Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 08/09/2023)

Matkailualan kuumin trendi on ympäristöystävällinen matkustaminen. Tämä koskee myös matkustajia, jotka intohimoisesti antavat takaisin yhteisölle, eikä vain viettämään huoletonta lomaa. Jos olet älykäs matkailija, kestävä matkailumatkailu ei ole sinulle vieras käsite.

Mikä on kestävä matkailu? kuinka voit osallistua suojeluun ja paikallisten yhteisöjen rakentamiseen? Löydät meidän 10 kestävän matkailun matkavinkit oivaltavia ja helposti seurattavia.

 

Kärki 1: Kestävä matkailu

Matkustaa junalla, bussi, tai vene on ympäristöystävällisempi kuin lentokoneella. Junien aiheuttama ilmansaaste on huomattavasti pienempi kuin mikään muu muut julkisen liikenteen muodot tai yksityisauto.

Koska etäisyydet useimpien Euroopan maiden välillä ovat hyvin pieniä, junamatka eri maissa on loistava tilaisuus nauttia näkymistä, ja olla fiksu matkustaja. Siksi, junamatka on kestävän matkan asialistan kärjessä ja meidän 10 parhaat kestävän kehityksen mukaiset matkavinkit.

Milano - Rooma Junahinnat

Firenzestä Roomaan -junien hinnat

Pisan ja Rooman junien hinnat

Napoli - Rooma Junahinnat

 

Sustainable Tourism Travel Tips

 

Kärki 2 Kestävä matkailu: Energiansäästö

Yksi matkustamisen eduista, ja turisti oleminen hemmottelee itseäsi kaikessa. Joillekin turisteille, tähän voi sisältyä eläminen kuin rojaltit lomalla. kuitenkin, tämä matkustustapa maksaa planeetallemme enemmän. Jos haluat olla fiksu matkustaja, voit aloittaa säästämällä energiaa ja sähköä. Siksi, yksi alkuun 10 paras kestävän matkailun matkavinkki on aina kääntää valot, AC, ja TV pois päältä, kun poistut huoneesta.

Amsterdam - Pariisi-junan hinnat

Lontoosta Pariisiin -junien hinnat

Rotterdam - Pariisi-junan hinnat

Bryssel - Pariisi-junan hinnat

 

Kärki 3: Vihreä vaellus

Toinen kestävän matkailun kärki koskee luonnonsuojelua, ja voit aloittaa pysymällä merkittyillä poluilla. Merkitty polku on säilytettävänä luonnonvaroja ja ihmeitä Euroopassa suojattu vahingoilta. Myös, tällä tavalla et keskeytä kaikki villieläimet tai eläimistön ekosysteemit.

La Rochelle - Nantes-junan hinnat

Toulouse - La Rochelle -junien hinnat

Bordeaux - La Rochelle -junien hinnat

Pariisi - La Rochelle -junien hinnat

 

Green Hiking is a Sustainable Travel Tip

 

Kärki 4 Kestävään matkailuun: Pidä se puhtaana

Pienen pussin tuominen roskiin on toinen hämmästyttävä esimerkki ympäristöystävällisistä matkoista. Esimerkiksi, voit käyttää tätä laukkua keräämään roskia, jotka muut matkustajat ovat jättäneet jälkeensä. Niin, osallistut säilyttämiseen Euroopan kauneimmat luonnonihmeet puhdas ja turvallinen.

Bryssel - Amsterdam-junahinnat

Lontoo - Amsterdam-junahinnat

Berliini - Amsterdam-junan hinnat

Pariisin ja Amsterdamin junahinnat

 

 

Kärki 5: Shoppaile paikallisesti

Ostokset paikallisesti ja käsintehtyjä tuotteita ovat upea esimerkki kestävästä matkailusta. Sen sijaan, että osallistuisimme tavaroiden maahantuonnissa aiheutettuihin vahinkoihin, osallistut paikalliseen yhteisöön. Paikallisten käsityöläisten ja tavaroiden ostaminen on hämmästyttävä sosiaalinen ja taloudellinen panos paikallisyhteisölle. Kuitenkin, kulttuuri-investoinnit ovat valtava osa kestävää matkailua.

Amsterdam - Lontoo-junan hinnat

Pariisin ja Lontoon junien hinnat

Berliinistä Lontooseen -junien hinnat

Brysselistä Lontooseen -junien hinnat

 

Sustainable Shopping tips Europe

 

Kärki 6: Pakkaa uudelleenkäytettävä laukku

Vaikka kestävän kehityksen ja kierrätettävien ostoskassien suuntaus on maailmanlaajuinen, voit silti löytää itsellesi muovipussin. Tiedämme kaikki, että yksi muovipussi voi aiheuttaa vahinkoja, jos eläin löytää sen tai ympäristövahingot pitkällä aikavälillä. Uudelleenkäytettävä laukku sopii erinomaisesti ostoksille paikallisilla markkinoilla ja supermarketeissa. On hyvä idea pakata uudelleenkäytettävä ja taitettava laukku kaikki matkamuistot.

München - Innsbruck-junan hinnat

Salzburg - Innsbruck junahinnat

Oberstdorf - Innsbruck junien hinnat

Graz - Innsbruck-junan hinnat

 

Sustainable Traveling by packing reusable items

 

Kärki 7 Kestävään matkailuun: Syö paikallisesti

Paikallisten yritysten tukeminen on osa älykästä ja vastuullista matkustajaa. Olet vieras vieraassa maassa ja kulttuurissa, ja heidän tulee aina osoittaa kunnioitustasi ja kiitollisuutesi paikallisyhteisölle. Tällä on valtava taloudellinen ja ympäristövaikutus.

Lisäksi, ruoka on upea tilaisuus oppia paikallisesta keittiöstä. Tarinat, mausteet, ja astiat kertovat sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää paikallista kulttuuria.

Lyonista Geneveen junahinnat

Zürich - Geneve Juna hinnat

Pariisista Geneveen junahinnat

Bern - Geneve junahinnat

 

Kärki 8: Pakkaa uudelleenkäytettävä kahvikuppi

Yksi parhaista kokemuksista matkustettaessa on ehdottomasti ostaa paikallisia leivonnaisia ​​ja kahvia, ja aloittaa päivä hyvällä näkökulmalla. kuitenkin, jos ajattelet kaikkien muiden matkustajien harjoittavan samoja tapoja, tarpeeksi pian maailmamme on täynnä muovikuppeja. Niin, uudelleenkäytettävän vesipullon ja kahvikupin pakkaaminen tarkoittaa tottumusten muuttamista, mutta mieti, kuinka paljon se auttaa vähentämään muovijätettä.

Wien - Budapest-junien hinnat

Praha - Budapest-junien hinnat

München - Budapest Juna hinnat

Graz - Budapest Juna hinnat

 

Pack A Reusable Coffee Cup for a Sustainable Tourism

 

Kärki 9: Valitse Conservation Focused Tours and Outdoor Activities

Vietät lomasi ulkona, Euroopan metsissä ja ylängöillä on yksi korkeimmista 10 kestävän matkailun matkavinkkejä.

Luonnonvaraisten luonnonvarojen suojelu on keskeinen osa kestävää matkailua. Nämä suojelujärjestöt säästävät usein uhanalaisia ​​eläimiä, istuttaa puita, ja niillä on keskeinen rooli ekosysteemien säilyttämisessä. Siksi, lomallasi Euroopassa on lisäarvoa, luonnon ihmeiden löytämisen lisäksi, varannot, ja kansallispuistot Euroopassa.

Nürnberg - Praha junahinnat

München - Praha Juna hinnat

Berliinistä Prahaan junan hinnat

Wien - Praha-junan hinnat

 

Outdoor acitivities are key for Sustainable Tourism Travel

 

Kärki 10: Valitse ympäristöystävällinen majoitus

Nämä ovat monia upeita majoitustyyppejä Euroopassa, ja paras tapa nauttia luonnollisista ihmeistä on pysyä muutaman askeleen päässä. Pienet ja itsenäiset majatalot, kotimajoitukset, ja luonnonsuojelualueet palkkaavat yleensä paikallisia, ja tukea paikallista yhteisöä.

Lisäksi, villieläinten suojelu tarjoaa retkiä ja vapaaehtoisohjelmia vastineeksi majoituksesta. Täten, sinulla on erittäin onnekas nauttia upeimmista villieläimistä ja luonnonsuojelualueista.

Eurooppalaiselle lomallesi valitsemasi majoitustyyppi on avain älykkään matkustajan roolin täyttämiseen. Parhaan majoituksen tutkimisen tekeminen on yksi matkavirheitä välttää.

Milano - Venetsia Junahinnat

Firenzestä Venetsiaan junahinnat

Bologna - Venetsia Juna hinnat

Treviso - Venetsia Juna hinnat

 

Junamatka on loistava tapa aloittaa ympäristöystävällinen matka Euroopan suojelualueiden ja näkymien yli. täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan ympäristöystävällisen loman Eurooppaan junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogikirjoituksemme "10 kestävän matkailun matkailuvinkkiä" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsustainable-tourism-travel-tips%2F%3Flang%3Dfi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)