Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 18/11/2022)

99% av dyrelivssøkere velger å reise til Afrika for en episk safari-tur. derimot, vi har valgt 10 beste naturdestinasjoner i verden, fra Europa til Kina, de mindre reiste, men mest minneverdige og spesielle steder.

 

1. Jiuzhaigou I Kina

Hjem til 40% av ville dyrearter, og fauna i Kina, Jiuzhaigou-dalen er 4800 meter i høyden. Jiuzhaigou-dalen er en av de 10 verdens beste naturmål med en fantastisk landskap og rikt økosystem.

I Jiuzhaigou-dalen, vil du ha en uvurderlig sjanse til å se kjempepandaen, rød panda, Sichuan takin, og den nebbede apen. Dette er bare noen få av de andre sjeldne dyrene som bor i Jiuzhaigou-dalen i århundrer. Disse truede artene lever i et område med fossefall, innsjøer, kalksteinsfjell, og Krast-formasjoner, et sted med bemerkelsesverdig skjønnhet som vil løfte humøret og dyrelivet til et helt nytt nivå.

Hvor er Jiuzhaigou-dalen i Kina?

Den vakre Jiuzhaigou-dalen ligger i Sichuan-provinsen i Kina og er tilgjengelig fra Beijing eller Chengdu.

 

Animal on a tree in Jiuzhaigou Valley, China

 

2. De beste naturdestinasjonene i verden: Shennongjia I Kina

For å se Sichuan Snub-nosed Monkey trenger du ikke å reise langt fordi denne sjeldne apen bor i skogene i det sentrale Kina. det er riktig, Shennongjia Natur reservat i Hubei-provinsen er hjemmet til den slemme apen, hvit bjørn, overskyet, vanlige leoparder, og asiatisk svartbjørn.

I tillegg, Shennongjia naturreservat er enestående vakker med høye topper og lave elver. Fra vinter til sommer, utsikten over vill natur endres gjennom året, lovende en annen opplevelse når du bestemmer deg for å besøke. derimot, den beste tiden å besøke er mai til september, og du bør bestille billettene.

Hvor er Shennongjia naturreservat i Kina?

Shennongjia-reservatet ligger i sentrum av Kina, og det er best å lage din viltbase i Muyu by.

 

 

3. De beste naturdestinasjonene i verden: Mount Huangshan i Kina

En inspirasjon til diktere og forfattere, Det er ikke overraskende at Mount Huangshan er et fantastisk dyrelivsmål i verden. Huangshan er funnet i en subtropisk klimasone i Anhui-provinsen. Derfor, i tillegg til den flekkete ørnen, og asiatisk villkatt, plantene og blomstene her er de vakreste og mest spesielle i hele Kina.

De sjeldne ville dyrene’ habitat er gamle furutrær og granittformasjoner, hvor du kunne sveve over skyene. Alt du trenger å gjøre er å velge en av 70 topper i området for fantastisk naturskjønn utsikt av naturreservatet. Bunnlinjen, med så mye å se, du bør bestille 2-3 dager for en uforglemmelig naturferie i Huangshan.

Hvor er Mount Huangshan naturreservat i Kina?

Mount Huangshan er 3 timer unna Shanghai med høyhastighetstog, i Anhui-provinsen.

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mount Huangshan In China

 

4. De beste naturdestinasjonene i verden: Liguria for delfiner i Italia

Liguria og Fem land er kjent for sin fargerike og naturskjønne kystlinje og byer. I tilfelle du ikke visste det, Liguria er også et fantastisk reisemål for hval- og delfinsafari. Fra mai til september, du kan dra på en av de mange båtturene i Liguria på jakt etter det fascinerende marint liv i Italia.

De pittoreske kystene og klippene på Cinque Terre er fulle av skjulte viker, og under-the-sea underverk. Så, fra båten eller dykker inn, og snorkling, du vil bli overrasket over det marine dyrelivet i Liguria. En naturferie i Liguria er utvilsomt en av de beste måtene å tilbringe sommeren.

La Spezia til Riomaggiore med tog

Firenze til Riomaggiore med tog

Modena til Riomaggiore med tog

Livorno til Riomaggiore med tog

 

Wildlife Dolphin in Liguria In Italy

 

5. Dyreliv i Pyreneene

Rovfugler som kongeørnen som svever over hodet på deg, og pusseskinn og steinbukk i stiene, Pyreneene er et annet nydelig dyrelivsdestinasjon i verden. Forbløffende fjelltopper, snødekte hatter, og blomstrende natur, den franske Pyreneene-parken er en av de beste naturferiedestinasjonene i Europa.

Så, i tillegg til fotturer i de fantastiske Pyreneene, du kan dra på en bjørnesporingsreise, eller fotograferings tur for byttefugler. Selv om de franske Pyreneene er et populært feriemål i Europa, området er stort, og du bør ikke bekymre deg for at de andre reisende skal skremme bort ville og vakre dyr.

Hva er den beste måten å komme seg til de franske Pyreneene?

Tar Eurostar fra London, og så er TGV-toget fra Paris eller Lille til Toulouse den beste reiseruten til Pyreneene.

Lyon til Toulouse med tog

Paris til Toulouse med tog

Hyggelig å Toulouse med tog

Bordeaux til Toulouse med tog

 

Wildlife Holiday In The Pyrenees

 

6. De beste naturdestinasjonene i verden: Camargue I Frankrike

Camargue nasjonalreservat i Frankrike ble opprettet i 1972 og er en vernet nasjonalpark. Fortsatt, laguner og myrland er de mest beskyttede landene i Europa, og her er hjemmet til 400 fuglearter og større rosa flamingo.

Her vil du også ha en sjanse til å gå langs den største elven i Europa, Delta, og se etter ville hestene. Dessuten, some av de spesielle fuglene du kan se her er Purple Herons, Små terns, og den svarte hodemåken.

Den beste tiden å gå er om sommeren når fuglene ankommer og grå hester.

Hva er den beste måten å reise til Camargue på?

Du kan ta tog fra Paris til Nimes, Marseille, eller Arles, og deretter bussen.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Wildlife Horse Destination In The Camargue, France

 

7. Fisser Hofe I Østerrike

517 kilometer med dyreliv, Fisser Hofe i Vest-Tyrol er en av Østerrikes best velholdte hemmeligheter. Ikke mange vet om dette stedet, men her finner du vakre steder for fotografering av dyreliv.

Om våren er Fisser Hofe i full blomst, og du kan være heldig nok til å fange den utsøkte Apollo-sommerfuglen. Kanskje, du vil se en svart ørn i horisonten, eller den andre ville gemen, steinbukk, og villsvin. derimot, den beste måten å se de sjeldne dyrene på er å gå opp i fjellet, til 3000 meter, i en av de mange stiene i Fisser Hofe.

Hva er den beste måten å komme seg til Fisser Hofe i Østerrike?

Du kan reise med OBB-tog fra store byer i Østerrike til Fiss by i Tirol. Salzburg, Wien, eller Innsbruck til Fiss med OBB-tog er populære togruter.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

Amazing Butterfly in Fisser Hofe, Austria

 

8. De beste naturdestinasjonene i verden: Dyreliv i Donau-elven

Fra Schwarzwald i Tyskland, over hele Europa til Romania, Donau-elven er en av de beste naturdestinasjonene i verden. Derfor, som en flott kilde til vann og mat, Det er ikke overraskende at Donau-elven er et av de beste stedene å oppdage truede arter.

For eksempel, den lille europeiske isfiskeren er en av de fantastiske 400 fuglearter som lever i Donau. I tillegg, Jegn Zemplen Hills, og Aggtelek nasjonalpark, du kunne se 73 pattedyrarter, som rødrev og brun hare.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mini Birds on The Danube River

 

9. Merfelder Bruch naturreservat i Tyskland

Hjemmet til den siste flokken med ville hester i Europa, og en av de vakreste severdighetene noensinne er synet av løpende ville hester. Derfor, Hohe Mark-parken er et yndet reisemål for dyreliv.

I tillegg, midt i skogene og de grønne landene, du kan være heldig å få øye på den vakre Dulmen-ponnien. The Dulmen Pony er en hesterase, bosatt i Merfelder Bruch, i byen med de ville hestene, eller Rhein-Westfalen. Merfelder Bruch er et fristed for begge hesteraser som lever fritt i sitt naturlige habitat.

Hva er den beste måten å reise til Merfelder Bruch?

Tar toget fra Storbritannia eller hvor som helst i Tyskland til Kolon og Nordrhein-Westfalen. Deretter kan du bli med på en tur eller leie en bil til Merfelder Bruch.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Merfelder Bruch Nature Reserve In Germany

 

10. De beste naturdestinasjonene i verden: Wengenblomster av de sveitsiske Alpene

Alle de fantastiske stedene på vår 10 de beste naturdestinasjonene i verden er hjemmet til de sjeldneste ville dyrene i Europa. derimot, Wengen er hjem til fantastisk vill fauna og er botanisk himmel. Plassert i de sveitsiske Alpene, utsikten her er absolutt imponerende, med snødekte fjell, grønne frodige daler, fossefall, og den mest spektakulære blomsten.

I juli pryder de ville sommerfuglene den sjeldne Lady Slipper Orchid, trompet gentianer, saxifrages, og andre spektakulære blomster langs Eigerbreen. Disse fantastiske blomstene vokser i de høye høydene til de sveitsiske Alpene, opp den nydelige Lauterbrunnen-dalen. Så, være forberedt på å vandre opp til skyene og klarblå himmel for å se disse underverkene i naturen.

Hva er den beste måten å komme seg til Wengen Bernese Oberland?

Ta et tog til Lauterbrunnen-dalen, og deretter et tog opp til landsbyen Wengen.

Zürich til Wengen med tog

Genève til Wengen med tog

Bern til Wengen med tog

Basel til Wengen med tog

 

Scenic Wildlife Destinations In The World: Wengen Flowers of the Swiss Alps

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en uforglemmelig tur til en, eller alt av 10 beste naturdestinasjoner i verden: over hele Europa eller Kina med tog.

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt "10 beste naturdestinasjoner i verden" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wildlife-destinations-world%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)