Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 19/08/2022)

Talvi on täydellinen aika rakentaa rätinä tulipaloja, turvallisesti osuma rinteillä, rakentaa lumiukkoja ja käpertyä kupillisen teetä. valitettavasti, se ei ole kaikki hauskanpitoa. Talvi luo myös joitakin petollinen tie olosuhteet. Koska useimmat meistä eivät voi nukkua lepotilassa ennen kuin kevät, tässä ovat vinkkejä tarvitset miten pysyä turvallisen ajon talvella.

 

Turvallista ajamista? Numerot eivät valehtele

How to stay safe while driving

 

Ajattelevat me ollaan liian varovaisia ​​antamalla vinkkejä siitä, miten pysyä turvallisen ajon aikana talvella? Mukaan AAA, talvimyrskyistä, huono sää, ja huolimaton tieolosuhteet ovat tekijä lähes puoli miljoonaa kaatuu ja yli 2,000 liikennekuolemista joka talvi.

Paris Lille Junat

Roomasta Milanoon Junat

Hampurista Berliiniin Junat

Geneve Pariisi Junat

 

Pakata hätäapua auton matka

 

Joskus, aikomustanne pysytellä turvassa ajon aikana talvi- ei riitä. Haluamme elää motto, ' Toivo parasta, valmistautua pahimpaan. Varmista, että auto on varustettiin tarvikkeita vuonna hätätilanteessa. Sisällyttää lämmin peitto, lämpimiä vaatteita, ensiapupakkaus, taskulamppu tai leimahtaa, käynnistyskaapelit, jääraapalla, lapio, hiekkaa tai kissanhiekkaa antaa sinulle pidon, ja lumi kahleet. Sinun tulisi myös tehdä jonkin verran vettä, elintarvikehuolto-kuten energian baareissa tai trail mix-ja matkapuhelimen laturi!

Firenze Levanto Junat

Firenze La Spezia Junat

Rooma La Spezia Junat

Rooma Levanto Junat

 

Tarkista, onko peileissäsi jäätä pysyäksesi turvassa ajon aikana

How to stay safe while driving

Tämä on talviautoiluun kärki, joka ammattilainen pitkän matkan kuljettajat käyttävät onko tieolosuhteet ovat jäisiä. Tarkasta ulkopeilit. Jos jäätä alkaa muodostua peilit, se on hyvä osoitus siitä, että jäätä on myös muodostumassa maantiet. Noudata erityisiä varotoimia pysytellä turvassa ajon aikana tai odota, kunnes se lämpenee ajaa.

Bryssel Rotterdam Junat

Antwerpenin Rotterdam Junat

Berliini Rotterdam Junat

Pariisi Rotterdam Junat

 

Drive Safe ja lähteä aikaisin!

Tämä saattaa tuntua ilmeinen, mutta tiedämme, että olet kiireinen ja innokas seuraavaan määränpäähän. Olemme täällä muistuttamassa teitä ottaa rauhallisesti! Yksi tärkeimmistä vinkeistämme Miten pysytellä turvassa ajon aikana talvella antaa ylimääräistä aikaa saapua määränpäätä. matkoja voi kestää kauemmin talvella kuin muina aikoina vuodesta, varsinkin jos kohtaat myrskyssä tai jäisillä teillä. Ja ajo kolea sää on stressaavaa tarpeeksi ilman lisättyä painetta myöhässä, joka saattaa sumentaa ajoturvallisuuden tuomion.

Bremen Nürnberg Junat

Leipzig Nürnberg Junat

Hannover Nürnberg Junat

Hampuri Nürnberg Junat

 

Drive Safe ja vähän häiriöitä

How to stay safe while driving

Miten pysytellä turvassa ajon aikana talvella #1 kärki: Laskekaa puhelimesi! Pitää puhelimen pois päältä tai kytketty auton Bluetooth-ja koskaan käsiäsi pyörän tai silmät tieltä tarkistaa, että WhatsApp viesti.

 

Pysy turvassa ajon aikana tarkoittaa Kuuntele Road!

Ei, ei kuuntele sydäntäsi. Ei tällä kertaa muutenkin. Kuuntele tie. Kirjaimellisesti. Renkaat tehdä erilaisia ​​ääniä ajettaessa lumella ja jäällä, mikä on toinen syy pitää radion äänenvoimakkuutta talven ajoturvallisuutta. Lumisen tien melu on suhteellisen kova, koska lumi on noussut ylös. Jos kovaa ääntä äkillisesti pysähtyy, olet ehkä siirtynyt lunta jään. Pysy viritetty ääni ja renkaat tiellä pitää päällä tieolosuhteet usein nopeastikin muuttuvista, varsinkin aikana tai heti sen jälkeen myrskyn.

München Basel Junat

Zurich Basel Junat

Bern Basel Junat

Geneve Basel Junat

 

Jäätymisenestoaine, jos haluat pysyä turvassa ajon aikana

Miten pysytellä turvassa ajon aikana Winter? Varmista, että pyyhkijän Neste sisältää pakkasnestettä, joten spray ei jäätyä kylmällä säällä. Harkita ostamista talvi Pyyhinsulkien, jotka estävät jään ja lumen kovettumisen pyyhin!

Olen seurannut vinkkejä ja vielä juuttui

 

 

Joskus, näitä asioita cant välttää. Jos juuttua lumeen tässä on muutamia nopeita vinkkejä:

  • Pysy autossasi: Auton tarjoaa tilapäistä suojaa ja helpottaa pelastajat löytää sinulle. Älä yritä kävellä myrskyn. On helppo unohtaa oman ajoneuvon pyryttää lunta ja katoavat.
  • Älä ylirasitusta: Kun kaivaa auton, kuuntele kehoasi ja pysäyttää jos väsyvät.
  • näkyä: Kiinnitä kirkkaanvärinen kangas ajoneuvosi antenniin tai aseta kangas käärityn ikkunan yläosaan hälyttämään. Yöllä, pitää kupoli valo mahdollisuuksien. Se käyttää vain pienen määrän sähköä ja helpottaa pelastajat löytää sinulle.
  • Poista pakoputki: Varmista pakoputki ei ole tukossa lumen, jäätä, tai mutaa. Tukkeutunut pakoputki voi aiheuttaa tappavan hiilimonoksidin vuotamaan matkustamoon ajoneuvon moottorin ollessa käynnissä.
  • Pysy lämpimänä: Käytä mitä on saatavilla eristää kehon kylmältä. Tähän voisi sisältyä matot, sanomalehdet, tai paperikarttoja. Pakkaa valmiiksi peitot ja raskas vaatetus käyttää hätätilanteessa.
  • säästää polttoainetta: Jos mahdollista, suorittaa vain moottorin ja lämmittimen tarpeeksi kauan poistamaan chill. Tämä auttaa säästämään polttoainetta.

auton matka? Sivuuttaa kaiken juuri sanoin

Entä jos voisit välttää kaikki yllä mainitut vaivat, jotka liittyvät turvallisuuteen ajaessasi? Jos vain oli liikennemuoto, joka voisi hypätä, ja päästä perille nopeasti ja matkustaa turvallisesti. Hei odota, on! Sitä kutsutaan juna!

On totta, että autot tarjoavat vapauden että muutama muukin liikennemuotojen tehdä. Voit kulkea muutoin tavoittamattomissa rannikkoteiden, pää syrjäkyliin, eikä murehtia aikatauluja tai paikkaa myymistä. He eivät ole ilman niiden puutteita, kuitenkin. Katso monista syistä edellä!

 

Junat ovat turvallisempia ja nopeampia! Joten ei tarvitse pysytellä turvassa ajon jos junamatka, Myös junat ovat edullisempia, varsinkin jos käytät Tallenna juna varata junaliput. Tarvitsetko lisää vakuuttava? Kirjoitimme koko blogi miksi junamatka on parempi tie matkustaa.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsafe-driving-during-winter%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)