Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 30/09/2023)

Der er ikke mange transportformer bedre end toget, men en flod cruise kommer temmelig tæt! Det er en luksuriøs og afslappet måde at opdage lækkerier af Europa, se byer, regioner, og lande fra et nyt perspektiv. Du kan udforske spændende destinationer der kan ellers blive savnet fra en ferie rejseplan. Ikke underligt så mange mennesker vælger den naturskøn rute for at se den 5 Smukkeste floder i Europa til at Explore!

 

1 af 5 De fleste smukkeste floder i Europa: Donau

Længde: 1,783 miles / 2,870km

Rute: Tyskland – Schwarzwald til Sortehavet

Tag en Donau krydstogt, hvis du nyde historie, udsøgt mad, og uforglemmelige oplevelser. Rejs gennem den moderne by Amsterdam i Vesteuropa på Donau, der langsomt ned i Østeuropa passerer historiske seværdigheder, såsom Salzburg (byen musik), eller springe ud for at besøge ruin barer i trendy Budapest. Denne samling af europæiske River Cruises vil feje dig væk i en drømmeagtig rum fyldt med nye oplevelser,, seværdigheder, lyde, lugter, og gastronomiske møder.

München til Salzburg Tog

Salzburg til Passau Tog

Wien til Salzburg Tog

Salzburg til Wien Tog

Danube river at night

2 af 5 De fleste smukkeste floder i Europa: Rhone

Længde: 505 miles / 813km

Rute: De schweiziske alper til Middelhavet

Rhône-floden er en historisk flod af Schweiz og Frankrig og en af ​​de mest betydningsfulde vandveje Europa. Det er ikke så mærkeligt, det er på vores liste over de 5 Smukkeste floder i Europa til at udforske.

Det er den eneste større flod, der løber direkte til Middelhavet og har taget på er grundigt Alpine. Det gør det helt anderledes end sin nordlige nabo, Rhinen, som efterlader alle sine alpine egenskaber bagefter, når det forlader Schweiz. Den naturskønne og ofte vilde løbet af Rhone, egenskaberne ved det vand, der flyder i det, og den måde, den er blevet brugt af mennesker er alle blevet formet af påvirkninger af bjergene, helt ned til floden munden, hvor sedimenter markerer Rhone i en Alpine gletscher føres ind i de varmere farvande i Middelhavet.

Zürich til Chur Tog

Geneve til Chur Tog

Milano til Tirano Tog

Bergamo til Tirano Tog

Rhone Switzerland Rivers In Europe

3 af 5 De fleste smukkeste floder i Europa: Hoved

Længde: 326 miles / 525km

Rute: Kulmbach til Mainz, Tyskland

Main-floden er 327 miles lang og er den længste flod ligger helt i Tyskland. Flyder fra øst til vest, Main slutter sig til Rhinen ved Mainz, Tyskland. The Main-floden begynder i Oberfranken region i Tyskland; imidlertid, floden er kun betragtes sejlbar mellem Bamberg og Mainz.

I 1992 det Main-Donau-kanalen åbnet, som forbinder Main og Donau. Kanalen begynder i Bamberg og opfylder Donau-floden i Kelheim, Tyskland. Dette er nu betragtes som en vigtig vandvej, der tillader både passagerskibe og mindre kommercielle fartøjer at rejse mellem Vesterhavet mod vest og Sortehavet mod øst.

Köln til Mainz Tog

Frankfurt til Mainz Tog

Berlin til Mainz Tog

Bruxelles til Mainz Tog

Mainz Germany Rivers In Europe

 

4 af 5 De fleste smukkeste floder i Europa: hans
Længde: 485 miles / 780km

Rute: Nordvest for Dijon, Frankrig til engelsk kanal ved Le Havre

Mange af de byer har en funktion, der identificerer dem, definerer deres eksistens, og fungerer som den puls, der løber gennem byerne hjerte. Den Seinen i Paris er hvad Themsen er til London, Donau til Budapest. Det er epicentret, området turister migrerer til, hvor de observere berømte seværdigheder og fange minder.

En Seine Cruise er et must!

Vi tror, ​​du kan bogstavelig talt vælge næsten hvilken som helst af de Seine krydstogter tilbydes og du vil ikke blive skuffet! Du vil være i stand til at se det bedste af Paris, kærlighedens by. Dit valg er vidtrækkende. Hvis du har begrænset tid, krydstogter er til rådighed til at passe ind i din korte tid der. For en mere tilbagelænet vibe, nyde en Seine middag krydstogt, stirre på Eiffeltårnet og Louvre museet, som du sejle med. Eller du kan kombinere disse attraktioner og krydstogt til en eksklusiv combo, klatre op til anden sal, beundre udsigten, og så tage en sejltur, nyde middag og en glas vin. Du kan endda tage i et Moulin Rouge show, hvis du så lyst? For at se den virkelige Paris, en Seine cruise er et must.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

 

Den sidste Pick For europæiske floder – hollandske vandveje

Længde: 528 miles / 850km

Rute: Holland til Vesterhavet

De små floder, kanaler, og hollandske indre have udgør de hollandske vandveje, og cruising her er en afslappende måde at udforske Europa og hendes slående lande med lave. Udflugter omkring byerne Amsterdam og Rotterdam vises ofte på ruter, men højdepunktet i en Hollandske Vandveje flodkrydstogt er den række 19 autentiske vindmøller, som linje kanalen banker i regionen Kinderdijk. Få din kameraer klar.

Lige så fantastisk er de blomster skærme på Keukenhof, den største blomsterhave. Blændende tæpper af farver er skabt af syv millioner tulipaner, påskeliljer, og andre blomster - når det er bedst muligt i april og maj. Hold øje med kortere krydstogter på denne tid af året specifikt fokus på de hollandske tulipanmarker.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Dutch Waterways and windmill

 

Alle ombord! Book den togbillet til din flodtur med Gem et tog i dag og krydser!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Smukkeste floder i Europa til at Explore” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-rivers-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)