Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 10/09/2021)

Vem gillar inte att spara pengar när det är möjligt, särskilt på fritiden? Reser kan bli dyrt, men genom att köpa din tågbiljett med Rädda ett tåg och planering med vår hjälp, du kan få ner kostnaderna. Spara pengar när du reser med dessa 10 tips om din nästa semester och din plånbok kommer att tacka dig.

 

Tips 1: Boka ett rum med ett kylskåp och en mikrovågsugn eller Kitchen Area

Drink Cafe inside your hotel room to Save Money While Traveling


Även om vissa människor kanske inte gillar att laga mat samtidigt på semester, äta bara en måltid om dagen på ’hem’ kan du spara en hink. Varför inte njuta av att ha en kopp kaffe med utsikt över en ny destination utan den galna room serviceavgift? Hellre äter i för frukost och lunch och sedan betala en fin middag. En mikrovågsugn och kylskåp kommer också att vara till hjälp för återuppvärmning resterna!

Paris till Lille Tåg

Rom till Milano Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

Genève Paris Tåg

 

Tips 2: Innan du bokar, Vara Medveten om platsen där du bor

Transport kan lägga upp snabbt, så du kanske vill bo på en central plats. Bokning en plats som är långt borta kan verka billigare men du bokstavligen betala för det senare. Helst, boka någonstans du kan gå överallt från. Inte bara kommer du att få se mer av staden du befinner dig i, men du kommer också spara pengar när du reser.

Florens till Levanto Tåg

Florens till La Spezia Tåg

Rom till La Spezia Tåg

Rom till Levanto Tåg

Before you book, be aware of the location of where you’re staying

 

Tips 3: Titta efter City Turism kort att spara pengar under resa

Beroende på kortet, du kan få gratis inträde till toppen besöksmål, rabatt på restauranger och butiker, skip-the-line På upptagen attraktioner, gratis kollektivtrafik, och även gratis guideböcker. Beror på din resväg, kan det vara värt pengarna.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

Tips 4: Do not Get The Best Room

Hur mycket tid är du verkligen kommer att spendera inuti ditt rum? Kommer du bara att sova där? Behöver du ett rum med en bra utsikt eller så mycket extra utrymme? Kommer du att använda bekvämligheter, såsom en pool eller ett gym? Låt oss vara ärliga, semester handlar inte om att komma i form! Så boka din rum smart och spara pengar när du reser.

Bryssel till Rotterdam Tåg

Antwerpen till Rotterdam Tåg

Berlin till Rotterdam Tåg

Paris till Rotterdam Tåg

Don’t get the best room to Save Money While Traveling

 

Tips 5: Spendera mer tid i färre platser och du kommer att spara pengar när du reser

Vi älskar långsam resa. Faktiskt, mer exakt ... Vi älskar meningsfull resa. Istället för racing från ena änden av en land till ett annat, eller riva igenom 6 länder 6 veckor, lära känna regionen du befinner dig i, väl. Ta ett tåg är det bästa sättet att göra detta, när du har tid att ta in alla de platser och scener som du går genom. Förutom glädjen att ta det lugnt, företag alltför många flygningar, bussresor, och körning stora avstånd kan verkligen äta i din budget. Så sakta ner, ta mer, och upptäcka alla coola gratis saker.

Bremen till Nürnberg Tåg

Leipzig Nürnberg Tåg

Hannover till Nürnberg Tåg

Hamburg till Nürnberg Tåg

hammock lifestyle on the beach

 

Tips 6: Följ på sociala medier

Spara pengar när du reser med "gilla" dina favorit resor webbplatser på Facebook och "följ" dem på Twitter. Det blir allt vanligare att reseföretag att frigöra heta erbjudanden direkt genom sina sociala medier.

Munich till Basel Tåg

Zürich till Basel Tåg

Bern Basel Tåg

Genève Basel Tåg

Social Media Buttons

 

Tips 7: Nyhetsbrev erbjudanden

Få prenumererar på några nyhetsbrev som producerar en lista över aktuella erbjudanden som finns på nätet för en viss tidsperiod. Här är våra nuvarande val för nyhetsbrev för att spara pengar när du reser:

  • Resa Zoo - Prenumerera på vecko gratis nyhetsbrev på deras Top 20 erbjudanden - upplagor för olika länder.
  • deal Base - Registrera dig för deras kostnadsfria varningar. De har behandlar unadvertised försäljning och erbjuder du inte hittar någon annanstans.

Basel till Zürich Tåg

Basel till Genève Tåg

Lyon flygplats till St Moritz tåg

Zürich till Zermatt Tåg

 

Tips 8: Hyra en lägenhet

Lägenheter är BOMB för familjer eller de som söker extra boyta och ett kök så att du kan spara på mat. Airbnb är ett bra sätt att få billiga semesterbostäder och andrahandsuthyrning från lokalbefolkningen i 180 länder.

Paris till Reims tåg

Paris till Nancy Tåg

Metz till Paris med Tåg

Nancy-Paris Tåg

Airbnb is a good way to Save money while traveling

 

Tips 9: Travel In lågsäsong

Om du har lyxen att kunna undvika högsäsong resor, ta den! Priserna hoppa upp betydligt under skolloven. Och det är inte bara sommar du bör undvika - glöm inte att påsk, jul och de två halv-sikt högtider är också sannolikt att vara mer dyrt. Reser ut ur säsongen kommer att innebära billigare tågbiljetter och mindre upptagna destinationer - en win-win situation för att spara pengar när du reser!

Dijon till Provence Tåg

Paris till Provence Tåg

Lyon flygplats till Provence tåg

Marseille Provence Tåg

Travel in low season and pin where you want to go

 

Sista: Söka WI-FI att spara pengar när du reser

Hitta gratis Wi-Fi I bibliotek och kaféer, så att du inte hamra dina data. Och om du är ringa hem för att ta reda på om det fortfarande regnar det, glöm inte att använda gratis tjänster som Skype eller Google!

Köln Bonn Tåg

Bonn till Koblenz Tåg

Koblenz till Bingen Tåg

Bingen till Frankfurt Tåg

 

 

Hade vi att spara pengar under resa?

Låt oss veta om vi hjälpt dig spara pengar när du reser med dessa 10 tips. Vi vill gärna veta! Sålänge, besök Spara Ett Tåg för att få de bästa priserna på tågbiljetter. Inga dolda avgifter, inget krångel! Just tågresor!

 

Är du redo med dessa 10 tips för att spara pengar när du reser? bok dina tågbiljetter nu och låt dig svepas bort av skönheten av resor!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “10 Tips för att spara pengar när du reser” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-save-money-traveling%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)