Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 08/09/2023)

Cea mai tare tendință din industria turismului este turism eco-friendly. Acest lucru se aplică și călătorilor, pasionați de a da înapoi comunității, și nu doar să te răsfăț într-o vacanță fără griji. Dacă sunteți un călător inteligent, atunci călătoria turistică durabilă nu este un concept străin pentru dvs..

Ce este turismul durabil? cum vă puteți juca rolul în conservarea și construirea comunităților locale? O veți găsi pe a noastră 10 sfaturi de călătorie pentru turism durabil, inteligente și ușor de urmat.

 

Bacsis 1: Turism durabil

Călătorii cu trenul, autobuz, sau barca este mai ecologică decât cu avionul. Poluarea aerului cauzată de trenuri este semnificativ mai mică decât de oricare altul alte mijloace de transport în comun sau mașină privată.

Deoarece distanțele dintre majoritatea țărilor din Europa sunt foarte mici, călătoria cu trenul peste țări este o ocazie excelentă pentru a vă bucura de priveliști, și fii un călător inteligent. Prin urmare, călătoria cu trenul se află în partea de sus a oricărei agende de călătorie durabile și a noastră 10 cele mai bune sfaturi de călătorie durabile.

Prețurile trenurilor Milano - Roma

Prețurile trenurilor de la Florența la Roma

Prețurile trenurilor Pisa - Roma

Preturi tren Napoli - Roma

 

Sustainable Tourism Travel Tips

 

Bacsis 2 Pentru o turism durabil: Economie de energie

Unul dintre avantajele călătoriei, și a fi turist înseamnă să te răsfeți în toate. Pentru unii turiști, aceasta poate include trăirea ca regalitate în vacanță. in orice caz, acest mod de a călători va costa planeta noastră mai mult. Dacă vrei să fii un călător inteligent, puteți începe prin a economisi energie și electricitate. Prin urmare, unul din topuri 10 cele mai bune sfaturi de călătorie pentru turism durabil este să întoarceți întotdeauna luminile, AC, și TV oprit, când ieși din cameră.

Prețurile trenurilor de la Amsterdam la Paris

Prețurile trenurilor Londra - Paris

Prețuri trenuri Rotterdam - Paris

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Paris

 

Bacsis 3: Drumeții verzi

Un alt sfat de turism durabil pentru turism se referă la protecția naturii, și puteți începe rămânând pe trasee marcate. Traseul marcat este acolo de păstrat resurse naturale și minuni în Europa ferit de rău. De asemenea, în acest fel nu veți întrerupe orice animale sălbatice sau ecosisteme faunistice din jur.

Prețuri trenuri La Rochelle - Nantes

Prețurile trenurilor din Toulouse în La Rochelle

Prețuri trenuri Bordeaux - La Rochelle

Prețuri trenuri Paris - La Rochelle

 

Green Hiking is a Sustainable Travel Tip

 

Bacsis 4 Pentru turismul durabil: Păstrează-l curat

Aducerea cu tine a unei geantă mică pentru gunoi este un alt exemplu uimitor de călătorie ecologică. De exemplu, ați putea folosi această geantă pentru a strânge orice gunoi rămas de alți călători. Asa de, veți contribui la păstrare cele mai frumoase minuni naturale din Europa curat și sigur.

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Londra la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Berlin la Amsterdam

Prețuri trenuri Paris - Amsterdam

 

 

Bacsis 5: Cumpărați local

Cumpărăturile locale și produsele realizate manual sunt un exemplu uimitor de turism durabil. În loc să contribuie la daunele cauzate în procesul de import al mărfurilor, contribuie la comunitatea locală. Cumpărăturile pentru meșteșuguri și bunuri locale reprezintă o contribuție socială și economică uimitoare la comunitatea locală. Dupa toate acestea, investițiile culturale reprezintă o parte imensă a turismului durabil.

Prețurile trenurilor Amsterdam-Londra

Prețurile trenurilor de la Paris la Londra

Prețurile trenurilor de la Berlin la Londra

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Londra

 

Sustainable Shopping tips Europe

 

Bacsis 6: Împachetați o geantă reutilizabilă

Deși există o tendință mondială de genți de cumpărături durabile și reciclabile, încă te poți regăsi cu o pungă de plastic. Știm cu toții daunele colaterale pe care le poate provoca o pungă de plastic dacă un animal le găsește sau daunele asupra mediului pe termen lung. O geantă reutilizabilă este excelentă pentru cumpărături pe piețele și supermarketurile locale. Este o idee minunată să împachetezi o geantă reutilizabilă și pliabilă pentru toate suvenirurile.

Prețuri trenuri München - Innsbruck

Prețuri trenuri Salzburg - Innsbruck

Prețurile trenurilor din Oberstdorf în Innsbruck

Prețurile trenurilor de la Graz la Innsbruck

 

Sustainable Traveling by packing reusable items

 

Bacsis 7 Pentru turismul durabil: Mănâncă local

Sprijinirea întreprinderilor locale face parte dintr-un călător inteligent și responsabil. Sunteți oaspete într-o țară și cultură străine, și ar trebui să vă arate întotdeauna respectul și recunoștința față de comunitatea locală. Acest lucru va avea un impact economic și de mediu uriaș.

În plus, mâncarea este o ocazie uimitoare de a învăța despre bucătăria locală. Povestile, condimente, iar mâncărurile îți vor spune tot ce trebuie să știi cultura locală.

Prețuri trenuri Lyon - Geneva

Prețuri trenuri Zurich - Geneva

Prețurile trenurilor de la Paris la Geneva

Prețuri trenuri Berna - Geneva

 

Bacsis 8: Împachetați o ceașcă de cafea reutilizabilă

Una dintre cele mai bune experiențe atunci când călătoriți este cu siguranță cumpărarea de produse de patiserie locale și cafea, și începând ziua într-un punct de vedere minunat. in orice caz, dacă te gândești la toți ceilalți călători care practică aceleași obiceiuri, în curând lumea noastră va fi plină de pahare de plastic. Asa de, ambalarea unei sticle de apă reutilizabile și a unei căni de cafea înseamnă schimbarea obiceiurilor, dar gândiți-vă cât de mult va ajuta la reducerea deșeurilor de plastic.

Prețuri trenuri Viena - Budapesta

Prețuri trenuri Praga - Budapesta

Prețuri trenuri München - Budapesta

Prețuri trenuri Graz - Budapesta

 

Pack A Reusable Coffee Cup for a Sustainable Tourism

 

Bacsis 9: Alegeți excursii și activități în aer liber axate pe conservare

Vă petreceți vacanța în aer liber, în pădurile și zonele înalte ale Europei este una dintre topuri 10 sfaturi de călătorie pentru turism durabil.

Indorizarea conservațiilor locale care protejează viața sălbatică este un element cheie în turismul durabil. Aceste organizații de conservare salvează adesea animale pe cale de dispariție, plantarea de copaci, și joacă un rol cheie în conservarea ecosistemelor. Prin urmare, vacanța dvs. în Europa va avea o valoare adăugată, pe lângă descoperirea minunilor naturale, rezerve, și parcuri naționale din Europa.

Prețuri trenuri Nürnberg - Praga

Prețuri trenuri München - Praga

Prețurile trenurilor de la Berlin la Praga

Prețurile trenurilor Viena - Praga

 

Outdoor acitivities are key for Sustainable Tourism Travel

 

Bacsis 10: Alegeți cazare ecologică

Sunt multe tipuri minunate de cazare din Europa, iar cel mai bun mod de a vă bucura de minuni naturale este să stați la câțiva pași. Hanuri mici și independente, gospodării, iar lăzile de conservare vor angaja de obicei localnici, și să sprijine comunitatea locală.

în plus, conservarea vieții sălbatice oferă tururi și programe de voluntariat în schimbul cazării. Prin urmare, vei fi extrem de norocos să te bucuri de cele mai uimitoare animale sălbatice și rezervații naturale.

Tipul de cazare pe care îl alegeți pentru vacanța dvs. în Europa este cheia pentru îndeplinirea rolului dvs. de călător inteligent. Nu vă faceți cercetarea cu privire la cele mai bune locuri de cazare este una dintre greșeli de călătorie de evitat.

Prețuri trenuri Milano către Veneția

Prețuri trenuri Florența către Veneția

Prețurile trenurilor de la Bologna la Veneția

Prețuri trenuri Treviso - Veneția

 

Călătoria cu trenul este o modalitate excelentă de a începe călătoria dvs. ecologică prin pădurile și priveliștile din Europa. Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o vacanță ecologică în Europa cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de blog „10 sfaturi de turism durabil pentru turism”? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsustainable-tourism-travel-tips%2F%3Flang%3Dro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

  • Dacă doriți să fie un fel pentru utilizatori, le puteți ghida direct în paginile noastre de căutare. În acest link, veți găsi cele mai populare rute ale noastre cu trenul - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • În interior aveți link-urile noastre pentru paginile de destinație English, dar avem, de asemenea, https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, și aveți posibilitatea să modificați limbile / ja la / sau fr / de și mai mult.