Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 19/08/2022)

Téli itt a remek alkalom, hogy építsenek pattogó tűz, biztonságosan elérje a lejtők, építeni hóembereket és odabújik fel egy csésze tea. sajnálatos módon, ez nem minden szórakozás és játékok. Winter is létrehoz néhány igen alattomos úton körülmények. Mert legtöbbünk nem tud hibernálni addig tavaszi, itt vannak a tippeket meg kell, hogy hogyan marad a biztonságos vezetés közben télen.

 

Biztonságos vezetés? A számok nem hazudnak

How to stay safe while driving

 

Gondoljunk vagyunk, hogy túlságosan óvatos ad tippeket, hogyan maradhatsz biztonságban vezetés közben a téli időszakban? Alapján AAA, Téli viharok, rossz idő, és hanyag útviszonyok tényező közel félmillió összetörik, és több mint 2,000 közúti halálesetek minden télen.

Párizs és Lille vonatok

Róma Milánó vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

Genf Paris vonatok

 

Összecsomagolni sürgősségi ellátás a Car utazási

 

Néha, szándékát, hogy felfüggeszti a biztonságos vezetés közben közben téli nem elég. Mi élni a mottót, ' Reméljük a legjobbakat, készülj fel a legrosszabbra. Győződjön meg róla, hogy az autó szerelve kellékek a vészhelyzet esetén. Tartalmaz egy meleg takarót, meleg ruhák, egy elsősegélycsomag, egy zseblámpát vagy fáklyát, jumper kábelek, jégkaparó, egy ásó, homok vagy macskaalom, hogy az Ön vontatási, és láncok. Azt is meg kell folytatni egy kis vizet, élelmiszerellátás-szerű energia rudak vagy trail mix-és telefon töltő!

Florence Levanto vonatok

Florence La Spezia vonatok

Róma La Spezia vonatok

Róma Levanto vonatok

 

Ellenőrizzük Ice-ra Tükrökr Stay Safe vezetés közben

How to stay safe while driving

Ez egy téli útviszonyok tip, hogy a szakmai hosszú távú vezetők használja annak meghatározására, hogy a jeges útviszonyok. Ellenőrizzük a külső tükrök. Ha a jég kezd formálódni a tükrök, ez egy jó mutatója, hogy a jég is kialakítunk utakon. További óvintézkedések maradni biztonságos vezetés közben, vagy várjon, amíg felmelegszik vezetni.

Brüsszel Rotterdam vonatok

Antwerpen és Rotterdam vonatok

Berlin Rotterdam vonatok

Paris Rotterdam vonatok

 

Drive Biztonságos és korai távozása!

Ez úgy tűnik, mint egy kézenfekvő, de tudjuk, hogy elfoglalt, és alig várja, hogy a következő úticél. Azért vagyunk itt, hogy emlékeztessem önöket, hogy ez lassú! Egyik fő tippeket Hogyan maradjunk biztonságban vezetés közben télen lehetővé teszi, hogy több időt érkezik a cél. kirándulások hosszabb időt vehet igénybe, télen, mint más évszakokban, különösen akkor, ha találkozik Vihar vagy jeges utakon. És vezetési zord időjárási viszonyok között elég stresszes nélkül hozzáadott nyomáson késnek, amelyek megnehezíthetik a biztonságos vezetés ítélet.

Bremen Nürnberg vonatok

Lipcse Nürnberg vonatok

Hannover Nürnbergbe vonatok

Hamburg Nürnberg vonatok

 

Drive Biztonságos és megzavarnák

How to stay safe while driving

Hogyan maradjunk biztonságban vezetés közben a téli időszakban #1 tipp: Tedd le a telefont! Tartsa a telefon kikapcsolt állapotában vagy csatlakozik az autó Bluetooth-, és soha nem kell levennie a kezét a kormányról vagy a szemét az útról, hogy ellenőrizze, hogy a WhatsApp üzenetet.

 

Legyen biztonságos vezetés közben eszközök Hallgasd meg a Road!

Nem, Nem hallgatni a szíved. Ezúttal nem különben. Hallgasd meg a közúti. Szó szerint. Gumiabroncsok teszi a különböző hangokat, amikor havon és jégen, ami újabb ok, hogy a rádió hangerő le a téli vezetés biztonságát. Havas út zajt kell viszonylag hangos, mert a hó felverik. Ha hangos zaj hirtelen megáll, lehet, hogy át a hó a jég. Maradjanak velünk, a hang a gumiabroncsok az úton tartani a tetején útviszonyok, hogy gyakran változik gyorsan, különösen közben vagy után a vihar.

München Basel vonatok

Zürich Bázel vonatok

Bern-Bázel vonatok

Genf-Bázel vonatok

 

Anti-Freeze, ha azt szeretné, hogy maradjon a biztonságos vezetés közben

Hogyan maradjunk biztonságos vezetés közben A téli? Győződjön meg róla, hogy az ablaktörlő folyadék tartalmaz fagyálló, így a permet ne fagyjon fel a hideg időjárás. Úgy vásárol téli ablaktörlő lapátok, amelyek megakadályozzák jég és hó keményedhessen az ablaktörlő!

Követtem a tippeket, és még mindig megrekedt

 

 

Néha, ezek a dolgok vidám kerülni. Ha elakad a hóban itt van néhány gyors tipp:

  • Maradj a járművet: A jármű rendelkezik ideiglenes menedéket, és megkönnyíti a mentők, hogy keresse meg te. Ne próbálja járni egy súlyos vihar. Ez könnyű szem elől téveszteni a jármű hófúvás és elvesznek.
  • Ne terheld túl magad: Amikor kibányászni a járművet, hallgatni a tested, és megáll, ha elfáradt.
  • legyen látható: Kössön élénk színű ruhát a jármű antennájához, vagy helyezzen egy ruhát a felhúzott ablak tetejére, hogy jelezze a szorongást. Éjszaka, tartani a kupola fény, ha lehetséges. Ez csak akkor használja kis mennyiségű villamos energia és megkönnyíti a mentők, hogy megtalálják.
  • Törölje a kipufogócső: Ellenőrizze, hogy a kipufogócső nem eltömődött a hó, jég, vagy sár. A blokkolt kipufogócső okozhat halálos szén-monoxid gáz szivároghat be az utastérbe a jármű, míg a motor jár.
  • Maradj meleg: Használjon bármilyen elérhető szigetelni a test a hideg. Ez magában foglalhatja a szőnyegek, újságok, vagy papírtérképeket. Előrecsomagolás takaró és nehéz ruha használni vészhelyzet esetén.
  • üzemanyag-takarékosság: Ha lehetséges, csak fut a motor és a fűtőberendezés elég hosszú, hogy távolítsa el a hideg. Ez segít megőrizni az üzemanyag.

autó Utazás? Figyelmen kívül hagyja mindazt, amit mondott

Mi van, ha van mód arra, hogy elkerülje a fenti nehézségeket, hogy vezetés közben biztonságban maradjon? Bárcsak lenne egy olyan szállítási mód, akkor ugrik rá, és eljutni a célig gyorsan és utazz biztonságosan. ó várj, van! Úgy hívják a vonat!

Igaz, hogy az autókat szabadságát kínálják, hogy néhány más közlekedési módok csinál. Akkor haladni egyébként elérhetetlen tengerparti utak, fej távoli falvak, és nem kell aggódnia menetrendek vagy ülőhely elkelt. Ők nem nélkülözi a hiányosságokat, azonban. Lásd a fenti okok számos!

 

A vonatok biztonságosabb és gyorsabb! Így nem kell, hogy maradjon biztonságos vezetés közben, ha a vonat utazás, továbbá vonatok még megfizethető, különösen akkor, ha a Ments meg egy vonatot lefoglalni vonatjegyet. Kell győzni? Írtunk egy egész blog miért vonaton utazni, jobb út, utazás.

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk a hitel egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsafe-driving-during-winter%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)