Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 08/09/2023)

Η πιο καυτή τάση στην ταξιδιωτική βιομηχανία είναι φιλικό προς το περιβάλλον ταξίδια. Αυτό ισχύει και για τους ταξιδιώτες, που είναι παθιασμένοι με την επιστροφή στην κοινότητα, και όχι απλώς να επιδοθούν σε ξέγνοιαστες διακοπές. Εάν είστε έξυπνος ταξιδιώτης, τότε το βιώσιμο τουριστικό ταξίδι δεν είναι ξένη ιδέα για εσάς.

Τι είναι ο βιώσιμος τουρισμός? πώς μπορείτε να παίξετε το ρόλο σας στη διατήρηση και την οικοδόμηση τοπικών κοινοτήτων? Θα βρείτε το δικό μας 10 βιώσιμες τουριστικές συμβουλές ταξιδιού διορατικές και εύκολο στην παρακολούθηση.

 

Υπόδειξη 1: Ταξίδια βιώσιμου τουρισμού

Ταξίδι με τρένο, λεωφορείο, ή το σκάφος είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον παρά με αεροπλάνο. Η ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλείται από τα τρένα είναι σημαντικά μικρότερη από οποιαδήποτε άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Δεδομένου ότι οι αποστάσεις μεταξύ των περισσότερων χωρών στην Ευρώπη είναι πολύ μικρές, Ταξιδεύοντας με τρένο σε διάφορες χώρες είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να απολαύσετε τη θέα, και να είστε έξυπνος ταξιδιώτης. Επομένως, Το ταξίδι με τρένο βρίσκεται στην κορυφή κάθε βιώσιμου ταξιδιωτικού προγράμματος και στο δικό μας 10 καλύτερες βιώσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές.

Τιμές τρένου από Μιλάνο προς Ρώμη

Τιμές τρένου από Φλωρεντία προς Ρώμη

Τιμές τρένου από Πίζα προς Ρώμη

Τιμές τρένου από Νάπολη προς Ρώμη

 

Sustainable Tourism Travel Tips

 

Υπόδειξη 2 Για ένα ταξίδι βιώσιμου τουρισμού: Εξοικονόμησης ενέργειας

Ένα από τα προνόμια του ταξιδιού, και το να είσαι τουρίστας χαϊδεύει τον εαυτό σου σε όλα. Για μερικούς τουρίστες, Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διαβίωση σαν βασιλιάς όταν βρίσκεστε σε διακοπές. Ωστόσο, Αυτός ο τρόπος ταξιδιού θα κοστίσει τον πλανήτη μας περισσότερο. Εάν θέλετε να είστε έξυπνος ταξιδιώτης, μπορείτε να ξεκινήσετε εξοικονομώντας ενέργεια και ηλεκτρισμό. Επομένως, ένα από τα κορυφαία 10 οι καλύτερες βιώσιμες τουριστικές συμβουλές για τον τουρισμό είναι να ανάβετε πάντα τα φώτα, ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ, και απενεργοποιημένη τηλεόραση, όταν φύγεις από το δωμάτιο.

Τιμές τρένων από Άμστερνταμ προς Παρίσι

Τιμές τρένου από Λονδίνο προς Παρίσι

Ρότερνταμ προς Παρίσι Τιμές τρένου

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Παρίσι

 

Υπόδειξη 3: Πράσινη πεζοπορία

Μια άλλη βιώσιμη τουριστική συμβουλή αφορά την προστασία της φύσης, και μπορείτε να ξεκινήσετε παραμένοντας σε σηματοδοτημένα μονοπάτια. Το σημαδεμένο μονοπάτι είναι εκεί για να το κρατήσετε φυσικοί πόροι και θαύματα στην Ευρώπη ασφαλές από βλάβη. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο δεν θα διακόψετε τυχόν άγρια ​​ζώα ή οικοσυστήματα πανίδας.

Τιμές τρένου από Λα Ροσέλ προς Νάντη

Τιμές τρένου από Τουλούζη προς Λα Ροσέλ

Τιμές τρένου από Μπορντό προς Λα Ροσέλ

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Λα Ροσέλ

 

Green Hiking is a Sustainable Travel Tip

 

Υπόδειξη 4 Για ταξίδια βιώσιμου τουρισμού: Διατηρήστε το καθαρό

Το να φέρετε μια μικρή τσάντα για σκουπίδια είναι ένα άλλο εκπληκτικό παράδειγμα φιλικών προς το περιβάλλον ταξιδιών. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τσάντα για να μαζέψετε τυχόν σκουπίδια που ταξιδεύουν άλλοι ταξιδιώτες. Έτσι, θα συμβάλλετε στη διατήρηση τα πιο όμορφα φυσικά θαύματα στην Ευρώπη καθαρό και ασφαλές.

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ

Τιμές τρένου από Λονδίνο προς Άμστερνταμ

Τιμές τρένου από Βερολίνο προς Άμστερνταμ

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Άμστερνταμ

 

 

Υπόδειξη 5: Αγορά τοπικών

Ψώνια τοπικά και χειροποίητα προϊόντα είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα βιώσιμου τουρισμού. Αντί να συμβάλει στη ζημία που προκαλείται κατά τη διαδικασία εισαγωγής αγαθών, συνεισφέρετε στην τοπική κοινότητα. Τα ψώνια για τοπικές χειροτεχνίες και αγαθά είναι μια καταπληκτική κοινωνική και οικονομική συμβολή στην τοπική κοινότητα. Παρά όλα αυτά, οι πολιτιστικές επενδύσεις αποτελούν τεράστιο μέρος του βιώσιμου τουρισμού.

Τιμές τρένου Άμστερνταμ προς Λονδίνο

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Λονδίνο

Τιμές τρένου από Βερολίνο προς Λονδίνο

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Λονδίνο

 

Sustainable Shopping tips Europe

 

Υπόδειξη 6: Συσκευάστε μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα

Ενώ υπάρχει μια παγκόσμια τάση βιώσιμων και ανακυκλώσιμων τσαντών αγορών, μπορείτε ακόμα να βρεθείτε με μια πλαστική σακούλα. Όλοι γνωρίζουμε την παράπλευρη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει μια πλαστική σακούλα εάν ένα ζώο το βρει ή μακροπρόθεσμα η περιβαλλοντική ζημιά. Μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα είναι ιδανική για ψώνια σε τοπικές αγορές και σούπερ μάρκετ. Είναι υπέροχη ιδέα να συσκευάσετε μια επαναχρησιμοποιήσιμη και πτυσσόμενη τσάντα όλα τα αναμνηστικά.

Τιμές τρένου από Μόναχο προς Ίνσμπρουκ

Τιμές τρένων από Σάλτσμπουργκ προς Ίνσμπρουκ

Oberstdorf προς Ίνσμπρουκ Τιμές τρένου

Τιμές τρένου από Γκρατς προς Ίνσμπρουκ

 

Sustainable Traveling by packing reusable items

 

Υπόδειξη 7 Για ταξίδια βιώσιμου τουρισμού: Φάτε τοπικά

Η υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων είναι μέρος του να είσαι έξυπνος και υπεύθυνος ταξιδιώτης. Είστε επισκέπτης σε ξένη χώρα και πολιτισμό, και πρέπει πάντα να δείχνετε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη σας στην τοπική κοινότητα. Αυτό θα έχει τεράστιο οικονομικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Επί πλέον, το φαγητό είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για μάθηση για την τοπική κουζίνα. Οι ιστορίες, μπαχαρικά, και τα πιάτα θα σας πουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε η τοπική κουλτούρα.

Τιμές τρένου Λυών προς Γενεύη

Τιμές τρένου από Ζυρίχη προς Γενεύη

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Γενεύη

Τιμές τρένου από Βέρνη προς Γενεύη

 

Υπόδειξη 8: Συσκευάστε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο φλιτζάνι καφέ

Μία από τις καλύτερες εμπειρίες όταν ταξιδεύετε είναι σίγουρα να αγοράσετε τοπικά ζαχαροπλαστικά και καφέ, και ξεκινώντας τη μέρα με εξαιρετική άποψη. Ωστόσο, εάν σκέφτεστε όλους τους άλλους ταξιδιώτες που ασκούν τις ίδιες συνήθειες, σύντομα ο κόσμος μας θα είναι γεμάτος από πλαστικά ποτήρια. Έτσι, συσκευάζοντας ένα επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι νερό και φλιτζάνι καφέ σημαίνει αλλαγή των συνηθειών σας, αλλά σκεφτείτε πόσο θα βοηθήσει στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων.

Τιμές τρένου από Βιέννη προς Βουδαπέστη

Τιμές τρένου από Πράγα προς Βουδαπέστη

Τιμές τρένου από Μόναχο προς Βουδαπέστη

Τιμές τρένου από Γκρατς προς Βουδαπέστη

 

Pack A Reusable Coffee Cup for a Sustainable Tourism

 

Υπόδειξη 9: Επιλέξτε Περιηγήσεις με Εστίαση και Υπαίθριες Δραστηριότητες

Περάστε τις διακοπές σας σε εξωτερικούς χώρους, στα δάση και τα υψίπεδα της Ευρώπης είναι από τα κορυφαία 10 βιώσιμες τουριστικές συμβουλές.

Η υιοθέτηση τοπικών συντηρήσεων που προστατεύουν την άγρια ​​φύση είναι βασικό στοιχείο στον αειφόρο τουρισμό. Αυτές οι οργανώσεις διατήρησης σώζουν συχνά απειλούμενα ζώα, φυτεύω δέντρα, και διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη διατήρηση των οικοσυστημάτων. Επομένως, οι διακοπές σας στην Ευρώπη θα έχουν προστιθέμενη αξία, εκτός από την ανακάλυψη των φυσικών θαυμάτων, αποθεματικά, και εθνικά πάρκα στην Ευρώπη.

Τιμές τρένων από Νυρεμβέργη προς Πράγα

Τιμές τρένου από Μόναχο προς Πράγα

Τιμές τρένου από Βερολίνο προς Πράγα

Τιμές τρένων από Βιέννη προς Πράγα

 

Outdoor acitivities are key for Sustainable Tourism Travel

 

Υπόδειξη 10: Επιλέξτε φιλικά προς το περιβάλλον καταλύματα

Είναι πολλοί υπέροχοι τύποι καταλυμάτων στην Ευρώπη, και ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε όλα τα φυσικά θαύματα είναι να μείνετε λίγα βήματα μακριά. Μικρά και ανεξάρτητα πανδοχεία, κατοικίες, και τα καταφύγια διατήρησης συνήθως προσλαμβάνουν ντόπιους, και υποστηρίξτε την τοπική κοινότητα.

Επιπλέον, προστασία της άγριας ζωής προσφέρει ξεναγήσεις και εθελοντικά προγράμματα σε αντάλλαγμα για διαμονή. Ετσι, θα είστε εξαιρετικά τυχεροί που θα απολαύσετε τα πιο καταπληκτικά καταφύγια άγριας φύσης και φύσης.

Ο τύπος καταλύματος που επιλέγετε για τις διακοπές σας στην Ευρώπη είναι το κλειδί για την εκπλήρωση του ρόλου σας ως έξυπνου ταξιδιώτη. Το να μην κάνετε την έρευνά σας για τα καλύτερα καταλύματα είναι ένα από τα λάθη ταξιδιού για να αποφύγετε.

Τιμές τρένου από Μιλάνο προς Βενετία

Τιμές τρένου από Φλωρεντία προς Βενετία

Τιμές τρένου από Μπολόνια προς Βενετία

Τιμές τρένου από Τρεβίζο προς Βενετία

 

Τα ταξίδια με τρένο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το φιλικό προς το περιβάλλον ταξίδι σας στις συντηρήσεις και τις απόψεις της Ευρώπης. Εδώ στο Save A Train, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε φιλικές προς το περιβάλλον διακοπές στην Ευρώπη με το τρένο.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας «10 συμβουλές για βιώσιμα τουριστικά ταξίδια» στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsustainable-tourism-travel-tips%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε τις / ja προς / fr / ή de και περισσότερες γλώσσες.