Jotta junalippu NYT

Halvat SNCB-junaliput ja matkan hinnat

Täältä löydät kaiken tiedon Halvat SNCB-junaliput ja SNCB: n matkahinnat ja edut.

 

aiheista: 1. SNCB junan kohokohdista
2. Tietoja SNCB: stä 3. Parhaita oivalluksia saadaksesi halvan SNCB-junalipun
4. Kuinka paljon SNCB-liput maksavat 5. Miksi on parempi ottaa SNCB-junia, eikä matkusta lentokoneella
6. Mikä on ero ensimmäisen ja toisen luokan välillä? 7. Onko SNCB-liittymä
8. Kuinka kauan ennen SNCB: n lähtöä saapuu 9. Mikä on SNCB-juna-aikataulu
10. Mitkä asemat ovat SNCB: n palvelemia 11. SNCB: n UKK

 

SNCB junan kohokohdista

  • Kansallinen junayritys, SNCB, palvelee 244 miljoonaa matkustajaa vuodessa.
  • Joka päivä, kansallinen rautatieyhtiö ottaa 61 tuhat ihmistä Belgiassa ja kohteisiinsa ympäri Eurooppaa.
  • Kansallinen rautatieyhtiö on Belgian suurin liikkumispalvelujen tarjoaja maassa.

Tietoja SNCB: stä

Belgian kansallinen rautatieyhtiö, SNCB, perustettiin vuonna 1926.

SNCB tarjoaa rautatieliikennepalvelut Belgiassa ja kaikkialla Euroopassa. Oikealla lipulla, voit käydä kaikessa parhaassa lomapaikat Euroopassa. Eri lippu- ja korttiluokkien kanssa, SNCB palvelee kaikkien tarpeita.

Junat käyvät usein Brysselissä – Gent, Antwerpen – käytetty, Bryssel – Namur. Voit myös päästä Euroopan naapurimaihin SNCB-junilla.

Koko yrityksen, lähellä 20,000 rautatie- ja linja-autoverkoissa työskentelevät työntekijät varmistavat, että matkustajat pääsevät turvallisesti määränpäähänsä joka päivä.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Mene Tallenna juna-kotisivu tai etsi tätä widgettiä junaliput SNCB: lle

Tallenna junan iPhone iOS -sovellus

Tallenna juna-Android-sovellus

 

Tallenna juna

alkuperä

määränpää

Lähtöpäivä

Palautuspäivä (Valinnainen)

Aikuinen (26-59):

nuoret (0-25):

Vanhempi (60+):


 

Parhaita oivalluksia saadaksesi halvan SNCB-junalipun

Määrä 1: Tilaa SNCB-lippusi etukäteen niin paljon kuin voit

Hinta SNCB-junaliput nousee matkapäivän lähestyessä. Voit säästää rahaa varaamalla SNCB-junalippusi mahdollisimman kauas lähtöpäivästä. SNCB-junalippuja on saatavana jo 3 kohtaan 6 kuukautta ennen junan lähtöä. Varaus ajoissa varmistaa, että saat kustannustehokkaimmat SNCB-junaliput. Niiden lukumäärä on myös rajoitettu, joten mitä nopeammin tilaat, halvempaa sinulle. Säästä rahaa SNCB-junalippuihin, osta lippusi ASAP.

Määrä 2: Matkusta SNCB: llä ruuhka-aikojen ulkopuolella

SNCB-junaliput ovat halvempia ruuhka-aikoina, viikon alussa, ja päivällä. Voit olla varma, että saat halvempia junaliput viikon sisällä. Tiistaina, keskiviikko, ja torstaina, SNCB-junaliput ovat edullisimmat. Koska liikematkustajia on työmatkalla töihin aamulla ja illalla, junaliput maksavat enemmän sinä aikana. On paljon halvempaa matkustaa milloin tahansa aamun jälkeen ja ennen ilta-työmatkaa. Viikonloput ovat toinen huippujakso junille, etenkin perjantaisin ja lauantaisin. Myös SNCB: n junalippujen hinnat nousevat yleisiä vapaapäiviä ja koululomia.

Määrä 3: Tilaa lippusi SNCB: lle, kun olet varma matkasi aikataulusta

SNCB-junat ovat erittäin kysyttyjä, ja vähän kilpailua, ne ovat tällä hetkellä Belgian junien paras valinta. SNCB: llä on varaa asettaa junalippurajoituksia, kuten heillä on, joka kieltää lippujen vaihdon tai hyvitykset, ellei se ole yritystyyppinen lippu. Vaikka on edelleen foorumin verkkosivustoja, joissa voit myydä lippujasi käytettyinä ihmisille, SNCB ei salli käytettyjen lippujen myyntiä. Kuinka tämä auttaa säästää rahaa? Tilaa lippu vain, kun olet varma aikataulustasi, mikä säästää sinua varaamasta yhden lipun kahdesti, koska jotain tapahtui ja et voinut käyttää alkuperäistä lippua.

Määrä 4: Osta SNCB-lippusi Save A Train -sivustolta

Tallenna juna on suurin, paras, ja halvimmat junalippujen tarjoukset Euroopassa. Suhteemme moniin rautatieoperaattoreihin, junalippujen lähteet, ja tietomme tekniikan algoritmeista antavat Save A Train -palvelulle pääsyn halvimpiin junalipputarjouksiin. Emme tarjoa vain halpoja junalipputarjouksia SNCB: lle yksin; tarjoamme saman myös muille vaihtoehdoille SNCB: lle ja olemme ylpeitä rautatiemarkkinoiden parhaasta asiakaspalvelusta.

Bryssel - Antwerpen junien hinnat

Amsterdam - Antwerpen junien hinnat

Lille - Antwerpen junien hinnat

Pariisin ja Antwerpenin junahinnat

 

SNCB Train in Station

 

Kuinka paljon SNCB-liput maksavat?

SNCB-liput alkavat 2,5 eurosta jopa 20 euroon yhdestä junamatkasta. The SNCB-junalipun hinta riippuu siitä, minkä tyyppisen lipun ostat ja milloin valitset matkustaa:

Menolippu Meno-paluu matka
standardi € 2,50 – € 15.00 15 € – 30 €
Ensimmäinen luokka € 10.50 – 20 € 21 € – 46 €

 

Miksi on parempi ottaa SNCB-junia, eikä matkusta lentokoneella

1) Saaput keskustaan. Tämä on yksi SNCB-junien etu verrattuna lentokoneisiin. SNCB-junat ja kaikki muut junamatkat mistä tahansa kaupungin keskustaan seuraavan kaupungin. Se säästää aikaa ja kustannukset ohjaamosta lentokentältä keskustaan. Juna pysähtyy, on helpompi päästä minne tahansa kaupunkiin, johon olet menossa. Sillä ei ole väliä, mistä olet matkalla, Bryssel, Antwerpen, käytetty, tai Liege, kaupungin keskustan pysäkit ovat SNCB-junien merkittävä etu!

2) Lentokoneilla matkustaminen edellyttää, että olet lentokentällä vähintään useita tunteja ennen lentoaikaasi. Sinun on suoritettava turvatarkastukset ennen kuin sinut pääsee koneeseen. SNCB-junien kanssa, sinun on vain oltava asemalla vähemmän kuin 30 minuuttia etukäteen. Kun tarkastellaan myös aikaa, joka vie matkustamiseen lentokentältä kaupungin keskustaan, huomaat, että SNCB-junat ovat parempia kokonaismatka-aika.

3) Pinnalla, SNCB-junalippujen hinta näyttää olevan kalliimpaa kuin edulliset lentoliput. kuitenkin, kun vertaa kaikkia mukana olevia maksuja, SNCB-junalippuilla on parempi hinta. Muiden kustannusten kanssa, kuten matkatavarakulut, joita sinun ei tarvitse maksaa junissa, matkalla SNCB: llä on varmasti paras.

4) Junat ovat ympäristöystävällisempiä kun vertaa junia ja lentokoneita, juna ilmestyy päälle. Lentokoneet saastuttavat ilmakehän voimakkaasti suurilla hiilipitoisuuksilla, joita ne vapauttavat. Junat verrattuna antavat paljon vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin lentokoneet.

Bryssel Brugge Junat

Antwerpen Brugge Junat

Halle kaksi Brugge Junat

Gent Brugge Junat

 

Mikä on ero ensimmäisen ja toisen luokan välillä?

SNCB-lippuja on eri luokissa eri budjetteille ja matkustajille. Voit ostaa vakiolipun 1. tai 2. luokkaan. Esimerkiksi, 2. luokka sopii paremmin pitkille matkoille ja budjetin matkailijoille. Mutta jos etsit paikkaa venyttää jalkasi tai olet liikematkailija ja haluavat työskennellä matkan aikana, sitten 1. luokka on ihanteellinen sinulle.

 

 

Onko SNCB-liittymä?

Belgian kansalaisille, tilauksia on erityyppisiä, rajoittamaton kausilippu, ja vakiokauden. Kansainvälisille suosittelemme ostamista pitkään etukäteen ja sitten sinulla on halvin vaihtoehto.

Molempia kortteja voi ostaa osoitteesta:

– SNCB-lipputulot.

– SNCB-sovellus.

SNCB: n vakioliput:

Vakiolippu on joustavin junalippu, jota SNCB tarjoaa. Täten, voit matkustaa missä tahansa Belgiassa tavallisella junalipulla. Huomaa, että Standard-liput ostettiin verkosta, ei voida korvata. kuitenkin, jos suunnitelmissa on tapahtunut muutoksia, voit hyvittää tai vaihtaa lipun lippupisteissä. Lisäksi, tämä palvelu on käytettävissä, päivää ennen lähtöpäivääsi, tai varten 30 minuutin kuluttua lipun ostamisesta.

Suuri perhelippu

Kaikki perheenjäsenet voivat nauttia suurista alennuksista SNCB-lipuista. Esimerkiksi, alle 12 matkustaa ilmaiseksi, ja enintään 50% vakiolipuista aikuisille ja yli lapsille 12. Lisäksi, tämän lipun kanssa, voit matkustaa kaikilla SNCB-junilla.

Tämä kortti on voimassa yhdessä valokuvallisen henkilökortin kanssa, jonka tulee sisältää haltijan ikä.

Tavallinen kausilippu

Belgian kansalaiset voivat ostaa tavallisen kausilipun, ja nauttia rajoittamattomista matkoista samalla reitillä. Toisin sanoen, hinnalla 10 kuukauden tilaus, he voivat matkustaa molempiin suuntiin niin monta kertaa kuin haluavat.

Viikonloppulippu

Viikonloppulippu on voimassa perjantaista sunnuntaihin, kanssa 50% alennus kaikista kohteista Belgiassa. Niin, alkaen 7 pm perjantaina, voit matkustaa mihin tahansa Belgiaan, 1. tai 2. luokassa. Lisäksi, nämä erityisehdot ulottuvat yleinen vapaapäivä yhtä hyvin.

Brysselistä Gentiin junien hinnat

Antwerpen - Gent junien hinnat

Halle - Gent junien hinnat

Bruggen ja Gentin junien hinnat

 

Kuinka kauan ennen SNCB: n lähtöä saapuu?

On vaikea tarkasti tarkalleen, mutta Save A Train neuvoo saapumaan 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Tällä ajanjaksolla, sinulla on myös tarpeeksi aikaa ostaa asioita mitä tarvitset tee junamatkasi mahdollisimman mukava.

 

Mikä on SNCB-juna-aikataulu?

Voit selvittää sen reaaliajassa kotisivullamme osoitteessa Tallenna juna SNCB-juna-aikataulu, Kirjoita vain nykyinen sijaintisi ja haluamasi määränpää, ja me näytämme sinulle tiedot.

Brysselistä Liege-junaan hinnat

Antwerpen - Dinant-junien hinnat

Gentistä Dinantiin junan hinnat

Liege - Dinant-junien hinnat

 

Mitkä asemat ovat SNCB: n palvelemia?

SNCB: n Brysselin asema on Bryssel – keskus-, joka sijaitsee Belgian sydämessä.

Toinen SNCB: n keskeinen asema on Antwerpenissä, SNCB-junat lähteä ja saapua Antwerpenin keskusasemalta, lähellä kaunista Blue Astrid -hotellia. Antwerpenin keskusta on toiseksi vilkkain rautatieasema Belgiassa.

SNCB - junat lähtevät Gentistä Gent Saint Pieters asemalle, joka on kolmanneksi suurin kaupunki Belgiassa ja suurin Flanderissa.

lääninherra, lääninherra Guillemins on SNCB: n keskusrautatieasema. Siksi, Liege-rautatieasema yhdistää Belgian naapurimaihin, joten se on yksi Vallonian vilkkaimmista rautatieasemista. Lisäksi, jos aiot matkustaa Saksaan, Ranska, Luxemburg, tai Alankomaat Belgiasta, sinun on parasta varata SNCB-junalippusi hyvissä ajoin.

käytetty (Brugge – Sama kaupungin nimi toisella suositulla kielellä) rautatieasema on toinen kiireinen SNCB-rautatieasema Flanderissa. Esimerkiksi, Bruggesta, voit tilata junalippusi muihin suosittuja kohteita Belgiassa: Gent, Antwerpen, ja Bryssel alle tunnissa. Bruggen rautatieasema on osoitteessa 20 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskusta, ja kaunis Vanhankaupungin tori.

SNCB-rautatieasema Leuvenissä on pääjuna-asema Flanderin Brabantin alueella Belgiassa. Tämä vilkas rautatieasema yhdistää Flanderin alueen muihin alueisiin ja on yksi huippuista 5 vilkkaimmat rautatieasemat Belgiassa. Täten, sinä pystyt junamatka Brysseliin, Brysselin lentokenttä, Leuven, Antwerpen, ja pohjimmiltaan mikä tahansa kaupunki Belgiassa.

Mechelen tai Malinas, Mechelenin kaupungissa, on myös yksi SNCB: n keskeisistä rautatieasemista Belgiassa. Löydät täältä 10 alustat, palvelee Intercity-junayhteyksiä, mukaan lukien Brysselin lentokenttä Antwerpenistä. Lisäksi, voit ostaa SNCB-lippusi Amsterdamiin, ja Luxemburg, Antwerpenin ja Brysselin kautta.

 

SNCB: n UKK

Onko polkupyöriä sallittu SNCB-junat?

Polkupyörät ovat sallittuja SNCB-junissa. Jos sinulla on taitettava pyörä, sitten voit nousta junaan, veloituksetta. kuitenkin, muun tyyppiset polkupyörät maksavat sinulle 4 euron lisämaksun junalippusi.

Matkustavatko lapset ilmaiseksi SNCB-junissa?

Joo, mutta vain tiettyyn ikään saakka. Alle-vuotiaat lapset 12 matkustaa ilmaiseksi aikuisen matkustajan mukana.

Sallitaanko lemmikkieläimiä SNCB-junissa?

Joo, voit tuoda lemmikkisi junaan, hintaan 3 € / matka. kuitenkin, lemmikin tulisi olla lyijyssä tai pussissa, tai kori.

Mitkä ovat SNCB: n lennolle pääsyn menettelyt?

Joillakin asemilla on elektroniset näytöt, jotka paljastavat junien muodostumisen. Edelleen, Käytä näitä tarkistaaksesi vyöhykkeet, joilla junavalmentajan numero tulee olemaan, kun juna tulee.

Pyydetyimmät SNCB: n usein kysytyt kysymykset – Pitääkö minun tilata paikka etukäteen SNCB: ltä?

Sinä voida varata a Tiedänklo etukäteen kotimaassa SNCB junat. Sinä tahtoa hanki henkilökohtainen istuin varauksen jälkeen, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Onko SNCB: ssä Wi-Fi-internetyhteys?

Ei. Ei ole Vapaa Wi-Fi internet SNCB-junissa. Voit nauttia ilmaisesta Wi-Fi: stä SNCB-rautatieasemilla.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Jos olet lukenut tähän pisteeseen, tiedät nyt kaiken mitä sinun tarvitsee tietää SNCB-junistasi ja olet valmis ostamaan SNCB-junalippusi Tallenna juna.

 

Meillä on junaliput näille rautatieyrityksille:

DSB Denmark

Tanskan DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity-junat

SJ Sweden Trains

SJ Ruotsi

NS International Cross border trains

NS International Alankomaat

OBB Austria logo

OBB Itävalta

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norja

Switzerland Sbb railwaySBB Sveitsi CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

syvenee

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Saksa

European night trains by city night line

yöjunat

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Saksa

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tšekki

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia  

 

Haluatko upottaa tämän sivun sivustoosi? Klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa nähdä upotuskoodin), Tai voit linkittää suoraan tälle sivulle.

Tekijänoikeus © 2021 - Tallenna juna, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !