Waktos Maca: 5 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 03/09/2021)

Tren paling panas dina industri perjalanan nyaéta perjalanan eco-friendly. Ieu lumaku pikeun palancong ogé, anu sumanget pikeun masihan deui masarakat, sareng henteu ngan ukur resep liburan panceg. Upami anjeun ngumbara pinter maka wisata pariwisata berkelanjutan sanés konsép asing pikeun anjeun.

Naon wisata berkelanjutan? kumaha anjeun tiasa maénkeun bagian anjeun dina konservasi sareng ngawangun komunitas lokal? Anjeun bakal mendakan urang 10 tips wisata wisata sustainable wawasan tur gampang nuturkeun.

 

tip 1: Wisata Pariwisata Berkelanjutan

Travel ku karéta, beus atanapi kapal langkung ramah lingkungan tibatan ku pesawat. Polusi udara anu disababkeun ku karéta sacara signifikan langkung alit tibatan naon waé cara transportasi umum anu sanés atanapi mobil pribadi.

Kusabab jarak antara kalolobaan nagara di Éropa leutik pisan, iinditan nganggo karéta di nagara-nagara mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun anjeun pikeun nikmati pandanganana, sareng janten musafir pinter. kituna, iinditan karéta mangrupikeun puncak tina agenda perjalanan berkelanjutan sareng anu kami 10 tips perjalanan berkelanjutan.

Harga Karéta Milan ka Roma

Harga Karéta Florence ka Roma

Pisa ka Roma Harga Train

Naples ka Roma Harga Train

 

Sustainable Tourism Travel Tips

 

tip 2 Pikeun Wisata Pariwisata Berkelanjutan: Ngirit-énergi

Salah sahiji tunjangan perjalanan, sareng janten turis anu manjangan diri dina sagala hal. Kanggo sababaraha turis, ieu tiasa kalebet hirup sapertos royalti nalika liburan. Sanajan, cara perjalanan ieu bakal ngarugikeun planét urang langkung seueur. Upami anjeun hoyong janten palancong pinter, anjeun tiasa mimitian ku ngahémat énergi sareng listrik. kituna, salah sahiji luhur 10 tips wisata pariwisata berkelanjutan anu hadé nyaéta kudu hurungkeun lampu nyalira, AC, sareng TV pareum, nalika anjeun kaluar kamar.

Harga Karéta Amsterdam ka Paris

Harga Train London ka Paris

Rotterdam ka Paris Harga Train

Harga Karéta Brussel ka Paris

 

tip 3: Hiking Héjo

Tip wisata wisata anu sanés ngeunaan masalah perlindungan alam, sareng anjeun tiasa mimitian ku tetep dina jalur anu ditandaan. Jalan satapak anu ditandaan aya pikeun dijaga sumber daya alam sareng kaajaiban di Éropa aman tina cilaka. oge, ku cara kieu anjeun moal ngaganggu sato galak wae atanapi ékosistem fauna di sakurilingna.

Harga Karéta La Rochelle ka Nantes

Toulouse ka La Rochelle Harga Train

Harga Karéta Bordeaux ka La Rochelle

Paris ka La Rochelle Harga Train

 

Green Hiking is a Sustainable Travel Tip

 

tip 4 Pikeun Wisata Pariwisata Berkelanjutan: Tetep beresih

Mawa kantong leutik sareng anjeun pikeun sarap mangrupikeun conto anu hadé pikeun wisata ramah lingkungan. Salaku conto, anjeun tiasa nganggo kantong ieu pikeun ngumpulkeun sampah naon waé anu ditingalkeun ku wisatawan séjén. janten, anjeun bakal méré sumbangan pikeun ngajaga kaajaiban alam anu paling éndah di Éropa beresih sareng aman.

Harga Karéta Brussel ka Amsterdam

Harga Karéta London ka Amsterdam

Harga Karéta Berlin ka Amsterdam

Paris ka Amsterdam Harga Train

 

 

tip 5: Balanja Lokal

Balanja lokal sareng produk buatan tangan mangrupikeun conto anu luar biasa tina wisata berkelanjutan. Daripada nyumbang kana karusakan anu disababkeun dina prosés ngimpor barang, anjeun nyumbang ka komunitas lokal. Balanja karajinan sareng barang lokal mangrupikeun kontribusi sosial sareng ékonomi anu endah pikeun masarakat lokal. Barina ogé, investasi budaya mangrupikeun bagian ageung tina pariwisata berkelanjutan.

Harga Karéta Amsterdam Ka London

Paris ka London Harga Train

Harga Karéta Berlin ka London

Brussel ka London Harga Train

 

Sustainable Shopping tips Europe

 

tip 6: Pék Kantong Dianggo Deui

Sedengkeun aya tren dunya kantong balanja anu sustainable sareng didaur, anjeun masih tiasa mendakan diri nganggo kantong plastik. Urang sadayana terang karusakan jaminan hiji kantong plastik tiasa nyababkeun upami sato mendakan éta atanapi karusakan lingkungan dina jangka panjang. Kantong anu tiasa dianggo deui saé kanggo balanja di pasar lokal sareng supermarket. Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngarangkep kantong anu tiasa dianggo deui sareng tiasa dilipat sadayana oleh-oleh.

Munich ka Innsbruck Harga Karéta

Salzburg ka Harga Karéta Innsbruck

Oberstdorf ka Harga Karéta Innsbruck

Harga Graz ka Innsbruck Train

 

Sustainable Traveling by packing reusable items

 

tip 7 Pikeun Wisata Pariwisata Berkelanjutan: Dahar Lokal

Ngadukung usaha lokal mangrupikeun bagian tina pangumbara anu pinter sareng tanggung jawab. Anjeun tamu di nagara asing sareng budaya, sareng kedah salawasna nunjukkeun hormat sareng syukur anjeun ka masarakat lokal. Ieu bakal ngagaduhan pangaruh ékonomi sareng lingkungan anu ageung.

Saterusna, dahareun mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun diajar ngeunaan asakan lokal. Caritana, rempah, sareng piring bakal nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan budaya lokal.

Harga Karéta Lyon ka Jenéwa

Harga Karéta Zurich ka Jenéwa

Paris ka Geneva Harga Train

Bern ka Harga Kereta Api Jenéwa

 

tip 8: Pék sacangkir kopi anu tiasa dianggo deui

Salah sahiji pangalaman pangsaéna nalika ngumbara pasti mésér pastry lokal sareng kopi anu badé dipilih, sareng ngamimitian dinten dina sudut pandang anu saé. Sanajan, upami anjeun mikirkeun sadaya palancong sanés anu ngalaksanakeun kabiasaan anu sami, moal lami deui dunya urang bakal ngeusi cangkir plastik. janten, bungkus botol cai sareng cangkir kopi anu tiasa dianggo hartosna ngarobih kabiasaan anjeun, tapi pikirkeun sabaraha éta bakal ngabantosan pikeun ngirangan limbah plastik.

Wina dugi ka Harga Kereta Budapest

Iraha ka Budapest Harga Train

Munich ka Budapest Harga Train

Harga Graz kana Budapest Train

 

Pack A Reusable Coffee Cup for a Sustainable Tourism

 

tip 9: Pilih Wisata Terfokus Konservasi Sareng Kegiatan Luar Ruangan

Nyéépkeun pakansi anjeun di luar ruangan, di leuweung sareng dataran luhur Éropa mangrupikeun salah sahiji luhur 10 tips wisata wisata sustainable.

Ngawatesan konservasi lokal anu ngajagi satwa mangrupikeun unsur konci dina pariwisata berkelanjutan. Organisasi konservasi ieu sering nyalametkeun sato anu kaancam punah, melak tatangkalan, sareng maénkeun peran konci pikeun ngalestarikeun ékosistem. kituna, pakansi anjeun di Éropa bakal ngagaduhan nilai tambahan, salian ti mendakan kaajaiban alam, cadangan, jeung taman nasional di Éropa.

Harga Train Nuremberg ka Prague

Munich ka Prague Train Harga

Berlin ka Prague Train Harga

Wina ka Prague Train Harga

 

Outdoor acitivities are key for Sustainable Tourism Travel

 

tip 10: Pilih akomodasi ramah lingkungan

Éta seueur jinis akomodasi anu saé di Éropa, sareng cara anu pangsaéna pikeun nganikmati kaajaiban alam-alam nyaéta ku cicing sababaraha léngkah jauh. Panginepan leutik sareng mandiri, wisma, sareng pondok konservasi biasana bakal nyéwa warga satempat, sareng ngadukung komunitas lokal.

Salaku tambahan, konservasi satwa nawarkeun wisata sareng program sukarela salaku tukeur akomodasi. kituna, anjeun bakal untung pisan pikeun nyayogikeun satwa sareng alam anu paling endah.

Jinis akomodasi anu anjeun pilih pikeun liburan di Éropa mangrupikeun konci pikeun minuhan peran anjeun salaku pangumbara anu palinter. Henteu ngalakukeun panilitian ngeunaan akomodasi anu pangsaéna mangrupikeun salah sahiji kasalahan perjalanan ulah.

Harga Karéta Milan ka Venice

Harga Karéta Florence ka Venice

Bologna ka Harga Karéta Venice

Treviso ka Harga Karéta Venice

 

Perjalanan karéta mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngamimitian perjalanan ramah lingkungan anjeun ngalangkungan konservasi sareng pandangan Éropa. di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan ramah lingkungan ka Éropa ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami "10 Tip Wisata Wisata Berkelanjutan" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsustainable-tourism-travel-tips%2F%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)