Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 21/02/2021)

Destinațiile europene ieftine sunt un subiect fierbinte. Pentru inceput, turistii din Europa se pot vedea totul, de la mare cafenele la plaje frumoase. Ca urmare a unor orașe ca Veneția, Roma, și Paris milioane de călătorie turiști în Europa în fiecare an. Am creat o listă cu cele mai ieftine destinații europene pentru cititorii noștri. Această listă include cum să ajungeți acolo cu trenul.

 

Cele mai ieftine destinații europene

 

Porto, Portugalia este mai întâi Destinațiile noastre ieftine din Europa

Cel mai notabil la Porto este sa’ vinuri incredibile. Acest ieftine destinații europene de către mare este un european mini-metropolă. Porto este mare pentru cultură și, de asemenea, este bun pentru oamenii care iubesc în aer liber. Muzeele si arhitectura acestei destinatii europene ieftine sunt divine. Cu siguranță, un loc pentru a vizita.

Pentru instrucțiuni despre cum să ajungeți la Porto São Bento stație cu trenul intra Salvare tren.

 

 

Sevilla, Spania

Sevilla este un oraș laid-back. Bucurați-vă de o siestă de după-amiază. evreiesc, creştin, și cultura islamică. Vizita biserici vechi și ghetouri în timpul zilei. Mâncarea e delicioasă, în special tapas. Muzica improvizată chitara pe de străzi captures atmosfera relaxantă din Sevilla. Acest oras ieftine destinații din Europa are, probabil, cel mai bun farmec în Europa și o istorie bogată.

Pentru instrucțiuni și prețuri cu privire la modul de a ajunge la Sevilia Târg sfânt Stație de tren vezi Salvare Un tren site-.

 

 

Valencia, Spania

Valencia are 3 plaje superbe. Ca rezultat, are activități excelente în aer liber. Un ieftine parc național european este un loc minunat pentru drumeții. Aproape de Parcul Național La Albufera este un loc minunat pentru drumeții. Foodies dragoste, de asemenea, Valencia, pentru ei produse proaspete.

Pentru instrucțiuni despre cum să ajungeți la Valencia Statie a Nordului gara intră pe site-ul web Save A Train.

 

 

Istambul, Turcia este ultima noastră destinații europene ieftine

Un alt oraș uimitor și ieftin este Istanbul. Deoarece capitala Turciei reunește Europa și Asia. Bogat în patrimoniul, arhitectura frumoasa, și peisaje exotice. Linii de domuri și o minunată alergare albastră alături de Istanbul. Acest oras este mare pentru simțurile cu vederi uimitoare, miroase, și sunete în întreaga capitală. Popularul mâncarea de aici este kebab Doner și dulciuri turcești, care pot fi achiziționate de pe străzi. Toate cele de mai sus poate fi experimentat la prețuri foarte rezonabile

Pentru instrucțiuni despre cum să ajungeți la stația Sirkeci din Istanbul, accesați site-ul web Save A Train.

 

 

Rezervați-vă următoarea călătorie cu trenul cu noi

Planificați o călătorie către destinații europene ieftine? De ce nu luați 3 minute pentru a găsi o cele mai ieftine călătorii de tren. Conectați-vă la site-ul nostru acum și pentru a obține cele mai bune oferte, rapid și ușor. Acceptăm toate formele majore de plăți.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcheap-european-destinations%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)