Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 02/09/2022)

Lugn och trevlig. Två ord som du sällan hör föräldrar använda när de berättar för dem semesterresor berättelser med barn. Så, Vi har beslutat att ge dig de viktigaste tipsen för att resa med tåg med barn i Europa.

Det är bara något med tåg som lugnar barn på ett sätt som flyg- eller bilresor inte gör. (Vi skrev en hel blogg om varför tåg är bättre snabbaste och Bättre än körning Om du behöver mer övertygande). Detsamma gäller för vuxna också! familje~~POS=TRUNC tabeller, passerar landskap, utrymme att gå runt, café anläggningar, tid att chatta och komma ikapp och, glädje av glädje, inga bagage begränsningar. Att gå på järnväg är säker, bekväm, och överkomligt när planeras i förväg. Lär barnen glädjen i tågresor från tidig ålder och de kommer att vara livstid konvertiter. Sålänge, Här är tips för att resa med tåg med barn i Europa.

 

Tips för resor med tåg med barn i Europa: Ta aktiviteter att sysselsätta barnen

Listening to Music is among the Tips for traveling by train with kids

 

Medan ridning ett tåg är roligt i sig och ser utanför kan hålla barnen underhållen i timmar, Vi föreslår också att föra vissa aktiviteter för. Boka i förväg och säkra en fönsterplats med ett bord som tillåter dig att sprida målarböcker och snacks!

Vissa rekommenderade tåg verksamhet omfattar:

  • tabletter: I likhet med ett flygplan, en tablett kan vara ett bra sätt att fördriva tiden. Många tåg i Europa erbjudande gratis trådlöst nätverk, men tjänsten inte alltid garanteras, så se till att du ladda ner filmer och spel hemma. På de flesta tåg, nästan varenda säte har en uttag att hålla din elektronik debiteras, men debitera dem hemma oavsett – och föra hörlurar!
  • målarböcker: Färg böcker och kritor är en favorit oavsett vilken ålder.
  • Spel: Om du kan ta stolar med ett bord, det finns gott om plats att spela kort eller någon annan rese spel. Till skillnad från flyget, du behöver inte oroa sig för turbulens, så välj din familj favorit spel och gå spela. Detta kan vara ett perfekt tillfälle att faktiskt avsluta en omgång Monopol!
  • Spela leksaker: Beroende på barnets ålder och intresse, ta några Matchbox bilar eller andra figurer (tror Polly Fickor). Min son låtsas bordet är en racerbana medan min dotter sätter upp sina små dockor att heja dem på.

 

Paris till Lille Tåg

Rom till Milano Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

Genève Paris Tåg

 

Tips för resor med tåg med barn i Europa: Var hänsynsfull för andra passagerare

De allra flesta människor kommer att vara mycket förstående om du har en gråtande baby eller en upprörd barn som tar tid att lugna ner. Inte planera framåt och låta ditt barn gräva i tristess på grund av bristande planering kan inte få så mycket sympati. Plan underhållning som inte är påträngande eller sannolikt kommer att utlösa argument. Vi vill inte behöva skriva Tips för resor med tåg med barn i Europa, som inte tillhör dig…skojar bara!

Florens till Levanto Tåg

Florens till La Spezia Tåg

Rom till La Spezia Tåg

Rom till Levanto Tåg

 

Tips för resor med tåg med barn i Europa: reser över natten?

försöker alltid att boka ett fack på en sleeper tåg. Att ta nattåg är fantastisk, och sömn är vanligtvis stora på grund av den naturliga gungning av tåget. Det är också så spännande kommer att sova och vakna upp i ett annat land. Sovutrymmena varierar beroende på land, men om du är bara tre och vill inte ha en främling att dela med dig då du kommer förmodligen måste budgeten att köpa en extra säng för att hålla din sovande fack privata.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

Tips för resor med tåg med barn i Europa: Låt er gott om tid när slippa

All the family should read Tips for traveling by train with kids

 

De flesta tågen kommer bara stanna för ett par maximum minuter vid varje station, så cirka fem minuter innan du anländer du bör vara packa upp saker, medryckande sovande barn, sätta på sig rockar, och ta med påsar från hyllan. Denna nivå av organisation ger mycket sinnesfrid, särskilt om du har en hel del barn eller en mycket bagage. Om plattformen är upptagen, se dina väskor gå ut först ur vägen av dörrarna, ta sedan ner barnen efteråt för att förhindra att någon går vilse.

Bryssel till Rotterdam Tåg

Antwerpen till Rotterdam Tåg

Berlin till Rotterdam Tåg

Paris till Rotterdam Tåg

 

Tips för resor med tåg med barn i Europa: Bring Your Barnvagn On Board

Kids Stroller On Board A Train

 

En annan anledning att använda utbildar i stället för en flygresa är att du kan spänna fast barnen rakt in i vagnen och rulla dem direkt på tåget, utan huvudvärk av att behöva demontera och sedan montera ihop vagnen. Du kan ibland även parkera din barnvagn i snackområdet eller andra öppna platser på tåget (så som åtkomlig area så länge det inte är upptagen av någon i rullstol), vilket är till hjälp för unga barn som kommer att sova i sin barnvagn. Detta är en stor fördel framför flygplan resor som jag tycker får ett barn att sova på ett tåg mycket lättare.

Bremen till Nürnberg Tåg

Leipzig Nürnberg Tåg

Hannover till Nürnberg Tåg

Hamburg till Nürnberg Tåg

 

Tips för resor med tåg med barn i Europa: Ankomst Om 30 minuter för tidigt

En av de huvudsakliga fördelarna med att resa med tåg med barn i Europa eller någon annanstans i världen för den delen. Är att ge dig själv tid att komma fram! Till skillnad från flyget, du behöver inte komma fram till järnvägsstationen för långt i förväg. När du reser med barn, Vi föreslår anländer om 30 minuter för tidigt att skaffa dig belägen, kanske lite tidigare om badrum stannar och mellanmål raster står på dagordningen. Typiskt, ombordstigningen startar inte förrän 10 minuter före avgång högst, men du vill inte att förvränga och hitta dig själv löper genom en upptagen station.

Munich till Basel Tåg

Zürich till Basel Tåg

Bern Basel Tåg

Genève Basel Tåg

 

pack snacks!

Kanske den viktigaste tips av alla. SNACKS! Många av de långväga rutterna har fullservicebilar med mat med massor av barnvänlig mat – tror French toast, grillad ost, köttbullar med penne. På kortare rutter, tågen har snackbarer som erbjuder smörgåsar, bagels, pommes frites, och andra snacks. Du kanske vill packa några av ditt barns favoritsnacks oavsett! Att resa med ett spädbarn? Ta barnmat eller formel och be livsmedels servicepersonal att värma det för dig. Du kan göra bokningar för restaurangvagnen strax efter ombordstigning. Som alltid när du reser med barn, bör du alltid ta med snacks och drycker, om du inte kan få en reservation eller snackbar beslutar att stänga just när dina barn tillkännager att de svälter.

 

Redo att trotsa en tågresa med barnen nu när du är beväpnad med våra tips för att resa med tåg med barn? Bra! Boka dina biljetter med Rädda ett tåg, problemfri!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida? du kan antingen ta våra bilder och text eller bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-travelingy-train-kids-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)