Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 30/09/2023)

Ni jih veliko načini prevoza bolje kot na vlaku, vendar reka križarjenje prihaja zelo blizu! To je razkošno in lagodno način za odkrivanje radosti Evropi, videnje mesta, regije, in držav iz nove perspektive. Lahko raziskati zanimivih destinacij da se sicer lahko zamudili počitniško itinerarja. Ni čudno, da je toliko ljudi izbere panoramska pot videti 5 Najlepših rek v Evropi, da razišče!

 

1 od 5 Najlepših rek v Evropi: Donava

dolžina: 1,783 milje / 2,870km

Pot: Nemčija – Black Forest do Črnega morja

Bodite reke Donave križarjenje, če ste uživali v zgodovino, izvrstno hrano, in nepozabna doživetja. Potovanje skozi moderno mesto Amsterdam Zahodna Evropa na Donavi, ki se počasi spušča v Vzhodni Evropi smrti zgodovinske znamenitosti, kot so Salzburg (mesto glasbe), ali skočiti na obisk uniči palice v trendy Budimpešta. Ta zbirka evropskih rečnih križarjenja vam bo odpravil v sanjsko prostor napolnjen z novimi izkušnjami, znamenitosti, zvoki, diši, in gastronomska srečanja.

München Salzburg vlakih

Salzburg do Passau vlakih

Dunaj Salzburg vlakih

Salzburg Dunaj vlakih

Danube river at night

2 od 5 Najlepših rek v Evropi: Rhone

dolžina: 505 milje / 813km

Pot: V švicarskih Alpah v Sredozemskem morju

Reka Rhone je zgodovinski reka Švica in Francija in eden izmed najpomembnejših plovnih poteh Evrope. To ni čudno, da je na naš seznam 5 Najlepših rek v Evropi, da razišče.

To je edina večja reka, ki teče neposredno na Mediteransko morje in je prevzel temeljito Alpine. To je precej drugačen od svojo severno sosedo, Ren, ki zapusti vse svoje alpskih značilnosti zaostal, ko zapusti Švico. Slikovit in pogosto divje potek Rhone, lastnosti vode, ki teče v njem, in način, kako je bilo, ki jih ljudje uporabljajo bili vsi oblikovani z vplivi gora, Pravica do izliva, kjer so sedimenti označujejo Rhone v alpskem ledeniku izvaja v toplejših vodah Sredozemlja.

Zürich na Chur vlakih

Ženeva, da Chur vlakih

Milan na Tirano vlakih

Bergamo za Tirano vlakih

Rhone Switzerland Rivers In Europe

3 od 5 Najlepših rek v Evropi: glavna

dolžina: 326 milje / 525km

Pot: Kulmbach Mainz, Nemčija

Glavna reka je 327 kilometrov dolgo in je najdaljša reka nahaja v celoti v Nemčija. Teče od vzhoda do zahoda, Glavni pridruži reki Ren v Mainzu, Nemčija. Glavna reka začne v regiji Oberfranken Nemčije; vendarle, reka se šteje samo plovna med Bamberg in Mainz.

leta 1992 the Main-Donava Canal odprt, ki povezuje Glavni in Donave Rivers. Kanal se prične v Bambergu in izpolnjuje reko Donavo v Kelheima, Nemčija. To velja zdaj pomemben plovnih poteh, ki omogoča tako potniške ladje in manjše trgovske ladje za potovanje med Severnim morjem na zahodu in Črnega morja na vzhodu.

Köln za Mainzu vlakih

Frankfurt na Mainzu vlakih

Berlin Mainz vlakih

Bruselj v Mainzu vlakih

Mainz Germany Rivers In Europe

 

4 od 5 Najlepših rek v Evropi: njegov
dolžina: 485 milje / 780km

Pot: Severozahodno od Dijon, Francija na angleški kanal Le Havre

Veliko mest ima funkcijo, ki jih opredeljuje, definira njihov obstoj, in deluje kot impulz, ki teče skozi mesti srce. Reka Seine v Parizu je tisto, reka Temza je v London, Donava v Budimpešto. To je epicenter, območje, kamor se turisti selijo, kjer opazujejo znanih znamenitosti in ujeti spomine.

Seine Cruise je treba!

Mislimo, da lahko dobesedno izbrati samo o enem od Seine križarjenja ponujajo in ne boste razočarani! Boste lahko videli najboljše v Parizu, mesto ljubezni. Vaša izbira je obširen. Če imate omejen čas, križarjenja so na voljo, da se prilega v vašo kratkem času je. Za bolj iz-back vibe, uživajo Seine večerjo križarjenje, pogled na Eifflov stolp in muzej Louvre, kot jadro, ki ga. Ali lahko kombinirate te vire in križarjenje za izključno combo, vzpon na drugem nadstropju, občudujete razgled, in potem izlet z ladjo, uživajo večerjo in kozarec vina. Lahko celo v Moulin Rouge kažejo, če si tako fancy? Če si želite ogledati resnično Pariz, Seine križarjenje je treba.

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

 

 

Zadnja Pick Za evropskih rek – Nizozemski Plovni

dolžina: 528 milje / 850km

Pot: Nizozemska v Severnem morju

Za manjše reke, kanali, in celinska morja Nizozemske tvorijo nizozemske plovne poti, in križarjenje tukaj je sproščujoč način za raziskovanje Evrope in njene presenetljivo nizke države. Izleti po mestih v Amsterdamu in Rotterdamu se pogosto pojavljajo na poti, vendar je vrhunec Nizozemski plovne poti reke križarjenje je serija 19 verodostojna mlini na veter, ki linije kanal bank v regiji Kinderdijk. Get your kamere pripravljen.

Prav tako čudovita so cvetlični zasloni na Keukenhof, največji cvetlični vrt. Bleščečih preproge barv so jih sedem milijonov tulipanov ustvaril, narcise, in druge cvetove - v svojih najlepših razmerah v aprilu in maju. Bodite pozorni na krajše križarjenje v tem letnem času še posebej s poudarkom na nizozemskih področjih balona.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

Dutch Waterways and windmill

 

Vsi na krovu! Rezervirajte, s katero vozite vozovnice za potovanje po reki Shrani vlak danes in postane križarjenje!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “5 Najlepših rek v Evropi, da razišče” na vaši strani? lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-rivers-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)