Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/10/2021)

Italia on yksi suosituimmista matkailukohteita maailmassa. Ihmiset parvesta maassa fantastinen ruoka, kulttuuri, ja rikas historia. Itse asiassa, sinun ei edes tarvitse käydä suurimmissa kaupungeissa kokea viehätysvoima Italiassa. Hyvä esimerkki on tästä on houkutteleva venytys Italian Rivieralla tunnetaan Viisi maata. Se on suosiossa ihmisille, jotka haluavat nauttia Välimeren rannikolle ja irrota stressaavaa vauhti modernin elämän. Vaikka on olemassa paljon eristetty kaupunkien ja kylien rannikolla Italiassa, kaupunkien Cinque Terre ovat ylivoimaisesti suosituin. Johtuen kiinnostusta tätä loistava kohde, Tallenna juna on koonnut pikaopas kuinka nähdä Cinque Terre junalla.

 

Miksi mennä junalla?

Monet turistit, jotka eivät ole käyneet Cinque Terre saattavat ihmetellä, miksi juna on paras vaihtoehto. Vuokrata auton ja ajo tätä rauhallista aluetta kuulostaa paremmalta, oikea? Väärä. Ymmärtää, miksi se ei ole mahdollista, se on tärkeää tietää, mitä tekee jopa Cinque Terre. Cinque Terre koostuu pääasiassa viidestä kalastajakyliä, siksi nimi (viisi Lands). Nämä kylät ovat Vernazza, Corniglia, Manarola, Riomaggiore, ja Monterosso al Mare. Ne olivat alun perin viisi linnoja pieniä yhteisöjä niiden ympärille. Selvitä hengissä, Näissä kylissä osallistui kalastus ja maanviljely. Kylät olivat, viime aikoihin asti, kytketty retkeilyreittejä ja olivat vain pääsee raiteita pitkin tai merelle.

Nämä kylät eivät enää erikseen, koska ne olivat vuotta sitten. kuitenkin, he silti säilyttää kauko tunne, että monet nauttivat. Tiet johtavat joitakin kyliä nyt, mutta ne ovat hyvin kapeita ja voi olla vaarallinen matka niille, jotka ovat uusia teitä. Jos saavutat kyliä autolla, et voi matkustaa niiden välillä autolla. Uhkaavien vaarojen ja haittaa, se on parasta käydä kyliä mukavin kuljetusjärjestelmään junien.

 

Mitä voit odottaa Cinque Terre Junalinja?

Cinque Terre juna linja on kuusi pysähtyy. Järjestys pysäkit on La Spezia (Keski liikenteen solmukohta alueella), Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, Monterosso, ja sitten lopulta Levanto. Nämä matkat ovat suhteellisen lyhyitä ja niissä ei oteta niin paljon aikaa. Matka La Spezia Riomaggiore kestää noin 10 minuutit. Matkat välillä Cinque Terre kaupungit ovat noin 5 min. Nämä junat läpi tumma tunneleita, jotka juontavat 1870. Se on jännittävä kokemus läpi pimeässä ja sitten yhtäkkiä nähdä kirkkautta ja upeat näkymät Välimeren.

Nämä junat eivät ole yhtä yleisiä kuin voisi odottaa annetaan lyhyt etäisyys kohteet. Ne yleensä kulkevat tunnin välein, mutta tämä voi vaihdella ajoittain. kuitenkin, on aina parasta kysyä lisätietoja matkatiedoista ostaessaan lipun. Sen lisäksi tietää aikataulu ja matka-ajan tämän Junareitti, on erittäin tärkeää vahvistaa lippusi. On validointi koneita junassa alustoja, joita voit käyttää. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on liu'uttaa kapea pää lipun uraan pieni keltainen kone ja odottaa kuulla leima.

Arriving Cinque Terre by Train

 

1. Pikaopas Cinque Terre Junalla: Riomaggiore

Riomaggiore on joko ensimmäinen pysähdys (jos olet otsikkona La Spezia) tai viides lopettaa (jos olet otsikkona päässä Levanto). kuitenkin, se on todennäköisesti olemaan ensimmäinen pysäkki monille Cinque Terre kävijää, koska se on nopein tapa päästä sinne. Riomaggiore on suurin viidestä kylien, ja se on epävirallinen pääkaupunki koska tärkein puiston toimisto on olemassa. Rakennukset ovat kyydissä kaikki päälle jyrkkä rotko, aina pieni satama. Kohtaus kuorinta pastelli taloja on viehättävä ja pysyy muistisi ikuisesti. Se on loistava näky auringonlaskun, ja se on pakko nähdä parit, jotka haluavat jakaa erityisen hetken.

La Spezia Riomaggiore Junat

Firenze Riomaggiore Junat

Modena Riomaggiore Junat

Livorno Riomaggiore Junat

Riomaggiore Italy

 

2. Manarola

Manarola on petit kylä, joka näyttää vuoto alas Cinque Terre rantaviiva ensisilmäyksellä. Illuusio värikkäitä rakennuksia on kaunis näky. Se on täydellinen sekoitus Italian kulttuurin ja karu luonto. Kun toteuttaa kaunis näkymä, voit tutustua kylään. Manarola on pieni satama, joka on veneluiska ja uima reikä. se on täydellinen paikka uida ja harjoitella kalliosukelluksesta. Mukana satama lukuisia kalastusaluksia, jotka kuuluvat asukkaat Manarola. Perinne kiinni ja syö kalaa on edelleen elossa ja kukoistava kylässä.

La Spezia Manarola Junat

Riomaggiore Manarola Junat

Sarzana Manarola Junat

Levanto Manarola Junat

Manarola to Cinque Terre by Train

 

3. Pikaopas Cinque Terre Junalla: Corniglia

Jokaisella viidestä kylästä on tietty viehätys. Corniglia on erityinen, koska se ei ole rannalla. kuitenkin, mitä siitä puuttuu rannat, se enemmän kuin kompensoi oma ainutlaatuinen kauneus. Corniglia tuntee olevansa kauempana kuin muut kylät. kuitenkin, se on rennompi ja paikallista tunnelmaa. Kylä on usein unohdetaan sen työläs polkuja. Toisin kuin muut kylät, jotka pääsee veneellä, Corniglia on päällä kukkuloiden huipulla ja sillä ei ole pääsyä merelle. Ainoa tapa päästä on vaeltaa Cinque Terre tai toimia mene junalla. kuitenkin, on tärkeää huomata, että juna ei säästä sinulle mitään fyysistä rasitusta. Tulet vielä kävellä joitakin portaita kylän keskustaan ​​ja nähdä kaiken pieni kylä tarjoukset.

Corniglialla on upea näkökulma jonka avulla voit nähdä suurimman osan ympäröivistä kukkuloista ja valtavista valtameristä. Belvedere kylässä on hyvä paikka mennä ja toteuttaa kauneus Cinque Terre. Kun teet, että voit nauttia makuja kylä tarjoaa, hämmästyttävän pesto herkullisiin viiniä. Corniglia on rikas historia viinin, ja jos olet onni ystävystyä paikalliset, voisit maistaa ja oppia viinejä.

La Spezia Corniglia Junat

Firenze Corniglia Junat

Manarola Corniglia Junat

Levant Corniglia Junat

 

 

4. Vernazza

Vernazza pidetään yhtenä kauneimmista kylistä paitsi Cinque Terre, mutta koko maassa Italia. Se on varmasti kruunaava helmi Cinque Terre, joka tekee monet rakastumaan matka. Se on tyylikäs ja perinteinen tunnelma, että muihin kyliin puuttuu. Yhdistä se poikkeuksellisen ruoan ja upeiden nähtävyyksien kanssa, ja saat paikka, joka takaa toisen vierailun. Varmista käydä Dorian linna kun Vernazza. Se sisältää yksi viimeisistä alkuperäisen tornit että suojasi Kylän ihmiset vuosikymmeniä sitten.

Corniglia Vernazza Junat

Firenze Vernazza Junat

Bologna Vernazza Junat

Riomaggiore Vernazza Junat

Vernazza Coast

 

5. Pikaopas Cinque Terre Junalla: Monterosso al Mare

Monterosso al Mare on epäilemättä turisti ja Lomanviettopaikan kaupunki Cinque Terre. Se on autoja, hotellit, ja pikkukivirannat, jotka ovat täydellisiä matkailijoille. Jos haluat käydä tämän hämmästyttävän osa Italiassa, mutta mieluummin enemmän modernia fiilis, Sitten Monterosso on sinulle. Monterosso on kävelykatu, joka on täydellinen ilta kävelyretkillä, ja vielä parempi, ne ovat fine dining, joka tekee joku nauttimaan mereneläviä.

Rooma Tivoli Junat

Tivoli Rooma Junat

Perugia Tivoli Junat

Orvieto Tivoli Junat

Monterosso Al Mare Sea

 

Kuten näet, Cinque Terre on paljon tarjottavaa vierailijoille, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen italialaista kokemus. Se on viisi ainutlaatuista kylää, jotka lupaavat unohtumaton kokemus. Varata lippu oman juna ja anna itsesi kokea seikkailu, joka poikkeaa muista.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Pikaopas: Miten matkustaa Cinque Terre Junalla” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/guide-travel-cinque-terre-train/?lang=fi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)