Läsningstid: 8 minuter
(Senast uppdaterad: 18/11/2022)

99% av djurlivssökande väljer att resa till Afrika för en episk safari-resa. i alla fall, vi har valt 10 världens bästa naturresmål, från Europa till Kina, de mindre rest, men mest minnesvärda och speciella platser.

 

1. Jiuzhaigou I Kina

Hem till 40% av vilda djurarter, och fauna i Kina, Jiuzhaigou-dalen är 4800 meter i höjd. Jiuzhaigou-dalen är en av 10 bästa djurlivet i världen med en hisnande landskap och rika ekosystem.

I Jiuzhaigou-dalen, du får en ovärderlig chans att se jättepandaen, röd panda, Sichuan takin, och den snubbiga apan. Detta är bara några av de andra sällsynta djuren som bor i Jiuzhaigou-dalen i århundraden. Dessa hotade arter lever i ett vattenfallsområde, sjöar, kalkstenberg, och Krast-formationer, en plats med anmärkningsvärd skönhet som kommer att lyfta ditt humör och din naturresa till en helt ny nivå.

Var är Jiuzhaigou-dalen i Kina?

Den vackra Jiuzhaigou-dalen ligger i Sichuan-provinsen i Kina och är tillgänglig från Peking eller Chengdu.

 

Animal on a tree in Jiuzhaigou Valley, China

 

2. Bästa djurlivsdestinationer i världen: Shennongjia I Kina

För att se Sichuan Snub-nosed Monkey behöver du inte resa långt eftersom den här sällsynta apan bor i skogarna i centrala Kina. Det är rätt, Shennongjia Naturreservat i Hubei-provinsen är den stygga apan hemma, vit björn, grumlig, vanliga leoparder, och asiatisk svartbjörn.

Dessutom, Shennongjia naturreservat är enastående vacker med höga toppar och låga floder. Från vinter till sommar, utsikten över vild natur förändras under hela året, lovar en annan upplevelse när du bestämmer dig för att besöka. i alla fall, den bästa tiden att besöka är maj till september, och du borde boka dina biljetter.

Var är Shennongjia naturreservat i Kina?

Shennongjia-reserven ligger i centrum av Kina, och det är bäst att göra din vilda bas i Muyu stad.

 

 

3. Bästa djurlivsdestinationer i världen: Mount Huangshan i Kina

En inspiration för poeter och författare, det är inte förvånande att Mount Huangshan är ett fantastiskt vildmarksmål i världen. Huangshan finns i en subtropisk klimatzon i Anhui-provinsen. Därför, förutom den prickiga örnen, och asiatisk vildkatt, växterna och blommorna här är de vackraste och mest speciella i hela Kina.

De sällsynta vilda djuren’ livsmiljön är gamla tallar och granitiska klippformationer, där du kunde sväva över molnen. Allt du behöver göra är att välja en av de 70 toppar i området för hisnande natursköna vyer av naturreservatet. Slutsats, med så mycket att se, du borde boka 2-3 dagar för en oförglömlig djurliv semester i Huangshan.

Var är Mount Huangshan naturreservat i Kina?

Mount Huangshan är 3 timmar från Shanghai med höghastighetståg, i provinsen Anhui.

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mount Huangshan In China

 

4. Bästa djurlivsdestinationer i världen: Ligurien för delfiner i Italien

Ligurien och Fem länder är kända för sin färgglada och natursköna kust och städer. Om du inte visste det, Ligurien är också ett fantastiskt resmål för val- och delfinsafari. Från maj till september, du kan åka på en av de många båtturerna i Ligurien i jakten på det fascinerande marint liv i Italien.

De pittoreska kusterna och klipporna på Cinque Terre är fulla av dolda vikar, och undrar under havet. Så, från båten eller dyka in, och snorkling, du kommer att bli förvånad över det marina djurlivet i Ligurien. En naturresa i Ligurien är utan tvekan ett av de bästa sätten att tillbringa sommaren.

La Spezia till Riomaggiore med ett tåg

Florens till Riomaggiore med tåg

Modena till Riomaggiore med ett tåg

Livorno till Riomaggiore med ett tåg

 

Wildlife Dolphin in Liguria In Italy

 

5. Djurliv i Pyrenéerna

Rovfåglar som den gyllene örnen som svävar över ditt huvud, och gemen och stenbocken i spåren, Pyrenéerna är en annan underbar vildmarksdestination i världen. Häpnadsväckande bergstoppar, snöiga mössor, och blommande natur, franska Pyrenéerna är en av Europas främsta resmål för vilda djur.

Så, förutom att vandra i de magnifika Pyrenéerna, du kan åka på en björnspårningsresa, eller byte fåglar fotografering tur. Även om de franska Pyrenéerna är ett populärt semestermål i Europa, området är stort och du bör inte oroa dig för att andra resenärer skrämmer bort vilda och vackra djur.

Vad är det bästa sättet att komma till de franska Pyrenéerna?

Tar Eurostar från London, och sedan är TGV-tåget från Paris eller Lille till Toulouse den bästa resvägen till Pyrenéerna.

Lyon till Toulouse med tåg

Paris till Toulouse med tåg

Trevligt att Toulouse med ett tåg

Bordeaux till Toulouse med tåg

 

Wildlife Holiday In The Pyrenees

 

6. Bästa djurlivsdestinationer i världen: Camargue I Frankrike

Camargue nationella reserv i Frankrike skapades i 1972 och är en skyddad nationalpark. Fortfarande, laguner och myrar är de mest skyddade länderna i Europa, och här är hem till 400 fågelarter och större rosa flamingo.

Här har du också en chans att gå längs Europas största flod, Delta, och leta efter de vilda hästarna. Dessutom, sOme av de speciella fåglarna du kan se här är Purple Herons, Små tärnor, och den svarthåriga måsen.

Den bästa tiden att åka är under sommaren när fåglarna anländer och grå hästar.

Vad är det bästa sättet att resa till Camargue?

Du kan ta ett tåg från Paris till Nimes, Marseille, eller Arles, och sedan bussen.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

Wildlife Horse Destination In The Camargue, France

 

7. Fisser Hofe i Österrike

517 kilometer djurliv, Fisser Hofe i västra Tyrolen är en av Österrikes bäst bevarade hemligheter. Inte många känner till den här platsen, men här hittar du vackra platser för fotografering av vilda djur.

På våren är Fisser Hofe i full blomning, och du kan ha turen att fånga den utsökta Apollo fjärilen. Kanske, du kommer att upptäcka en svart örn i horisonten, eller den andra vilda gemen, stenbock, och vildsvin. i alla fall, det bästa sättet att se dessa sällsynta djur är genom att vandra uppför berget, till 3000 meter, i en av de många spåren i Fisser Hofe.

Vad är det bästa sättet att komma till Fisser Hofe i Österrike?

Du kan resa med OBB-tåg från storstäder i Österrike till Fiss stad i Tyrolen. Salzburg, wien, eller Innsbruck till Fiss med OBB-tåg är populära tågrutter.

Salzburg till Wien med ett tåg

München till Wien med ett tåg

Graz till Wien med tåg

Prag till Wien med ett tåg

 

Amazing Butterfly in Fisser Hofe, Austria

 

8. Bästa djurlivsdestinationer i världen: Djurliv i Donaufloden

Från Schwarzwald i Tyskland, över hela Europa till Rumänien, Donaufloden är en av världens bästa djurlivsdestinationer. Därför, som en stor källa till vatten och mat, det är inte förvånande att Donaufloden är en av de bästa platserna att upptäcka hotade arter.

Till exempel, den lilla europeiska kungsfiskaren är en av de magnifika 400 fågelarter som bor i Donaufloden. Dessutom, jagn Zemplen Hills, och Aggtelek nationalpark, du kan titta på 73 däggdjursarter, som rödräven och den bruna haren.

Düsseldorf till München med tåg

Dresden till München med tåg

Nürnberg till München med tåg

Bonn till München med ett tåg

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mini Birds on The Danube River

 

9. Merfelder Bruch naturreservat i Tyskland

Hem till den sista flocken av vilda hästar i Europa och en av de vackraste sevärdheterna någonsin är synet av löpande vilda hästar. Därför, Hohe Mark-parken är ett favoritmål för djurliv.

Dessutom, mitt i skogarna och de gröna markerna, du kan ha tur att upptäcka den vackra Dulmen-ponnyn. The Dulmen Pony är en hästras, bor i Merfelder Bruch, i de vilda hästarnas stad, eller Rhen-Westfalen. Merfelder Bruch är en fristad för båda hästraser som lever fritt i deras naturliga livsmiljö.

Vad är det bästa sättet att resa till Merfelder Bruch?

Ta tåget från Storbritannien eller var som helst i Tyskland till Kolon och Nordrhein-Westfalen. Då kan du gå med på en turné eller hyra en bil till Merfelder Bruch.

Frankfurt till Berlin med ett tåg

Leipzig till Berlin med tåg

Hannover till Berlin med ett tåg

Hamburg till Berlin med ett tåg

 

Merfelder Bruch Nature Reserve In Germany

 

10. Bästa djurlivsdestinationer i världen: Wengen blommor av de schweiziska alperna

Alla de underbara platserna på vår 10 världens bästa naturresmål är hem till de sällsynta vilda djuren i Europa. i alla fall, Wengen är hem för en fantastisk vild fauna och är en botanisk himmel. Belägen i de schweiziska alperna, utsikten här är absolut imponerande, med snöiga berg, gröna frodiga dalar, vattenfall, och den mest spektakulära blomningen.

I juli pryder de vilda fjärilarna den sällsynta Lady Slipper Orchid, trumpet gentianer, saxifrages, och andra spektakulära blommor längs Eiger-glaciären. Dessa fantastiska blommor växer i de höga höjderna i de schweiziska Alperna, uppför den underbara Lauterbrunnen-dalen. Så, var beredd att vandra upp till molnen och klarblå himmel för att se dessa underverk i naturen.

Vad är det bästa sättet att komma till Wengen Bernese Oberland?

Ta ett tåg till Lauterbrunnen-dalen, och sedan ett tåg upp till byn Wengen.

Zürich till Wengen med ett tåg

Genève till Wengen med tåg

Bern till Wengen med tåg

Basel till Wengen med tåg

 

Scenic Wildlife Destinations In The World: Wengen Flowers of the Swiss Alps

 

Här på Rädda ett tåg, Vi hjälper dig gärna med att planera en oförglömlig resa till en, eller alla 10 världens bästa naturresmål: över hela Europa eller Kina med tåg.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "De 10 bästa världsdestinationerna i världen" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wildlife-destinations-world%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)