Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 16/07/2021)

Aya henteu rarasaan hadé ti ragrag saré dina karéta pindah gently tur bangun isuk hareup dina tujuan anjeun, mere menit ti lamping. di Éropa, kami merusak pilihan nalika milari Resort Ski Best pikeun didatangan ku karéta. Éta sanés waé journeys sapeuting anu pilihan alus keur skiers, kumaha oge. Aya hiji Asép Sunandar Sunarya ti resorts bisa ngahontal ti ku perjalanan daytime rail jeung journeys yén, Panto-to-panto, anu ngeunaan sakumaha gancang sakumaha ngapung.

 

Ieu mangrupikeun sababaraha pilihan Resort Ski Best anu didatangan ku karéta:

resorts ski nganjang ku karéta 1 – WENGEN, Swiss

Swiss ski Resorts Pikeun Tingali Ku Train

 

Nu aya dina dasar keuna ka Jungfrau rentang gunung téh Wengen, hiji desa alpine anca dina Bernese Oberland. Lengkah kana naon karasaeun kawas kaliwat mun tinggal di kampung. Ieu teh tempat sampurna mawa kids jeung anak friendly-kulawarga ngarasa jeung low-key nightlife. Teu kana ski? Henteu masalah! kagiatan non-ski kaasup "hiber-manéh" ku helikopter, heli-ski, kitu ogé 20km usum leumpang trails, dalapan rinks curling, sarta mil ti toboggan ngalir.

tilu resorts, Grindelwald, Wengen, sarta Murren, nu ditutupan ku Jungfrau régional angkat pass. Mangsa usum salju ngalamun ngalamun!

ku karéta: Bari bisa ngarambat ku karéta ski ti London St. Pancras kalayan Eurostar ka Wengen aya sababaraha parobihan. Lamun nuju iinditan jeung kulawarga anjeun, kami nganjurkeun lalaki hiber ka Bern atanapi Zurich. ti dinya, nyandak sambungan karéta langsung via Bern mun Interlaken Ost jeung saterusna nepi ka Lauterbrunnen. The last bit of the journey is reachable ngan ku rail ti Lauterbrunnen jeung nyokot ngan 15 menit.

resorts ski nganjang ku karéta 2 – bade, Austria

Kumaha bisa urang nyebut ski tanpa kaasup Austria? The wewengkon SkiWelt, khususna, nyaeta breathtaking! Désa Soll boasts 284km of ski ngalir dotted kalawan 77 pondok alpine rustic na apres bar. Mikaresep hiji inuman jeung pintonan leuwih rentang gunung Wilder Kaiser sanggeus ski wengi. nuhun, maca katuhu nu. Ngarasakeun sababaraha ngalir floodlit toboggan pangpanjangna di Eropa di Hexenritt na Mond teuing!

perjalanan

Indit London St Pancras dina 15:04 Eurostar ka Brussel, anjog 18:05; nyokot 18:25 ICE ti Brussel mun Cologne, anjog 20:15; lajeng nyandak kana 21:21 NightJet sleeper karéta keur Worgl, anjog 08:36; ti dinya éta ngeunaan 20 menit ku beus atawa taksi.

Total waktu lalampahan: 16 jam 22 menit.

Graz kana Kareta Worgl

Salzburg mun Worgl Kareta

Wina ka Worgl Kareta

Cologne kana Kareta Worgl

 

gagasan karéta panungtungan kami – Sauze d'Oulx, Itali

Italia ski Resorts Pikeun Tingali Ku Train

 

Mun anjeun ngalaman di ski, saterusna nu Resort ski Best didatangan ku karéta bakal Sauze d'Oulx Daérah. Nalika salju ragrag huma bubuk antara tangkal estu datangna kana sorangan. Suasana di kampung nyaeta senang jeung welcoming jeung jampe tina jalan cobbled heubeul bener nambahan touch geulis mun petualangan di.

Kumaha carana meunang aya

mangkat London St Pancras dina 9:24 am Eurostar ka Paris Nord, ganti stasiun ku taksi, sareng nyandak 2:41 pm TGV ti Paris-Lyon mun Oulx, dugi ka 7:23 pm. Ti dinya éta 15 menit ku beus atawa taksi.

sorot lalampahan

Pintonan nu expanse vast Lac du Bourget, salah sahiji Perancis panggedéna situ.

Milan ka Oulx Kareta

Bekasi mun Oulx Kareta

Genoa mun Oulx Kareta

Parma mun Oulx Kareta

 

 

Gaduh anjeun geus dipak kantong anjeun? alus! sabab éta bagian hardest perjalanan dumasar kaluar. Booking karéta Anjeun bakal butuh menit mere, tanpa waragad admin! Naon pelesir a! nganjang Save A Train ayeuna sareng buku liburan saumur hirup.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fski-resorts-visit-train%2F%3Flang%3Dsu - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)