Jotta junalippu NYT

Blogipostaus

10 Vinkkejä kuinka nukkua junassa

Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 13/11/2021)

3 tuntia tai 8 tuntia – Junamatka on täydellinen asetus rentouttavalle torkutukselle. Jos sinulla on yleensä vaikeuksia nukahtaa teillä, meidän 10 Vinkkejä junassa nukkumiseen saa sinut nukkumaan kuin vauva. Juna -matkustamisen perustarpeista sisäpiirin vinkkeihin, jotka tarjoavat parhaan paikan unelmille missä tahansa junassa, olemme aloittamassa matkan suloisiin uniin!

Rautatieliikenne on ympäristöystävällisin tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka ja tehtiin Save A Train, Halvimmat junaliput Euroopassa.

 

1. Vinkkejä kuinka nukkua junassa: Tuo peitto

Junien sää on yleensä chiliä, ja jos sinulla on pitkä tai yön junamatka eteenpäin, ole valmiina. Sinun pitäisi tuntea olosi täysin rento ja rentoutua matkalle, ja kevyt huopa voi olla vastaus kaikkien aikojen mukavimpaan junamatkaan.

Välttää unettomia öitä ja vilunväristyksiä matkallasi odottamattomuudesta tai vain vaihtovirrasta, sinun tulisi aina pakata viltti. Riippumatta vuodenajasta, junissa on aina lähellä talvea. Niin, viltin tuominen on yksi huippumme 10 vinkkejä nukkumiseen junassa. Halaa peiton alle lähettää sinut suoraan unelmaan.

Lyon - Nizza junalla

Pariisista Nizzaan junalla

Cannes Pariisiin junalla

Cannes Lyoniin junalla

 

Tips How To Sleep On A Train: Bring A Blanket

 

2. Laita rentouttava soittolista Spotifyssa

Rauhoittavat melodiat korvissasi ovat kuin kehtolaulu, kun mökki on meluisa tai tungosta. Siksi, sinun tulisi valmistaa muutama soittolista Spotifyssa varmistaaksesi, että ainoa asia, jonka kuulet, on musiikkia. Tällä tavoin olet turvassa vieressä olevan matkustajan kaikilta kuorsauksilta tai jutteluilta.

Luonto kuulostaa, rentouttavia tunnelmia soittolistoja, tai suosikkiartistisi kappaleita, olemme parhaat soittolistan vaihtoehdot hyvään uneen junassa. Musiikki on yksi 10 parhaat tapat nukahtaa junassa, lyhyt tai pitkä matka.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

3. Vinkkejä kuinka nukkua junassa: Tuo puhallettava kaulatyyny

Ei ole mitään pahempaa kuin herätä hapan ja jäykällä kaulalla. Siksi, puhallettava niskatyyny on välttämätön junille. Tällä tavalla, niskaasi tuetaan, ja heräät makeasta unesta, hymyillen kasvoillasi.

Muuten, olet vaarassa aloittaa uusi seikkailu jäykällä kaulalla, eikä mitään tapaa ihailla kaikkia uusia paikkoja ja saada parhaat näkymät.

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

 

4. Tuo kuulokkeet

Hyvä, äänieristetyt kuulokkeet tai kuulokkeet ovat jokaisessa matkan tarkistuslista. Kuulokkeet ovat välttämättömiä suurelle junamatkalle, ja nuo Spotify-soittolistat bonmatkalle.

Jos unohdit kuulokkeet kotona tai hotellissa, rautatieasemalla on paljon kauppoja. Keski- ja vilkas rautatieasema pienille ja syrjäytyneille asemille, kuulokkeet ovat yksi hyödyke, jonka löydät mistä tahansa.

Venetsia - Bologna junalla

Firenzestä Bolognaan junalla

Rooma - Bologna junalla

Milano - Bologna junalla

 

Bring Headphones for your train journey

 

5. Vinkkejä kuinka nukkua junassa: Pue mukavasti

Kerrokset, puuvilla, ja ympäristöystävälliset kangasvaatteet ovat välttämättömiä junamatkoille. Kuvitella 8 tuntia junassa kutisevassa villapaidassa tai ohuessa paidassa, lupaus unettomasta yöstä ja päänsärystä aamulla.

Et voi tuntea olosi mukavaksi yllään pyjamaa junassa, mutta kouluttajat ja villapaita ovat täydelliset junan yöasut. Mukava pukeutuminen on yksi alkuun 10 kuinka nukkua junassa, ja on paras matka.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

https://youtu.be/Bkzfm2R1_BI

 

6. Tuo unenaamari

Toinen tietysti välttämätön matka on lopullinen uninaamio. Aseta takaisin, peitä silmäsi ja pidä kaikki valot poissa hyvältä unelta. On tiedossa, että jos haluat nukkua hyvällä yöllä, Poista kaikki ärsyttävät häiriötekijät, ja poista itsesi kaikenlaisesta valosta.

Jos et matkustaa yksityisessä mökissä, eikä hän voi hallita valokytkintä, pakkaa uninaamio. Sitten, sinulla ei ole mitään syytä huoleen, jos vieressä oleva matkustaja päättää lukea läpi yön tai jos junan valo on liian kirkas.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

7. Vinkkejä kuinka nukkua junassa: Pidä kuulumistasi turvassa

Pieni kukkaro tai laukku olkapääsi ja kerrosten alla on paras tapa pitää kuulumisesi turvassa. Varmista, että passissasi on tarpeeksi tilaa, lompakko, mobiili, ja muut gadgetit, jotka aiot ottaa mukaan.

Näin voit saada hyvän ja huolettoman junamatkan, eikä nukkua silmällä auki.

Milano - Venetsia junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Bolognasta Venetsiaan junalla

Treviso Venetsiaan junalla

 

Tips How to Sleep on A Train: Keep Your Belongings Safe

 

8. Varaa paikka keskellä vaunua

Paras paikka unelmille on keskellä vaunua. Syynä tähän on, että keskiosa on riittävän kaukana sisäänkäynnistä, varalta matkalla on pysäkkejä. Lisäksi, olet turvassa ja terve poissa kylpyhuoneesta ja kaikista tuoksuista.

kuitenkin, jos matkustat ratapölkyllä, et todennäköisesti tule kohtaamaan mitään haasteita. Tämä johtuu tosiasiasta, että ratapölkyt ovat A-B-junia, ilman pysähdyksiä matkan varrella, ja siksi, ei keskeytyksiä.

Milano Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Pisa Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

Book A Place In The Middle Of The Carriage

 

9. Laita puhelimesi pois

Nykyään koko maailma on matkapuhelimellasi. Kanssa loputtomia sovelluksia ja pelejä, suurin haaste on kirjautua ulos ja laittaa puhelin pois. Tämä on erityisen vaikeaa, kun olet kaukomatkalla, junassa, mihinkään mennä.

kuitenkin, yksi tärkeimmistä vinkeistä junassa nukkumiseen on laittaa puhelimesi pussiin, tai jopa lentotilassa.

Milano Napoliin junalla

Firenzestä Napoliin junalla

Venetsia Napoliin junalla

Pisa Napoliin junalla

 

10. Vinkkejä kuinka nukkua junassa: Tuo lukumateriaali

Mikään ei aseta mieltäsi kuin hyvä tarina, ja se on juuri sitä mitä tarvitset hyvään uneen junassa. Tuo suosikki aikakauslehti, tai varaa a juna matka on yksi parhaista vinkeistä junassa nukkumiseen.

Kun luet mielesi matkustaa toiseen tilaan, asetus, ja kaikki päivän huolet häviävät. Suuri luku on erinomainen rentoutusharjoitus, ottaa mielesi pois huolellisista yksityiskohdista. Tunnin tai kaksi, ajaudut pois, ja se riittää saamaan sinut nukahtamaan ja unelmoimaan.

Amsterdamista Bruggeen junalla

Bryssel Bruggeen junalla

Antwerpenistä Bruggeen junalla

Gentistä Bruggeen junalla

 

Bring Reading Material

 

Tässä klo Tallenna juna, autamme mielellämme unohtumattoman junamatkan suunnittelussa, parhaat paikat ja parhaat hinnat upealle junan nukkumiselle.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "10 vinkkiä nukkumaan junassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-how-sleep-on-train%2F%3Flang%3Dfi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)

Tekijänoikeus © 2021 - Tallenna juna, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !