Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Hvem liker ikke å spare penger når det er mulig, spesielt på fritiden? Reiser kan bli dyrt, men ved å kjøpe togbilletten din med Redd A Train og planlegging med vår hjelp, du kan få ned kostnadene. Spar penger mens du reiser med disse 10 tips om din neste ferie og din lommebok vil takke deg.

 

Tips 1: Bestill et rom med et kjøleskap og en mikrobølgeovn eller Kitchen Area

Drink Cafe inside your hotel room to Save Money While Traveling


Selv om noen mennesker kan ikke liker å lage mat mens du er på ferie, spiser bare ett måltid om dagen på ‘hjem’ kan spare deg en bøtte. Hvorfor ikke liker å ha en kopp kaffe med utsikt over en ny destinasjon uten den gale romservice avgift? Heller spise-in for frokost og lunsj, og deretter splurge på en fancy middag. En mikrobølgeovn og kjøleskap vil også være nyttig for oppvarming leftovers!

Paris til Lille Tog

Roma til Milano Togene

Hamburg til Berlin Togene

Genève til Paris tog

 

Tips 2: Før du Book, Være Oppmerksom på plasseringen av hvor du bor

Transport kan legge opp raskt, så det kan være lurt å bo på et sentralt sted. booking et sted som er langt unna kan virke billigere, men du bokstavelig talt betale for det senere. Ideelt sett, bestille et sted du kan gå overalt fra. Ikke bare vil du få se mer av byen du er i, Men du vil også spare penger mens du reiser.

Florence til Levanto Togene

Florence til La Spezia Togene

Roma til La Spezia Togene

Roma til Levanto Togene

Before you book, be aware of the location of where you’re staying

 

Tips 3: Look For City Reise kort for å spare penger mens du reiser

Avhengig av kortet, du kan få gratis inngang til populære attraksjoner, rabatter på restauranter og butikker, hoppe over-the-line valg på opptatt attraksjoner, gratis offentlig transport, til og med gratis guidebøker. Avhengig av din reiser, kan det være verdt pengene.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Tips 4: Ikke få det beste rommet

Hvor mye tid er du virkelig kommer til å tilbringe inne på rommet ditt? Vil du bare skal sove der? Trenger du et rom med en god utsikt eller så mye ekstra plass? Vil du bruke fasilitetene, som et basseng eller et treningsrom? La oss være ærlige, ferier handler ikke om å bli i form! Så bestiller rommet ditt smart og spare penger mens du reiser.

Brussel til Rotterdam Togene

Antwerpen til Rotterdam Togene

Berlin til Rotterdam Togene

Paris til Rotterdam Togene

Don’t get the best room to Save Money While Traveling

 

Tips 5: Bruk mer tid på færre steder og du vil spare penger mens du reiser

Vi elsker langsom reise. Faktisk, mer nøyaktig ... vi elsker meningsreise. I stedet for racing fra den ene enden av en land til et annet, eller rive igjennom 6 land 6 uker, bli kjent med regionen du befinner deg i, vi vil. Tar et tog er den beste måten å gjøre dette, så du har tid til å ta i alle områder, og scener som du går av. Foruten gleden av å ta det med ro, oppgave altfor mange flyreiser, bussturer, og kjøring lange avstander virkelig kan spise i budsjettet. Så sakte ned, ta mer i, og oppdag alle de kule gratis tingene.

Bremen til Nürnberg Togene

Leipzig til Nürnberg Togene

Hanover til Nürnberg Togene

Hamburg til Nürnberg Togene

hammock lifestyle on the beach

 

Tips 6: Følg på sosiale medier

Spar penger mens du reiser med "liker" på din favoritt reisenettsteder på Facebook og "følg" dem på Twitter. Det begynner å bli mer vanlig for reiselivsbedrifter for å slippe spennende tilbud direkte gjennom sine sosiale mediekanaler.

München til Basel Togene

Zürich til Basel Togene

Bern til Basel Togene

Geneva til Basel Togene

Social Media Buttons

 

Tips 7: Nyhetsbrev-tilbud

Kom abonnerer på noen nyhetsbrev som produserer en liste over gjeldende avtaler tilgjengelig på nettet for en gitt tidsperiode. Her er våre nåværende valg for nyhetsbrev for å spare penger mens du reiser:

  • Reise Zoo - Abonner på den ukentlige gratis nyhetsbrev fra deres Top 20 tilbud - utgaver for forskjellige land.
  • deal Base - Registrer deg for gratis avtalevarsler. De har avtaler med unadvertised salget og tilbyr Du vil ikke finne noe annet sted.

Basel til Zürich Togene

Basel til Genève Togene

Lyon Airport til St Moritz Tog

Zürich til Zermatt Togene

 

Tips 8: Lei en leilighet

Leilighetene er BOMBEN for familier eller de som leter etter ekstra stue og kjøkken slik at du kan spare på mat. airbnb er en god måte å få billig ferieutleie og fremleie fra lokalbefolkningen i 180 land.

Paris til Reims Togene

Paris til Nancy Tog

Metz til Paris Tog

Nancy til Paris Tog

Airbnb is a good way to Save money while traveling

 

Tips 9: Reise i lavsesong

Hvis du har luksusen av å være i stand til å unngå høysesongen reise, Grip den! Prisene hoppe opp betraktelig i skoleferien. Og det er ikke bare sommer du bør unngå - ikke glem at påske, jul og de to halv-begrepet ferien er også sannsynlig å være mer dyrt. Reiser ut av sesongen vil bety billigere togbilletter og mindre opptatt velsen - en vinn-vinn-situasjon for å spare penger mens du reiser!

Dijon til Provence Togene

Paris til Provence Togene

Lyon Airport til Provence Tog

Marseilles til Provence Togene

Travel in low season and pin where you want to go

 

Den siste: Oppsøke Gratis WI-FI å spare penger mens du reiser

Finn gratis WI-FI Biblioteker og kafeer, slik at du ikke hamre dine data. Og hvis du er ringer hjem for å finne ut om det fortsatt regner det, ikke glem å bruke gratis tjenester som Skype eller Google!

Köln til Bonn Togene

Bonn til Koblenz Togene

Koblenz til Bingen Togene

Bingen til Frankfurt Togene

 

 

Har vi hjelpe spare penger mens du reiser?

La oss få vite om vi hjalp deg spare penger mens du reiser med disse 10 Tips. Vi vil gjerne vite! I mellomtiden, besøk Lagre Et Tog, for å få de beste tilbudene på tog billetter. Ingen skjulte avgifter, nei oppstyr! Bare togreiser!

 

Er du klar med disse 10 tips for å spare penger mens du reiser? Bok togbillettene dine nå og la deg bli feid bort av skjønnheten reise!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Tips for å spare penger mens du reiser” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-save-money-traveling%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)