Ордер возну карту САДА

Јефтине СНЦБ возовнице и цене путовања

Овде можете пронаћи све информације о Јефтине карте за воз СНЦБ и СНЦБ цене путовања и предности.

 

Теме: 1. СНЦБ би Траин Хигхлигхтс
2. О СНЦБ 3. Врхунски увиди да бисте добили јефтину возну карту за СНЦБ
4. Колико коштају СНЦБ карте 5. Зашто је боље возити СНЦБ возове, а не путовати авионом
6. Која је разлика између прве и друге класе? 7. Да ли постоји претплата на СНЦБ
8. Колико времена пре доласка СНЦБ-а 9. Какав је возни ред СНЦБ-а
10. Које станице опслужује СНЦБ 11. СНЦБ ФАК

 

СНЦБ би Траин Хигхлигхтс

  • Национална железничка компанија, СНЦБ, служи 244 милиона путника годишње.
  • Сваки дан, национална железничка компанија узима 61 хиљаде људи у Белгији и на одредишта широм Европе.
  • Национална железничка компанија је највећи белгијски пружалац услуга мобилности у земљи.

О СНЦБ

Национална железничка компанија за железнице Белгије, СНЦБ, је основана године 1926.

СНЦБ нуди железничке службе у оквиру Белгије и широм Европе. Са правом улазницом, можете посетити све најбоље места за одмор у Европи. Са различитим категоријама улазница и претплата на картице, СНЦБ задовољава све потребе.

Возови су чести у Бриселу – Гент, Антверпен – полован, Брисел – Намур. Такође можете доћи до суседних земаља у Европи користећи СНЦБ возове.

Широм корпорације, Близу 20,000 запослени који раде на железничкој и аутобуској мрежи осигуравају да путници свакодневно сигурно стижу на одредишта.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Иди на Саве А Траин Хомепаге или користите овај виџет за тражење возне карте за СНЦБ

Сачувајте воз за иПхоне за иОС

Саве А Траин Андроид Апп

 

Сачувајте Влак

Порекло

дестинација

Дан одласка

Датум повратка (Опционо)

Одрасли (26-59):

Омладина (0-25):

Старији (60+):


 

Врхунски увиди да бисте добили јефтину возну карту за СНЦБ

Број 1: Наручите своје СНЦБ карте унапред колико год можете

Цена СНЦБ возовнице расте како се ближи дан путовања. Можете уштедети нешто новца резервацијом својих СНЦБ возних карата што даље од дана поласка. СНЦБ карте за воз доступне су већ од 3 до 6 месеци пре поласка воза. Рана резервација осигурава да ћете добити најисплативије карте за влак СНЦБ. Они су такође ограничени у броју, па што пре наручите, јефтиније за вас. Да бисте уштедели новац на СНЦБ возним картама, купите карте што пре.

Број 2: Путовање СНЦБ-ом током периода изван сезоне

СНЦБ карте за воз су јефтиније током периода изван врхунца, почетком недеље, и током дневних сати. Можете бити сигурни да ћете добити јефтиније воз карата у року од недеље. У уторак, Среда, и четвртак, СНЦБ карте за воз су најекономичније. Због количине пословних путника који путују ујутро и увече на посао, карте за воз током тих сати коштају више. Много је јефтиније путовати било када између послеподнева и пре вечерњег путовања на посао. Викенди су још један врхунски период за возове, посебно петком и суботом. Цене возних карата за СНЦБ такође расту државни празници и школски празници.

Број 3: Наручите карте за СНЦБ када сте сигурни у свој распоред путовања

СНЦБ возови су велика потражња, и са мало конкуренције, тренутно остају најбољи избор за возове у Белгији. СНЦБ може себи приуштити да постави ограничења за возне карте попут оног које имају и које забрањује размену или повраћај карата, осим ако се ради о пословном типу карата. Иако још увек постоје веб локације на форумима на којима можете продати карте половним људима, СНЦБ не дозвољава продају половних карата. Како вам ово помаже да уштедите новац? Наручите своју карту само кад сте сигурни да сте планирали да бисте је два пута спасили од резервације једне карте јер се нешто појавило и нисте могли да користите оригиналну карту.

Број 4: Купите своје СНЦБ карте на Саве А Траин

Спреми воз је највећи, најбоље, и најјефтиније понуде за возне карте у Европи. Наш однос са многим железничким оператерима, извори карата за воз, а наше знање о технолошким алгоритмима омогућава компанији Саве А Траин приступ најјефтинијим понудама за возне карте. Не нудимо само јефтине понуде за железничке карте само за СНЦБ; пружамо исто за друге алтернативе СНЦБ-у и поносимо се најбољом корисничком услугом на тржишту железница.

Цене возова од Брисела до Антверпена

Цене возова Амстердам-Антверпен

Цене возова Лил до Антверпен

Цене возова Париз-Антверпен

 

SNCB Train in Station

 

Колико коштају СНЦБ карте?

СНЦБ карте почињу од 2,5 € до чак 20 € за једно путовање возом. Тхе цена СНЦБ карте за воз зависи од врсте карте коју купујете и када се одлучите за путовање:

Карта у једном правцу Повратно путовање
Стандардно € 2,50 – € 15.00 15 € – 30 €
Прва класа € 10.50 – 20 € 21 € – 46 €

 

Зашто је боље возити СНЦБ возове, а не путовати авионом

1) Долазите у центар града. То је једна предност СНЦБ возова у поређењу са авионима. СНЦБ возови и сва остала путовања возом са било ког места у града до центра следећег града. То вам штеди вријеме и трошкове таксија од аеродрома до центра града. Са станицама за воза, лакше је доћи било где у граду у који идете. Није важно одакле путујете, Брисел, Антверпен, полован, или Лијеж, Стајалишта у центру града су главна предност возова СНЦБ!

2) Путовање авионом захтева да будете на аеродрому најмање неколико сати пре вашег лета. Морате проћи безбедносне провере пре него што им будете дозвољени да се укрцају у авион. Са СНЦБ возовима, само мораш бити на станици мање од 30 минут унапред. Кад узмете у обзир и вријеме које вам треба да путујете од аеродрома до центра града, схватићете да су СНЦБ возови бољи у погледу укупно време путовања.

3) На површини, чини се да су цене СНЦБ возних карата скупље од буџетских авио карата. Међутим, када упоредите све укључене трошкове, СНЦБ карте за воз имају повољнију цену. Уз друге трошкове, попут накнада за пртљаг, који не морате да платите у возовима, путује СНЦБ је сигурно најбоље.

4) Возови су еколошки прихватљивији када упоређујете возове и авионе, возови би излазили на врху. Авиони јако загађују атмосферу високим нивоом угљеника који испуштају. Возови у поређењу дају много мање загађења угљеником него авионима.

Брисел у Бриж Траинс

Антверпен на Бругес Траинс

Халле два Бругес Возови

Гент да Бругес Траинс

 

Која је разлика између прве и друге класе?

Постоје различите класе СНЦБ карата за различите буџете и врсте путника. Можете купити стандардну карту за прву или другу класу. На пример, 2. класа ће више одговарати за дуга путовања и буџета путници. Али ако тражите место за истезање ногу или сте пословни путник и желите да радите док путујете, онда је 1. класа идеална за вас.

 

 

Да ли постоји претплата на СНЦБ?

За држављане Белгије, постоје разне врсте претплата, Неограничена сезонска карта, и Стандардна сезона. За међународне компаније предлажемо да купујете дуго унапред и тада ћете имати најјефтинију опцију.

Обе картице се могу купити на:

– СНЦБ бројачи карата.

– СНЦБ апп.

Стандардне СНЦБ карте:

Стандардна карта је најфлексибилнија возна карта коју СНЦБ нуди. Тако, можете путовати било где у Белгији са стандардном картом за воз. Треба имати на уму да се стандардне карте купују путем Интернета, не може се надокнадити. Међутим, ако је дошло до промене планова, карту можете рефундирати или заменити на шалтерима карата. Додатно, ова услуга је доступна, дан пре датума одласка, или за 30 неколико минута након што сте купили карту.

Велика породична карта

Сви чланови породице могу уживати у сјајним попустима на СНЦБ карте. На пример, деца испод 12 путовати бесплатно, и до 50% на стандардним картама за одрасле и децу преко 12. штавише, са овом улазницом, можете путовати свим СНЦБ возовима.

Ова картица важи у комбинацији са идентификационом картицом за фотографије, који треба да укључује доб власника.

Стандардна сезонска карта

Белгијски држављани могу купити стандардну сезонску карту, и уживајте у неограниченим путовањима на истој рути. Другим речима, по цени од 10 месечна претплата, могу путовати у оба смера колико год пута желе.

Викенд карта

Викенд карта важи од петка до недеље, са 50% попуст на било коју дестинацију у Белгији. Тако, са почетком у 7 у петак у петак, можете путовати било где преко Белгије, у 1. или 2. класи. Додатно, ови посебни услови се односе на државни празник такође.

Цене возова од Брисела до Гента

Цене возова од Антверпена до Гента

Цене возова од Халле до Гента

Цене возова од Брижа до Гента

 

Колико времена пре доласка СНЦБ-а?

Тешко је тачно тачно, али Саве А Траин саветује да стигнете 30 неколико минута пре времена поласка. Са овим временским оквиром, имаћете и довољно времена да купујете ствари које су вам потребне направите своје путовање возом што удобније.

 

Какав је возни ред СНЦБ-а?

То можете сазнати у реалном времену на нашој почетној страници на Сачувајте Влак возни ред СНЦБ воза, Само унесите тренутну локацију и жељену дестинацију, а ми бисмо вам показали информације.

Цене возова од Брисела до Лијежа

Цене возова од Антверпена до Динанта

Цене возова из Гента у Динант

Цене возова Лиеге до Динант

 

Које станице опслужује СНЦБ?

Бриселска станица СНЦБ је Брисел – централни, која се налази у срцу Белгије.

Друга централна станица СНЦБ је у Антверпену, СНЦБ возови полазе и стижу са главне станице Антверпен, у непосредној близини прелепог хотела Блуе Астрид. Антверпен Централ је друга најпрометнија железничка станица у Белгији.

СНЦБ возови полазе у Генту из Гент Саинт Пиетерс станица, који је трећи по величини град у Белгији и највећи у Фландрији.

господар, господар Гуиллеминс је централна железничка станица СНЦБ. стога, Жељезничка станица Лијеж повезује Белгију са суседним земљама, чинећи је једном од најпрометнијих железничких станица у Валонији. штавише, ако планирате да путујете у Немачку, Француска, Луксембург, или Холандија из Белгије, боље је да резервишете своје СНЦБ карте за воз унапред.

полован (Бругге – Исто име града на другом популарном језику) железничка станица је још једна заузета железничка станица СНЦБ у Фландрији. На пример, из Брижа, карту за воз можете наручити код другог Популарне дестинације у Белгији: Гент, Антверпен, а Брисел за мање од сат времена. Железничка станица Бриж налази се на 20 минута хода од Центар града, и прелепи трг Старог града Маркт.

Железничка станица СНЦБ у Леувену је главна железничка станица у регији Фламански Брабант у Белгији. Ова прометна железничка станица повезује фламански регион са осталим регионима и једна је од најбољих 5 најпрометније железничке станице у Белгији. Тако, можете воз путовање Бриселу, Аеродром у Бриселу, Леувен, Антверпен, и у основи било који град у Белгији.

Мецхелен или Малинас, у граду Мехелену, је такође једна од централних железничких станица СНЦБ у Белгији. Наћи ћете овде 10 платформе, опслужујући међуградске возне линије, укључујући бриселски аеродром из Антверпена. Додатно, можете купити своје СНЦБ карте за Амстердам, и Луксембург, преко Антверпена и Брисела.

 

СНЦБ ФАК

Да ли су бицикли дозвољени на броду СНЦБ Возови?

Бицикли су дозвољени у возовима СНЦБ. Ако имате склопиви бицикл, онда можете да се укрцате на воз, без икаквих трошкова. Међутим, остале врсте бицикала коштаће вас додатних 4 еура за карту за воз.

Путују ли деца бесплатно возовима СНЦБ?

да, али само до одређеног доба. Деца млађа од године 12 путоваће бесплатно у пратњи одраслог путника.

Да ли су дозвољени кућни љубимци у возовима СНЦБ?

да, можете довести свог љубимца у воз, за 3 € по путовању. Међутим, кућни љубимац треба да буде на олову или у торби, или корпа.

Који су поступци укрцавања за СНЦБ?

Неке станице имају електронске приказе који откривају формирање возова. даље, користите их за проверу зона у којима ће бити број возача воза када дође воз.

Најтраженија честа питања о СНЦБ-у – Да ли морам унапред да наручим место у СНЦБ-у?

ти моћи резерве а Знаму унапред на домаћем СНЦБ возови. ти ће добити личну седиште након извршене резервације, али ово није неопходно.

Постоји ли Ви-Фи интернет у СНЦБ-у?

Не. Нема бесплатно Ви-фи интернет у возовима СНЦБ. Можете уживати у бесплатном бежичном интернету на железничким станицама СНЦБ.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Ако сте прочитали до овог тренутка, сада знате све што треба да знате о својим СНЦБ возовима и спремни сте да купите своју СНЦБ возну карту Сачувајте Влак.

 

За ове железничке оператере имамо возне карте:

DSB Denmark

Дански ДСБ

Thalys railway

Тхалис

eurostar logo

еуростар

sncb belgium

СНЦБ Белгија

intercity trains

Међуградски возови

SJ Sweden Trains

СЈ Шведска

NS International Cross border trains

НС Интернатионал Холандија

OBB Austria logo

ОББ Аустриа

TGV Lyria france to switzerland trains

СНЦФ ТГВ Лириа

France national SNCF Trains

СНЦФ Оуиго

NSB VY Norway

НСБ Ви Норваи

Switzerland Sbb railwayСББ Свитзерланд CFL Luxembourg local trains

ЦФЛ Луксембург

Thello Italy <> France cross border railway

продубљује

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Деутсцхе Бахн ИЦЕ Германи

European night trains by city night line

Нигхт Возови

Germany Deutschebahn

Деутсцхе Бахн Немачка

Czech Republic official Mav railway operator

Мав Чешки

TGV France Highspeed trains

СНЦФ ТГВ

Trenitalia is Italy's official railway operatorТрениталиа еураил лого

Еураил

 

Желите ли уградити ову страницу на своју страницу? Кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dsr- (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде), Или можете једноставно повезати директно на ову страницу.

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените / фр у / нл или / ес и више језика.
цопиригхт © 2021 - Сачувајте Влак, Амстердам, Низоземска
Не остављајте без поклон - Гет Купони и новости !