Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 27/08/2021)

Italia, en av Europas mest populære feriedestinasjoner, har alt. En rik kulturhistorie, luksuriøse hoteller, verdensberømte mat, arkitektur, områder av naturlig skjønnhet ... og så er det handle! Reiser til Italia med tog er en fantastisk opplevelse. Du kommer til å nyte all den vakkert landskap langs veien i stedet for halvs i et plan. Når du når din valgte byen, Det finnes utal pittoreske stedene å bli. For å gjøre turen mer praktisk, Vi har rundet opp noen høyt rangerte hoteller - hver av dem et steinkast fra togstasjon. Dette er de beste hotellene i nærheten togstasjoner i Italia.

 

 beste hotellene i nærheten av togstasjoner i Italia

 

Våre første Beste hotell i nærheten togstasjoner i Italia er – Firenze Santa Maria Novella i Firenze

 beste hotellene i nærheten av togstasjoner i Italia

 

Grand Hotel Minerva ligger bare 300 meter fra Santa Maria Novella jernbanestasjon i Firenze. Dette historiske hotellet dateres tilbake til 19th Århundre og har en taket terrasse med utsikt over det historiske sentrum av Italia renessansebyen, Firenze.

Dette hotellet er det perfekte valget for reisende interessert i kunst, kultur, og mat. Det er noen få minutter fra alle de store nettstedene. Du kan se Santa Maria Novella rett utenfor inngangsdøren, og i løpet av bare én kilometer, du kan også besøke katedralen i Firenze, Piazza della Signoria, Old Bridge, og Pitti Slott.

Leter du etter litt shopping eller en matbit? Ta en spasertur til San Lorenzo-markedet eller Sant'Ambrogio-markedet og sørg for å besøke Buca Maria eller Gelateria la Carraia for et måltid.

Rimini til Firenze Togene

Roma til Firenze Togene

Verona til Firenze Togene

Venezia til Firenze Togene

 

Milan Porta Garibaldi jernbanestasjonen i Milano

 beste hotellene i nærheten av togstasjoner i Italia

 

Fashion er navnet på spillet i Milano - så hvor bedre å bo enn trendy Tocq Hotel? Hotellet ligger sentralt i Milano, så den berømte Via Montenapoleone, Sforzesco slott, og La Scala er alle innenfor en 2 km radius, gjøre severdighetene godt for fotgjengere. Duomo i Milano ligger også i nærheten, litt over 2 km unna.

Vil du ønsker å dra ut for å nyte det spennende uteliv av den berømte gaten Corso Como, ligger akkurat 100 meter unna. Selvfølgelig, Corso Como er også travle dag - sammen med hippe barer og nattklubber, denne vibey gågate har også høy motebutikker og gourmetrestauranter. Ikke ferdig å handle? Vi vil ikke klandre deg! Gi Via Vincenzo Capelli gaten og bydelen Brera et besøk.

Genoa til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Bologna til Milan Togene

Verona til Milano Togene

 

Beste hotell i nærheten togstasjoner i Italia – Napoli – Sentralstasjonen

 beste hotellene i nærheten av togstasjoner i Italia

 

Vårt siste beste hotell nær togstasjoner i Italia er UNA Hotel Napoli, en autentisk gjenopprettet historisk bygning som ligger på motsatt side av sentralstasjonen i Napoli. Nyt en drink i hotellets bar terrasse, som har en visning av Vesuvius vulkan. Hvis du bestemmer deg for å få en litt nærmere denne visningen, du kan ta en kort togtur å se Pompei og Vesuv.

Det er så utrolig mange historiske steder i nærheten, så gjør Napoli et lengre opphold hvis du kan. Du vil kunne gå til katedralen av Napoli, Santa Chiara, San Gregorio Armeno, San Lorenzo Maggiore, Nasjonalt arkeologisk museum, samt Duomo gate i det historiske sentrum. Du kan selv gå under byen i Napoli Sotterranea.

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Bari til Napoli Togene

Roma til Napoli Togene

 

Jernbanestasjonen Roma Termini i Roma

the Colosseum in rome

 

Den sjarmerende NH Collection Roma Palazzo Cinquecento er en 5-stjerners skjønnhet som ligger nær Roma sentralstasjon og har utsikt over hagen og de gamle ruinene til Mura Serviane.. Hvis du føler for å utforske den evige byen til fots, du er på hell. Du kan dra til så mange attraksjoner nærmere enn 2 km unna: Colosseum, Spansketrappen, Trevifontenen, nasjonalt museum av Roma, Teatro dell'Opera di Roma, Santa Maria Maggiore, Kirken Santa Susanna, og Spansketrappen.

Hvis du ikke er for sliten etter alt det sightseeing, hoppe på en buss til hovedstaden berømte Via del Corso som har handle dagen og restauranter, barer og klubber om natten. Vi er sikker på at du vil elske ditt opphold på noen av de beste hotellene nær togstasjoner i Italia.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Har du besøkt noen før? Gi oss beskjed ved å tweete oss på @SaveATrain! Noen spørsmål? Kontakt ossSaveATrain.com og hvis du noen gang trenger å finne de beste hotellene i nærheten togstasjoner, Klikk her.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hotels-near-train-stations-in-italy%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)