Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 19/08/2022)

A junamatka pakottaa meidät keskeyttää, katselen ikkunasta ja arvostaa ylellisyyttä ottaa aikamme. Matkustaminen on jännittävää, mutta siihen voi kulua kaikki energiamme, pitkä juna matkalla on mahdollisuus sammuttaa ja rentoutua. Ota kaikki irti matkastasi – tässä on meidän tärkeimmät asiat pitkillä junamatkoilla varmistaaksemme jokaiselle matkustajalle rentouttavan ja nautinnollisen kyydin.

 

Kuunnella musiikkia samalla otetaan pitkä junamatkat

Laita kuulokkeet päähän ja hidasta vauhtia samalla kun kuuntelet suosikkimusiikkiasi. Ei ole parempaa tapaa nauttia viehättävä maisema. Rentoudu ja katsele kauniita maisemia, jotka ryntäävät ohi, kun kuuntelet suosikkiartisteitasi.

Dijon Pariisiin Junat

Reims Pariisiin Junat

Lille Pariisiin Junat

Matkat Pariisiin Junat

 

Oppia uusi kieli

Miksi ei kehittää uusia taitoja koskevan matkasta? Jos matkustat maahan, joka puhuu eri kieltä, pitkä junamatka tarjoaa mahdollisuuden poimia muutamia sanoja ja sanontoja.

Milanon ja Venetsian Junat

Padovan Venetsiaan Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

Tekemistä pitkillä junamatkoilla

On hyvä tietää perusasiat tahansa kielellä vieraillessaan ulkomailla. Onneksi, on monet sovellukset ja podcastit voit ladata jotka tarjoavat kursseja myös suosittu Espanjan, Saksan kieli, italialainen, ja Englanti kielellä.

 

Lukea

Lukeminen on mukava rentoutua ja on aina miellyttävä tapa kuluttaa aikaa. Pitkät työpäivät ja kiireinen elämää voi tarkoittaa vähemmän aikaa lukemiseen, niin pitkä junamatka tarjoaa mahdollisuuden hypätä teoksen tai eBook. Jos sinulla on tunne laiska että joku tehdä lukemisen puolestasi, äänikirja on hyvä vaihtoehto.

Bremen Berliini Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Käyttää tekniikka

kannettaviin tietokoneisiin, iPadit, ja älypuhelimet käytettävissänne, se on helppoa löytää viihdettä laivalla. Kiinni teidän suosikki tv-sarja tai katsoa, ​​että elokuvaa olet kaivannut katsella.

Tekemistä pitkillä junamatkoilla

Onko WiFi vai ei, se on hyvä ajatus ladata mitään näyttää tai elokuva aiot katsoa ennen matkaa. Kiinni teidän rakastetun näytön tarinoita ja ennen kuin huomaatkaan, voit olla määränpäähän.

Frankfurt Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

 

Käy ruokala

On helppo tuntea väsynyt ja verkkaisesti aikana pitkän junamatkan. Kun istuu junassa tuntikausia, on tärkeää venyttää jalat kun se on mahdollista. Lyhyen kävelymatkan päässä ruokalan auttaa käyttämään aikaa ja tuntea ladata. Kävele vaunut läpi ruokala, Katso maisema, ja nauttia jälkiruoka juoma, valinnan

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Bologna Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

 

Uusia tuttuja pitkään junamatkat

Junalla voi olla sosiaalinen kokemus. Uusien ihmisten tapaaminen junissa on helpompaa kuin muissa liikennemuodoissa kuljetus. Toisin lentokoneessa, sinulla on vapaus liikkua ja olla tekemisissä muiden matkailijoiden kanssa. On kiehtovaa, mitä voit oppia muiden ihmisten ja heidän tarinansa – puhua elämän, työ, ja kasvattaa verkkoasi. Kysy vieressä olevalta henkilöltä lukemastaan ​​kirjasta, tarjoa heille makeaa, tai yksinkertaisesti aloittaa keskustelu määränpää he matkustavat. Se kulkee keskusteluista teillä taas Matkalla Euroopassa junalla joka luo pysyviä muistoja.

Lyon Marseille Junat

Paris Marseilleen Junat

Kiva Marseilleen Junat

Bordeaux Marseilleen Junat

 

Valmistautua seuraavaan pitkään junamatkat

Pitkä juna matkat ovat joskus ainoa aikoja rauhallinen aikana matka. Se voi olla loistava tilaisuus tankata ja valmistautua valitsemaasi kohteeseen. Juo runsaasti vettä, syödä ruokaa, ja jos mahdollista, nukkua. Käyttämällä pitkä junamatka viisaasti auttaa virkistäydy ja jännitteiset - valmis seuraavaan määränpäähän.

 

Mitä teet pitkillä junamatkat? Kerro meille twiittaamalla osoitteessa @SaveATrain! , Voit löytää muita sosiaalisia kanavia Saveatrain

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthings-long-train-journeys%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)