Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 30/09/2023)

Nu sunt multe moduri de transport mai bine decât trenul, dar o croazieră râu vine destul de aproape! Este un lux și pe îndelete mod de a descoperi deliciile Europei, văzând orașe, regiuni, și țările dintr-o nouă perspectivă. Puteți explora destinații interesante care ar putea fi altfel ratat dintr-un itinerar de vacanță. Nu e de mirare atât de mulți oameni aleg traseu pitoresc Pentru a vedea 5 Cele mai multe râuri frumoase în Europa Explorare!

 

1 al 5 Cele mai multe râuri frumoase în Europa: Dunărea

Lungime: 1,783 mile / 2,870km

Traseu: Germania – Pădurea Neagră la Marea Neagră

Ia-o croazieră pe râu Dunărea dacă vă bucura de istorie, alimente rafinate, și experiențe de neuitat. Călătorie prin oraș modern, Amsterdam în Europa de Vest pe Dunăre, care coboară încet în Europa de Est care trece repere istorice, cum ar fi Salzburg (orașul muzicii), sau sari pentru a vizita baruri în ruin trendy Budapesta. Această colecție de croaziere fluviale europene vă va mătura într-un spațiu de vis umplut cu noi experiențe, Obiective, sunete, miroase, și întâlniri gastronomice.

München la trenuri Salzburg

Salzburg la trenuri Passau

Viena Trenurile Salzburg

Salzburg Trenurile Viena

Danube river at night

2 al 5 Cele mai multe râuri frumoase în Europa: Rhone

Lungime: 505 mile / 813km

Traseu: Alpii elvețieni la Marea Mediterană

Râul Ron este un râu istoric Elveţia și Franţa și unul dintre cele mai importante căi navigabile ale Europa. Nu este de mirare că se află pe lista noastră despre 5 Cele mai Frumoase rauri din Europa pentru a explora.

Acesta este singurul râu care curge majore direct Marea Mediterana și-a luat este bine Alpine. Acest lucru face destul de diferit de vecinul său nordic, Rin, care lasă toate caracteristicile sale alpine în spatele atunci când părăsește Elveția. Cursul pitoresc și adesea sălbatică a Rhone, caracteristicile care curge în ea apa, și modul în care a fost folosit de oameni au fost modelat de către influențe ale munților, chiar până la gura râului, în cazul în care sedimente marchează Rhone într-un ghețar alpin sunt transportate în apele calde ale Mediteranei.

Zurich către trenuri Chur

Geneva la trenuri Chur

Milano Trenurile Tirano

Bergamo la trenuri Tirano

Rhone Switzerland Rivers In Europe

3 al 5 Cele mai multe râuri frumoase în Europa: Principal

Lungime: 326 mile / 525km

Traseu: Kulmbach la Mainz, Germania

Râul principal este 327 mile lungime și este cel mai lung râu situat în întregime în Germania. Pornind de la est la vest, Main se alătură râul Rin la Mainz, Germania. Râul principal începe în regiunea Franconia Superioară din Germania; in orice caz, râul este considerat numai navigabil între Bamberg și Mainz.

În 1992 cel Main-Dunăre deschis, care face legătura între râurile principale și Dunării. Canalul începe în Bamberg și se întâlnește fluviul Dunărea în Kelheim, Germania. Acest lucru este acum considerat o cale navigabilă majoră, care permite atât navelor de pasageri și navele comerciale mai mici, să se deplaseze între Marea Nordului la vest și Marea Neagră la est.

Koln la trenuri Mainz

Frankfurt Trenurile Mainz

Berlin Trenurile Mainz

Bruxelles la trenuri Mainz

Mainz Germany Rivers In Europe

 

4 de 5 Cele mai multe râuri frumoase în Europa: lui
Lungime: 485 mile / 780km

Traseu: Nord-Vest Dijon, Franța în canal englezesc Le Havre

Multe dintre orașe au o caracteristică ce le identifică, definește existența lor, și acționează ca pulsul care trece prin inima orașelor. Râul Sena din Paris este ceea ce râul Tamisa este la Londra, Dunărea la Budapesta. Este epicentrul, turiștii din zonă migrează spre, în cazul în care ei păzesc atracții faimoase și captează amintiri.

O croazieră Seine este o necesitate!

Credem că puteți alege literalmente doar despre una dintre croaziere Sena oferite și nu vor fi dezamăgiți! Veți putea vedea cele mai bune de la Paris, orașul dragostei. Alegerea ta este foarte larg. Dacă aveți timp limitat, croaziere sunt disponibile pentru a se potrivi în timp scurt acolo. Pentru o atmosfera mai laid-back, se bucură de o croazieră cină Seine, contemplă Turnul Eiffel și Muzeul Luvru, în timp ce naviga prin. Sau puteți combina aceste atracții și de croazieră pentru un Combo exclusiv, urca la etajul al doilea, admira vederile, și apoi să ia o excursie cu barca, se bucură de cină și un pahar de vin. Puteți lua chiar și într-un spectacol Moulin Rouge, dacă ești așa fantezie? Pentru a vizualiza real Paris, o croazieră Sena este o necesitate.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

 

Ultima acum alege râurile europene – Căile navigabile din Țările de Jos

Lungime: 528 mile / 850km

Traseu: Olanda la Marea Nordului

Râurilor mici, canale, iar mările interioare ale Olandei alcătuiesc căile navigabile olandeze, și de croazieră aici este un mod relaxant de a explora Europa și țările izbitoare ei mici. Excursii în jurul orașelor de la Amsterdam și Rotterdam apar adesea pe itinerarii, dar punctul culminant al unei râu de croazieră olandeză Navigabile este seria de 19 mori de vânt autentice care linia de malurile canalului în regiunea Kinderdijk. Pregătiți-vă aparatele foto.

La fel de minunat sunt afișajele florale la Keukenhof, cea mai mare grădină de flori. covoare Dazzling de culori sunt create de șapte milioane de lalele, narcise, și alte flori - în cele mai bune momente în aprilie și mai. Ferește-te pentru croaziere mai scurte în acest moment al anului se concentrează în special pe câmpurile cu bulbi din Olanda.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Dutch Waterways and windmill

 

poftiți în vagoane! Rezervați biletul de tren pentru călătoria dvs. pe River cu Salvați un tren astăzi și devine de croazieră!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele mai multe râuri frumoase în Europa Explorare” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-rivers-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)