Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 13/05/2022)

Matkustaminen on loistava tapa tutustua kulttuureihin, paikkoja, ja ihmisiä. Kun matkustamme, opimme niin paljon, että joskus tuntuu mahdottomalta muistaa kaikkia upeita paikkoja ja asioita, joita olemme tehneet. kuitenkin, nämä 10 tapa dokumentoida matkamuistoja saa muistosi eläväksi ikuisesti, sydämessäsi, ja kotiin. Scrapbookingista sosiaaliseen mediaan, jokaiselle matkustajalle on hämmästyttävä tapa elää hetket uudelleen milloin haluat.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Tapoja dokumentoida matkamuistoja: Matkapäiväkirja

Pienten anekdoottien kirjoittaminen muistiin matka Italian halki, tai olutpuutarhassa Prahassa, muistaa kuinka aurinko paistoi sinä päivänä, tai oluen makua, koska pienet asiat tekevät matkasta unohtumattoman. Matkapäiväkirjan pitäminen on loistava tapa dokumentoida matkamuistosi.

Päivittäinen kirjoitus matkapäiväkirjaan, tai erityisiä hetkiä, kaikki riippuu sinusta. Jotkut kirjoittavat mielellään yhteenvedon päivän kohokohdista, päivän päätteeksi, kun taas toisilla on pieni muistikirja mukanaan, pystyä dokumentoimaan kaiken, kun se tapahtuu, jos on taipumus unohtaa paikkojen nimet, ja ihmisiä, Tapahtumat. Kuinka ihanaa on selata matkapäiväkirjaa kotona, tai jopa jossain muussa matkasi kohdassa, ja muista tapaamasi ihanat ihmiset, ja käydyt paikat, ja todella nähdä kuinka pitkän matkan olet matkustanut.

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon Provence Junat

Marseillen Provence Junat

 

Document Your Travel Memories In A Travel Journal

 

2. Luo matkakirja

Kuvien sekoittaminen, kortit, kartat, tai postikortit leikekirjaan on hauska tapa dokumentoida matkamuistoja. Lisäksi, jos olet a luova ihminen, silloin luot todennäköisesti mahtavan leikekirjan. Samaan tapaan, sen unohtumattomia paikkoja Vierailemme rikastuttamaan elämäämme ja lisäämään identiteettiämme ihmisinä, ja matkailijoille, samoin kuin leikekirjaan lisäämäsi tasot. Tarrojen kerroksia, paperinpalat, kuvia, ja kirjallisia muistoja, lisää sitä henkilöä, joka olet, ja sisäinen maailmasi.

Lisäksi, leikekirjat ovat loistava tapa jakaa matkasi ystävien ja perheen kanssa. Tarinat matkoiltasi heräävät henkiin leikekirjassa, ikkunat näkymiin, kulttuuri, yhteisöjä, ja hetkiä, käytä värikästä elämää, ja voi tehdä leikekirjasta seikkailun, mysteeri, ja kiehtova kirja tuomaan paikat ihmisille, jotka eivät ole matkustaneet siellä.

Milan Napoli Junat

Firenze Napoli Junat

Venetsia Napoli Junat

Pisa Napoli Junat

 

A Travel Scrap Book

 

3. Suunnittele valokuva-albumisi

Kirjoittaminen voi olla haastavaa joillekin ihmisille; löytää oikeat sanat, tai kyky pysähtyä kirjoittamisen aikana. kuitenkin, kuvien ottaminen on helppoa, nopea, ja hauskaa tekemistä matkoilla. Siksi, valokuva-albumi on loistava tapa dokumentoida matkamuistoja.

Yhdellä napsautuksella vangit Irlannin tai Toscanan rannan kauneuden auringonlaskun aikaan. Sitten, voit valita erikoisimmat valokuvat, ja koota ne digitaaliseen albumiin, pienillä muistiinpanoilla, päivämäärät, ja pieniä muistutuksia, joiden avulla voit jakaa matkasi tarinan. Lisäksi, valokuva-albumi ei vie liikaa säilytystilaa, ja voit laittaa sen sohvapöydälle, tai luo ainutlaatuinen hylly kaikille matkavalokuva-albumeillesi.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Design Your Photo Album

 

4. Tapoja dokumentoida matkamuistoja: Kuvituksia

Istuu Versaillesin puutarhassa tai nauti Näkymät Amalfin rannikolle – 2 Euroopan epätavallisimmista paikoista, saat äkillisen halun vangita ihana näkymä. Niin, tällaisina hetkinä, voit ottaa taskumuistikirjan ja alkaa piirtää hetkiä ja paikkoja ennen sinua.

Doodling kuulostaa erittäin luovalta tavalta dokumentoida matkamuistosi, se ei välttämättä vaadi maalaustaitoa tai kuvitusta. Lisäksi, kuviesi ei tarvitse olla samalla tasolla Monetin kuvien kanssa. Koska tärkeintä matkamuistojen havainnollistamisessa on, että ne ovat henkilökohtaisia, ja sinulla on hylly täynnä omia matkojasi, jotka havainnollistavat upeita matkoja ympäri Eurooppaa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Document Your Travel Memories In Illustrations

 

5. Kerää ja näytä postikortteja

Ripusta ne jääkaappiin, tee kollaasi olohuoneeseen, tai inspiraatioseinä, postikortit ovat upeita matkamuistoja. Lisäksi, postikortit ovat yksi parhaista tavoista dokumentoida matkamuistoja, ovat helppoja saada, ja vaadi nolla vaivaa. Myydään jokaisessa lahjatavaraliikkeessä, ja katutori, postikortit ovat suosittu matkamuisto, matkaa muistelemaan.

Nantes Bordeaux Junat

Paris Bordeaux Junat

Lyon Bordeaux Junat

Marseillesta Bordeaux Junat

 

Collect And Display Postcards

 

6. Tapoja dokumentoida matkamuistoja: Vloggaaminen

Videoblogin pitäminen, tai toisin sanoen, vloggaaminen on mahtava tapa dokumentoida matkamuistoja, kestää eliniän. Ota kamera mukaan, tai huippuluokan kameralla varustettu puhelin, ja luo YouTube-tili matkavideosi lataamista varten, ja seikkailusi elävät ikuisesti. Vloggaamisen avulla voit valita parhaat kehykset, kerro tarinoita, ja dokumentoi hetket – omasta näkökulmastasi.

Lisäksi, vloggaaminen on loistava tapa jakaa paikkoja maailman kanssa. Ensinnäkin, vloggaaminen on henkilökohtaista, eikä siinä ole piilotettua markkinointiohjelmaa. toiseksi, vloggaaminen näyttää ihmisille vähemmän tunnettuja faktoja ja anekdootteja suosittujen paikkojen takana maailmanlaajuisesti. Niin, vloggaaminen on loistava ympäristöystävällinen työkalu, jonka avulla voit jakaa tietyn kulttuurin tarinoita, ilmainen, ja agenda, matkailijoiden maailman kanssa.

 

 

7. Bloggaaminen

Toinen vloggauksen muoto ja matkapäiväkirjan digitaalinen muoto on bloggaaminen. Live-blogien määrä on tänään huikea, joten voit löytää monia esimerkkejä matkablogeista verkosta, jos et ole varma kuinka perustaa oma matkablogi. Pähkinänkuoressa, voit helposti perustaa oman blogisi WordPressissä, lataa matkakuvia, reitit, ajatuksia, ja enemmän.

Suurin ero bloggaamisen ja matkapäiväkirjan välillä on se, että blogi on online-media, ja saatavilla koko maailmalle verkossa. Henkilökohtaiset ajatuksesi voivat levitä virukseen, ja sillä on paljon seuraajia, jotka rakastavat lukemista ja inspiroituvat matkamuistoistasi.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

Working On Your Laptop On A train

 

8. Tapoja dokumentoida matkamuistoja: Instagram

Nykymaailman tehokkain media on sosiaalinen media, ja jos ollaan tarkempia, Instagram. Tänään, voit ladata mitä tahansa tietoa mistä tahansa paikasta maailmassa, Instagramissa. Lisäksi, matkabloggaajia ja matkailuvaikuttajia’ paras tapa dokumentoida matkamuistoja on ladata tarinoita, keloja, ja postauksia Instagramiin.

Siten, luo itsellesi värikäs ja hauska Instagram-sivu, dokumentoidaksesi matkasi, ja arvokkaita muistoja. Kuvittele kuinka ihanaa se näyttää värikkäältä sivulta, katsomalla kaikki lyhyet videot, ja kuvia, jotka olet ottanut matkasi aikana, kuukausina, ja vielä vuosia matkasi jälkeen.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

Document Your Travel Memories On Instagram

 

9. Luo muistolaatikko

Kartat, postikortteja, ja museoliput ovat vain muutamia asioita, joita jotkut meistä pitävät piilossa monilta matkoiltamme ympäri maailmaa. On hämmästyttävää, kuinka pieni paperinpala tai kortti voi viedä sinut kilometrien päähän, eri kulttuuriin, ajat, ja hetkiä. Niin, sen sijaan, että kaikki nämä kauniit muistot olisivat kadonneet reppuun, tai lompakko, muistolaatikon luominen on upea tapa dokumentoida kaikki nämä matkamuistot, ja pidä ne turvassa vahingoilta.

Esimerkiksi, voit ottaa vanhan kenkälaatikon, koristele se, laita kaikki matkamuistosi sisälle, sitten näytä ne hyllylle. Toinen idea muistolaatikolle on laatikon valmistaminen kierrätyspuusta, joten se on sekä ympäristöystävällinen että luova. Joka tapauksessa, muistolaatikko on yksi 10 erityisiä tapoja dokumentoida matkamuistoja.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Memories Box

 

10. Track Tour Trip -sovellus

Hollantilainen matka aloittaa Polarsteps on yksi esimerkki siitä, kuinka voit dokumentoida matkamuistoja nopeatempoisessa teknologisessa maailmassa, jossa elämme. Polarsteps-sovelluksen avulla voit seurata askeleitasi, ajatuksia, ideoita, käydyt paikat, ja paljon muuta mukavasti puhelimestasi, yhdellä napsautuksella. Yksi hämmästyttävä tulos matkasi seurannasta on upea matkavalokuva-albumi, lopussa, sinun suunnittelemasi ja tekemäsi, lempi hetkistäsi.

lopuksi, erilaisia ​​tapoja dokumentoida matkamuistosi, ensimmäisestä vaiheesta lähtien on loputon. Sovelluksista vanhoihin ja hyviin matkalehtiin, voit valita minkä tahansa näistä 10 edellä mainituilla tavoilla, dokumenttiin, Jaa, ja koe uudelleen upeat matkasi ympäri maailmaa.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Me klo Tallenna juna auttaa mielellään sinua suunnittelemaan unohtumattoman matkan ympäri Eurooppaa, jossa voit luoda elinikäisiä muistoja.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 tapaa dokumentoida matkamuistoja”Sivustoosi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fways-document-travel-memories%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)