Olvasási idő: 8 percek
(Utoljára frissítve: 18/11/2022)

99% a vadon élő állatok keresői közül egy afrikai szafari útra indul Afrikába. azonban, kiválasztottuk a 10 a vadon élő állatok legjobb célpontjai, Európától Kínáig, a kevésbé utazott, de a legemlékezetesebb és legkülönlegesebb helyek.

 

1. Jiuzhaigou Kínában

Haza 40% a vadon élő állatfajok, és fauna Kínában, a Jiuzhaigou-völgy az 4800 méter magasságban. Jiuzhaigou-völgy az egyik 10 a világ legjobb vadon élő úti céljai a lélegzetelállító táj és gazdag ökoszisztéma.

Jiuzhaigou-völgyben, felbecsülhetetlen esélyed lesz látni az Óriáspanda, vörös panda, Szecsuáni takin, és a pofás orrú majom. Ez csak néhány a ritka állatok közül, amelyek évszázadok óta élnek Jiuzhaigou-völgyben. Ezek a veszélyeztetett fajok a vízesések területén élnek, tavak, mészkő hegyek, és Krast képződmények, figyelemre méltó szépségű hely, amely teljesen új szintre emeli kedélyeit és vadon élő nyaralását.

Hol van a Jiuzhaigou-völgy Kínában?

A gyönyörű Jiuzhaigou-völgy Kína Szecsuán tartományában található, és Pekingből vagy Csengduból érhető el.

 

Animal on a tree in Jiuzhaigou Valley, China

 

2. A legjobb vadon élő állatok célpontjai a világon: Shennongjia Kínában

A szecsuáni orrú majom megtekintéséhez nem kell messzire utazni, mert ez a ritka majom Kína középső részeinek erdőiben él. úgy van, a Sennongjia Természetvédelmi terület Hubei tartományban a rossz majom otthona, fehér medve, felhős, közönséges leopárdok, és ázsiai fekete medve.

Továbbá, a Shennongjia Természetvédelmi Terület kiemelkedően szép, magas csúcsokkal és alacsony folyókkal. Téltől nyárig, a vad természet nézetei egész évben változnak, más élmény megígérése, amikor úgy dönt, hogy meglátogatja. azonban, a látogatás legjobb ideje májustól szeptemberig, és le kell foglalnia a jegyeit.

Hol van a Shennongjia természetvédelmi terület Kínában?

A Shennongjia rezervátum Kína központjában található, és a legjobb, ha a vadon élő bázisod Muyu városban van.

 

 

3. A legjobb vadon élő állatok célpontjai a világon: Huangshan-hegy Kínában

Inspiráció költőknek és íróknak, nem meglepő, hogy a Huangshan-hegy csodálatos vadon élő állatok célpontja a világon. Huangshan egy szubtrópusi éghajlati zónában található Anhui tartományban. Ebből adódóan, a foltos sas mellett, és ázsiai vadmacska, az itt található növények és virágok a legszebbek és a legkülönlegesebbek Kínában.

A ritka vadállatok’ élőhelye ősi fenyők és gránit kőzet, ahol a felhők felett szárnyalhatott. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a következők egyikét 70 csúcsok a környéken a lélegzetelállító festői kilátás a természetvédelmi terület. A lényeg, annyi látnivalóval, foglalnia kellene 2-3 nap egy felejthetetlen vadnyaralás Huangshan-ban.

Hol van a Huangshan-hegy természetvédelmi területe Kínában?

Huangshan-hegy az 3 órányira Sanghajtól gyorsvonat, Anhui tartományban.

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mount Huangshan In China

 

4. A legjobb vadon élő állatok célpontjai a világon: Liguria delfinek számára Olaszországban

Liguria és Öt földet híresek színes és festői tengerpartjáról és városairól. Ha nem tudnád, Liguria fantasztikus célpont a bálna- és delfinmegfigyelés számára is. Májustól szeptemberig, részt vehet a számos hajótúra egyikén Liguriában, hogy megkeresse a lenyűgöző tengeri élet Olaszországban.

A Cinque Terre festői partjai és sziklái tele vannak rejtett öblökkel, és a tenger alatti csodák. Így, a csónakból vagy bemerülés, és búvárkodás, csodálkozni fog a liguriai tengeri vadon élő állatokon. A vadon élő nyaralás Liguriában kétségtelenül az egyik legjobb módja a nyár eltöltésének.

La Spezia és Riomaggiore között egy vonattal

Firenze és Riomaggiore között egy vonattal

Modena és Riomaggiore között egy vonattal

Livorno és Riomaggiore között egy vonattal

 

Wildlife Dolphin in Liguria In Italy

 

5. Vadon élő állatok a Pireneusokban

Ragadozó madarak, mint az arany sas, a fejed felett szárnyal, valamint a zerge és a kőszáli kecske a pályákon, a Pireneusok a világ egy másik gyönyörű vadállomási célpontja. Elképesztő hegycsúcsok, havas sapkák, és virágzó természet, a Francia Pireneusok parkja az egyik legnépszerűbb vadon élő üdülőhely Európában.

Így, a csodálatos Pireneusokban való túrázás mellett, mehetne egy medvekövető útra, vagy zsákmánymadarak fényképészeti túrája. Bár a Francia Pireneusok népszerű vakációs célpontok Európában, A terület hatalmas, és nem kell aggódnia amiatt, hogy a többi utazó elriasztja vad és gyönyörű állatok.

Mi a legjobb módja a Francia Pireneusok eljutásának?

Az Eurostar felvétele Londonból, majd a TGV vonat Párizsból vagy Lille-ből Toulouse-ba a legjobb utazási út a Pireneusok felé.

Lyon Toulouse-ba egy vonattal

Párizs és Toulouse között egy vonattal

Kedves Toulouse vonattal

Bordeaux-ból Toulouse-ba egy vonattal

 

Wildlife Holiday In The Pyrenees

 

6. A legjobb vadon élő állatok célpontjai a világon: A Camargue Franciaországban

A franciaországi Camargue nemzeti tartalékot 2004 - ben hozták létre 1972 és egy védett nemzeti park. Még mindig, a lagúnák és a mocsaras területek a legvédettebb területek Európában, és itt van otthon 400 madárfajok és a nagyobb rózsaszín flamingó.

Itt lehetősége lesz sétálni Európa legnagyobb folyóján, Delta, és keresse meg a vad lovakat. Ráadásul, sNéhány különleges madár, amelyet itt láthat, a lila gém, Kis csérek, és a fekete fejű sirály.

A legjobb idő a nyár folyamán, amikor megérkeznek a madarak és szürke lovak.

Mi a legjobb út a Camargue-ba utazni?

Vonattal indulhat Párizsból Nimesbe, Marseille, vagy Arles, majd a busz.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

Wildlife Horse Destination In The Camargue, France

 

7. Fisser Hofe Ausztriában

517 kilométernyi vadvilág, a nyugat-tiroli Fisser Hofe Ausztria egyik legjobban őrzött titka. Nem sokan ismerik ezt a helyet, de itt gyönyörű foltokat talál a vadfotózáshoz.

Tavasszal a Fisser Hofe virágzik, és lehet, hogy szerencséd van megörökíteni a gyönyörű Apollo pillangót. Talán, észrevesz egy fekete sasot a láthatáron, vagy a többi vad zerge, kőszáli kecske, és vaddisznó. azonban, a legjobb módja annak, hogy megnézze ezeket a ritka állatokat, ha felmenjen a hegyre, nak nek 3000 méter, a Fisser Hofe számos útvonalának egyikén.

Mi a legjobb módja Ausztriában a Fisser Hofe eljutásának?

Innen OBB vonatokkal utazhat nagyobb városok Ausztriában a tiroli Fiss városba. Salzburg, Bécs, vagy Innsbruck és Fiss között az OBB vonattal népszerű vonatútvonalak.

Salzburg és Bécs között egy vonattal

München és Bécs között egy vonattal

Grazba Bécsbe vonattal

Prága és Bécs között egy vonattal

 

Amazing Butterfly in Fisser Hofe, Austria

 

8. A legjobb vadon élő állatok célpontjai a világon: Vadon élő állatok a Dunában

Tól Fekete-erdő Németországban, Európán át Romániáig, a Duna a világ egyik legjobb vadon élő úti célja. Ebből adódóan, mint nagy víz- és táplálékforrás, nem meglepő, hogy a Duna az egyik legjobb hely a veszélyeztetett fajok észlelésére.

Például, a kis európai jégmadár az egyik csodálatos 400 a Dunában élő madárfajok. Továbbá, énn Zemplen-hegység, és az Aggteleki Nemzeti Park, nézhette 73 emlősfajok, mint a vörös róka és a barna nyúl.

Dusseldorf Münchenbe Vonattal

Drezda Münchenbe Vonattal

Nürnberg Münchenbe Vonattal

Bonn Münchenbe Vonattal

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mini Birds on The Danube River

 

9. Merfelder Bruch Természetvédelmi Terület Németországban

Az utolsó vadlovak Európában otthona, és az egyik legszebb látnivaló a futó vadlovak látványa. Ebből adódóan, A Hohe Mark park a vadon élő állatok megtekintésének kedvelt úti célja.

Továbbá, az erdők és a zöld földek között, lehet, hogy szerencsés lesz a gyönyörű Dulmen Pony. A Dulmen Pony lófajta, Merfelder Bruch-ban él, a vadlovak városában, vagy Rajna-Vesztfália. A Merfelder Bruch szentély mindkét lófaj számára, amelyek szabadon élnek természetes élőhelyükön.

Mi a legjobb út a Merfelder Bruch-ba utazni?

Vonattal Nagy-Britanniából vagy Németország bármely pontjáról Kolonba és Észak-Rajna-Vesztfáliába. Akkor csatlakozhat egy túrához, vagy bérelhet autót a Merfelder Bruch-hoz.

Frankfurt és Berlin között egy vonattal

Lipcse vonattal Berlinbe

Hannover Berlinbe Vonattal

Hamburg és Berlin között egy vonattal

 

Merfelder Bruch Nature Reserve In Germany

 

10. A legjobb vadon élő állatok célpontjai a világon: A svájci Alpok wengeni virágai

Minden csodálatos hely a miénken 10 a világ legjobb vadon élő úti céljai Európában a legritkább vadállatoknak adnak otthont. azonban, Wengen csodálatos vadon élő állatnak ad otthont, és botanikus ég. Található a Svájci Alpokban, a nézetek itt teljesen félelmetesek, havas hegyekkel, zöld buja völgyek, vízesések, és a leglátványosabb virág.

Júliusban a vad lepkék díszítik a ritka Lady Papucs Orchideát, trombita gentians, szaxifrage-ek, és más látványos virágok az Eiger-gleccser mentén. Ezek a lenyűgöző virágok a Svájci Alpok nagy magasságában nőnek, fel a gyönyörű Lauterbrunnen-völgybe. Így, készülj fel a felhőkig és a tiszta kék égig, hogy megnézhesd a természet ezen csodáit.

Mi a legjobb módja a Wengen Bernese Oberland eljutásának?

Vonattal induljon a Lauterbrunnen-völgybe, majd vonattal felfelé Wengen faluba.

Zürich vonattal Wengenbe

Genfből Wengenbe Vonattal

Bern vonattal Wengenbe

Bázeltől Wengenig vonattal

 

Scenic Wildlife Destinations In The World: Wengen Flowers of the Swiss Alps

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk egy felejthetetlen utazás megtervezésében, vagy az összes 10 a vadon élő állatok legjobb célpontjai: szerte Európában vagy Kínában vonattal.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére a „10 legjobb vadon élő állat-úti cél a világon” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wildlife-destinations-world%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)