Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/06/2021)

Värikäs, eksoottinen, ja epätavallinen ominaisuuksiltaan ja elinympäristön paikaltaan, löydät nämä 12 eläimet, jotka ovat ainutlaatuisimpia eläimiä Euroopassa. asuu syvimmissä valtamerissä, korkein Alpit, tai lepäävät vihreillä Euroopan metsillä, muista etsiä näitä hämmästyttäviä villieläimiä seuraavalla pakeneella Euroopassa.

 

1. Ainutlaatuisia eläimiä, jotka näkevät Euroopassa: Euroopan ilves

Asuu Sveitsissä, Ranska, Italia, ja Tšekin tasavalta, eurooppalainen ilves on ainutlaatuinen villikissa. Lynxillä on lyhyt häntä, ruskea turkki, jossa on täpliä, niin helppo havaita lumisessa talvimetsässä.

Löydät tämän villikissan kiehtovasta kotikissan rodusta, ja villi täplikäs gepardi.

Mistä voin nähdä Euroopan ilveksen Euroopassa?

The Baijerin metsä on upea paikka huomata ilvekset ja heidän jälkeläisensä.

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

 

European Lynx in the snow is a Unique Animals To See

 

2. Ainutlaatuisia eläimiä, jotka näkevät Euroopassa: Lunni

Voit havaita nämä kauniit olennot parhaiten huhtikuun puolivälistä rannikkokallioiden vieressä. Esimerkiksi, Skomerin saari Länsi-Walesissa on upea kohde villieläinten ja lunnien valokuvaukseen. Lisäksi, Bretagnen rannikko on toinen upea paikka ihailla Atlantin merilintua.

Lunnit ulottuvat jopa 30 cm pitkä ja 20 cm korkea. Lisäksi, oranssilla nokalla ja ympyröillä silmissä, huomaat, että ne on erittäin helppo havaita nämä ihanat merilinnut meren rannalla olevilla kallioilla. Kanssa 90% koko Euroopan maailman väestöstä, voit ihailla kokonaisia ​​siirtokuntia Euroopan rannikoilla suurimman osan vuodesta.

Mistä voin nähdä lunneja Euroopassa?

Ranskan Bretagnen rannikko ja Skomerin saari ovat upeita paikkoja, joissa voit nähdä Puffinin.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Puffin is a Unique Animals To See In Europe

 

3. Ainutlaatuisia eläimiä, jotka näkevät Euroopassa: Saiga

Saiga on ainutlaatuinen antilooppi, valitettavasti, nykyään uhanalainen. Saiga on yksi 12 ainutlaatuisimmat eläimet, joita voit nähdä Euroopassa. Sen epätavallinen nenä, tämä ainutlaatuinen eläin voi helposti sopeutua kylmään ja kuumaan ilmastoon, koska nenän muoto palvelee tätä tarkoitusta.

Siksi, Saigalla ei ole kiinteää kotia ja se voi siirtyä 1000 km kesän ja talven välillä. Lisäksi, se voi kävellä kymmeniä kilometrejä päivässä ja on enimmäkseen aktiivista päivällä. Mielenkiintoinen tosiasia Saigasta on kasvien ja ruohon lisäksi, se syö myrkyllisiä kasveja muille eläimille.

Mistä voin nähdä Saigan Euroopassa?

Voit havaita Saigan kauniilla Karpaattien vuorilla ja metsillä.

 

Saiga is the wild in Europe

 

4. Ainutlaatuisia eläimiä, jotka näkevät Euroopassa: Pine Marten

Jos satut kävelemään läpi Euroopan metsien ja metsämaiden, olet todennäköisesti tavannut ainutlaatuisen Pine Martenin. Pine Martens elää puiden reikissä ja ovat melko hyviä kiipeilijöitä, joten muista etsiä, jos haluat havaita tämän erityisen olennon.

Pine Martens on kastanjanruskea väri, kaulan ympärillä vaaleankeltainen ruokalappu. Siksi jopa metsämailla, on vaikea unohtaa tätä kiehtovaa eläintä puun oksalla, tuon keltaisen ruokalapun kanssa.

Missä näen Pine Martens?

Skotlannin ja Irlannin ylängöt, ovat parhaita paikkoja nähdä Pine Marten.

 

The Pine Marten is among the Unique Animals To See In Europe

 

5. Ainutlaatuisia eläimiä, jotka näkevät Euroopassa: Eurooppalainen vihreä lisko

klo 40 cm kooltaan, Eurooppalaista vihreää liskoa on todella vaikea kaipaamaan. Tällä ainutlaatuisella liskolla on kirkkaanvihreä selkä ja keltainen vatsa. Mielenkiintoista, parittelukauden aikana, urosten väri muuttuu kirkkaan siniseksi.

Vihreä lisko elää suurella korkeudella 2000 metriä, niin, kun vaellat ylös Itävallan vuorille, muista katsoa ympärillesi. Jos matkustat syksystä talveen, sitten huomaat todennäköisesti nämä liskot luolissa ja kuivissa piilopaikoissa. kuitenkin, kesällä, alkaen maaliskuusta, nämä kaunottaret lämpenevät auringossa.

Mistä voin nähdä vihreän liskon?

Voit havaita tämän vihreän liskon istuvan auringossa kivillä, kaikkialla Euroopassa, Itävalta, Saksa, Romaniaan asti, ja Turkki.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

the gorgeous European Green Lizard

 

6. Ainutlaatuisia eläimiä, jotka näkevät Euroopassa: Vaaleanpunainen Flamingo

Kaunis vaaleanpunainen flamingoja asuu yksi parhaat villieläinten luonnonsuojelualueet Euroopassa. Vaaleanpunaiset flamingot elävät hämmästyttävien villihevosten kanssa Camarguen suojelualueella Ranskassa. Vaaleanpunaisesta flamingosta on tullut Camarguen symboli, sen eloisissa vaaleanpunaisissa väreissä.

Laguuneissa, suoalue, tai lentää ylös, näyttää heidän kauneutensa, vaaleanpunainen flamingo on melko upea näky. Kun kävelet läpi 4 polkuja Camarguella, ymmärrät nopeasti, miksi tämä lintu on yksi 12 ainutlaatuisimpia eläimiä, jotka on nähtävissä Euroopassa.

Mistä voin nähdä vaaleanpunaisen flamingon Camargue Reserve -alueella?

Camargue on valtava luonnonsuojelualue Ranskassa. Nähdäksesi tämän ainutlaatuisen linnun, päätä Ornitologinen puisto.

Lyon Toulouseen junalla

Pariisista Toulouseen junalla

Mukava Toulouse junalla

Bordeaux Toulouseen junalla

 

Flying Pink Flamingo

 

7. Valaat Irlannissa

Jos satut purjehtimaan Etelä-Irlannissa, jossain kaukana, solmimainen pää saattaa ponnahtaa veden alla. Tämä voi olla Ryhävalas, upea ja valtava valas, joka asuu meressä Irlannin ympärillä.

Vaikuttavasta ja pelottavasta koostaan ​​huolimatta, 12-16 metriä, ne ovat vaarattomia ja lempeitä. Nämä kauniit valaat saapuvat myöhään syksyllä, laulamalla monimutkaisia ​​kappaleitaan, välillä kestävä 10-20 minuutit.

Missä voin nähdä ryhävalaan?

Skotlanti, Irlanti, Englanti on loistava valaidenkatseluun.

 

 

8. Ainutlaatuisia eläimiä, jotka näkevät Euroopassa: Sudet

Kiehtovaa ja pelottavaa, sudet ovat yksi uhanalaisista eläimistä Euroopassa. Nämä ainutlaatuiset eläimet sopeutuvat helposti mihin tahansa elinympäristöön, naamiointiväreissään, ja kooltaan suuret. Susirotuja on monia, mutta keskimääräinen susi voi tavoittaa jopa 70 kg.

Sudet elävät metsissä, pakkauksissa, ja pidetään Euroopassa erittäin suojatuina eläiminä. On suojelukeskuksia ja -reservejä, jotka suojelevat susia ja tarjoavat heille parhaat olosuhteet, jotta ne eivät kuole kokonaan.

Missä voin nähdä susia Euroopassa?

Ligurian alue Italiassa, Baijerin metsä, ja Puola ovat susia’ ensisijainen elinympäristö.

 

Special Wolves Animals To See In Europe

 

9. Ainutlaatuisia eläimiä, jotka näkevät Euroopassa: Delfiinit

Roiskuminen ja laulaminen Italian rannikon vesillä, ihanat delfiinit ovat upea näky. Vaikka kaikki ovat todennäköisesti nähneet delfiinejä kuvissa, vesipuistot, tai eläintarhoja Euroopassa, mikään ei ole verrattavissa näiden ihastuttavien olentojen purjehtimiseen ja ihailemiseen.

Paras aika nähdä delfiinejä on kesällä, kun se on lämpimämpää, ja voit mennä delfiinejä katselevaan veneretkelle.

Missä voin nähdä delfiinejä Italiassa?

The kauniit Cinque Terren rannikot ja Ligurian meri ovat täydellinen paikka nähdä villi delfiinejä Italiassa.

La Spezia - Riomaggiore junalla

Firenze Riomaggioreen junalla

Modena - Riomaggiore junalla

Livorno - Riomaggiore junalla

 

Dolphins in Italy jumping over water

 

10. Basking Sharks

Kun useimmat ihmiset kuulevat “Hai” luonnollisin reaktio on kiihkeä ja pelko. kuitenkin, mahtava Basking Shark saattaa olla valtava ja pelottava, mutta tämä hai syö vain planktonia.

Siksi, voit tuntea olosi täysin turvalliseksi näiden ympärillä 12 sävyt ja 12 metriä kalaa. Basking Shark on Yhdistyneen kuningaskunnan toiseksi suurin hai, ja parhaiten näkyvä kallioilta kesäisin. Niin, jos näet suuren kolmion muotoisen evän ja harmaan rungon, heiluta sitten hei ja valmista kamerasi Basking Shark -napsautusta varten.

Mistä voin nähdä Basking Sharks Inn Iso-Britannia?

Cornwellin rannoilta, Mensaari, ja monet Länsi-Englannin rannoista, voit nähdä haukkoja heidän luonnollisessa elinympäristössään.

 

Basking Sharks looks similar to whales

 

11. Ainutlaatuisia eläimiä, jotka näkevät Euroopassa: Ahma

Sotku, Sotku, on ahnan lempinimi latinaksi, käännetty gluteeniksi. Tämä epätavallinen nimi sopii Mustelidae-perheen suurimpaan jäseneen – täydellisesti, koska heillä on epätavallinen suuri ruokahalu.

Tästä syystä, ahma voi matkustaa kauas etsimään ruokaa, ja löytyy nyt kaikkialta Euroopasta.

Missä voin nähdä ahmat?

Yleisesti, ahmakanta on keskittynyt Venäjällä, Taiga, ja Aasiassa. Lisäksi, voit myös nähdä ahmoja ylängön luonnonpuisto Isossa-Britanniassa.

 

Wolverine is a Rare and part of the Unique Animals To See In Europe

 

12. Ainutlaatuisia eläimiä, jotka näkevät Euroopassa: Alppikurkku

Ylhäällä 4000 metriä, välillä luminen vuorenhuiput, kallioisille kallioille, löydät Alpine Ibexin. Sarvilla, jotka voivat kasvaa 140 cm, tämä vuohenvuohi on yksi vaikuttavimmista ja ainutlaatuisimmista eläimistä Euroopassa.

Ensinnäkin, asuu Euroopan Alpeilla, Alppien ibex, ei ole niin helppo havaita verrattuna Basking Sharksiin ja vihreisiin liskoihin. sitä paitsi, heidän sorkkojensa ansiosta ibexien on helppo kiivetä ylös ja paeta saalistajilta kallioisilla Alpeilla.

Mistä voin nähdä alppikauriin?

Italian Alpit ja Sveitsin Alpit on muutama upeita näkökulmia villieläinten ja Alpine Ibex -tapahtumien katseluun.

Zürichistä Wengeniin junalla

Geneve Wengeniin junalla

Bernistä Wengeniin junalla

Baselista Wengeniin junalla

 

Mountain Alpine Ibex

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme matkan suunnittelussa villieläinten katselun parhaimpiin paikkoihin. Junamatka ympäri Eurooppaa on ihanteellinen tapa matkustaa näiden ainutlaatuisten eläinten luonnollisiin elinympäristöihin Euroopassa.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme “12 ainutlaatuisinta eläintä, joita Euroopassa nähdä” sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funique-animals-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)