Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 14/01/2022)

Daca te intrebi cum să ajungi la Tomorrowland cu trenul, atunci nu căutați mai departe. Rezervați direct biletele de tren către Tomorrowland în prealabil cu noi! Dacă sunteți pe piciore de oameni norocoși să aibă bilete la Tomorrowland, în acest an, asigurați-vă că nu lăsați detaliile călătoriei până în ultima clipă!

 

Când este Tomorrowland?

Nu va fi mult, până când festival începe, deci asigurați-vă că sunteți pregătit cu Tomorrowland de bilete de tren. Tomorrowland are loc pe două weekend-uri pentru 2018. Sunt ultimele două weekenduri din iulie: 20-22nd și 27- 29al. Colectarea, care este evenimentul de pre-festival pentru rulote în Dreamville, are loc pe 19 iulie și 26 iulie, apoi pentru week-end 2.

 

Tomorrowland de tren interior arena

 

Acces la Tomorrowland de tren:

Accesul la festival este posibil doar dacă ai o brățară Tomorrowland valabilă înregistrată pe numele tău.

Bruxelles Boom Trenuri

Antwerp Boom Trenuri

Liège la Boom Trenuri

Charleroi la Boom Trenuri

 

Verifica:

Vineri & sâmbătă, check-in este deschis până la ora 22.00. Accesul va fi refuzată după această dată.
Duminica check-in se închide la ora 21.00. Accesul va fi refuzată după această dată.

Tomorrowland este fără îndoială cel mai bun festival de muzica din lume. Mai multe țări sunt la Tomorrowland decât la Jocurile Olimpice. Este cu adevărat o experienta unica și modul perfect de a simți conectat. In fiecare an, ea creste chiar mai mare, asa ca nu te copleșit de mulțimea de a fi nepregătite, ajunge la Tomorrowland de tren.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Cum Pentru a ajunge la Tomorrowland Cu trenul:

Tomorrowland are loc în zona de recreere, de Schorre, în Boom. Orașul Boom este situat în Belgia, între Anvers & Bruxelles. Acest mic oraș se transformă într-o scenă petrecere. De obicei, un oraș liniștit care afișează steagurile Tomorrowland pe ferestrele lor în timpul festivalului.

Cel mai bun principal statie pentru a ajunge la Tomorrowland de tren este de a ajunge la Anvers Central. După ce te aici vei dori să obțineți un alt tren la Boom.

Coborâți la stația Boom și să ia de transfer gratuit cu autobuzul de la Tomorrowland / Dreamville. După fiecare zi de festival, trei suplimentare trenurile de noapte va rula la Gara Centrală din Anvers.
NOU: În zilele lucrătoare, există acum 2 trenuri pe oră între Anvers-Central și Boom. Sâmbătă și duminică: 1 tren pe oră.

Rotterdam Boom Trenuri

Paris Boom Trenuri

Maastricht la Boom Trenuri

Amsterdam Boom Trenuri

 

Ce este Tomorrowland Ca?

Acum, că ne-am dat detaliile fine de pe Tomorrowland de tren, este timpul pentru partea distractivă! Dacă este prima dată când mergi la Tomorrowland, probabil te intrebi ce va fi ca. Tomorrowland merită cu siguranță hype-ul care a fost creat în jurul lui. Tomorrowland a fost votat cel mai mare festival de necontestat muzica EDM în lume timp de mai mulți ani de funcționare. În vizită măcar o dată în viață a devenit o necesitate pentru orice fan al muzicii, petrecere goer, sau entuziast festival. Tomorrowland 2018 se conturează a fi cel mai mare din istoria festivalului. Acesta are un număr cu adevărat uimitor de artiști internaționali fantastice stabilite pentru a lumina 16 etape incredibile.

Bruxelles Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Paris Trenurile Anvers

 

 

În afară de a avea o gama incredibil, organizatorii par să fi gândit la toate, inclusiv dulapurile puteți angaja, locuri pentru a vă încărca telefonul, și chiar propria lor monedă numită Perle. Aveți diferite opțiuni de top-up brățară cu perle: Puteți adăuga Perle online la dvs. Contul Tomorrowland, la fila „brățară meu’ înainte de festival cu cardul de credit (VISA, MasterCard), Bancontact, Transfer bancar instantaneu, sau iDeal. Acest lucru devine cu adevărat un loc unde vă puteți lăsa toate grijile în urmă!

 

Vă recomandăm tu urmezi Tomorrowland pe Facebook pentru a obține actualizări despre gama și festivalul, în general,, și, de asemenea, puteți urmări Salvați Un tren Twitter

 

Pentru orice bilete de tren din Europa, și în special pentru Tomorrowland, cu trenul din toată Europa, Trebuie doar să introduceți site-ul Salvați un tren și se bucură de plimbare cu trenul.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftomorrowland-by-train%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)