Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/09/2022)

Rauhallinen ja miellyttävä. Kaksi sanaa, joita vanhemmat kuulevat harvoin käyttävänsä kertoessaan heille lomamatkat tarinoita lasten kanssa. Niin, olemme päättäneet antaa sinulle tärkeimmät vinkit junamatkalle lasten kanssa Euroopassa.

Junissa on vain jotain, joka rauhoittaa lapsia tavalla, jota lento- tai autoliikenne ei. (Kirjoitimme koko blogin miksi junamatka on parempi nopein ja Parempi kuin ajamista jos tarvitset enemmän vakuuttava). Sama koskee myös aikuisia! Perhe taulukot, kulkee maisemia, tilaa kävellä, Cafe tilat, aikaa keskustella ja kiinni ja, iloa iloista, matkatavaroita rajoituksia. Going rautateitse on turvallista, mukava, ja edullinen kun suunnitella etukäteen. Opettakaa lapsillenne iloja junamatka varhaisesta iästä ja he elinikäinen käännynnäisiä. Sillä välin, Tässä vinkkejä matkustaa junalla lasten kanssa Euroopassa.

 

Vinkkejä junalla lasten kanssa Euroopassa: Tuo toiminta miehittää Kids

Listening to Music is among the Tips for traveling by train with kids

 

Ajon juna on hauskaa sinänsä ja ulospäin voidaan pitää lapset viihdettä tuntia, Ehdotamme myös tuoda joitakin toimintoja liian. Varata etukäteen ja varmistaa ikkunapaikka taulukon, jonka avulla voit levittää värityskirjat ja välipaloja!

Suositeltavista juna toimintaan kuuluu:

  • tabletit: Samanlainen lentokoneen, tabletti voi olla hyvä tapa kuluttaa aikaa. Paljon junat Euroopassa tarjous ilmaisen Wi-Fi:, mutta palvelu ei ole aina taattu, joten varmista, että ladata elokuvia ja pelit kotona. Useimmissa junissa, Lähes jokainen istuin on ulostulon pitää elektroniikkaa ladattu, mutta veloittaa niistä kotona riippumatta – ja tuo kuulokkeet!
  • värityskirjat: Väritys kirjat ja väriliidut ovat suosikki mitä ikä.
  • Pelit: Jos voit napata istuimet pöytä, on runsaasti tilaa pelata korttia tai kenelläkään muulla peli. Toisin lentomatka, sinun ei tarvitse huolehtia turbulenssin, joten valita oman perheen suosikki peli ja mennä leikkimään. Tämä voisi olla täydellinen tilaisuus todella lopettaa peliä Monopoly!
  • leikkiä lelut: Riippuen lapsen iästä ja kiinnostusta, tuoda joitakin Matchbox autoja tai muita hahmoja (ajattelevat Polly Pocket). Poikani teeskentelee taulukossa on raviradalla kun tyttäreni perustaa pikku nukkeja ilahduttamaan niitä.

 

Paris Lille Junat

Roomasta Milanoon Junat

Hampurista Berliiniin Junat

Geneve Pariisi Junat

 

Vinkkejä junalla lasten kanssa Euroopassa: Ottaa huomioon myös muita matkustajia

Suurin osa ihmisistä on hyvin ymmärtäväinen, jos sinulla on itkevän vauvan tai järkyttynyt lapsi, joka vie aikaa rauhoittua. Ei suunnittelu eteenpäin ja kerroit teidän pikkuinen kaivaa ikävystyminen johtuu suunnittelun puutteesta voi saada niin paljon sympatiaa. Suunnitelman viihdettä, joka ei ole tunkeileva tai todennäköisesti kipinä argumentteja. Emme halua joutua kirjoittamaan Vinkkejä junalla lasten kanssa Euroopassa, jotka eivät kuulu sinulle…vain vitsailin!

Firenze Levanto Junat

Firenze La Spezia Junat

Rooma La Spezia Junat

Rooma Levanto Junat

 

Vinkkejä junalla lasten kanssa Euroopassa: Matkustaminen yössä?

Aina yrittää varata osaston on nukkuja juna. Ottaen yöjunat on mahtava, ja uni on yleensä suuri, koska luonnon keinuminen junan. Se on myös niin jännittävää nukkumaan ja herääminen toisessa maassa. Sleeping osastot vaihtelevat maittain, mutta jos olet vain kolme ja halua muukalainen jakamisen kanssasi Tulet todennäköisesti täytyy budjetti ostaa lisävuoteen pitää makuuosaston yksityiset.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Vinkkejä junalla lasten kanssa Euroopassa: Antako runsaasti aikaa noustaessa

All the family should read Tips for traveling by train with kids

 

Useimmat junat pysähtyy vasta pari minuuttia korkeintaan jokaisella asemalla, joten noin viisi minuuttia ennen kuin tulet pitäisi olla pakkaus asioita, sykähdyttävä nukkuminen lapsille, takkien pukeminen, ja kassien tuominen ylähyllyltä. Tämä tasolle antaa paljon mielenrauhaa varsinkin jos on paljon lapsia tai paljon kuormitusta. Jos alusta on varattu, varmistaa laukkusi sammu ensin pois tieltä ovien, tuo lapset alas jälkeenpäin, jotta kukaan ei eksy.

Bryssel Rotterdam Junat

Antwerpenin Rotterdam Junat

Berliini Rotterdam Junat

Pariisi Rotterdam Junat

 

Vinkkejä junalla lasten kanssa Euroopassa: Tuo rattaat Board

Kids Stroller On Board A Train

 

Toinen syy käyttää junat sijaan lentomatkailun on, että voit hihna lapsesi suoraan rattaat ja rullaa ne oikeaan junaan, ilman päänsärkyä joutua purkamaan ja sitten kokoamaan rattaat. Voit joskus jopa pysäköidä rattaasi välipala-alueelle tai muihin avoimiin paikkoihin junassa (kuten pääsy alue kunhan se ei ole käytössä joku pyörätuolissa), joka on hyödyllinen nuorille lapsille, jotka nukkuvat omassa rattaat. Tämä on suuri etu verrattuna lentokoneessa matkustamista Minusta saada lapsi nukkumaan junassa paljon helpompaa.

Bremen Nürnberg Junat

Leipzig Nürnberg Junat

Hannover Nürnberg Junat

Hampuri Nürnberg Junat

 

Vinkkejä junalla lasten kanssa Euroopassa: saavu Tietoja 30 minuuttia etuajassa

Yksi tärkeimmistä junalla matkustamisen edut lasten kanssa Euroopassa tai missä tahansa muualla maailmassa. On antaa itsellesi aikaa saapua! Toisin lentomatka, sinun ei tarvitse saapua rautatieasemalle liian pitkälle etuajassa. Kun matkustaa lasten kanssa, suosittelemme saapuvat noin 30 minuuttia etuajassa saada itse paikalla, ehkä hieman aikaisemmin, jos kylpyhuone pysähtyy ja välipala tauot ovat esityslistalla. Tyypillisesti, lennolle prosessi ei käynnisty ennen 10 minuuttia ennen lähtöä korkeintaan, mutta et halua muokkaamaan ja löytää itsesi läpi kulkeva kiireinen asemalle.

München Basel Junat

Zurich Basel Junat

Bern Basel Junat

Geneve Basel Junat

 

pack välipaloja!

Ehkä tärkeimpänä kärki kaikki. VÄLIPALAT! Monilla pitkän matkan reiteillä on täyden palvelun ruokailuautot, joissa on runsaasti lapsille sopivaa ruokaa – ajattele köyhiä ritareita, grillattu juusto, lihapullat ja penne. Lyhyemmille reiteille, junissa on baareja tarjoaa voileipiä, sämpylät, sirut, ja muuta pikkupurtavaa. Voit kuitenkin haluta pakata joitain lapsesi suosikkivälipaloja siitä huolimatta! Matkustaminen sylilapsen? Tuo vauvanruokaa tai kaava ja kysyä ruoka-palvelun henkilökunta lämmittää sen sinulle. Voit tehdä varauksia että ravintolavaunu pian lennolle. Kuten aina, kun matkustaa lasten kanssa, sinun pitäisi aina tuoda välipaloja ja juomia, jos et voi saada varauksen tai snackbaari päättää sulkea vain, kun lapsesi ilmoittaa, että he näkevät nälkää.

 

Valmis rohkea junamatka lasten kanssa nyt, että olet aseistettu -sivuilta junalla lasten kanssa? Loistava! Varaa lippuja Tallenna juna, vaivatonta!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi? voit joko ottaa valokuvamme ja tekstin tai antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-travelingy-train-kids-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)