Wacan Maca: 5 menit
(Paling Keri Dianyari On: 09/04/2021)

Eropa minangka bawana utama sing isih urip, bisa dipanggoni, lan kutha-kutha modern sing nyenengake. Ana akeh keajaiban arsitektur, musium, lan restoran ing saben negara Eropa sing sampeyan pikirake. Pemandangan ing wayah wengi lan panganan ing saindenging bawana ora ana gandhengane liyane. Margasatwa lan atraksi alam ing bawana pancen apik banget lan gampang diakses. Lan amarga faktor EU lan jaringan dalan bermutu ing saindenging bawana, gampang kanggo penunjuk dalan bisa nggoleki kabeh bawana kanthi mung sapisan. Kanggo ngrasakake impen Eropa, sampeyan bisa nggunakake mobil sewaan utawa transportasi umum.

 

Apa Sampeyan Perlu IDP (Lisensi Drive Internasional) Kanggo nyopir ing Eropa?

Inggih, sawetara negara kayata Italia mbutuhake driver asing duwe lisensi driver internasional minangka bukti keahlian nyopir. Entuk nggawa lisensi sanajan ing negara sing ora nuntut amarga sampeyan mbutuhake kanggo nggawe manawa agensi penyewa mobil lokal lan polisi lalu lintas manawa sampeyan minangka sopir sing sopan. uga, sadurunge lelungan, mriksa karo CDC kanggo mesthekake yen tujuan sing dibahas ing kene ora kena pengaruh parah saka pandemi kasebut. Karo ing atine, iki dhaptar 5 negara sing kudu dikunjungi ing Eropa.

 

1. Santorini, Yunani

Wong-wong sing wis nate menyang Santorini percaya manawa kutha kasebut minangka papan sing paling romantis ing Eropa, nanging ing saindenging jagad. Cocog banget kanggo panganten anyar sing tujuan bulan madu. Sampeyan bakal kesengsem karo pemandangan kaldera lan srengenge sing apik banget. Sampeyan bisa mlaku-mlaku, tindak plancongan prahu, utawa nduwe awan santai ing pantai vulkanik ireng ing kutha kasebut. Yen sampeyan seneng botol, sampeyan bakal seneng sampling lokal anggur sadawane Mediterania. Santorini yaiku aldadi omah kanggo sawetara hotel paling mewah ing Yunani.

 

gendheng biru ing Santorini, Yunani

2. Pengalaman Impen Eropa: Lake Como, Italia

Lake Como misuwur amarga macem-macem villa lan desa sing apik, panganan enak (iku sampeyan, Pizza Italia?), lan wilayah fotografi sing apik tenan, kabeh gegandhengan karo layanan feri saben dina. Yen sampeyan duwe wektu lan dolar ekstra, sampeyan bisa nyewa boat motor lan numpak kutha cilik Bellagio. Kanthi cara liyane, sampeyan uga bisa mlaku-mlaku utawa gunakake a sepedha nganggo tenaga gas lan nikmati pemandangan sing apik dhewe. Iklim ing kene apik tenan sepanjang taun lan amarga budaya santai ing wilayah kasebut (turis ora akeh), sampeyan entuk kesempatan sing sampurna kanggo istirahat saka gaweyan lan gulungan urip normal sampeyan. Lake Como uga duwe rasa romantis kanggo bulan madu.

Florence Kanggo Como Kanthi Sepur

Milan Kanggo Como Kanthi Sepur

Turin Kanggo Como Kanthi Sepur

Genoa Kanggo Como Kanthi Sepur

Impen Eropa: Lake Como, Italia

 

3. Reykjavik, Iceland

Ibukutha Islandia, Reykjavik, kalebu kutha Eropa paling apik kanggo para plancong, amarga akeh sebab. Yen sampeyan kesengsem karo sejarah, sampeyan bakal seneng Reykjavik amarga museum sing apik lan sugeh ing antarane Museum Maritim Viking, Museum Einar Jonsson, lan Museum Seni. Ibukutha uga diubengi karo macem-macem atraksi sing apik tenan, nggawe port entri paling apik kanggo pengunjung internasional. Sampeyan bakal bisa ndeleng lan ngrasakake keajaiban geologis kalebu poin lahar, air terjun, lan Laguna Biru. Watu, glaciers, pasisir wedhi, lan gunung geni uga nemtokake lingkungan Reykjavik.

Kanggo permata panganan, sampeyan bakal seneng ngrasakake macem-macem panganan tradisional Islandia ing panggonan kaya Sushi Samba lan Baejarins Beztu Pylsur. Yen sampeyan seneng satwa laut, sampeyan bisa nonton iwak paus ing pelabuhan lawas Reykjavik, omah kanggo liwat 20 spesies paus sing beda. Sampeyan uga bisa ndeleng lumba-lumba, puffin, lan porpoise, ing antarane satwa laut liyane.

 

 

4. Ngalami Impen Eropa: Prague, Czech Republic

Akeh turis seneng Prague amarga acara sing apik tenan, wiwit arak-arakan preinan nganti arakan saben taun saben taun. Sawetara acara sing nyenengake sing kudu sampeyan nikmati nalika ing Prague kalebu Bohemian Carnevale nalika sampeyan tekan kutha ing Februari, utawa ing Festival Bir Ceko nalika ngunjungi wulan Mei. Kehidupan wengi ing kene uga dadi sebab utama masarakat ngunjungi, karo klub Jazz lan liya-liyane music live dominasi adegan hiburan. Festival Musik Internasional Praha Spring tahunan minangka salah sawijining acara hiburan utama ing Prague. Sampeyan bisa pesta ing wayah wengi amarga keamanan sing rame ing kutha. Yen sampeyan seneng seni lan sejarah, tur menyang Museum Manya utawa Museum Kafka bakal nggawe trik kanggo sampeyan.

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

Kreteg lan manuk ing Prague

 

5. Pengalaman Impen Eropa: Paris, France

Ton tengara misuwur, kesempatan blanja tanpa wates, macem-macem panganan sing enak, Sajarah sugih, lan koleksi seni, uga taman lan kebon kelas internasional ndadekake Paris ora katon rame. Sawetara landmark sing kudu sampeyan lakoni paling ora sepisan ing urip sampeyan kalebu Menara Eiffel, Basilika Jantung Suci, Arc De Triomphe, Museum Louvre, lan The Palais Garnier. Yen sampeyan seneng blanja, sampeyan bakal seneng nggosok pundhak fashionista Paris ing Rue Du Commerce, Boulevard Saint Germain, lan kemewahan liyane lurung-lurung shopping. Lan yen sampeyan seneng seni, ana macem-macem koleksi seni ing sekitar Paris sing diconto, kalebu Musee dOrsay, Musee National Picasso, lan Musee du Quai Branly.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Impen Eropa: Menara Eiffel ing Paris

 

kesimpulan

Eropa ora nate kekurangan kutha "dhaptar ember" lan kutha wisata. Kabeh gumantung karo anggaran sampeyan, wektu, lan tujuane dolan. Dhaptar iki mung bakal mbukak gerbang supaya sampeyan bisa njelajah papan sing paling apik ing bawana.

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu rencana lelungan menyang 5 Negara sing Ngalamun Ing Eropa. Perjalanan sepur ing saindenging Eropa pancen cocog kanggo lelungan kanthi sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "Dream Eropa: 5 Negara sing Kudu Dikunjungi ing Eropa ”menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexperiencing-european-dream-must-visit-countries%2F%3Flang%3Djw- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)