Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Prețuri ieftine pentru bilete de tren SBB și rute de călătorie

Aici puteți găsi toate informațiile despre Bilete de tren SBB ieftine și Prețurile călătoriei SBB și beneficii.

 

Subiecte: 1. Repere SBB cu trenul
2. Despre SBB 3. Cele mai bune informații pentru a obține un bilet de tren SBB ieftin
4. Cât costă biletele SBB 5. Rute de călătorie: De ce este mai bine să luați trenuri SBB, și nu călătoriți cu avionul
6. Care sunt diferențele dintre Standard, Pass Day, și Supersaver pe SBB 7. Există un abonament SBB
8. Cât timp înainte de a pleca SBB pentru a ajunge 9. Care sunt programele trenurilor SBB
10. Care stații de tren sunt deservite de SBB 11. Întrebări frecvente despre SBB

 

Repere SBB cu trenul

 • The Căile Ferate Federale Elvețiene, SBB, este compania feroviară națională care operează în Elveția.
  • Trenurile SBB sunt clasate în fruntea sistemelor feroviare naționale din Europa, si in 2017 a fost pe primul loc pentru calitatea serviciilor, clasamentul de siguranță, și indicele de performanță.
  • 25 milioane de pasageri călătoresc zilnic cu SBB.
  • Serviciul de tren SBB este unul dintre cele mai punctuale servicii de tren din lume, cu mai puțin de 3 minute întârziere în medie.
  • Cel mai lung tunel de tren SBB, tunelul bazei Gotthard, în Alpii elvețieni, măsuri 57.1 kilometri și stabilește un record mondial.
  • SBB are 3 limbile oficiale: limba germana, limba franceza, și italiană. Prin urmare, Gările SBB sunt denumite și marcate în conformitate cu localitatea: numele și semnele stațiilor în orașele bilingve sunt în ambele limbi locale, și de ce poți vedea numele uneori așa CFF CFF FFS.

Despre SBB

SBB este un serviciu de tren elvețian care este unul dintre cele mai bune din lume.

Compania națională de cale ferată elvețiană SBB operează în toată Elveția, cu 798 gări, și 721 bilete de tren puncte de vânzare. Compania feroviară SBB este deținută de stat de la 1 ianuarie, 1999, adică statul federal deține 100% a acțiunilor.

 

Sbb train in the snow

Mergi la Salvați o pagină de pornire a trenului sau utilizați acest widget pentru a căuta bilete de tren pentru SBB

Salvați o aplicație iPhone pentru tren

Aplicația pentru Android Save A Train

 

Salvați un tren

Origine

Destinaţie

Data plecării

Data returului (facultativ)

Adult (26-59):

Tineret (0-25):

Senior (60+):


 

Cele mai bune informații pentru a obține un bilet de tren SBB ieftin

Numărul 1: Obțineți biletele SBB în avans cât de mult puteți

Bilete de tren SBB sunt disponibile online până la 60 zile înainte de data călătoriei. Când comandați bilete de tren din timp, primiți cele mai ieftine bilete, iar cele mai ieftine bilete de tren SBB sunt foarte limitate. În plus, Prețurile biletelor de tren SBB cresc cu cât ziua de călătorie se apropie, deci pentru a putea economisiți bani la achiziționarea biletului de tren SBB, obțineți biletele de tren în avans. Pentru a economisi bani la biletele de tren SBB, cumpărați-vă biletele din timp.

Numărul 2: Călătoriți cu SBB în perioadele de vârf

Biletele de tren SBB sunt mai ieftin în perioadele de vârf, la începutul săptămânii, iar în timpul zilei. Puteți fi sigur că veți obține bilete de tren mai ieftine în săptămână. Marti, miercuri, și joi, Biletele de tren SBB sunt cele mai economice. Din cauza volumului de călătorii de afaceri mergând la serviciu dimineața și seara, biletele de tren costă mai mult. Prin urmare, este mult mai ieftin să călătorești oricând între prânz și seară. Weekend-urile sunt o altă perioadă de vârf pentru trenuri, mai ales vineri și sâmbătă. Prețurile biletelor de tren SBB cresc și ele sărbătorile publice și sărbătorile școlare.

Numărul 3: Comandați-vă biletele pentru SBB atunci când sunteți sigur de programul dvs. de călătorie

Trenuri SBB sunt la cerere mare, și cu numai 2 alte companii feroviare ca concurență, în prezent, acestea rămân cea mai bună alegere pentru trenurile din Elveția. Își pot permite să stabilească restricții de bilet de tren, precum cel pe care îl au, care interzice schimbul de bilete sau rambursări, decât dacă este tipul de bilet de afaceri. Chiar dacă există încă site-uri web în care puteți vinde bilete la mâna a doua către oameni, SBB nu permite vânzarea de bilete la mâna a doua. Cum vă ajută acest lucru să economisiți bani? Comandați biletul doar atunci când sunteți sigur că programul vă va salva de la rezervarea unui bilet de două ori, deoarece a apărut ceva și nu puteți utiliza biletul original.

Numărul 4: Cumpărați biletele SBB pe Save A Train

Salvați un tren are cea mai mare, cel mai bun, și cele mai ieftine oferte pentru biletele de tren din Europa. Legătura noastră cu mulți operatori feroviari, sursele biletului de tren, iar cunoștințele noastre despre algoritmii tehnologici ne oferă acces la cele mai ieftine oferte de bilete de tren. Nu oferim doar oferte ieftine de bilete de tren numai pentru SBB; oferim același lucru și pentru alte alternative la SBB.

Prețurile trenurilor Lyon - Basel

Prețuri trenuri Zurich - Basel

Prețurile trenurilor de la Paris la Basel

Prețuri trenuri Lucerna - Basel

 

SBB Train in Switzerland

 

Cât costă biletele SBB?

Biletele SBB încep de la 12,50 EUR până la 125 EUR pentru o singură călătorie cu trenul. The prețul unui bilet de tren SBB depinde de ce tip de bilet, destinaţie, iar când alegi să călătorești:

Bilet dus Dus-întors
Standard 12,50 € – 35 € 28 € – 55 €
Clasa întâi 50 € – 95 € 50 € – 125 €

 

Rute de călătorie: De ce este mai bine să luați trenuri SBB, și nu călătoriți cu avionul

1) Ajungi la Centrul orasului. Acesta este un avantaj al trenurilor SBB în comparație cu avioanele. Trenuri SBB și toate acestea alte călătorii cu trenul de oriunde din oraș până în centrul orașului următor, nu contează dacă este un rezervație naturală sau sat. Vă economisește timp și costul unui taxi de la aeroport la centrul orașului. Cu stații de tren, este mai ușor să ajungeți oriunde în orașul către care vă îndreptați. Nu contează de unde călătoriți, Geneva, Basel, Zermatt, sau Zurich, stațiile din centrul orașului sunt un avantaj major al trenurilor SBB!

2) Călătoria cu avioanele necesită să fiți la aeroport cu cel puțin câteva ore înainte de timpul de zbor. Trebuie să treceți prin verificări de securitate înainte de a vi se permite să urcați în avion. Cu trenurile SBB, trebuie doar să fii la gară cu mai puțin de o oră înainte și uneori chiar mai puțin. Când aveți în vedere, de asemenea, timpul necesar pentru a face naveta de la aeroport la centrul orașului, îți vei da seama că trenurile SBB sunt mai bune din punct de vedere al totalului timp de calatorie.

3) La suprafață, prețul biletelor de tren SBB pare să fie mai costisitor decât biletele de avion bugetare. in orice caz, când comparați toate taxele implicate, Biletele de tren SBB au o ofertă mai bună. Cu alte costuri, cum ar fi taxele pentru bagaje pe care nu trebuie să le plătiți în trenuri, călătorind cu SBB e cel mai bine.

4) Trenurile sunt ecologice. Într-o comparație între trenuri și avioane, trenurile ar ieși mereu în vârf. Avioanele poluează puternic pământul cu nivelurile ridicate de carbon și CO2 pe care le degajă. Utilizarea trenurilor în comparație mult mai puțină amprentă de carbon decât avioanele.

Prețurile trenurilor Chur - Thusis

 

Care sunt diferențele dintre Standard, Pass Day, Saver Day Pass, și Supersaver pe SBB?

SBB are diferite tipuri de bilete pentru diferite bugete și tipuri de călători: indiferent dacă este vorba de afaceri sau de agrement. Puteți fi sigur că unul dintre aceste bilete vi s-ar potrivi.

Bilete SBB standard:

The Bilet SBB Standard este cel mai flexibil dintre toate biletele SBB. Acest bilet de tren este pentru punct-la-punct 1 drum sau dus-întors. Cu alte cuvinte, biletul standard SBB este clasica carte de călătorie. Cel mai important, acest bilet de tren este valabil pentru întreaga zi pe care ați ales-o în momentul cumpărării, și până 5 sunt a doua zi. în plus, puteți achiziționa un bilet SBB punct la punct pentru clasele 1 și 2. Un alt mare avantaj al biletelor punct-la-punct este faptul că copiii până la vârstă 6 călătoresc gratuit. Cu alte cuvinte, puteți călători oriunde doriți și la orice clasă, în călătoria dvs. de la A la B..

 

 

Abonament de zi SBB și Abonament de zi Saver Bilete:

Cu un card de călătorie Saver Day Pass, puteți plăti doar 27 EUR pe călătorie. Biletul Day Pass este disponibil numai dacă îl primiți în avans, nu sunt disponibile la gară, la fel de devreme ca 60 zile înainte de data plecării. De asemenea, puteți comanda acest tip de bilet de tren cu o zi înainte de călătorie. în plus, biletul Saver Day Pass este valabil pentru bărci, autobuze, sau călătorii cu tramvaiul.

Supersaver SBB Bilete:

Această clasă de bilete nu este la fel de flexibilă ca și biletul de tren Standard SBB, dar mai ieftin decât alte bilete de tren. Biletul Supersaver SBB oferă până la 70% reducere la biletele standard. Spre deosebire de biletul de tren standard, acest tip de bilet oferă cel mai mic tarif pe o călătorie specifică de la A la B. Sens, nu puteți să urcați și să coborâți în nicio stație, cu excepția stațiilor pe care le-ați rezervat în prealabil.

Cardul de călătorie Day Pass vă oferă flexibilitate la data călătoriei. Cu alte cuvinte, puteți călători oricând doriți, în ziua datei plecării.

Prețurile trenurilor Interlaken - Zurich

Prețuri trenuri Lucerna - Zurich

Prețuri trenuri Berna - Zurich

Prețuri trenuri Geneva - Zurich

 

Există un abonament SBB?

Numai cetățenii locali pot achiziționa cardul de călătorie GA, care este practic o carte pentru toate. Cardul de călătorie GA este valabil pe toate mijloacele de transport în comun in Elvetia.

O puteți achiziționa de la:

– Ghișeele biletelor SBB.

– La serviciul local pentru clienți SBB 848 44 66 88

– De la personalul din trenurile și autobuzele SBB.

Cartea de călătorie Familia GA

Copii și adulți tineri până la vârstă 16 iar părinții lor se pot bucura de reducerile de pe cardul de călătorie Familia GA. Acest card este disponibil dacă cel puțin un membru al familiei are acest card de călătorie SBB.

Toți deținătorii familiei GA se bucură de prețurile mult reduse pentru alte cărți de călătorie GA. în plus, o familie poate decide dacă dorește să cumpere Familia GA pentru clasa 1 sau 2.

Seven25 Travelcard

Când ești 25 este vorba despre distracție, iar acum cu o carte seven25, puteți călători nelimitat de la 7 p.m. Sens, Această carte de călătorie este valabilă între 7 pm ea 5 a.m. Asa de, cum functioneazã? Seven25 este încărcat pe cardul dvs. de călătorie Swiss Pass și îl puteți folosi pentru orice oprire.

Prețurile trenurilor Basel - Interlaken

Prețurile trenurilor de la Geneva la Zermatt

Prețuri trenuri Berna - Zermatt

Prețuri trenuri Lucerna - Zermatt

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Cât timp înainte de a pleca SBB pentru a ajunge?

Pentru a obține FFS și a fi corect la timp, calea ferată vă recomandă să ajungeți cel puțin 1 cu o oră înainte de plecarea trenului SBB. Noi, la Save A Train, din moment ce am călătorit mult în trenurile SBB, recomand să ajungeți chiar 30 cu câteva minute înainte, deci nu trebuie să vă grăbiți prin uriașele gări pentru a prinde trenul. în plus, o oră este un timp suficient pentru a vă bucura de magazine și standuri alimentare și pentru a obține acele articole de care aveți nevoie pentru călătoria cu trenul să fie cât mai lină posibil.

 

Care sunt programele trenurilor SBB?

Puteți afla în timp real pe pagina noastră de pornire pe Save A Train. Trebuie doar să introduceți locația curentă și destinația dorită, și vă vom arăta informațiile actualizate pentru programul trenurilor.

 

Care stații de tren sunt deservite de SBB?

Sunt peste 10 stații deservite de serviciile de tren SBB.

Stația Zurich a SBB este Gara Centrală Zurich (Numele local este Zurich HB). Aceasta este cea mai mare gară SBB din Zurich și este situată în inima orașului Zurich, lângă Râul Limmat.

Berna este capitala Elveției și cea mai apropiată gară de Universitatea din Berna din cartierul Langgasse.

La Geneva în zilele noastre Trenuri SBB pleacă și ajunge din gara centrală din Geneva, în centrul orașului.

Basel Stația SBB este cea mai mare stație de frontieră din Europa. Adică din Elveția, poți călători în Germania, Franţa, Austria, și Olanda cu serviciul de tren SBB. Cel mai important, Sunt 50 magazine și restaurante în stația Basel, unde puteți cumpăra tot ce aveți nevoie pentru călătorie. De exemplu, puteți cumpăra gustări și suveniruri de ultim moment. De la stația Basel SBB, iar principalele stații la care puteți călători sunt Frankfurt, Paris, și Salzburg.

Prețurile trenurilor Basel - Interlaken

Prețurile trenurilor de la Geneva la Zermatt

Prețuri trenuri Berna - Zermatt

Prețuri trenuri Lucerna - Zermatt

 

Întrebări frecvente despre SBB

Sunt permise biciclete la bord Trenuri FFS?

Bicicletele sunt permise în trenurile SBB. Puteți cumpăra un bilet pentru ei la gară, și înregistrați bicicleta ca bagaj sau transportați-le la tren ca bagaj de mână.

Copiii călătoresc gratuit în trenurile SBB?

Da, în unele cazuri, copiii însoțiți cu vârsta sub șase ani călătoresc gratuit. în plus, copii de la vârsta de șase ani, și până la a lor 16 călătorie la ziua de naștere la jumătate de preț.

Sunt acceptate animale de companie în trenurile SBB?

da, câinii sunt autorizați atât timp cât călătoresc într-o cutie pentru pasageri sau într-o dubă pentru bagaje.

Care sunt procedurile de îmbarcare pentru SBB?

Ar trebui să ajungeți cel puțin la gară 1 cu o oră înainte de ora de plecare a trenului, și arătați un act de identitate inspectorului de bilete pentru a verifica.

Cele mai solicitate întrebări frecvente despre SBB – Pot rezerva un loc în avans la SBB?

Tu poate sa rezervă în tren A stiula în avans pana la 5 pasagerilor la prețul de 5 € pe loc. in orice caz, rezervarea trebuie să fie sub numele unei persoane care călătorește.

Există un serviciu Wi-Fi în interiorul SBB?

da. Te poti bucura Gratuit Wifi service pe toate trenurile SBB și toate cursurile de călătorie până la 60 minute.

 

Sbb train in heavy snow

 

Dacă ați citit până acum, știți tot ce trebuie să știți despre trenurile SBB și sunteți gata să cumpărați biletul de tren SBB pe Salvați un tren.

 

Avem Bilete de tren pentru acești operatori feroviari:

DSB Denmark

DSB daneză

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Trenuri interurbane

SJ Sweden Trains

SJ Suedia

NS International Cross border trains

NS International Olanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvegia

Switzerland Sbb railway

SBB Elveția

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

adâncește

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Germania

European night trains by city night line

Trenurile de noapte

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Germania

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cehă

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

sigla eurail

Eurail

 

Doriți să încorporați această pagină pe site-ul dvs.? Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed), Sau puteți doar să vă conectați direct la această pagină.

Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !