Време за четене: 5 минути
(Последната актуализация на: 19/08/2022)

Зимата е идеалното време да се изгради пукащи пожари, безопасно да карат ски, изграждане на снежни човеци и притискам с чаша хубав чай. за жалост, това не е всичко забавления и игри. Зимата също създава някои от най-коварните път условия. Защото повечето от нас не могат да спят зимен сън, докато пружина, тук са съветите имате нужда от това как да сте в безопасност по време на шофиране през зимата.

 

Безопасно шофиране? Числата не лъжат

How to stay safe while driving

 

Помислете ние е прекалено предпазлив който ви дава съвети за това как да сте в безопасност по време на шофиране през зимата? Според ААА, зимни бури, лошо време, и помия пътни условия са фактор в почти половин милион катастрофи и повече от 2,000 пътни смъртни случая всяка зима.

Париж до Лил Влаковете

Рим до Милано Влаковете

Хамбург до Берлин Влаковете

Женева до Париж Влаковете

 

Опаковам аварийно захранване за вашата кола Travel

 

Понякога, намерението си да сте в безопасност по време на шофиране по време на зима не е достатъчно. Бихме искали да живеят с мотото, ' Надявам се на най-доброто, подгответе се за най-лошото. Уверете се, че колата ти е оборудвана с консумативи в случай на извънредна ситуация. Включи топло одеяло, топли дрехи, комплект за първа помощ, фенерче или пристъп, скачач кабели, ледена скрепер, лопата, пясък или коте носилка, за да ви даде тяга, и сняг окови. Вие също трябва да има някаква вода, хранителни запасиподобните енергийни барове или мюсли-и зарядно устройство за телефон!

Флоренция до Леванто Влаковете

Флоренция до Ла Специя Влаковете

Рим до Ла Специя Влаковете

Рим, за да Леванто Влаковете

 

Проверете за лед по огледалата си, за да сте в безопасност по време на шофиране

How to stay safe while driving

Това е върха на шофиране през зимата, че професионалната на дълги разстояния шофьори използват, за да се определи дали пътните условия са заледени. Проверете вашите външни огледала. Ако лед започва да се образува на огледалата, това е добър показател, че лед е също формирането на пътища. Вземете предпазни мерки, за да сте в безопасност, докато шофирате или да изчакате, докато той се загрее за шофиране.

Брюксел до Ротердам Влаковете

Антверпен до Ротердам Влаковете

Берлин до Ротердам Влаковете

Париж до Ротердам Влаковете

 

Шофирай безопасно и тръгне по-рано!

Това може да изглежда като очевиден, но ние знаем, че си зает и нетърпелив да стигнете до следващата си дестинация. Ние сме тук, за да ви напомни да се забавим! Един от основните ни съвети за Как да сте в безопасност по време на шофиране през зимата позволява допълнително време, за да се стигне до вашата дестинация. Екскурзии може да отнеме повече време, през зимата в сравнение с други периоди на годината, особено ако се натъкнете условия на буря или заледени пътища. И шофиране в неблагоприятни климатични условия е достатъчно стресиращо, без допълнително напрежение на закъснението, който може да замъгли преценката безопасно шофиране.

Бремен до Нюрнберг Влаковете

Лайпциг до Нюрнберг Влаковете

Хановер до Нюрнберг Влаковете

Хамбург до Нюрнберг Влаковете

 

Шофирай безопасно и Минимизиране Отвличане на вниманието

How to stay safe while driving

Как да сте в безопасност по време на шофиране през зимата #1 бакшиш: Остави телефона си! Дръжте телефона си изключен или свързан с вашата кола с Bluetooth и никога не вдигате ръцете си от волана или очите от пътя, за да се провери дали съобщение WhatsApp.

 

Сте в безопасност по време на шофиране Средства Слушайте пътя!

Не, Не слушайте сърцето си. Не и този път, така или иначе. Слушайте пътя. буквално. Гуми правят различни звуци при движение по сняг и лед, което е още една причина да държите обем радио надолу за зимата безопасността при шофиране. Снежна шума по пътищата трябва да е относително силен, защото сняг се ритна. Ако силен шум изведнъж спира, може да са преместени от сняг на лед. Очаквайте в с звук на гумите на пътя да се задържат на върха на пътните условия, които често се променят бързо, особено по време на или непосредствено след буря.

Мюнхен до Базел Влаковете

Цюрих до Базел Влаковете

Берн до Базел Влаковете

Женева до Базел Влаковете

 

Антифриз, ако искате да сте в безопасност по време на шофиране

Как да сте в безопасност по време на шофиране през зимата? Уверете се, че чистачките течност съдържа антифриз, така спреят не замръзва в студено време. Помислете за закупуване остриета зимата чистачките, които пречат на лед и сняг от втвърдяване на чистачките!

Следях си съвети и още заседна

 

 

Понякога, тези неща не мога да се избягват. Ако се заби в снега тук някои бързи съвети:

  • Остани с автомобила си: Вашият автомобил осигурява временен подслон и го прави по-лесно за спасители да ви локализира. Не се опитвайте да ходите в силна буря. Лесно е да се губи от поглед автомобила си в снежна виелица и да стане загубена.
  • Не overexert себе си: Когато копаят Вашия автомобил, слушате тялото си и да се спре, ако стане уморен.
  • да се вижда: Завържете ярко оцветена кърпа за антената на автомобила си или поставете кърпа в горната част на навития прозорец, за да сигнализирате за бедствие. През нощта, запази светлината купол, ако е възможно. Тя използва само една малка част от електрическа енергия и ще направи по-лесно за спасители да ви намерят.
  • Изчистване на изпускателната тръба: Уверете се, че тръбата изпускателната не е запушена със сняг, лед, или кал. Блокирана изпускателната тръба може да причини смъртоносна въглероден монооксид газ да изтича в отделението за пътници на превозното средство, докато двигателят работи.
  • Стопли: Използвайте всички е достъпно за да изолира тялото от студа. Това може да включва стелки, вестници, или хартиени карти. Pre-пакет одеяла и тежки дрехи, за да се използват в случай на извънредна ситуация.
  • Пестете гориво: Ако е възможно, само да стартирате двигателя и нагревателя достатъчно дълго, за да се отстранят студа. Това ще помогне за запазването на гориво.

Пътуване с кола? Не обръщайте внимание всичко, което току-що каза

Ами ако имаше начин, по който бихте могли да избегнете всички горепосочени проблеми да останете в безопасност по време на шофиране? Ако само имаше един вид транспорт, които бихте могли да скочи върху, и стигнете до целта си бързо и пътуват безопасно. О, чакайте, има! Тя се нарича влак!

Вярно е, че колите предлагат свободата, която малцина други видове транспорт правя. Можете да пътувате заедно иначе недостъпни крайбрежни пътища, главата до отдалечени села, и не се тревожи за графици или места, които продават навън. Те не са без техните недостатъци, въпреки това. Вижте многобройните горепосочените причини!

 

Влаковете са по-безопасни и по-бързи! Така че няма нужда да сте в безопасност по време на шофиране, ако Пътуване с влак, също Влаковете са по-достъпни, особено ако използвате Запазете влак да запазите вашите билети за влак. Нуждаете се от по-убедителни? Ние сме написали цял блог още защо пътуване с влак превъзхожда за пътуване кола.

 

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто ни се кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsafe-driving-during-winter%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

 • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/tr_routes_sitemap.xml и можете да промените / TR / да де или / ИТ и повече езици.