Wacan Maca: 4 menit
(Paling Keri Dianyari On: 16/07/2021)

Boten wonten raos luwih saka Mudhun asleep ing Sepur obah alon-alon lan tangi esuk sabanjuré ing panggonan, mere menit saka lereng. ing Eropah, kita dadi pilihan nalika golek Resort Ski sing paling apik sing dikunjungi nganggo kereta api. Iku ora mung laku sewengi sing opsi apik kanggo skiers, Nanging. Ana Uploaded resort sampeyan bisa tekan saka dening travel awan sepur laku sing, lawang-kanggo-lawang, bab minangka cepet kloter.

 

Mangkene pilihan sawetara Resor Ski Paling apik sing dikunjungi nganggo sepur:

ski resort kanggo ngunjungi dening Sepur 1 – WENGEN, Swiss

Swiss Ski Resorts Kanggo Dolan By Train

 

Ing dasar striking ing Jungfrau sawetara gunung Wengen, desa alpine nggantheng ing Bernese Oberland. Langkah menyang apa ngrasa kaya kepungkur nalika tetep ing desa. Iki panggonan kang sampurna kanggo nggawa bocah karo aran-loropaken kulawarga lan kurang-tombol Nightlife. Ora menyang ski? Ora masalah! aktivitas Non-ski kalebu "pesawat-ningali" dening helikopter, Heli-skiing, uga 20km saka mangsa lumampah tilase, wolung rinks curling, lan miles of Toboggan nganggo.

telung resorts, Grindelwald, Wengen, lan Murren, sing dijamin dening Jungfrau regional angkat pass. Mangsa salju ngalamun ngalamun!

Miturut Sepur: Nalika sampeyan bisa lelungan kanthi Sepur ski saka London St. Pancras kanthi Eurostar menyang Wengen ana sawetara owah-owahan. Yen sampeyan lagi lelungan karo kulawarga, disaranake njupuk pesawat kanggo Bern utawa Zurich. saka ing kono, njupuk sambungan Sepur langsung liwat Bern kanggo Interlaken Ost lan terus kanggo Lauterbrunnen. The last bit of the journey is reachable mung sepur saka Lauterbrunnen lan njupuk mung 15 menit.

ski resort kanggo ngunjungi dening Sepur 2 – bakal, Austria

Kadospundi kita sebutno ski tanpa kalebu Austria? ing wilayah SkiWelt, ing tartamtu, iku narik ati! Desa Soll pamer 284km ski nganggo burik karo 77 huts Alpine deso lan miturut bar. Seneng ngombe karo views liwat gunung Wilder Kaiser sawise ski wengi. Ya, maca sing tengen. Seneng nganggo floodlit Toboggan paling dawa ing Eropah ing Hexenritt lan Mond banget!

lelampahan

Mangkat London St Pancras ing 15:04 Eurostar kanggo Brussels, Tumeko 18:05; njupuk 18:25 ICE saka Brussels kanggo Cologne, Tumeko 20:15; banjur njupuk 21:21 NightJet sleeper Sepur kanggo Worgl, Tumeko 08:36; saka ing kono iku bab 20 menit bis utawa taksi.

Total wektu lelampahan: 16 jam 22 menit.

Graz to Trains Worgl

Salzburg kanggo Worgl Trains

Wina kanggo Worgl Trains

Cologne to Trains Worgl

 

idea Sepur pungkasan kita – Sauze d'Oulx, Italia

Italia Ski Resorts Kanggo Dolan By Train

 

Yen sampeyan ngalami ing ski, banjur Resor Ski Terbaik sing dikunjungi nganggo kereta bakal Sauze d'Oulx area. Nalika salju tumiba kothak wêdakakêna antarane wit nemen teka menyang dhewe. Ing atmosfer ing désa iki fun lan sambutan lan Pesona lurung cobbled lawas tenan nambah tutul ayu kanggo ngulandara.

Carane wonten

mangkat London St Pancras ing 9:24 am Eurostar nganti Paris Nord, ganti stasiun nganggo taksi, lan njupuk 2:41 pm TGV saka Paris-Lyon kanggo Oulx, tekan ing 7:23 pm. Saka ing kono iku 15 menit bis utawa taksi.

murup Journey

Ndeleng saka hamparan-akèhé saka Lac du Bourget, siji saka Prancis kang paling gedhé lakes.

Milan kanggo Oulx Trains

Turin kanggo Oulx Trains

Genoa to Oulx Trains

Parma kanggo Oulx Trains

 

 

Apa kowe wis dikempalken tas? Good! amarga sing sisih paling angel ing lelampahan diurutake metu. Booking Sepur Panjenengan bakal njupuk menit mere, tanpa Fees admin! Apa kesenengan sing! Dolan maring Save A Train saiki lan pesenan preinan sak umur.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fski-resorts-visit-train%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)