Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 31/12/2021)

For familier med barn, Ridning med barna på et tog kan være både en spennende og rimelig måte å reise. Det er også kanskje den mest komfortable og minst stressende når du reiser med barn. Vi kjenner reiser med barn er skremmende uansett hva transportmetode, så hvis du rir med barna på et tog. Her er noen tips!

 

Kom tidlig når du sykler med barn på et tog

Familier vil ønske å komme til stasjonen tidlig å plukke opp billetter og finne gode seter sammen på toget. Hvis du ikke har reservert plasser, Setene er tilgjengelig etter først til mølla-prinsippet, først servert grunnlag, så ikke bli sittende fast i en posisjon hvor du vil være fra hverandre.

Düsseldorf til München Trains

Dresden til München Trains

Nürnberg til München Trains

Bonn til München Trains

 

Ridning med barna på et tog leketøy

 

Tenk på søvn når du rir med barna på et tog.

Ridning med barna på en togtur sammenfaller med ditt barns lur tid, så sørg for at du er forberedt. Ta med komfort elementer som en pute eller en favoritt blankie.

Lyon til Nice Togene

Paris til Nice Togene

Avignon til Nice Togene

Marseilles til Nice Togene

 

The Entertainment.

Den viktigste delen av planleggingen for en Togturen (spesielt hvis det er lenge) bør være hvordan du kommer til å underholde barna.

Et opplagt valg for de fleste foreldre ville være å kjøpe noen leker eller bringe sine favoritter fra hjemmet. Paint jentenes negler, lese bøker, spille Uno, bringe farge i bøker, og lytte til lydbøker.

En annen stor spiss for narr med barna på et tog er å laste ned filmer på enhetene dine når du er hjemme og har WIFI-tilgang.

Det er ingen bilsete krav eller feste sikkerhetsbelte tegn, slik at barna står fritt til å flytte om toget som det passer! Utforske tog med barn er en fin måte å holde dem okkupert.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Få Komfortabel!

Det er ingenting verre enn å være på tur og blir hindret på noen måte av klærne dine. Dress for komfort! Vi anbefaler pustende, stretchy klær og komfortable sko for å nyte opplevelsen på toget. Erfarne ryttere anbefaler å bringe noen små bekvemmeligheter hjemmefra for, som et teppe eller kast og en pute.

Alt som gjenstår å gjøre er å lene seg tilbake, slappe av og nyte Riding med barna på en tog erfaring. Fordi få er det halve moroa!

 

Gi oss beskjed ved å tweete oss på @SaveATrain! , Du kan finne våre andre sosiale kanaler på bunnen av Saveatrain

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)