Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 19/08/2022)

Zima je idealen čas za izgradnjo prasketanje ognja, varno hit pobočja, graditi snežaki in privijte s skodelico čaja. Na žalost, to ni vse zabavo in igre. Zima ustvarja tudi nekaj najbolj izdajalski cesti pogoji. Ker večina od nas ne more prezimovati, dokler pomlad, tukaj so nasveti morate o tem, kako ostati varen med vožnjo pozimi.

 

varno vožnjo? Številke ne lažejo

How to stay safe while driving

 

Mislim, da se da preveč previden, ki vam daje nasvete o tem, kako ostati varen med vožnjo v zimskih? Po navedbah AAA, Zimske nevihte, slabo vreme, in površni cestne razmere so dejavnik v skoraj pol milijona nesreče in več kot 2,000 smrtnih žrtev na cesti vsak zimske.

Pariz za Lille vlakih

Rim Milan vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

Ženeva, da Paris vlakih

 

Pack Up nujne zaloge za vaš avtomobil Potovanja

 

včasih, vaš namen ostati varen med vožnjo Med zima ni dovolj. Radi živimo moto, ' Upaj na najboljše, pripravite se na najhujše. Poskrbite, da vaš avto opremljen z zalogami v primeru izrednih razmer. Vključuje toplo odejo, topla oblačila, komplet prve pomoči, svetilka ali signalizacijo, skakalec kabli, strgalo za led, lopata, pesek ali mucka stelja, da vam oprijem, in sneg verige. Moral bi biti tudi malo vode, zaloge hrane-podobnih energijske tablice ali pot mix-in telefon polnilnik!

Firence za Levanto vlakih

Firence La Spezia vlakih

Rim La Spezia vlakih

Rim Levanto vlakih

 

Preverite, ali je na ogledalih led, da boste med vožnjo varni

How to stay safe while driving

To je zimska vožnja namig, da strokovni na dolge razdalje vozniki uporabljajo za ugotavljanje, ali so razmere na cesti ledeno. Preglejte svoje zunanja ogledala. Če se led začenja oblikovati na ogledala, To je dober pokazatelj, da led je tudi oblikovanje na cestiščih. Bodite še posebej previdni, da ostanejo varni med vožnjo ali pa počakajte, dokler se ne segreje za vožnjo.

Bruselj do Rotterdam vlakih

Antwerpen do Rotterdam vlakih

Berlin do Rotterdam vlakih

Paris s Rotterdam vlakih

 

Vozite varno in pustite Zgodnje!

To se lahko zdi, kot očitna, vendar vemo, da ste zaposleni in želijo, da se na vašo naslednjo destinacijo. Tukaj smo, da vas spomnim, da se je počasi! Eden naših glavnih nasvetov o Kako ostati varen med vožnjo pozimi omogoča več časa, da pride na vaš cilj. izleti lahko pozimi od drugih letnih časih trajalo dlje, še posebej, če naletite na pogoje nevihta ali poledenelih cestah. In vožnja v slabem vremenu je dovolj stresno, brez dodanega pritiska zamudo, ki bi lahko oblak svoje varne vožnje sodbo.

Bremen v Nürnbergu vlakih

Leipzig na Nuremberg vlakih

Hannover na Nuremberg vlakih

Hamburg na Nuremberg vlakih

 

Vozite varno in čim manj motenj

How to stay safe while driving

Kako ostati varen med vožnjo v zimskih #1 napitnina: Odloži telefon! Naj bo vaš telefon izklopljen ali povezan z vašega avtomobila Bluetooth, in nikoli ne bo svoje roke z volana ali oči s ceste, da preveri, WhatsApp sporočilo.

 

Ostani Safe med vožnjo Sredstva Poslušajte Road!

Ne, Ne poslušaj svoje srce. Tokrat vseeno. Poslušajte cesti. dobesedno. Pnevmatike, da različne zvoke med vožnjo po snegu in ledu, kar je še en razlog, da vaš radio glasnost za zimsko vožnjo varnost. Snowy hrupa v cestnem prometu naj bi bilo razmeroma glasen, ker je sneg vrgla gor. Če glasen hrup nenadoma ustavi, Morda ste se preselili iz snega na ledu. Ostanite z nami v na zvok vaših pnevmatik na cesti, da bo na vrhu razmere na cesti, ki se pogosto hitro spreminjajo, zlasti med ali takoj po nevihti.

München zahtevam baselskih vlakih

Zürich zahtevam baselskih vlakih

Bern zahtevam baselskih vlakih

Ženeva zahtevam baselskih vlakih

 

Sredstvo proti zmrzovanju, če želite ostati varni med vožnjo

Kako ostati varen med vožnjo v zimskih? Poskrbite, da vaš brisalec tekočina vsebuje proti zamrznitvi, tako da sprej ne zamrzne v hladnem vremenu. Razmislite o nakupu rezila pozimi brisalcev, ki preprečujejo sneg in led iz utrjevanja na brisalca!

Sledil sem vaše nasvete in še vedno obtičala

 

 

včasih, te stvari se ne moremo izogniti. Če se zatakne v snegu tukaj je nekaj hitrih nasvetov:

  • Ostani z vozilom: Vaše vozilo nudi začasno zatočišče in olajša reševalci vas poiskati. Ne poskušajte hoditi v hudi nevihti. To je enostavno pozabimo na vašem vozilu piha sneg in postala izgubljena.
  • Ne Preopteretiti sebe: Ko izkopali svoje vozilo, prisluhnite svojemu telesu in ustaviti, če boste postali utrujeni.
  • Vidno: Na anteno v vozilu privežite živobarvno krpo ali pa na vrh valjanega okna položite krpo, ki signalizira stisko. Ponoči, obdržati kupolo luč, če je mogoče. To uporablja le majhno količino električne energije in bo lažje za reševalci, da boste našli.
  • Počistite izpušna cev: Poskrbite, da je izpušna cev ni zamašena s snegom, led, ali blato. Blokiran izpušna cev lahko povzroči smrtonosni ogljikov monoksid plin uhajajo v prostoru za potnike v vozilu med obratovanjem motorja.
  • Ostani topel: Uporabite vse, kar je na voljo, da izolirati svoje telo pred mrazom. To bi lahko vključevalo tepihi, časopisi, ali papirnate zemljevide. Predpakirano odeje in težka oblačila za uporabo v nujnih primerih.
  • varčevati z gorivom: Če je možno, samo zagnati motor in grelec dovolj dolgo, da odstranite chill. To bo pripomoglo k ohranjanju goriva.

Potovanje z avtomobilom? Ignoriraj vse, kar smo pravkar povedali

Kaj če bi obstajal način, da bi se izognili vsem zgoraj navedenim težavam, da bi bili varni med vožnjo? Če le obstaja način prevoza, ki lahko skoči na, in priti do cilja hitro in potujejo varno. Oh počakaj, tukaj je! To se imenuje vlak!

Res je, da avtomobili ponujajo svobodo, da je nekaj drugega načini prevoza storiti. Lahko potujejo skupaj drugače nedosegljiv obalne ceste, glava na odročnih vaseh, in ne skrbi urniki ali sedeži razprodajo. Oni niso brez pomanjkljivosti, vendarle. Oglejte si številne razloge zgoraj!

 

Vlaki so varnejši in hitrejši! Torej ni treba ostati varen med vožnjo, če Vlak potovanja, tudi Vlaki so bolj dostopna, še posebej, če uporabljate Shrani vlak rezervirati karte za vlak. Potrebujemo bolj prepričljiva? Mi je napisal celo blog na zakaj vlak potovanje je boljše, da cesti potovanja.

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsafe-driving-during-winter%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)