Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 01/04/2021)

În întreaga lume, bascularea are implicații și practici foarte diferite, de exemplu: Tipping în Africa de Sud este necesar, așa cum este în Statele Unite ale Americii. Este de așteptat să lăsați un pont 15 și 25% în America, și dacă nu, este foarte bine să fiți urmăriți de un ospătar nefericit. Dar despre Europa? Multe facturi din Europa vor include sfaturi, in orice caz, acest lucru diferă de la o țară la alta. Cunoașterea practicilor specifice de tipping din țara dvs. de destinație va evita confuzia și posibile sentimente negative. Așa că citiți mai departe pentru ghidul suprem de tipping în Europa!

  • Tren de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

Ghid suprem de tipping in Europe By Service

Tipping în Europa diferă, în general, în funcție de tipul de serviciu pe care îl primiți. De exemplu, ar fi de așteptat să încercați un ospătar într-un restaurant de cinci stele, într-o bază diferită, către un server din spatele unui ghișeu. Barmanții nu s-ar aștepta deloc la un sfat, unde ar urma șoferii de taxi. Folosindu-ți discreția, iar generozitatea este întotdeauna o modalitate bună de urmat atunci când decideți sfatul corect. De asemenea, majoritatea locurilor necesită să tipăriți în numerar, deci asigurați-vă că purtați în fiecare moment câteva note euro.

Bilete de la Milano la Roma

Bilete de la Florența la Roma

Bilete de la Pisa la Roma

Bilete de la Napoli la Roma

 

Tipping In Europe restaurants

 

Bacsisul Restaurante

Orice situație în care alimentele sau băuturile sunt aduse la masă necesită de obicei un sfat. Suma depinde de felul de masă de care vă bucurați. Procedura standard pentru tipping în Europa este de a lăsa unul sau două facturi de euro peste valoarea facturii în cazul în care o rundă de băuturi, dar nu se comandă mâncare. Mesele complete într-un mediu de relaxare sunt diferite. În acest caz, câțiva euro de persoană sunt de obicei suficienti. Restaurantele de cinci stele din Europa includ de obicei bacșișul în factură. Asigurați-vă că verificați acest lucru, deoarece nu este necesar să lăsați un sfat suplimentar decât dacă v-ați bucurat cu adevărat de serviciul dvs.. Un serviciu excelent necesită uneori un sfat suplimentar, deci în aceste cazuri, este posibil să mergeți până la capăt 15%.

Bilete de la Amsterdam la Paris

Bilete de la Londra la Paris

Bilete de avion Rotterdam la Paris

Bilete de la Bruxelles la Paris

 

Pub-uri

Majoritatea pub-urilor sau barurilor de pe continent nu așteaptă sfaturi deloc. Barmanților li se plătește un salariu, și în timp ce câteva monede din borcanul cu vârfuri vor fi cel mai probabil apreciate, nu este necesar. dacă faci pont, din nou amintiți-vă să utilizați doar numerar, fie note sau monede. În cazul în care vă aflați la un capăt liber, aici este o listă cu 5 Cele mai bune baruri cu muzică live în Europa.

Bilete de la Bruxelles la Amsterdam

Bilete de la Londra la Amsterdam

Bilete de la Berlin la Amsterdam

Bilete de la Paris la Amsterdam

 

 

Stilisti si spa

Mulți oameni vor să obțină o coafură proaspătă nouă, sau un masaj relaxant în timp ce este în vacanță. Din fericire veți găsi spa-uri și stilisti în toată Europa, adesea în aproape fiecare oraș. Basculare, in orice caz, este de obicei aproximativ zece la sută. Dacă sunteți incredibil de mulțumit de serviciul primit, s-ar putea să mergi cât mai sus 15%.

Bilete de la Nürnberg la Praga

Bilete de la München la Praga

Bilete de la Berlin la Praga

Bilete de la Viena la Praga

 

Stylists And Spa's

 

Hoteluri

Hotelurile sunt o întrebare frecventă atunci când vine vorba despre întrebarea de tipping în Europa. De regulă, unul ar trebui să respecte întotdeauna orientarea One Euro. În principiu, aceasta spune că lăsați un euro în sfaturi pe serviciu. Dacă un bellhop sau un purtător îți poartă gențile, atunci este suficient un euro pe pungă. Curățenia casei ar trebui să primească un euro pe zi. Sfatarea portierului este la latitudinea ta, dar ar trebui să depindă de nivelul de serviciu pe care l-ați primit. Dacă au trecut mai departe și nu numai, pentru ca șederea ta să fie memorabilă și plăcută, atunci este adecvat un pont de cinci până la zece euro sau chiar peste.

Bilete de la Frankfurt la Berlin

Bilete de avion Leipzig la Berlin

Bilete de avion de la Hanovra la Berlin

Bilete de la Hamburg la Berlin

 

Ce să sfătuiți taxiurile Și Transport

Taxiul și Ubers sunt o parte internă a deplasării în Europa. Atunci când alegeți ce sfat, cel mai bine este să aveți în vedere modul în care șoferul este plătit. În general, deşi, un sfat de doi euro pentru un taxi scurt sau o plimbare Uber este potrivit. Aplicații, cum ar fi Uber, vă permit să răsturnați driverul electronic, în timp ce taxiurile contorizate vor necesita numerar. Sfat în Europa în timp ce călătoriți este la fel ca bascularea în baruri sau restaurante. Rețineți că nu este întotdeauna necesar, dar adesea apreciat. Rezervarea biletelor de tren pentru tine excursie europeană este simplu și ușor cu cel mai ieftin site de bilete de tren din lume.

Bilete de la Milano la Veneția

Bilete Padova - Veneția

Bilete de la Bologna la Veneția

Bilete de la Roma la Veneția

 

Ultimate Guide To Tipping In Europe

 

Ghid suprem de tipping în Europa pe țară

Majoritatea țărilor respectă aceleași orientări generale când vine vorba de tipping în Europa. Desigur, unul ar trebui întotdeauna cercetează destinația dorită înainte de a călători pentru a vă asigura că sunteți complet actualizat. tren de călătorie te poate duce adesea prin mai multe țări în același timp, deci să fii sigur exact ce să faci în fiecare este întotdeauna util. Unele țări se diferențiază de omologii lor în ceea ce privește regulile, in orice caz.

Islanda Și Scandinavia

Indiferent dacă este vorba de o revenire către originile lor vikinge sau doar de o politețe simplă, aceste țări preferă să nu încerci deloc. Majoritatea restaurantelor și serviciilor vor avea sfatul inclus în factură. Este încă adecvat rotunjirea facturii la cel mai apropiat Euro în loc de bacșiș fie prin numerar, fie prin card de credit.

 

Grecia și Cipru

Grecul face totul altfel, iar bascularea nu face excepție. Facturile mai mari necesită sfaturi mai mici, iar facturile mai mici necesită sfaturi mai mari.

 

Austria

Lasă cel puțin o 5% bacsis, în numerar pentru servere, chiar dacă factura include gratuită. Cash-ul este întotdeauna regele în majoritatea țărilor europene, iar Austria nu este diferită.

Bilete Salzburg la Viena

Bilete de la München la Viena

Bilete de la Graz la Viena

Bilete de la Praga la Viena

 

Ce să sfătuim în Irlanda și Scoția

Cunoscut pentru prietenia lor, amândouă aceste națiuni vă vor transporta fericit pungile. Nu este esențială recomandarea transportatorilor de bagaje, și de obicei nu este de așteptat. A fi milostiv și a spune mulțumesc politicos este, in orice caz, așteptat. Dacă doriți să primiți același serviciu în viitor de la portar, asigurați-vă că le recunoașteți pozitiv.

 

Tipping In Europe bars

 

Ce să dați bacșiș în Europa – Marea Britanie

Mulți britanici au încercat să le explice turiștilor că nu este nevoie de menaj pentru menaj. Când vine vorba de tipping în Europa, aceasta este una dintre cele mai ferme reguli. Nu lăsați un sfat în camera dvs. de hotel, cel mai probabil va fi predat la recepție ca fiind pierdut bani. Barmanții nu așteaptă sfaturi, iar vârful lor poate fi încruntat. Prin toate mijloacele, fii prietenos și recunoaște barmanul tău. Pune câteva monede în borcanul cu vârfuri, dacă există. Dacă nu, mai degrabă lăsați vârful în afara ecuației.

Bilete de la Amsterdam la Londra

Bilete de la Paris la Londra

Bilete de la Berlin la Londra

Bilete de la Bruxelles la Londra

 

Rotunjirea tuturor informațiilor privind tippingul în Europa

Cel mai bun sfat pentru tipping în Europa este să vă faceți temele. Citiți totul despre țară, sau țări pe care intenționați să le vizitați. sa nu uiti asta călătoriile cu trenul te duc adesea prin mai multe țări că s-ar putea să vă opriți. Aduceți întotdeauna bani, ambele monede, și câteva bilete pentru bacșiș în numerar. Dacă nu sunteți sigur de politici, respectă regula celor zece procente pentru restaurante, și regula un euro pentru orice altceva.

 

Tine minte, Ne place să vă educăm despre Călătorii, deci atunci când timpul este potrivit și decideți să călătoriți, amintiți-vă că călătoria cu trenul este specialitatea noastră și alegeți Salvați un tren, ne-ar plăcea să vă ajutăm să vă bucurați de călătoria voastră!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Ghidul suprem pentru tipping in Europe” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și să ne dea credit cu o link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/guide-tipping-europe/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)