Temps de lectura: 5 minuts
(Darrera actualització de: 08/09/2023)

La tendència més calenta de la indústria dels viatges és viatges ecològic. Això també s'aplica als viatgers, que són apassionats de retornar a la comunitat, i no només gaudir d'unes vacances sense preocupacions. Si sou un viatger intel·ligent, viatjar amb turisme sostenible no és un concepte estranger per a vosaltres.

Què és el turisme sostenible? com podeu jugar el vostre paper en la conservació i la creació de comunitats locals? Trobareu el nostre 10 consells de viatges de turisme sostenible perspicaços i fàcils de seguir.

 

punta 1: Viatges de turisme sostenible

Viatja en tren, autobús, o el vaixell és més respectuós amb el medi ambient que en avió. La contaminació atmosfèrica causada pels trens és significativament menor que la de qualsevol altres mitjans de transport públic o cotxe particular.

Atès que les distàncies entre la majoria de països d’Europa són molt petites, viatjar en tren per països és una gran oportunitat per gaudir de les vistes, i ser un viatger intel·ligent. per tant, viatjar en tren es troba al capdamunt de qualsevol agenda de viatges sostenibles i a la nostra 10 millors consells de viatges sostenibles.

Preus del tren de Milà a Roma

Preus del tren de Florència a Roma

Preus del tren de Pisa a Roma

Preus del tren de Nàpols a Roma

 

Sustainable Tourism Travel Tips

 

punta 2 Per un turisme sostenible: Estalvi d'energia

Un dels avantatges de viatjar, i ser turista és mimar-se en tot. Per a alguns turistes, això pot incloure viure com a reialesa de vacances. malgrat això, aquesta forma de viatjar costarà més al nostre planeta. Si vols ser un viatger intel·ligent, podeu començar estalviant energia i electricitat. per tant, un dels millors 10 Els millors consells sobre viatges de turisme sostenible són sempre encendre els llums, AC, i TV apagat, quan surti de l’habitació.

Preus del tren d'Amsterdam a París

Preus del tren de Londres a París

Preus del tren de Rotterdam a París

Preus del tren de Brussel·les a París

 

punta 3: Senderisme verd

Un altre consell sobre viatges de turisme sostenible és la protecció de la natura, i podeu començar mantenint-vos en senders senyalitzats. El camí marcat és allà per mantenir-lo recursos naturals i meravelles a Europa fora de perill. També, d’aquesta manera no interrompreu qualsevol animal salvatge o ecosistemes de fauna al voltant.

Preus del tren de La Rochelle a Nantes

Preus del tren de Tolosa a La Rochelle

Preus del tren de Bordeaux a La Rochelle

Preus del tren de París a La Rochelle

 

Green Hiking is a Sustainable Travel Tip

 

punta 4 Per un turisme sostenible: Mantingueu-lo net

Portar una bossa petita per enderrocar-se és un altre exemple sorprenent de viatges ecològics. Per exemple, podeu utilitzar aquesta bossa per recollir les deixalles que altres viatgers hagin deixat. Tan, contribuiràs a mantenir-lo les meravelles naturals més boniques d’Europa net i segur.

Preus del tren de Brussel·les a Amsterdam

Preus del tren de Londres a Amsterdam

Preus del tren de Berlín a Amsterdam

Preus del tren de París a Amsterdam

 

 

punta 5: Botiga local

Comprar productes locals i fets a mà és un exemple sorprenent de turisme sostenible. En lloc de contribuir al dany causat en el procés d’importació de mercaderies, està contribuint a la comunitat local. Les compres d'artesania i productes locals són una increïble contribució social i econòmica per a la comunitat local. Després de tot, la inversió cultural és una part important del turisme sostenible.

Preus del tren d'Amsterdam a Londres

Preus del tren de París a Londres

Preus del tren de Berlín a Londres

Preus del tren de Brussel·les a Londres

 

Sustainable Shopping tips Europe

 

punta 6: Embalatge d’una bossa reutilitzable

Tot i que hi ha una tendència mundial de bosses de compres sostenibles i reciclables, encara us podeu trobar amb una bossa de plàstic. Tots sabem els danys col·laterals que pot causar una bossa de plàstic si un animal la troba o els danys ambientals a la llarga. Una bossa reutilitzable és ideal per comprar en mercats locals i supermercats. És una bona idea embalar una bossa reutilitzable i plegable tots els records.

Preus del tren de Munic a Innsbruck

Preus del tren de Salzburg a Innsbruck

Preus del tren d'Oberstdorf a Innsbruck

Preus del tren de Graz a Innsbruck

 

Sustainable Traveling by packing reusable items

 

punta 7 Per un turisme sostenible: Menja localment

Donar suport a les empreses locals forma part de ser un viatger intel·ligent i responsable. Sou convidat a un país i una cultura estrangers, i sempre heu de mostrar el vostre respecte i agraïment a la comunitat local. Això tindrà un impacte econòmic i ambiental enorme.

a més, el menjar és una oportunitat increïble per aprendre sobre la cuina local. Les històries, espècies, i els plats us explicaran tot el que necessiteu saber la cultura local.

Preus del tren de Lió a Ginebra

Preus del tren de Zuric a Ginebra

Preus del tren de París a Ginebra

Preus del tren de Berna a Ginebra

 

punta 8: Empaqueu una tassa de cafè reutilitzable

Una de les millors experiències en viatjar és, sens dubte, comprar pastisseria local i cafè per anar, i començar el dia en un gran mirador. malgrat això, si penses que tots els altres viatgers practiquen els mateixos hàbits, prou aviat el nostre món estarà ple de gots de plàstic. Tan, Embalar una ampolla d’aigua reutilitzable i una tassa de cafè significa canviar els vostres hàbits, però penseu en quant ajudarà a reduir els residus de plàstic.

Preus del tren de Viena a Budapest

Preus del tren de Praga a Budapest

Preus del tren de Munic a Budapest

Preus del tren de Graz a Budapest

 

Pack A Reusable Coffee Cup for a Sustainable Tourism

 

punta 9: Trieu visites i activitats a l’aire lliure centrades en la conservació

Passar les vacances a l’aire lliure, als boscos i terres altes d’Europa és un dels primers llocs 10 consells de viatges de turisme sostenible.

Indagar les conservacions locals que protegeixen la vida salvatge és un element clau en el turisme sostenible. Aquestes organitzacions de conservació sovint salven animals en perill d’extinció, plantar arbres, i tenen un paper clau en la preservació dels ecosistemes. per tant, les seves vacances a Europa tindran un valor afegit, a més de descobrir les meravelles naturals, reserves, i parcs nacionals d’Europa.

Preus del tren de Nuremberg a Praga

Preus del tren de Munic a Praga

Preus del tren de Berlín a Praga

Preus del tren de Viena a Praga

 

Outdoor acitivities are key for Sustainable Tourism Travel

 

punta 10: Trieu un allotjament ecològic

Hi ha molts tipus d'allotjament meravellós a Europa, i la millor manera de gaudir de meravelles totalment naturals és quedant-se a pocs passos. Posades petites i independents, cases d'hostes, i els allotjaments de conservació solen contractar locals, i donar suport a la comunitat local.

A més, conservació de la fauna ofereix visites i programes de voluntariat a canvi d'allotjament. així, tindràs la gran sort de gaudir de la fauna i les reserves naturals més sorprenents.

El tipus d’allotjament que trieu per a les vostres vacances a Europa és clau per complir la vostra funció de viatger intel·ligent. Una de les investigacions sobre el millor allotjament és errors de viatge per evitar.

Preus del tren de Milà a Venècia

Preus del tren de Florència a Venècia

Preus del tren de Bolonya a Venècia

Preus del tren de Treviso a Venècia

 

Els viatges en tren són una manera excel·lent de començar el vostre viatge ecològic a través de les conservacions i les vistes d’Europa. aquí, a Salvar un tren, estarem encantats d'ajudar-vos a planificar unes vacances ecològiques a Europa amb tren.

 

 

Voleu inserir al vostre lloc la nostra publicació al bloc "10 consells sobre viatges de turisme sostenible"? Pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb un enllaç a aquest blog. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsustainable-tourism-travel-tips%2F%3Flang%3Dca (...)– (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)