Olvasási idő: 8 percek
(Utoljára frissítve: 25/06/2021)

Színes, egzotikus, és rendkívüli az élőhely tulajdonságaiban és helyében, ezeket megtalálja 12 állatok Európában a legkülönlegesebb látnivalók. a legmélyebb óceánokat lakva, legmagasabb Alpok, vagy zöld európai erdőkön pihen, feltétlenül figyeljen ezekre a csodálatos vadállatokra a következő európai menekülésre.

 

1. Európában egyedülálló állatok: Európai hiúz

Svájc lakása, Franciaország, Olaszország, és a Cseh Köztársaság, az európai hiúz egyedülálló vadmacska. A hiúznak rövid a farka, barna szőr foltokkal, olyan könnyen észrevehető a havas téli erdőben.

Ez a vadmacska egy házimacska lenyűgöző fajtája lesz, és a vad foltos gepárd.

Hol láthatom az európai hiúzot Európában?

Az bajor-erdő csodálatos hely a hiúzok és utódaik felfedezésére.

Dusseldorf Münchenbe Vonattal

Drezda Münchenbe Vonattal

Nürnberg Münchenbe Vonattal

Bonn Münchenbe Vonattal

 

European Lynx in the snow is a Unique Animals To See

 

2. Európában egyedülálló állatok: Északi lunda

Ezeket a gyönyörű teremtményeket április közepétől a tengerparti szikláknál lehet a legjobban felfedezni. Például, A nyugat-walesi Skomer-sziget csodálatos célpont a vadon élő állatok és a lunda fotózás számára. Továbbá, a Bretagne-part egy másik csodálatos hely az atlanti tengeri madarak megcsodálására.

A lundák felnyúlnak 30 cm hosszú és 20 cm magasságú. Ráadásul, narancssárga csőrrel és karikákkal a szemén, rájön, hogy nagyon könnyű észrevenni ezeket a kedves tengeri madarakat az óceán partján található sziklákon. Val vel 90% a teljes európai népesség aránya, egész kolóniákat csodálhat meg Európa partjai mellett az év nagy részében.

Hol láthatom a lundákat Európában?

A franciaországi Bretagne-part és a Skomer-sziget remek helyek, ahol megnézheti a Puffint.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

Puffin is a Unique Animals To See In Europe

 

3. Európában egyedülálló állatok: Saiga

A Saiga egyedülálló antilop, sajnálatos módon, veszélyeztetett manapság. A Saiga az egyik 12 a legtöbb egyedülálló állat, amelyet Európában láthat. Szokatlan orrával, ez az egyedülálló állat könnyen alkalmazkodni tud a hideg és a meleg éghajlathoz, mivel az orr alakja ezt a célt szolgálja.

Ebből adódóan, a Saigának nincs állandó otthona, és átköltözhet 1000 km nyár és tél között. Ráadásul, naponta több tucat km-t tud megtenni, és napközben többnyire aktív. Érdekes tény a Saiga kapcsán, hogy a növények és a fű mellett, mérgező növényeket eszik meg más állatoknak.

Hol láthatom a Saigát Európában?

A Saiga a gyönyörű Kárpát-hegységben és erdőben található.

 

Saiga is the wild in Europe

 

4. Európában egyedülálló állatok: A fenyő nyest

Ha véletlenül az európai erdőkön és erdőkön túrázik, akkor nagy valószínűséggel találkozik az egyedülálló Pine Marten-nel. A fenyőmartyák fafuratokban élnek, és nagyon jó hegymászók, ezért feltétlenül nézzen utána, ha meg akarja találni ezt a különleges lényt.

A fenyő nyestek gesztenyebarna színűek, világossárga vállpánttal a nyakában. Ezért még az erdőkön is, nehéz lesz kihagyni ezt a lenyűgöző állatot egy faágon, azzal a sárga vállpánttal.

Hol láthatom a Pine Martens-t?

Skócia és Írország felvidéke, a legjobb helyek a Pine Marten megtekintésére.

 

The Pine Marten is among the Unique Animals To See In Europe

 

5. Európában egyedülálló állatok: Európai zöld gyík

Nál nél 40 cm nagyságú, nagyon nehéz lesz kihagyni az európai zöld gyíkot. Ennek az egyedülálló gyíknak élénkzöld háta és sárga hasa van. Érdekes módon, párzási időszakban, a hímek színe élénkkékre változik.

A Zöld Gyík nagy magasságban él 2000 méter, így, miközben felsétál az osztrák hegyekbe, mindenképpen nézz körül. Ha ősztől télig utazik, akkor valószínűleg észreveszi ezeket a gyíkokat barlangokban és száraz rejtekhelyeken. azonban, nyáron, márciusától kezdődően, ezek a szépségek melegedni fognak a napon.

Hol láthatom a zöld gyíkot?

Megfigyelheti ezt a zöld gyíkot, ül a napon a sziklákon, Európán keresztül, Ausztria, Németország, Romániáig, és Törökország.

Salzburg és Bécs között egy vonattal

München és Bécs között egy vonattal

Grazba Bécsbe vonattal

Prága és Bécs között egy vonattal

 

the gorgeous European Green Lizard

 

6. Európában egyedülálló állatok: Rózsaszín flamingó

A gyönyörű rózsaszín flamingók az egyik legjobb vadvédelmi természetvédelmi területek Európában. A rózsaszín flamingók csodálatos vad lovakkal élnek a franciaországi Camargue rezervátumban. A rózsaszín flamingó a Camargue szimbólumává vált, élénk rózsaszínű színeiben.

A lagúnákban, mocsaras terület, vagy felrepül, megmutatva szépségüket, a rózsaszín flamingó egészen csodálatos látvány. Ahogy végigsétál a 4 nyomvonalak a Camargue-ban, gyorsan meg fogja érteni, miért ez a madár az egyik 12 Európában a legkülönlegesebb állatokat látni.

Hol láthatom a rózsaszín flamingót a Camargue-rezervátumban?

A Camargue egy hatalmas természetvédelmi terület Franciaországban. Annak érdekében, hogy láthassa ezt az egyedülálló madarat, irány a Madártani Park.

Lyon Toulouse-ba egy vonattal

Párizs és Toulouse között egy vonattal

Kedves Toulouse vonattal

Bordeaux-ból Toulouse-ba egy vonattal

 

Flying Pink Flamingo

 

7. Bálnák Írországban

Ha véletlenül Dél-Írországban hajózik, valahol a távolban, egy göbös fej bukkanhat fel a víz alól. Ez lehet a púpos bálna, az Írország körüli óceánban élő csodálatos és hatalmas bálna.

Lenyűgöző és félelmetes méretük ellenére, 12-16 méter, ártalmatlanok és szelídek. Ezek a gyönyörű bálnák késő ősszel érkeznek, összetett dalaik eléneklése, között tartós 10-20 percek.

Hol láthatom a púpos bálnát?

Skócia, Írország, Anglia kiválóan alkalmas bálnalesre.

 

 

8. Európában egyedülálló állatok: Farkasok

Lenyűgöző és ijesztő, a farkasok az egyik veszélyeztetett állat Európában. Ezek az egyedülálló állatok könnyen alkalmazkodnak bármilyen élőhelyhez, álcázó színeikben, és nagy méretű. Sok farkasfajta létezik, de az átlagos farkas elérheti 70 kg.

A farkasok erdőkben élnek, csomagokban, és fokozottan védett állatoknak tekintik Európában. Vannak természetvédelmi központok és rezervátumok a farkasok védelmére és a legjobb körülmények biztosítására, hogy ne pusztuljanak el teljesen.

Hol láthatom a farkasokat Európában?

Liguria régió Olaszországban, a bajor erdő, és Lengyelország a farkasok’ előnyben részesített élőhely.

 

Special Wolves Animals To See In Europe

 

9. Európában egyedülálló állatok: Delfinek

Fröccsenés és éneklés az olasz partvidék vizein, a kedves delfinek csodálatos látványt nyújtanak. Míg valószínűleg mindenki látott delfineket képeken, vízi parkok, vagy állatkertek Európában, semmi sem hasonlítható össze a vitorlázással és a csodálattal ezekben a kedves lényekben.

A delfinek megtekintésének legjobb ideje nyáron, amikor melegebb van, és elmehet egy delfinnéző hajótúrára.

Hol láthatok delfineket Olaszországban?

Az Cinque Terre gyönyörű partjai és a Ligur-tenger tökéletes hely a vad delfinek megtekintésére Olaszországban.

La Spezia és Riomaggiore között egy vonattal

Firenze és Riomaggiore között egy vonattal

Modena és Riomaggiore között egy vonattal

Livorno és Riomaggiore között egy vonattal

 

Dolphins in Italy jumping over water

 

10. Cápás cápák

Amikor a legtöbb ember hallja “cápa” a legtermészetesebb reakció a ragyogás és a félelem. azonban, a hatalmas Basking Shark óriási és félelmetes méretű lehet, de ez a cápa csak a planktont eszi.

Ebből adódóan, ezek körül teljesen biztonságban érezheti magát 12 hangok és 12 méter halak. A Basking Shark az Egyesült Királyság második legnagyobb cápa, és a legjobban a sziklákról látható nyáron. Így, ha egy nagy háromszög alakú uszonyot és szürke testet lát, majd integet, és előkészíti a fényképezőgépet egy Basking Shark pillanatra.

Hol láthatom a Basking Sharks Inn-t az Egyesült Királyságban?

Cornwell partjainál, a Men-sziget, és Anglia nyugati részén sok part, láthatja a sütkérező cápákat természetes élőhelyükön.

 

Basking Sharks looks similar to whales

 

11. Európában egyedülálló állatok: torkosborz

Rendetlenség, Rendetlenség, a wolverine beceneve latinul, fordítva Gluténra. Ez a szokatlan név illik a Mustelidae család legnagyobb tagjához – tökéletesen, mivel szokatlanul nagy étvágyuk van.

Emiatt, a farkasok messze utazhatnak ételkeresés céljából, és ma már egész Európában megtalálható.

Hol láthatom a Rozsomákat?

Általában, a wolverine populáció koncentrált Oroszországban, a Taiga, és Ázsia. Ráadásul, a farkasembereket is láthatja a felvidéki vadaspark az Egyesült Királyságban.

 

Wolverine is a Rare and part of the Unique Animals To See In Europe

 

12. Európában egyedülálló állatok: Alpesi kőszáli kecske

Magasan itt: 4000 méter, a havas hegycsúcsok között, sziklás sziklákra, meg fogja találni az alpesi kecskebakot. Szarvakkal, amelyek felnőhetnek 140 cm, ez a hegyi kecske az egyik legimpozánsabb és legegyedibb állat Európában.

Először, az Európai Alpokat lakva, az alpesi kőszáli kecske, nem olyan könnyű észrevenni, mint a Basking Sharks és a zöld gyíkok. kívül, patája megkönnyíti a kecskebak felmászását és a ragadozók elől való menekülést a sziklás Alpokban.

Hol láthatom az alpesi kecskebakot?

Az Olasz Alpok és svájci Alpok legyen néhány csodálatos nézőpontok vadon élő állatok és az alpesi kőszáli kecske megfigyelésére.

Zürich vonattal Wengenbe

Genfből Wengenbe Vonattal

Bern vonattal Wengenbe

Bázeltől Wengenig vonattal

 

Mountain Alpine Ibex

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk egy kirándulás megtervezésében a vadon élő állatok megfigyelésének legjobb helyein. A vonatút Európa-szerte ideális ezen egyedülálló állatok Európában élő természetes élőhelyeinek eljutásához.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére a „12 legkülönlegesebb állat, amelyet Európában látni” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funique-animals-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)