Ордер возну карту САДА

Јефтине СББ возовнице и цене рута за путовања

Овде можете пронаћи све информације о Јефтине СББ карте за воз и СББ цене путовања и користи.

 

Теме: 1. СББ би Траин Хигхлигхтс
2. О СББ-у 3. Врхунски увиди да бисте добили јефтину возну карту за СББ
4. Колико коштају СББ карте 5. Путовања: Зашто је боље ићи возовима СББ, а не путовати авионом
6. Које су разлике између Стандарда?, Дан додавање, и Суперсавер на СББ-у 7. Да ли постоји претплата на СББ
8. Колико дуго треба да стигне СББ 9. Који су возни редови СББ-а
10. Које железничке станице опслужује СББ 11. СББ ФАК

 

СББ би Траин Хигхлигхтс

 • Тхе Швајцарске савезне железнице, СББ-, је национална железничка компанија која послује у Швајцарској.
  • СББ возови су рангирани на врху националних железничких система у Европи, а у 2017 је рангиран на првом месту по квалитету услуге, рангирање безбедности, и индекс перформанси.
  • 25 милион путника свакодневно путује СББ-ом.
  • СББ воз је један од најтачнијих возова на свету, са мање од 3 минута кашњења у просеку.
  • Најдужи СББ-ов тунел за воз, тунел Готтхард Басе, у Свисс Алпс, Мере 57.1 километара и поставља светски рекорд.
  • СББ је 3 званични језици: Немачки, Француски, и италијански. стога, Железничке станице СББ именоване су и обележене у складу са локалитетом: Имена и знаци станица у двојезичним градовима су на оба локална језика, и зашто име можете видети понекад овако СББ ЦФФ ФФС.

О СББ-у

СББ је швајцарска железничка услуга која је једна од најбољих на свету.

Швајцарска швајцарска железничка компанија послује широм Швајцарске, са 798 железничке станице, и 721 продајна места за карте за воз. СББ железничка компанија је у државном власништву од 1. јануара, 1999, што значи да савезна држава држи 100% од акција.

 

Sbb train in the snow

Иди на Саве А Траин Хомепаге или користите овај виџет за тражење тренира карте за СББ

Саве А Траин иПхоне Апп

Саве А Траин Андроид Апп

 

Сачувајте Влак

Порекло

дестинација

Дан одласка

Датум повратка (Опционо)

Одрасли (26-59):

Омладина (0-25):

Старији (60+):


 

Врхунски увиди да бисте добили јефтину возну карту за СББ

Број 1: Узмите своје СББ карте унапред колико год можете

СББ карте за воз доступни су на мрежи до 60 дана пре датума путовања. Када унапред наручите карте за воз, добијате најјефтиније карте и најјефтиније СББ карте за воз су врло ограничене. у наставку, Цене карата за воз СББ-а расту како се дан путовања ближи, па да би се уштедите новац на куповини возних карата за СББ, узмите карте за воз унапред. Да бисте уштедели новац на возним картама СББ-а, купити карте раније.

Број 2: Путујте СББ-ом током периода изван сезоне

СББ карте за воз су јефтинији у периодима ван врхунца, почетком недеље, а током дана. Можете бити сигурни да ћете добити јефтиније воз карата у року од недеље. У уторак, Среда, и четвртак, СББ карте за воз су најекономичније. Због обима пословни путници путовање на посао ујутру и увече, карте за воз коштају више. Тако, далеко је јефтиније путовати било када између поднева и вечери. Викенди су још један врхунски период за возове, посебно петком и суботом. Цене возних карата за СББ такође расту државни празници и школски празници.

Број 3: Наручите карте за СББ када будете сигурни у свој распоред путовања

СББ возови су велика потражња, и са само 2 остале железничке компаније као конкуренција, тренутно остају најбољи избор за возове у Швајцарској. Они могу себи приуштити да поставе ограничења карата за возове попут оне која забрањује размену карата или повраћај новца осим ако то није карта врсте пословања.. Иако још увек постоје веб странице на којима можете продати карте половним људима, СББ не дозвољава продају половних карата. Како вам ово помаже да уштедите новац? Наручите своју карту само кад сте сигурни да сте планирали да бисте је два пута спасили од резервације једне карте јер се нешто појавило и нисте могли да користите оригиналну карту.

Број 4: Купите своје СББ карте на Саве А Траин

Спреми воз је највећи, најбоље, и најјефтиније понуде за возне карте у Европи. Наша веза са многим железничким оператерима, извори карата за воз, а наше знање о технолошким алгоритмима омогућава нам приступ најјефтинијим понудама карата за воз. Не нудимо само јефтине понуде за возне карте само за СББ; пружамо исто и за друге алтернативе СББ-у.

Цене возова од Лиона до Базела

Цене возова од Цириха до Базела

Цене возова од Париза до Базела

Цене возова од Луцерна до Базела

 

SBB Train in Switzerland

 

Колико коштају СББ карте?

СББ карте почињу од 12,50 ЕУР до 125 ЕУР за једно путовање возом. Тхе цена возне карте СББ зависи од врсте карте, дестинација, и када се одлучите за путовање:

Карта у једном правцу Повратно путовање
Стандардно 12,50 € – 35 € 28 € – 55 €
Прва класа 50 € – 95 € 50 € – 125 €

 

Путовања: Зашто је боље ићи возовима СББ, а не путовати авионом

1) Стижете у Центар града. То је једна предност СББ возова у поређењу са авионима. СББ возови и све путовање другим возом од било ког места у граду до центра следећег града, није важно да ли је резерват природе или село. То вам штеди вријеме и трошкове таксија од аеродрома до центра града. Са станицама за воза, лакше је доћи било где у граду у који идете. Није важно одакле путујете, Женева, Базел, зерматт, или Цирих, Стајалишта у центру града главна су предност возова СББ!

2) Путовање авионом захтева да на аеродрому будете најмање неколико сати пре лета. Пре уласка у авион морате проћи безбедносне провере. Са возовима СББ, само морате бити на станици мање од сат времена унапред, а понекад и мање. Кад узмете у обзир и вријеме које вам треба да путујете од аеродрома до центра града, схватићете да су возови СББ бољи у погледу укупног броја време путовања.

3) На површини, чини се да су цене возних карата СББ скупље од буџетских авио карата. Међутим, када упоредите све укључене трошкове, СББ карте за воз имају повољнију цену. Уз друге трошкове, попут накнада за пртљаг, који не морате да платите у возовима, путујући СББ-ом је најбољи.

4) Возови су еколошки прихватљиви. Поређење између возова и авиона, возови би увек излазили на врх. Авиони снажно загађују земљу високим нивоом угљеника и ЦО2 који одају. Возови у поређењу са употребом много мање угљеничног отиска него авионима.

Цене за воз Цхур-а у Тхусис

 

Које су разлике између Стандарда?, Дан додавање, Савер Даи Пасс, и Суперсавер на СББ-у?

СББ има различите врсте карата за различите буџете и врсте путника: било да је то посао или разонода. Можете бити сигурни да ће вам једна од ових карата одговарати.

Стандардне СББ карте:

Тхе СББ стандардна карта је најфлексибилнија од свих СББ карата. Ова карта за воз је од тачке до тачке 1 пут или кружна путовања. Другим речима, СББ стандардна карта је класична путничка карта. Најважније, ова карта за воз важи цео дан који сте изабрали у тренутку куповине, и док 5 сам следећег дана. Додатно, можете купити СББ тачку до тачке за 1. и 2. разред. Још једна велика предност тих тачака до тачке је та што деца до старости 6 путовати бесплатно. Другим речима, можете путовати било где желите и на било ком часу, на вашем путовању од А до Б..

 

 

СББ Даи Пасс и Савер Даи Пасс Карте:

Са путном картицом Савер Даи Пасс, по путовању можете платити само 27 €. Улазница за Даи Пасс доступна је само ако их набавите унапред, нису доступни на железничкој станици, већ 60 дана пре датума одласка. Ову врсту возних карата можете наручити и дан пре путовања. штавише, карта Савер Даи Пасс важи за бродове, аутобуси, или вожња трамвајем.

СББ Суперсавер Карте:

Ова класа карата није тако флексибилна као стандардна возна карта СББ, али јефтинији од осталих возних карата. Улазница Суперсавер СББ нуди до 70% попуст на стандардне карте. За разлику од стандардне карте за воз, ова врста карте нуди најнижу цену на одређеном путовању од А до Б. Значење, не можете скочити и искључити се ни на једној станици, осим на станицама које сте унапред резервисали.

Путна картица Даи Пасс вам даје флексибилност на датум путовања. Другим речима, можете путовати било када желите, на дан датума поласка.

Интерлакен до цене возова у Цириху

Цене возова од Луцерна до Цириха

Цене возова од Берна до Цириха

Цене возова Женева до Цирих

 

Да ли постоји претплата на СББ?

Само локални грађани могу купити ГА путну картицу, што је у основи једна карта за све. ГА путна карта важи на сав јавни превоз у Швајцарској.

Можете га купити на:

– СББ бројачи карата.

– У локалној корисничкој служби СББ 848 44 66 88

– Од особља у возовима и аутобусима СББ.

Фамилиа ГА Травелцард

Деца и млади одрасли до старости 16 а њихови родитељи могу уживати у попустима на путној картици Фамилиа ГА. Ова картица је доступна ако барем један члан породице има ову СББ путну карту.

Сви власници Фамилиа ГА уживају у знатно сниженим ценама за остале ГА путне картице. Додатно, породица може да одлучи да ли жели да купи Фамилиа ГА за 1. или 2. разред.

Севен25 Травелцард

Када си ти 25 све је у забави, а сада са картицом од седам25, можете путовати неограничено од 7 после подне. Значење, Ова путна карта важи између 7 пм ит 5 сам. Тако, како то функционише? Седам25 је учитан на вашу путничку картицу Свисс Пасс и можете га користити за било које стајање.

Цене возова из Базела до Интерлакена

Цене возова Женева до Зерматт

Цене возова Берн до Зерматт

Цене возова од Луцерна до Зерматта

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Колико дуго треба да стигне СББ?

Да узмете свој СББ и будете тачни на време, железница препоручује да стигнете бар 1 сат пре поласка вашег воза СББ. Ми у Саве А Траин-у смо пошто смо пуно путовали возовима СББ-а, препоручујем долазак чак 30 минут унапред, тако да не треба да јурите кроз огромне железничке станице да бисте ухватили воз. Додатно, сат времена је довољно времена да уживате у продавницама и штандовима са храном и набавите оне предмете који су вам потребни путовање влаком да буде што једноставније.

 

Који су возни редови СББ-а?

То можете сазнати у реалном времену на нашој почетној страници на Саве А Траин. Само унесите тренутну локацију и жељену дестинацију, и показали бисмо вам ажуриране информације за возне редове.

 

Које железничке станице опслужује СББ?

Има преко 10 станице које опслужују возне службе СББ.

Станица СББ у Цириху је главна станица у Цириху (Локални назив је Цирих ХБ). Ово је највећа СББ железничка станица у Цириху и налази се у срцу Цириха, близу Река Лиммат.

Берн је главни град Швајцарске и најближа железничка станица Универзитету у Берну у четврти Ланггассе.

У Женеви данас СББ возови полазе и стижу са главне станице у Женеви, у центру града.

Базел СББ станица је највећа гранична станица у Европи. То ће рећи да је из Швајцарске, можете путовати у Немачку, Француска, Аустрија, а Холандија услугом возова СББ. Најважније, постоје 50 продавнице и ресторани на станици у Базелу, где можете купити све што вам је потребно за путовање. На пример, можете купити грицкалице и ласт-минуте сувенире. Са станице Базел СББ, а главне станице до којих можете путовати су Франкфурт, Париз, и Салцбург.

Цене возова из Базела до Интерлакена

Цене возова Женева до Зерматт

Цене возова Берн до Зерматт

Цене возова од Луцерна до Зерматта

 

СББ ФАК

Да ли су бицикли дозвољени на броду СББ Возови?

Бицикли су дозвољени у возовима СББ. За њих можете купити карту на станици, и региструјте бицикл као пртљаг или их носите у воз као ручни пртљаг.

Путују ли деца бесплатно возовима СББ?

Да у неким случајевима, у пратњи деце млађе од шест година путују бесплатно. Додатно, деца од шесте године, а до њихових 16 рођенданско путовање у пола цене.

Да ли су дозвољени кућни љубимци у возовима СББ?

да, псима је дозвољено све док путују у путничком сандуку или комбију за пртљаг.

Који су поступци укрцавања за СББ?

Требали бисте стићи бар на станицу 1 сат пре времена поласка вашег воза, и покажите личну карту инспектору карте да је верификује.

Најтраженија питања о СББ-у – Могу ли унапред резервисати место на СББ-у?

ти моћи резерва у возу а Знаму унапред за до 5 путника по цени од 5 € по седишту. Међутим, резервација мора бити под именом особе која путује.

Постоји ли Ви-Фи услуга унутар СББ-а?

да. Можете уживати бесплатно Ви-фи сервис на свим возовима СББ и све часове путовања до 60 минута.

 

Sbb train in heavy snow

 

Ако сте прочитали до овог тренутка, знате све што треба да знате о својим возовима СББ и спремни сте да купите своју возну карту СББ даље Сачувајте Влак.

 

За ове железничке оператере имамо возне карте:

DSB Denmark

Дански ДСБ

Thalys railway

Тхалис

eurostar logo

еуростар

sncb belgium

СНЦБ Белгија

intercity trains

Међуградски возови

SJ Sweden Trains

СЈ Шведска

NS International Cross border trains

НС Интернатионал Холандија

OBB Austria logo

ОББ Аустриа

TGV Lyria france to switzerland trains

СНЦФ ТГВ Лириа

France national SNCF Trains

СНЦФ Оуиго

NSB VY Norway

НСБ Ви Норваи

Switzerland Sbb railway

СББ Свитзерланд

CFL Luxembourg local trains

ЦФЛ Луксембург

Thello Italy <> France cross border railway

продубљује

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Деутсцхе Бахн ИЦЕ Германи

European night trains by city night line

Нигхт Возови

Germany Deutschebahn

Деутсцхе Бахн Немачка

Czech Republic official Mav railway operator

Мав Чешки

TGV France Highspeed trains

СНЦФ ТГВ

Trenitalia is Italy's official railway operator

Трениталиа

еураил лого

Еураил

 

Желите ли уградити ову страницу на своју страницу? Кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dsr - (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде), Или можете једноставно повезати директно на ову страницу.

 • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете променити / де у / нл или / фр и више језика.
цопиригхт © 2021 - Сачувајте Влак, Амстердам, Низоземска
Не остављајте без поклон - Гет Купони и новости !