Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 29/12/2019)

Za družine z otroki, Vožnja z otroci na vlaku lahko tako razburljivo in cenovno ugoden način za potovanje. Prav tako je morda najbolj udobno in najmanj stresno, če potujete z otroci. Zavedamo se, da potujete z otroci je zastrašujoče ne glede na to, kaj je način prevoza, tako da, če ste Vožnja z otroki na vlaku. Tukaj je nekaj nasvetov!

 

Arrive early when you Riding with kids on a train

Družine bodo želeli priti na postajo prezgodaj, da bi dvignili vstopnice in najti dobre sedeže skupaj na vlaku. Če še niste rezervirane sedeže, sedeži so na voljo na prvi prispe, first served basis, tako da se ne zatakne v položaju, kjer vas bo poleg.

Dusseldorf, da Munchen vlakih

Dresden v München vlakih

Nürnberg v München vlakih

Bonn, da Munchen vlakih

 

Vožnja z otroci na igračo vlaka

 

Razmislite o spanju, ko Vožnja z otroki na vlaku.

Vožnja z otroci na izlet z vlakom sovpada z otrokovim nap čas, zato poskrbite, da ste pripravljeni. Prinesite udobje predmetov kot blazino ali najljubši Blankie.

Lyon do Nica vlakih

Paris s Nica vlakih

Avignon za Nica vlakih

Marseille do Nica vlakih

 

Entertainment.

Najpomembnejši del vašega načrtovali potovanje vlak (še posebej, če je to dolgo) bi moral biti, kako boste, da otroci zabavali.

Očitna izbira za večino staršev bi kupiti nekaj igrač ali bi svoje priljubljene od doma. PAli ni nohti deklet, branje knjig, igrati Uno, prinese barve v knjigah, in poslušanje zvočnih knjig.

Drug velik odlagališče for Riding with kids on a train is to download filmi na napravah, ko ste doma in imajo dostop do WIFI.

obstaja no car seat requirements or fasten seat belt signs, tako otroci prosto gibati na vlaku, kot se vam zdi primerno! Raziskovanje vlaki z otroki je odličen način, da jih zasedajo.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

 

Get Udobno!

Nič ni hujšega, kot da je na potovanju in ovirajo na kakršen koli način, ki ga vaša oblačila. Obleka za udobje! Priporočamo dihanje, raztegljivega oblačila in udobne čevlje z namenom, da uživajo svoje izkušnje na vlaku. Izkušeni kolesarji priporočamo prinaša nekaj manjših udobje doma preveč, kot odejo ali metu in blazino.

Vse, kar je ostalo storiti je, da se vsede, sprostite in uživajte v Riding z otroci na izkušnje vlak. Ker postaja je pol zabave!

 

Dovolite nam, da nam tweeting na @SaveATrain! , Lahko najdete naše druge socialne programe na dnu Saveatrain

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vašo spletno stran, kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dsl - (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)