Wacan Maca: 8 menit
(Paling Keri Dianyari On: 28/03/2021)

99% para pencari kewan liar milih lelungan menyang Afrika kanggo plancongan safari epik. Nanging, kita wis milih 10 tujuan satwa paling apik ing donya, saka Eropa menyang China, sing kurang kesah, nanging papan sing paling berkesan lan istimewa.

 

1. Jiuzhaigou ing China

Omah kanggo 40% saka spesies kewan galak, lan fauna ing Tiongkok, Lembah Jiuzhaigou yaiku 4800 dhuwure meter. Lembah Jiuzhaigou iku salah siji saka 10 tujuan satwa paling apik ing donya kanthi malang narik ati lan ekosistem sing sugih.

Ing Lembah Jiuzhaigou, sampeyan bakal duwe kesempatan sing regane kanggo ndeleng Panda Raksasa, panda abang, Sichuan takin, lan kethek irung snub. Iki mung sawetara kewan langka liyane sing manggon ing lembah Jiuzhaigou nganti pirang-pirang atus taun kepungkur. Spesies langka iki urip ing area air terjun, lakes, gunung watu gamping, lan formasi Krast, papan kaendahan sing luar biasa sing bakal ningkatake semangat lan preinan kewan liar menyang level anyar.

Lembah Jiuzhaigou ing China?

Lembah Jiuzhaigou sing ayu ana ing propinsi Sichuan ing China lan bisa diakses saka Beijing utawa Chengdu.

 

Kewan ing wit ing Lembah Jiuzhaigou, China

 

2. Tujuan Margasatwa Paling Apik Ing Dunia: Shennongjia ing Tiongkok

Kanggo ndeleng Monyet irung Sichuan Snub, sampeyan ora prelu lelungan adoh amarga kethèk langka iki urip ing alas ing Tiongkok tengah. sing tengen kang, para Shennongjia Cagar Alam ing provinsi Hubei minangka papan kera nakal, bruwang putih, mendhung, macan tutul umume, lan bear ireng Asia.

Saliyane, Cagar Alam Shennongjia pancen apik banget kanthi pucuking dhuwur lan kali kurang. Wiwit musim salju nganti musim panas, tampilan alam alam bakal owah ing taun, njanjeni pengalaman sing beda-beda saben sampeyan arep dolan. Nanging, wektu sing paling apik kanggo dikunjungi yaiku wulan Mei nganti September, lan sampeyan kudu pesen karcis.

Endi Cagar Alam Shennongjia ing Tiongkok?

Cadangan Shennongjia ana ing pusat China, lan luwih becik nggawe basis satwa ing kutha Muyu.

 

 

3. Tujuan Margasatwa Paling Apik Ing Dunia: Gunung Huangshan Ing China

Inspirasi kanggo para pujangga lan panulis, ora nggumunake yen Gunung Huangshan minangka tujuan satwa sing luar biasa ing donya. Huangshan ditemokake ing zona iklim subtropis ing propinsi Anhui. Mulane, saliyane garuda sing katon, lan kucing liar Asia, tanduran lan kembang ing kene paling apik lan paling istimewa ing kabeh Tiongkok.

Kewan sing langka’ habitat minangka wit pinus kuno lan formasi watu granit, ing ngendi sampeyan bisa munggah ing ndhuwur mega. Sampeyan mung kudu milih salah sawijining 70 pucuk ing wilayah kasebut kanggo narik ati tampilan apik saka cadangan alam. Ngisor baris, kanthi akeh sing bisa dideleng, sampeyan kudu pesenan 2-3 dina kanggo ora iso lali preinan satwa ing Huangshan.

Endi Cagar Alam Gunung Huangshan Ing Tiongkok?

Gunung Huangshan yaiku 3 jam adoh saka Shanghai dening Dhuwur-kacepetan sepur, ing provinsi Anhui.

 

Tujuan Margasatwa Paling Apik Ing Dunia: Gunung Huangshan Ing China

 

4. Tujuan Margasatwa Paling Apik Ing Dunia: Liguria kanggo Lumba-lumba Ing Italia

Liguria lan Cinque Terre misuwur kanthi garis pantai lan kutha sing warna lan apik. Yen sampeyan ora ngerti, Liguria uga dadi tujuan sing apik kanggo nonton iwak paus lan lumba-lumba. Saka Mei nganti September, sampeyan bisa mbukak salah sawijining tur plancongan ing Liguria kanthi tujuan sing apik urip segara ing Italia.

Pesisir lan tebing sing apik ing Cinque Terre kebak teluk sing didhelikake, lan keajaiban ing ngisor segara. dadi, saka prau utawa nyilem ing, lan snorkeling, sampeyan bakal gumun karo satwa laut ing Liguria. Preinan margasatwa ing Liguria pancen salah sawijining cara paling apik kanggo musim panas.

La Spezia menyang Riomaggiore Kanthi Sepur

Florence menyang Riomaggiore Kanthi Sepur

Modena menyang Riomaggiore Kanthi Sepur

Livorno menyang Riomaggiore Kanthi Sepur

 

Lumba-lumba Margasatwa ing Liguria, Italia

 

5. Preinan Margasatwa Ing Pyrenees

Manuk manuk kaya elang Emas sing munggah ndhuwur sirah sampeyan, lan chamois lan ibex ing jalur kasebut, Pyrenees minangka tujuan satwa sing apik banget ing jagad iki. Puncak gunung sing nggumunake, tutup salju, lan alam mekar, taman Pyrenees Prancis minangka salah sawijining tujuan plancongan satwa paling apik ing Eropa.

dadi, saliyane mlaku-mlaku ing Pyrenees sing megah, sampeyan bisa lelungan plancongan bear, utawa tur fotografi manuk mangsa. Sanajan Pyrenees Prancis minangka papan wisata sing populer ing Eropa, wilayah iki jembar manawa sampeyan ora kudu kuwatir para wisatawan liyane sing wedi kewan liar lan ayu.

Apa Cara Paling Apik Kanggo Goleki Pyrenees Prancis?

Njupuk Eurostar saka London, banjur sepur TGV saka Paris utawa Lille menyang Toulouse minangka rute lelungan paling apik menyang Pyrenees.

Lyon to Toulouse Karo Sepur

Paris Toulouse Kanthi Sepur

Apik Toulouse Kanthi Sepur

Bordeaux menyang Toulouse Kanthi Sepur

 

Preinan Margasatwa Ing Pyrenees

 

6. Tujuan Margasatwa Paling Apik Ing Dunia: Camargue ing Prancis

Cagar nasional Camargue ing Prancis digawe ing 1972 lan punika taman nasional sing dilindhungi. isih, laguna lan marshland minangka lahan sing paling dilindhungi ing Eropa, lan ing kene omah kanggo 400 spesies manuk lan flamingo jambon sing luwih gedhe.

Ing kene sampeyan uga duwe kesempatan kanggo mlaku ing kali sing paling gedhe ing Eropa, Delta, lan goleki jaran liar. Menapa malih, ssaka manuk khusus sing bisa dideleng ing kene yaiku Ungu Kuntul Ungu, Terns Cilik, lan Gull sing endhas ireng.

Wektu paling pas kanggo musim panas nalika manuk teka lan jaran abu-abu.

Apa Cara Paling Apik Kanggo Plancongan menyang Camargue?

Sampeyan bisa numpak sepur saka Paris menyang Nimes, Marseille, utawa Arles, banjur bis.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Tujuan Kuda Margasatwa ing Camargue, France

 

7. Fisser Hofe Ing Austria

517 kilometer saka satwa, Fisser Hofe ing sisih kulon Tyrol minangka sawijining rahasia paling apik ing Austria. Ora akeh sing ngerti babagan titik iki, nanging ing kene sampeyan bakal nemokake papan sing apik kanggo fotografi satwa.

Ing musim semi Fisser Hofe mekar banget, lan sampeyan bisa uga cukup Bejo njupuk kupu Apollo sing apik banget. Mbok, sampeyan bakal weruh garuda Ireng ing cakrawala, utawa chamois liar liyane, ibex, lan babi hutan. Nanging, cara paling apik kanggo nemokake kewan langka kasebut yaiku munggah gunung, kanggo 3000 meter, ing salah sawijining jalur ing Fisser Hofe.

Apa Cara Paling Apik Kanggo Entuk Fisser Hofe ing Austria?

Sampeyan bisa lelungan nganggo sepur OBB saka kutha-kutha utama ing Austria nganti kutha Fiss ing Tyrol. Salzburg, Vienna, utawa Sepur Innsbruck menyang Fiss kanthi OBB minangka rute plancongan sepur sing populer.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Kupu-kupu sing Luar Biasa ing Fisser Hofe, Austria

 

8. Tujuan Margasatwa Paling Apik Ing Dunia: Margasatwa Ing Kali Danube

Saka Alas Ireng ing Jerman, ing saindenging Eropa nganti Romania, Kali Danube minangka salah sawijining tujuan satwa sing paling apik ing saindenging jagad. Mulane, minangka sumber banyu lan panganan sing akeh banget, ora nggumunake manawa Kali Danube minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo nemokake spesies sing kaancam bakal punah.

Tuladhane, kingfisher Eropa cilik minangka salah sawijining sing paling megah 400 spesies manuk sing urip ing Kali Danube. Saliyane, in Bukit Zemplen, lan taman nasional Aggtelek, sampeyan bisa nonton 73 spesies mamalia, kaya rubah abang lan coklat.

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

 

Tujuan Margasatwa Paling Apik Ing Dunia: Manuk Mini ing Kali Danube

 

9. Cagar Alam Merfelder Bruch Ing Jerman

Omah saka kewan jaran liar pungkasan ing Eropa lan salah sawijining pemandangan paling apik yaiku ndeleng jaran liar sing mlayu. Mulane, Taman Hohe Mark minangka tujuan favorit kanggo nonton satwa.

Saliyane, ing tengah alas lan lahan ijo, you might be lucky to spot the beautiful Dulmen Pony. Dulmen Pony minangka jinis jaran, manggon ing Merfelder Bruch, ing kutha jaran liar, utawa Rhine-Westphalia. Merfelder Bruch minangka papan perlindungan kanggo kaloro jinis jaran sing urip bebas ing habitat alami.

Apa Cara Paling Apik Kanggo Plancong Menyang Merfelder Bruch?

Mlaku sepur saka Inggris utawa ing endi wae ing Jerman menyang Kolon lan Rhine-Westphalia Utara. Banjur sampeyan bisa melu tur utawa nyewa mobil menyang Merfelder Bruch.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

Cagar Alam Merfelder Bruch Ing Jerman

 

10. Tujuan Margasatwa Paling Apik Ing Dunia: Kembang Wengen Pegunungan Alpen Swiss

Kabeh papan sing apik ing 10 tujuan satwa sing paling apik ing donya minangka kewan galak paling langka ing Eropa. Nanging, Wengen minangka salah sawijining kewan liar sing endah lan swarga botani. dumunung ing Pegunungan Alpen Swiss, tampilan ing kene pancen nggumunake, kanthi gunung salju, lembah subur ijo, air terjun, lan kembang sing paling apik.

In July the wild butterflies adorn the rare Lady Slipper Orchid, wong trompèt, saxifrages, lan kembang-kembang spektakuler liyane ing glasier Eiger. Kembang sing nggumunake iki tuwuh ing sisih ndhuwur Pegunungan Alpen Swiss, munggah lembah Lauterbrunnen sing apik banget. dadi, siyap-siyap munggah ing mega lan langit biru sing cetha bisa ndeleng keajaiban alam kasebut.

Cara Paling Apik Kanggo Menyang Wengen Bernese Oberland?

Take a train to Lauterbrunnen valley, banjur sepur munggah menyang desa Wengen.

Zurich menyang Wengen Kanthi Sepur

Jenewa menyang Wengen Kanthi Sepur

Bern menyang Wengen Karo Sepur

Basel to Wengen Karo Sepur

 

Tujuan Margasatwa Scenic Ing Dunia: Kembang Wengen Pegunungan Alpen Swiss

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang perjalanan sing ora iso dilalekake, utawa kabeh 10 tujuan satwa paling apik ing donya: liwat Eropa utawa China nganggo sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Tujuan Margasatwa Paling Enak ing Dunia" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wildlife-destinations-world%2F%3Flang%3Djw- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)