Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 01/04/2021)

Kaikkialla maailmassa, kaatopaikalla on hyvin erilaisia ​​vaikutuksia ja käytäntöjä, esimerkiksi: Kaatuminen Etelä-Afrikassa vaaditaan, kuten se on Yhdysvallat. Sinun odotetaan jätävän kärjen välille 15 ja 25% Amerikassa, Ja jos et, rakas tarjoilija voi jahdata sinua hyvinkin. Entä Eurooppa? Monet laskut Euroopassa sisältävät vinkkejä, kuitenkin, tämä vaihtelee maittain. Tietämällä kohdemaasi kaatopaikat, vältetään sekaannukset ja mahdolliset negatiiviset tunteet. Joten lue lopullinen opas kaatopaikalle Euroopassa!

  • Juna liikenne on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

Perimmäinen opas kaatopaikoille Euroopassa palvelun mukaan

Tippaus Euroopassa vaihtelee yleensä vastaanottamasi palvelun tyypin mukaan. Esimerkiksi, sinun odotetaan kallistavan tarjoilijaa viiden tähden ravintolassa erilaisin perustein kuin tiskin takana oleva palvelin. Baarimikot eivät odottaisi kärkeä ollenkaan, missä taksinkuljettajat tekisivät. Käyttämällä harkintasi, ja anteliaisuus on aina hyvä tapa edetä, kun päätetään oikeasta kärjestä. Myös, useimmat paikat vaativat, että annat käteisvaroja, joten kanna aina mukana muutama euroseteli.

Milan – Rooma liput

Lippuja Firenzestä Roomaan

Pisa – Rooma liput

Napoli – Rooma liput

 

Tipping In Europe restaurants

 

Kaatuminen ravintolat

Tilanteet, joissa ruokia tai juomia tuodaan pöytään, vaativat yleensä kärjen. Määrä riippuu nautintojesi tyypistä. Tavanomainen kaatopaikka Euroopassa on jättää yksi tai kaksi euron laskua laskusumman päälle, jos juomien kierrosta, mutta ei ruokaa, tilataan. Täydelliset ateriat rentoutuneessa ympäristössä ovat erilaisia. Tässä tapauksessa, muutama euro per henkilö on yleensä riittävä. Viiden tähden ravintolat ympäri Eurooppaa sisältävät yleensä vihjeen laskuunsa. Muista tarkistaa tämä, koska sinun ei tarvitse jättää ylimääräistä vinkkiä, ellet todella nauttinut palvelustasi. Erinomainen palvelu vaatii joskus ylimääräisen kärjen, niin näissä tapauksissa, saatat mennä aina ylöspäin 15%.

Amsterdam – Pariisi liput

Lontoo – Pariisi liput

Rotterdam – Pariisi liput

Bryssel – Pariisi liput

 

pubit

Useimmat mantereiden pubit tai baarit eivät odota lainkaan vinkkejä. Baarimikolle maksetaan palkka, ja vaikka muutama kärkipurkin kolikko on todennäköisesti arvostettu, se ei ole tarpeen. jos annat vihjeen, Muista taas käyttää vain käteistä, joko seteleitä tai kolikoita. Jos olet löysässä päässä, tässä on luettelo 5 Paras baareja elävää musiikkia Euroopassa.

Bryssel – Amsterdam liput

Lontoo – Amsterdam liput

Berliini – Amsterdam liput

Pariisi – Amsterdam liput

 

 

Tyylit ja kylpylät

Monet ihmiset haluavat saada tuoreen uuden kampauksen, tai rentouttava hieronta lomalla. Onneksi löydät kylpylöitä ja stylisteja ympäri Eurooppaa, usein melkein jokaisessa kaupungissa. veikkauksen, kummassakin tapauksessa, on yleensä noin kymmenen prosenttia. Jos olet uskomattoman tyytyväinen saamaasi palveluun, saatat mennä jopa korkealle 15%.

Nürnberg – Praha liput

München – Praha liput

Berliini – Praha liput

Wien – Praha liput

 

Stylists And Spa's

 

Hotellit

Hotellit ovat usein kyselyä, kun kyse on kaatopaikoista Euroopassa. Peukalosääntönä, yhden tulisi aina noudattaa yhden euron ohjeita. Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan, että jätät yhden euron vinkistä palvelua kohden. Jos kellotappi tai portteri kantaa laukkuja, silloin riittää yksi euro / laukku. Talon siivoukseen tulisi saada euro päivässä. Concierge-palvelun tiputtaminen on oman harkintasi mukaan, mutta sen pitäisi riippua vastaanottamasi palvelutasosta. Jos he ovat menneet pidemmälle, saat vierailustasi ikimuistoisen ja miellyttävän, sitten on sopiva 5-10 euron tai jopa sen ylittävä vinkki.

Frankfurt – Berliini liput

Liput Leipzig - Berliini

Hanover – Berliini liput

Hampuri – Berliini liput

 

Mitä antaa takseille Ja liikenne

Taksit ja Ubers ovat sisäinen osa kiertämistä Euroopassa. Kun valitset, mitä tiputtaa, on parasta pitää mielessä, kuinka kuljettajalle maksetaan. Yleisesti, vaikka, kahden euron kärki lyhyelle taksille tai Uber-kyydille on sopiva. Uberin kaltaisten sovellusten avulla voit kallistaa kuljettajan sähköisesti, kun taas mitatut taksit vaativat käteistä. Kaatuminen Euroopassa matkan aikana on paljolti sama kuin katoaminen baareissa tai ravintoloissa. Muista, että se ei ole aina välttämätöntä, mutta usein arvostetaan. Junalippujen varaaminen sinun Euroopan matka on yksinkertainen ja helppo maailman halvimpien junalippujen verkkosivuston kanssa.

Milan – Venetsia liput

Liput Padova - Venetsia

Bologna – Venetsia liput

Rooma – Venetsia liput

 

Ultimate Guide To Tipping In Europe

 

Perimmäinen opas kaatopaikoista Euroopassa maittain

Suurin osa maista noudattaa samoja yleisiä ohjeita, kun kyse on kaatopaikoista Euroopassa. Tietysti, pitäisi aina tutkia aiottua määränpäätä ennen matkaa varmistaaksesi, että olet täysin ajan tasalla. Junamatkailu voi usein viedä sinut useiden maiden läpi samanaikaisesti, joten on aina hyödyllistä olla varma siitä, mitä jokaisessa on tehtävä. Jotkut maat eroavat toisistaan ​​sääntöjensä suhteen, kuitenkin.

Islanti ja Skandinavia

Olipa kyse takaisku heidän Viking-alkuperästään tai vain yksinkertainen kohteliaisuus, nämä maat pitävät sinua ettemme lainkaan kaataisi. Useimmissa ravintoloissa ja palveluissa kärki sisältyy laskuun. On edelleen asianmukaista pyöristää lasku lähimpään euroon vihjeen sijaan joko käteisellä tai luottokortilla.

 

Kreikka ja Kypros

Kreikkalainen tekee kaiken hiukan eri tavalla, ja kaatopaikka ei ole poikkeus. Suuremmat laskut vaativat pienempiä vinkkejä ja pienemmät laskut vaativat suurempia vinkkejä.

 

Itävalta

Jätä ainakin a 5% kärki, palvelimille käteisellä, vaikka lasku sisältää juomarahaa. Käteinen raha on aina kuningas useimmissa Euroopan maissa, ja Itävalta ei ole eroa.

Salzburg – Wien liput

München – Wien liput

Graz – Wien liput

Lentoliput Praha - Wien

 

Mitä antaa vinkkejä Irlannissa ja Skotlannissa

Tunnettu ystävällisyydestään, molemmat kansakunnat kantavat laukkusi onnellisina. Matkalaukkujen kuljettaminen ei ole välttämätöntä, eikä sitä yleensä odoteta. Olla ystävällinen ja kiitos kohteliaasti kohteliaasti, kuitenkin, odotettu. Jos haluat vastaanottaa saman palvelun tulevaisuudessa kantajalta, tunnusta heidät positiivisesti.

 

Tipping In Europe bars

 

Mitä vinkkejä Euroopassa – Iso-Britannia

Monet britit ovat yrittäneet selittää turisteille, että siivouspalveluita ei todellakaan tarvita. Kun kyse on kaatopaikasta Euroopassa, tämä on yksi vahvimmista säännöistä. Älä jätä kärkeä hotellihuoneeseesi, se todennäköisesti annetaan vastaanotossa kadonneena raha. Baarimikot eivät myöskään odota vinkkejä, ja niiden kaatuminen voidaan paheksuttaa. Kaikilla tavoilla, Ole ystävällinen ja tunnusta baarimestarisi. Laita muutama kolikko kärkipurkkiin, jos sellaista on. Jos ei, jätä kärki pikemminkin yhtälöstä.

Lontoo - Amsterdam liput

Pariisi – Lontoo liput

Berliini – Lontoo liput

Bryssel – Lontoo liput

 

Pyöristämällä kaikki kaatopaikat Euroopassa

Paras neuvo kaatopaikalle Euroopassa on tehdä kotitehtäväsi. Lue kaikki maasta, tai maissa, joihin aiot käydä. muista se junamatkat vievät sinut usein useiden maiden läpi että saatat pystyä pysähtymään. Tuo aina käteistä, molemmat kolikot, ja muutama seteli käteisellä maksettavaksi. Jos olet epävarma käytännöistä, noudata ravintoloiden kymmenen prosentin sääntöä, ja yhden euron sääntö kaikesta muusta.

 

Muistaa, Rakastamme kouluttaa sinua matkoista, joten kun aika on oikea ja päätät matkustaa, muista, että junamatkailu on erikoisuutemme ja valitse Tallenna juna, haluamme mielellämme auttaa sinua nauttimaan matkastasi!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Äärimmäinen opas kaatopaikoista Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/guide-tipping-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)