Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 19/08/2022)

Ο χειμώνας είναι η τέλεια στιγμή για να οικοδομήσουμε πυρκαγιές τρίξιμο, ασφάλεια χτυπήσει τις πλαγιές, οικοδόμηση χιονάνθρωπους και χώνομαι με ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι. Δυστυχώς, δεν είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια. Χειμώνας δημιουργεί επίσης μερικά από τα πιο ύπουλη δρόμο συνθήκες. Επειδή οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να αδρανοποιήσουμε μέχρι άνοιξη, εδώ είναι οι συμβουλές θα πρέπει να έχετε σχετικά με το πώς να παραμείνουν ασφαλείς κατά την οδήγηση κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 

Ασφαλής οδήγηση? Οι αριθμοί δεν ψεύδονται

How to stay safe while driving

 

Σκεφτείτε είμαστε υπερβολικά προσεκτικοί που σας δίνει συμβουλές για το πώς να παραμείνετε ασφαλείς κατά την οδήγηση κατά τη διάρκεια του Χειμώνα? Σύμφωνα με ΑΑΑ, Χειμώνας καταιγίδες, κακές καιρικές συνθήκες, και προχειρότητα οδικές συνθήκες είναι ένας παράγοντας σχεδόν μισό εκατομμύριο ατυχήματα και πάνω από 2,000 θανάτων από τροχαία ατυχήματα κάθε χειμώνα.

Παρίσι στη Λιλ τρένα

Ρώμη στο Μιλάνο τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

Γενεύη στο Παρίσι τρένα

 

Πακέτο τις προμήθειες έκτακτης ανάγκης για μετακινήσεις με αυτοκίνητο σας

 

Ωρες ωρες, την πρόθεσή σας να παραμείνουν ασφαλείς κατά την οδήγηση κατά τη διάρκεια της χειμώνας δεν είναι αρκετό. Μας αρέσει να ζούμε με το σύνθημα, ' Ελπίζω για το καλύτερο, προετοιμαστείτε για το χειρότερο. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι εφοδιασμένο με τις προμήθειες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Συμπεριλάβετε μια ζεστή κουβέρτα, ζεστά ρούχα, κουτί πρώτων βοηθειών, ένα φακό ή φωτοβολίδα, καλώδια βραχυκύκλωσης, μια ξύστρα χιονιού, ένα φτυάρι, άμμου ή άμμου της γάτας για να σας δώσει πρόσφυση, και χιόνι αλυσίδες. Θα πρέπει επίσης να φέρει λίγο νερό, προμήθειες τροφίμων-όπως μπάρες ενέργειας ή μίγμα, και ίχνους ενός φορτιστή τηλεφώνου!

Φλωρεντία για να Levanto τρένα

Φλωρεντία για να La Spezia τρένα

Ρώμη προς La Spezia τρένα

Ρώμη για να Levanto τρένα

 

Ελέγξτε για πάγου σε Καθρέφτες για τη διαμονή σας ασφαλή κατά την οδήγηση

How to stay safe while driving

Αυτή είναι μια συμβουλή χειμερινή οδήγηση ότι η επαγγελματική μεγάλων αποστάσεων οδηγοί χρησιμοποιούν για να καθορίσουν εάν οδικές συνθήκες είναι παγωμένη. Ελέγξτε έξω καθρέφτες σας. Αν ο πάγος έχει αρχίσει να σχηματίσει στις καθρέφτες, αυτό είναι μια καλή ένδειξη ότι ο πάγος είναι επίσης το σχηματισμό σε οδοστρώματα. Λάβετε επιπλέον προφυλάξεις για να παραμείνετε ασφαλείς κατά την οδήγηση ή περιμένετε μέχρι να ανέβει στην οδήγηση.

Βρυξέλλες τρένα Ρότερνταμ

Αμβέρσα με τρένα Ρότερνταμ

Βερολίνο σε τρένα Ρότερνταμ

Παρίσι τρένα Ρότερνταμ

 

Drive Safe και φύγει νωρίς!

Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια προφανής, αλλά ξέρουμε ότι είστε απασχολημένος και πρόθυμοι να φτάσετε στο επόμενο προορισμό σας. Είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσει να πάρει αργό! Ένα από τα κύρια συμβουλές μας Πώς να παραμείνετε ασφαλείς κατά την οδήγηση κατά τη διάρκεια του χειμώνα επιτρέπει επιπλέον χρόνο για να φτάσουν στο τον προορισμό σας. Ταξίδια μπορεί να διαρκέσει περισσότερο κατά τη διάρκεια του χειμώνα σε σχέση με άλλες περιόδους του έτους, ειδικά αν αντιμετωπίζετε συνθήκες καταιγίδας ή παγωμένους δρόμους. Και οδήγηση σε κακές καιρικές συνθήκες είναι αρκετά αγχωτική χωρίς την πρόσθετη πίεση του να είναι αργά, το οποίο θα μπορούσε σύννεφο ασφαλή κρίση οδήγησης σας.

Βρέμη με τρένα Νυρεμβέργη

Λειψία προς τρένα Νυρεμβέργη

Ανόβερο με τρένα Νυρεμβέργη

Αμβούργο τρένα Νυρεμβέργη

 

Drive Safe και ελαχιστοποιήσετε τους περισπασμούς

How to stay safe while driving

Πώς να παραμείνετε ασφαλείς κατά την οδήγηση κατά τη διάρκεια του Χειμώνα #1 υπόδειξη: Βάλτε κάτω το τηλέφωνό σας! Κρατήστε το τηλέφωνό σας απενεργοποιείται ή να συνδεθεί με το αυτοκίνητό σας Bluetooth-και ποτέ τα χέρια σας από το τιμόνι ή τα μάτια από το δρόμο για να βεβαιωθείτε ότι WhatsApp μήνυμα.

 

Μείνετε Ασφαλής κατά την οδήγηση μέσα Ακούστε την Οδική!

Οχι, Δεν ακούτε την καρδιά σας. Όχι αυτή τη φορά έτσι κι αλλιώς. Ακούστε το δρόμο. Κυριολεκτικά. Ελαστικά κάνουν διαφορετικούς ήχους κατά την οδήγηση σε χιόνι και πάγο, η οποία είναι ένας άλλος λόγος για να κρατήσει ένταση του ραδιοφώνου σας προς τα κάτω για το χειμώνα οδική ασφάλεια. Χιονισμένο δρόμο του θορύβου θα πρέπει να είναι σχετικά δυνατά, γιατί το χιόνι είναι κλώτσησε. Αν δυνατός θόρυβος σταματά ξαφνικά, μπορεί να έχουν μετακινηθεί από το χιόνι σε πάγο. Μείνετε συντονισμένοι για να το ήχος των ελαστικών σας στο δρόμο για να κρατήσει στην κορυφή των οδικών συνθηκών που συχνά αλλάζουν γρήγορα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά από μια καταιγίδα.

Μόναχο προς τρένα Βασιλεία

Ζυρίχη προς τρένα Βασιλεία

Βέρνη τρένα Βασιλεία

Γενεύη με τρένα της Βασιλείας

 

Anti-Freeze, αν θέλετε να παραμείνετε ασφαλείς κατά την οδήγηση

Πώς να είστε ασφαλείς κατά την οδήγηση Κατά τη χειμερινή? Βεβαιωθείτε ότι το υγρό υαλοκαθαριστήρα σας περιέχει αντιψυκτικό, έτσι ώστε ο ψεκασμός δεν παγώνουν στο κρύο. Εξετάστε το ενδεχόμενο αγοράς λεπίδες χειμώνα υαλοκαθαριστήρων, που εμποδίζουν πάγο και το χιόνι από σκλήρυνση για την υαλοκαθαριστήρων!

Ακολούθησα τις συμβουλές σας και να κόλλησε

 

 

Ωρες ωρες, αυτά τα πράγματα επίκλισης να αποφεύγονται. Αν έχετε κολλήσει στο χιόνι εδώ είναι μερικές γρήγορες συμβουλές:

  • Μείνετε με το όχημά σας: Το αυτοκίνητό σας προσφέρει προσωρινή στέγη και καθιστά ευκολότερο για τους διασώστες να σας εντοπίσουν. Μην προσπαθήσετε να περπατήσει σε μια σοβαρή καταιγίδα. Είναι εύκολο να χάσουμε από τα μάτια του οχήματός σας φυσώντας χιόνι και να χαθεί.
  • Μην φέρνετε τον εαυτό σας: Όταν το σκάψιμο έξω το όχημά σας, ακούστε το σώμα σας και σταματήστε αν αισθανθείτε κόπωση.
  • είναι ορατό: Δέστε ένα έντονα χρωματιστό πανί στην κεραία του οχήματός σας ή τοποθετήστε ένα πανί στο πάνω μέρος ενός τυλιγμένου παραθύρου για να επισημάνετε τη δυσφορία. Τη νύχτα, κρατήσει το φως τρούλο στο αν είναι δυνατόν. Χρησιμοποιεί μόνο μια μικρή ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας και θα είναι πιο εύκολο για τους διασώστες να σας βρουν.
  • Καθαρίστε το σωλήνα της εξάτμισης: Βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας εξάτμισης δεν είναι φραγμένο με χιόνι, πάγος, ή λάσπη. Μια μπλοκαριστεί σωλήνα της εξάτμισης μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρο αέριο μονοξείδιο του άνθρακα να διαρρεύσει εντός του διαμερίσματος των επιβατών του οχήματος, ενώ ο κινητήρας λειτουργεί.
  • Μείνε ζεστός: Χρησιμοποιήστε ό, τι είναι διαθέσιμο για να μονώσει το σώμα σας από το κρύο. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει πατάκια, εφημερίδες, ή χάρτες. Προ-συσκευασία κουβέρτες και βαριά ρούχα για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Εξοικονομήστε Καύσιμα: Αν είναι δυνατόν, τρέξει μόνο τον κινητήρα και καλοριφέρ αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταργήσετε την ψύχρα. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση των καυσίμων.

Αυτοκίνητο Ταξίδια? Αγνοήστε ό, τι ακριβώς είπε

Τι θα γινόταν αν υπήρχε τρόπος να αποφύγετε όλη την παραπάνω ταλαιπωρία να παραμείνετε ασφαλείς κατά την οδήγηση? Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος μεταφοράς που θα μπορούσε να πηδήξει πάνω, και φτάσετε στον προορισμό σας γρήγορα και ταξιδεύουν με ασφάλεια. Αα περίμενε, υπάρχει! Αυτό λέγεται ένα τρένο!

Είναι αλήθεια ότι τα αυτοκίνητα προσφέρουν την ελευθερία που μερικά άλλα τα μέσα μεταφοράς κάνω. Μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί με άλλο τρόπο εκτός δικτύου παράκτιες οδούς, το κεφάλι μέχρι τα απομακρυσμένα χωριά, και να μην ανησυχείτε για τα προγράμματα ή θέσεις ξεπούλημα. Δεν είναι χωρίς ελλείψεις τους, ωστόσο. Δείτε τους πολλούς λόγους παραπάνω!

 

Τα τρένα είναι ασφαλέστερη και ταχύτερη! Έτσι, δεν χρειάζεται να παραμείνουν ασφαλείς κατά την οδήγηση, αν ταξιδιών με τρένο, Επίσης τρένα είναι πιο προσιτά, ειδικά αν χρησιμοποιείτε Save A Train να κλείσετε εισιτήρια τρένων σας. Ανάγκη πιο πειστικό? Μας έγραψε ένα ολόκληρο blog για γιατί το ταξίδι με το τρένο είναι ανώτερη από τα οδικά ταξίδια.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει μια πιστωτική με ένα σύνδεσμο προς αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsafe-driving-during-winter%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

 • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/tr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / tr προς / απο / ή το και περισσότερες γλώσσες.