Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 08/09/2023)

De populairste trend in de reisbranche is eco-vriendelijke reizen. Dit geldt ook voor reizigers, die gepassioneerd zijn om iets terug te geven aan de gemeenschap, en niet alleen maar genieten van een zorgeloze vakantie. Als u een slimme reiziger bent, dan is duurzaam toerisme voor u geen vreemd concept.

Wat is duurzaam toerisme?? hoe kun je een rol spelen bij het behoud en de opbouw van lokale gemeenschappen? U vindt onze 10 reistips voor duurzaam toerisme inzichtelijk en gemakkelijk te volgen.

 

Tip 1: Duurzaam toerisme reizen

Reizen met de trein, bus, of boot is milieuvriendelijker dan met het vliegtuig. De door treinen veroorzaakte luchtverontreiniging is beduidend kleiner dan door welke dan ook andere vormen van openbaar vervoer of eigen auto.

Omdat de afstanden tussen de meeste landen in Europa erg klein zijn, met de trein door landen reizen is een geweldige kans om van het uitzicht te genieten, en wees een slimme reiziger. daarom, reizen met de trein staat bovenaan elke duurzame reisagenda en op onze 10 beste duurzame reistips.

Treinprijzen van Milaan naar Rome

Treinprijzen van Florence naar Rome

Treinprijzen van Pisa naar Rome

Treinprijzen van Napels naar Rome

 

Sustainable Tourism Travel Tips

 

Tip 2 Voor een duurzame toerismereis: Energiebesparend

Een van de voordelen van reizen, en toerist zijn is jezelf in alles verwennen. Voor sommige toeristen, dit kan inhouden dat u als een koning leeft wanneer u op vakantie bent. Echter, deze manier van reizen zal onze planeet meer kosten. Als je een slimme reiziger wilt zijn, u kunt beginnen door energie en elektriciteit te besparen. daarom, een van de top 10 De beste reistips voor duurzaam toerisme zijn om altijd het licht aan te doen, AC, en tv uit, als je de kamer verlaat.

Treinprijzen van Amsterdam naar Parijs

Treinprijzen van Londen naar Parijs

Treinprijzen van Rotterdam naar Parijs

Treinprijzen van Brussel naar Parijs

 

Tip 3: Groen wandelen

Een andere reistip voor duurzaam toerisme betreft natuurbescherming, en u kunt beginnen door op gemarkeerde paden te blijven. Het gemarkeerde pad is er om te behouden natuurlijke hulpbronnen en wonderen in Europa veilig. Ook, op deze manier stoor je niet alle wilde dieren of fauna ecosystemen in de buurt.

Treinprijzen van La Rochelle naar Nantes

Treinprijzen van Toulouse naar La Rochelle

Treinprijzen van Bordeaux naar La Rochelle

Treinprijzen van Parijs naar La Rochelle

 

Green Hiking is a Sustainable Travel Tip

 

Tip 4 Voor duurzaam toerisme: Hou het schoon

Het meenemen van een kleine tas voor afval is een ander geweldig voorbeeld van milieuvriendelijk reizen. Bijvoorbeeld, u kunt deze tas gebruiken om al het afval op te halen dat andere reizigers hebben achtergelaten. Zo, u draagt ​​bij aan het behouden van de mooiste natuurwonderen van Europa schoon en veilig.

Treinprijzen van Brussel naar Amsterdam

Treinprijzen van Londen naar Amsterdam

Treinprijzen van Berlijn naar Amsterdam

Treinprijzen van Parijs naar Amsterdam

 

 

Tip 5: Winkel lokaal

Lokaal winkelen en handgemaakte producten is een geweldig voorbeeld van duurzaam toerisme. In plaats van bij te dragen aan de schade die wordt veroorzaakt tijdens het importeren van goederen, je draagt ​​bij aan de lokale gemeenschap. Winkelen voor lokale ambachten en goederen is een geweldige sociale en economische bijdrage aan de lokale gemeenschap. Ten slotte, culturele investeringen vormen een groot deel van duurzaam toerisme.

Amsterdam naar Londen treinprijzen

Treinprijzen van Parijs naar Londen

Treinprijzen van Berlijn naar Londen

Treinprijzen van Brussel naar Londen

 

Sustainable Shopping tips Europe

 

Tip 6: Pak een herbruikbare tas in

Terwijl er een wereldwijde trend is van duurzame en recyclebare boodschappentassen, je kunt nog steeds een plastic zak hebben. We kennen allemaal de bijkomende schade die een plastic zak kan veroorzaken als een dier hem vindt of de milieuschade op de lange termijn. Een herbruikbare tas is geweldig om te winkelen op lokale markten en supermarkten. Het is een geweldig idee om een ​​herbruikbare en opvouwbare tas in te pakken voor alle souvenirs.

Treinprijzen van München naar Innsbruck

Treinprijzen van Salzburg naar Innsbruck

Treinprijzen van Oberstdorf naar Innsbruck

Treinprijzen van Graz naar Innsbruck

 

Sustainable Traveling by packing reusable items

 

Tip 7 Voor duurzaam toerisme: Eet lokaal

Het ondersteunen van lokale bedrijven maakt deel uit van een slimme en verantwoordelijke reiziger. Je bent te gast in een vreemd land en cultuur, en moet altijd uw respect en dankbaarheid tonen aan de lokale gemeenschap. Dit heeft een enorme economische en ecologische impact.

verder, eten is een geweldige kans om te leren over de lokale keuken. De verhalen, kruiden, en gerechten vertellen je alles wat je moet weten de lokale cultuur.

Treinprijzen van Lyon naar Genève

Treinprijzen van Zürich naar Genève

Treinprijzen van Parijs naar Genève

Treinprijzen van Bern naar Genève

 

Tip 8: Pak een herbruikbare koffiekop in

Een van de beste ervaringen tijdens het reizen is zeker het kopen van lokaal gebak en koffie om mee te nemen, en de dag beginnen bij een geweldig uitzichtpunt. Echter, als je denkt aan alle andere reizigers die dezelfde gewoonten beoefenen, binnenkort zal onze wereld vol plastic bekers zijn. Zo, het inpakken van een herbruikbare waterfles en koffiekopje betekent dat je je gewoontes moet veranderen, maar bedenk hoeveel het zal helpen om plastic afval te verminderen.

Treinprijzen van Wenen naar Boedapest

Treinprijzen van Praag naar Boedapest

Treinprijzen van München naar Boedapest

Treinprijzen van Graz naar Boedapest

 

Pack A Reusable Coffee Cup for a Sustainable Tourism

 

Tip 9: Kies op natuurbehoud gerichte tours en buitenactiviteiten

Buiten uw vakantie doorbrengen, in de bossen en hooglanden van Europa behoort tot de top 10 reistips voor duurzaam toerisme.

Het aanmoedigen van lokale conserveringen die de natuur beschermen, is een sleutelelement in duurzaam toerisme. Deze natuurbeschermingsorganisaties redden vaak bedreigde dieren, bomen planten, en spelen een sleutelrol bij het behoud van ecosystemen. daarom, uw vakantie in Europa heeft een meerwaarde, naast het ontdekken van de natuurlijke wonderen, reserves, en nationale parken in Europa.

Treinprijzen van Neurenberg naar Praag

Treinprijzen van München naar Praag

Treinprijzen van Berlijn naar Praag

Treinprijzen van Wenen naar Praag

 

Outdoor acitivities are key for Sustainable Tourism Travel

 

Tip 10: Kies milieuvriendelijke accommodatie

Er zijn veel prachtige accommodatietypes in Europa, en de beste manier om te genieten van volledig natuurlijke wonderen is door op een steenworp afstand te blijven. Kleine en onafhankelijke herbergen, gastgezinnen, en instandhoudingshutten zullen meestal de lokale bevolking inhuren, en steun de lokale gemeenschap.

In aanvulling op, behoud van dieren in het wild biedt rondleidingen en vrijwilligersprogramma's in ruil voor onderdak. Dus, u zult enorm veel geluk hebben om te genieten van de meest verbazingwekkende dieren in het wild en natuurreservaten.

Het type accommodatie dat u kiest voor uw vakantie in Europa is de sleutel tot het vervullen van uw rol als slimme reiziger. Geen onderzoek doen naar de beste accommodatie is een van de reisfouten om te vermijden.

Treinprijzen van Milaan naar Venetië

Treinprijzen van Florence naar Venetië

Treinprijzen van Bologna naar Venetië

Treviso naar Venetië treinprijzen

 

Reizen met de trein is een geweldige manier om uw milieuvriendelijke reis door de conservaties en uitzichten van Europa te beginnen. Hier bij Red een trein, wij helpen u graag bij het plannen van een milieuvriendelijke vakantie naar Europa met de trein.

 

 

Wilt u onze blogpost "10 reistips voor duurzaam toerisme" op uw site plaatsen?? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsustainable-tourism-travel-tips%2F%3Flang%3Dnl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)