger eventyragtige, den kun fodgænger-gotisk stenbro er foret med 30 statuer af helgener og bedst besøgte tidlig aften, når Solen er ved at. hvis du er der med dine andre væsentlige, giver det en meget romantisk indstilling.

Frankfurt til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

 

VENEDIG: Få på en gondol!

gondol i venedig - Europa oplever med tog

Dette kan synes teatralsk, men når du går til Venedig, ridning en gondol gennem byen er virkelig et must. Udover at være sjov og romantisk, det er også den bedste måde at se byen! Dagen skal ende ud ved at besøge den stilfulde Harrys Bar for en forfriskende Bellini. Dette er hvid fersken saft og prosecco, hvor den cocktail blev opfundet af baren grundlægger.

Milano til Venedig Tog

Firenze til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

Vores Asien og Europa erfaringer med tog er UNIQUE ISTANBUL

 

Istanbul er berømt for den Blå Moske. Mens vi anbefaler dette, Vi vil også gerne henlede Deres opmærksomhed Istanbul er på kanten af ​​Europas erfaringer med tog, som dets tættere på Asien end i Europa.

Istanbul er ikke kun fascinerende over jorden, men også underjordisk med basilikaen cisterne (basilikaen). Denne udsøgte stykke byzantinske engineering er en betagende underjordiske cisterne, en gang bringer drikkevand med akvædukter fra nuværende Bulgarien til Istanbul. Tænk varmt lys, og lyden af blødt dryp vand kombineret med klassisk musik spiller i baggrunden. Betræde den gangbroer og se fiskene svømme mellem 336 kolonner, der understøtter loftet.

 

Gå til SaveATrain.com at bestille din næste tog eventyr i 3 minutter, ved billigste togbillet satser.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-experiences-by-train%2F%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden)