Ордер возну карту САДА

Јефтине ОББ возне карте и цене путовања

Овде можете пронаћи све информације о Јефтине возне карте ОББ и ОББ путне цене и користи.

 

Теме: 1. ОББ би Хигхлигхтс
2. О ОББ-у 3. Врхунски увиди за набавку јефтине карте за ОББ воз
4. Колико коштају ОББ улазнице 5. Путовања: Зашто је боље ићи ОББ возовима, а не путовати авионом
6. Које су разлике између Стандарда?, Удобност, и Спарсцхиене на ОББ 7. Постоји ли ОББ претплата
8. Колико времена пре одласка ОББ-а да стигне 9. Који су редови вожње ОББ-а
10. Које станице опслужује ОББ 11. ОББ ФАК

 

ОББ би Хигхлигхтс

  • Са високом тачношћу од 96%, ОББ (који се понекад назива и ОЕББ) је један од најпоузданијих железничких оператера у Европи.
  • Сваке године, ОББ узима 447 милион људи и 105 милион тона робе преко дестинација у Аустрији и широм Европе.
  • ОББ је врло еколошки прихватљив, и 100% сву електричну енергију добијају из обновљивих извора енергије.
  • ОББ је највећи аустријски пружатељ услуга мобилности.

 

О ОББ-у

ОББ, Аустријске савезне железнице, је друго име аустријских савезних железница. Откако је основана у 1923, ОББ већ годинама пружа услуге мобилности аустралијским грађанима. Недавно истраживање показало је то у Европи, ОББ је најбољи у тачности, поузданост, и учесталост.

ОББ нуди железничке услуге у Аустрији и широм Европе. Са правом улазницом, можете посетити све најбоље места за одмор у Европи. Са различитим категоријама улазница и претплата на картице, ОББ задовољава све потребе.

ОББ тренира Беч – Грац, Салцбург – Беч, Линц – ст. Полтен, Граз - Салзбург. Такође можете доћи до суседних држава у Европи користећи ОББ возове.

Широм корпорације, 41,904 запослени на железничкој и аутобуској мрежи (плус преко 2,000 научници) осигурати да неки 1.3 милион путника свакодневно сигурно стиже до одредишта.

 

OBB train tickets

Иди на Саве А Траин Хомепаге или користите овај виџет за тражење возове за ОББ

Саве А Траин иПхоне Апп

Саве А Траин Андроид Апп

 

Сачувајте Влак

Порекло

дестинација

Дан одласка

Датум повратка (Опционо)

Одрасли (26-59):

Омладина (0-25):

Старији (60+):


 

Врхунски увиди за набавку јефтине карте за ОББ воз

Број 1: Резервирајте своје ОББ карте унапријед колико можете

Цена ОББ возне карте расте како се дан путовања приближава. Можете уштедети новац тако што ћете резервисати ОББ возне карте што је даље могуће од дана поласка. ОББ карте за воз су на располагању већ од раније 3 до 6 месеци пре поласка воза. Рана резервација осигурава вам да набавите најјефтиније карте за ОББ воз. Они су такође ограничени у броју, па што пре резервишиш, јефтиније за вас. Да уштедите новац на возним картама ОББ, купити карте раније.

Број 2: Путовање ОББ-ом током периода ван врха

ОББ карте за воз су јефтиније током периода ван врхунца, почетком недеље, а током дана. Можете бити сигурни да ћете добити јефтиније воз карата у року од недеље. У уторак, Среда, и четвртак, ОББ карте за воз су најекономичније. Због количине пословних путника који путују ујутро и увече на посао, карте за воз коштају више. Далеко је јефтиније путовати између јутарњих и вечерњих путовања. Викенди су још један врхунски период за возове, посебно петком и суботом. Цене возних карата за ОББ такође се повећавају државни празници и школски празници.

Број 3: Наручите своје карте за ОББ када сте сигурни у свој распоред путовања

ОББ возови су велика потражња, и уз минималну конкуренцију, тренутно су најбољи избор за возове у Аустрији. Они могу себи приуштити да поставе ограничења карата за возове попут оне која забрањује размену карата или повраћај новца осим ако то није карта врсте пословања.. Иако још увек постоје веб странице на којима можете продати карте половним људима, ОББ не дозвољава продају рабљених карата. Како вам ово помаже да уштедите новац? Наручите своју карту само кад сте сигурни да сте планирали да бисте је два пута спасили од резервације једне карте јер се нешто појавило и нисте могли да користите оригиналну карту.

Број 4: Купите своје ОББ улазнице на Саве А Траин

Спреми воз је највећи, најбоље, и најјефтиније понуде за возне карте у Европи. Наша веза са многим железничким оператерима, извори карата за воз, а наше знање о технолошким алгоритмима омогућава нам приступ најјефтинијим понудама карата за воз. Ми не нудимо само јефтине понуде за возове за само ОББ; исто пружамо за друге алтернативе ОББ-у.

Карте за Салзбург за Беч

Карте за Минхен за Беч

Карте за Граз за Беч

Карте Праг - Беч

 

OBB moving train

 

Колико коштају ОББ улазнице?

ОББ карте крећу се од 1,5 € до чак 51 € за једно путовање возом. Тхе цена ОББ карте за воз зависи од врсте карте коју купујете и када се одлучите за путовање:

 

Карта у једном правцу Повратно путовање
Стандардно € 1,50 – € 51 € 2,40 – 100 €
Прва класа € 1,50 – € 51 € 2,40 – 100 €

 

 

Путовања: Зашто је боље возити ОББ возове, а не путовати авионом

1) Долазите у центар града. То је једна предност ОББ возова у поређењу са авионима. ОББ возови и сви други возови путују од било којег места до центра следећег града. То вам штеди вријеме и трошкове таксија од аеродрома до центра града. Са станицама за воза, лакше је доћи било где у граду у који идете. Није важно одакле путујете, Минхен, Салцбург, Линц, или Келн, заустављања у центру града главна су предност ОББ возова!

2) Путовање авионом захтева да будете на аеродрому најмање неколико сати пре вашег лета. Морате проћи безбедносне провере пре него што им будете дозвољени да се укрцају у авион. Са ОББ возовима, једноставно морате бити на станици мање од сат времена унапред. Кад узмете у обзир и вријеме које вам треба да путујете од аеродрома до центра града, схватићете да су ОББ возови бољи у погледу укупног времена путовања.

3) На површини, цена ОББ возних карата изгледа скупља од буџетских авио карата. Међутим, када упоредите све укључене трошкове, ОББ карте за воз имају повољнију цену. Уз друге трошкове, попут накнада за пртљаг, који не морате да платите у возовима, путовање ОББ-ом је најбољи.

4) Возови су еколошки прихватљиви. Поређење између возова и авиона, возови би излазили на врху. Авиони јако загађују атмосферу високим нивоом угљеника који испуштају. Возови у поређењу дају Царбон 20Кс мањи него авионима.

Карте за Минхен за Инсбрук

Карте за Салзбург за Инсбрук

Карте за Оберстдорф за Инсбрук

Карте за Граз за Инсбрук

 

Које су разлике између Стандарда?, Удобност, и Спарсцхиене на ОББ?

ОББ има различите класе карата за различите буџете и врсте путника: било да је то посао или разонода. Можете бити сигурни да ће вам једна од ових карата одговарати.

Стандардне ОББ улазнице:

Стандардна карта је најфлексибилнија карта за воз коју ОББ нуди. Ако морате да путујете накратко, требало би да добијете ову карту. Нисте ограничени на одређени воз, и дозвољено вам је да одаберете своју везу. ОББ-ова стандардна улазница важи за 2 дана без обзира на руту и ​​канал куповине. Стандардне карте могу се наплатити бесплатно дан пре првог дана важења. Када купујете ову карту на мрежи, постоје посебна упутства за надокнаду и валидност.

 

 

ОББ Удобне карте:

ОББ Комфорт карте су редовне ОББ улазнице, и они су понуђени за везе преко ноћног воза. Улазница ОББ Комфорт покрива трошкове путовања, изабрана резервација у категорији путовања, и доручак у кабини за спавање.
За разлику од стандардне карте, карта за Комфорт није нимало флексибилна. Резервирано је за одређену руту и ​​одређени воз. Морате набавити нову карту за било какве везе пре и после руте коју покрива та карта.
За надокнаду, Комфорт улазнице ОББ-а враћају се бесплатно до тада 15 дана до првог дана важења. После 15 дан, Комфорт карте се враћају у 50% од првобитне цене.

 

 

ОББ Спарсцхиене карте:

На страну стандардна и Комфорт карта, ОББ нуди још један низ карата познатих као карта за Спарсцхиене. Овај распон је јефтин и за путнике с ниским буџетом. Постоје две врсте карата за Спарсцхиене.

обб карта за воз

 

Постоји ли ОББ претплата?

За локалне грађане, постоје две врсте претплате, Вортеилсцард и Остерреицхцард. За међународне компаније предлажемо да купујете дуго унапред и тада ћете добити најјефтинију опцију.

Вортеилсцард Цлассиц можете купити на: (локални грађани добијају 45% попуст на стандардну појединачну карту за путнике који купују своју карту)

– ОББ шалтери карата.

– У ОББ служби за кориснике 05-1717

– Од особља у ОББ возовима и аутобусима.

 

Са Остерреицхцард Цлассиц, добићете додатни попуст за само-резервацију 5% на стандардну једну карту за путнике приликом куповине карте:

– ОББ аутомата за продају карата на железничкој станици.

– Од особља у ОББ возовима и аутобусима.

Породица Вортеилсцард

Путници стари 15 и више могу купити породицу Вортеилсцард. Ова картица важи у комбинацији са идентификационом картицом за фотографије, који треба да укључује доб власника. Са овом картом, можете путовати у свим ОББ возовима.

Сви власници породице Вортеилсцард уживају у предностима Вортеилсцард класике. Поред класичних перкеса, два власника Вортеилсцард Фамили картице такође добијају попуст ако путују заједно са бебом или дететом. 4 деца по власнику породице Вортеилсцард добиће попуст у износу 100% на стандардну појединачну карту.

Аустријска омладинска карта

Све до дана пре њиховог 26. рођендана, путници могу купити Остерреицхцард Југенд. Своју доб можете доказати помоћу идентификационе фотографије са доказом о старости.

Породица Аустриацард

Сви родитељи новорођенчади и деце који примају породични додатак у Аустрији или негде другде могу купити породицу Остерреицхцард. Предности су исте као код класика Остерреицхцард.

Остерреицхцард Цлассиц

Путници могу да купе Остерреицхцард Цлассиц. Са Остерреицхцард Цлассиц, они ће добити попуст од 100% о трошковима резервације места за 1. и 2. класу. Са Остерреицхцард Цлассиц 2. класом, добијате 50% попуст на промену разреда из 2. у 1. разред са стандардном врстом појединачне карте.

Остерреицхцард Сениор

Аустријски старији грађани у старости 63 и више могу купити Остерреицхцард Сениор. Предности су исте као код класика Остерреицхцард.

Аустриа Цард Специал

Особе са инвалидитетом које имају следеће податке у својој аустријској потврди о инвалидности или тешком ратном инвалидитету могу купити Остерреицхцард Спезиал. Предности су исте као код класика Остерреицхцард.

Карте за Линз до Саинт Полтен

Карте Беч - Салзбург

Карте Саинт Полтен за Виенер Неустадт

Карте за Салзбург за Граз

 

OBB train tickets

 

Колико времена пре одласка ОББ-а да стигне?

Тешко је тачно рећи за друго, али Саве а Траин саветује да стигнете око сат времена пре поласка. Ако завршите на пасошкој контроли довољно рано, можете куповати ствари које су вам потребне да бисте путовање влаком учинили што удобнијим.

 

Који су редови вожње ОББ-а?

То можете сазнати у стварном времену на нашој почетној страници на страници Саве а Траин. Само унесите тренутну локацију и жељену дестинацију, а ми бисмо вам показали информације.

 

Које станице опслужује ОББ?

Бечка станица ОББ-а је Виенна Хауптбахнхоф (Бечка централна станица), која се налази поред Судтиролер Платз-а у срцу Беча.

У Линцу, Данас ОББ тренира поћи и стићи са централне станице у Линцу (Централна станица на немачком је Хауптбахнхоф), недалеко од реке Дунав.

Главна железничка станица у Салзбургу (Централна станица Салзбург) се налази усред другог највећег града у Аустрији – Салцбург.

 

ОББ ФАК

Да ли су бицикли дозвољени на броду ОББ Возови?

Бицикли су дозвољени у ОББ возовима све док за њих купите карту на станици. Коштају 2 € по бициклу.

Да ли дјеца путују бесплатно у ОББ возовима?

да, али само до одређеног доба. Дјеца млађа од шест година путују бесплатно.

Да ли су дозвољени кућни љубимци у ОББ возовима?

да, они су све док следе смернице за кућне љубимце. Мали кућни љубимци морају се носити у сандуку или сличном футроли.

Који су поступци укрцаја за ОББ?

Неке станице имају електронске приказе који откривају формирање возова. даље, користите их за проверу зона у којима ће бити број возача воза када дође воз.

Најчешћа питања о ОББ-у – Морам ли да наручим седиште унапред на ОББ-у?

ти моћи боок а Знаму унапред на домаћем ОББ возови за 3 евра. ти ће добити личну седиште након извршене резервације.

Постоји ли ВиФи интернет унутар ОББ-а?

да. Можете уживати Бесплатан ВиФи интернет у свим ОББ возовима и све класе путовања када купујете ОББ карте (Пожељно на СавеАТраин.цом).

 

Ако сте прочитали до овог тренутка, знате све што требате знати о својим ОББ возовима и спремни сте да купите карту за ОББ воз Сачувајте Влак

 

За ове железничке оператере имамо возне карте:

DSB Denmark

Дански ДСБ

Thalys railway

Тхалис

eurostar logo

еуростар

sncb belgium

СНЦБ Белгија

intercity trains

Међуградски возови

SJ Sweden Trains

СЈ Шведска

NS International Cross border trains

НС Интернатионал Холандија

OBB Austria logo

ОББ Аустриа

TGV Lyria france to switzerland trains

СНЦФ ТГВ Лириа

France national SNCF Trains

СНЦФ Оуиго

NSB VY Norway

НСБ Ви Норваи

Switzerland Sbb railway

СББ Свитзерланд

CFL Luxembourg local trains

ЦФЛ Луксембург

Thello Italy <> France cross border railway

продубљује

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Деутсцхе Бахн ИЦЕ Германи

European night trains by city night line

Нигхт Возови

Germany Deutschebahn

Деутсцхе Бахн Немачка

Czech Republic official Mav railway operator

Мав Чешки

TGV France Highspeed trains

СНЦФ ТГВ

Trenitalia is Italy's official railway operator

Трениталиа

еураил лого

Еураил

 

Желите ли уградити ову страницу на своју страницу? Кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Dsr - (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде), Или можете једноставно повезати директно на ову страницу.

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете променити / де у / нл или / фр и више језика.
цопиригхт © 2021 - Сачувајте Влак, Амстердам, Низоземска
Не остављајте без поклон - Гет Купони и новости !