Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 27/08/2021)

Italia, una dintre cele mai populare din Europa destinatii de vacanta, are totul. O istorie culturală bogată, hoteluri luxoase, Bucătăria celebră în întreaga lume, arhitectură, site-uri de o frumusețe naturală ... și apoi există cumpărături! Călătorie în Italia cu trenul este un experiență uluitoare. Ai să se bucure de toate peisaj frumos de-a lungul drum în loc să moțăi într-un plan. După ce ajunge la orașul ales, există nenumărate locuri pitorești a sta. Pentru a face călătoria mai convenabil, ne-am rotunjit unele hoteluri foarte apreciate - fiecare dintre ele arunca o simplă băț de gară. Acestea sunt cele mai bune hoteluri in apropiere de stațiile de tren din Italia.

 

 cele mai bune hoteluri lângă gările din Italia

 

Primele noastre cele mai bune hoteluri in apropiere de stațiile de tren din Italia sunt – Firenze Santa Maria Novella Gara din Florența

 cele mai bune hoteluri lângă gările din Italia

 

Grand Hotel Minerva este la doar 300 de metri de Santa Maria Novella din Florența. Acest hotel istoric, care datează din 19al Century și are un pe acoperiș terasa cu vedere la centrul istoric al oraș Italia Renaissance, Florenţa.

Acest hotel este alegerea perfectă pentru călătorii interesați de artă, cultură, și alimente. Este câteva minute de la toate site-urile majore. Puteti vedea Santa Maria Novella chiar în fața ușii de la intrare, și în termen de la doar un kilometru, De asemenea, puteți vizita Catedrala din Florența, Piazza della Signoria, Podul Vechi, și Pitti Palat.

În căutarea unor cumpărături sau o mușcătură de a mânca? Faceți o plimbare spre piața San Lorenzo sau piața Sant’Ambrogio și asigurați-vă că vizitați Buca Maria sau Gelateria la Carraia pentru o masă.

Rimini Trenurile Florența

Roma Trenurile Florența

Verona Trenurile Florența

Veneția Trenurile Florența

 

Gara Milano Porta Garibaldi din Milano

 cele mai bune hoteluri lângă gările din Italia

 

Moda este numele jocului din Milano - astfel încât în ​​cazul în care mai bine să rămână decât la modă Tocq Hotel este? Acest hotel este situat în centrul orașului Milano, astfel încât faimosul Via Montenapoleone, Castelul Sforzesco, și Scala Teatrul La sunt toate pe o rază de 2 km, ceea ce face obiectivele turistice ușor de walkable. Domul din Milano este de asemenea în apropiere, doar puțin peste 2 km distanță.

Veți dori să capul afară să se bucure de viața de noapte interesantă de celebrul Corso Como pe strada, situat la doar 100 metri distanță. Desigur, Corso Como este, de asemenea, plin de viață de zi - împreună cu bare de sold și cluburi de noapte, această stradă pietonală vibey are, de asemenea, magazine de moda de mare și restaurante gourmet. Nu face cumpărături? Noi nu te condamn! Dă strada Via Vincenzo Capelli și districtul Brera o vizită.

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Verona Trenuri Milano

 

Cele mai bune hoteluri lângă gările din Italia – Napoli – Gara Centrală

 cele mai bune hoteluri lângă gările din Italia

 

Ultimul nostru cel mai bun hotel în apropierea gărilor din Italia este Hotelul UNA Napoli, o clădire istorică restaurată autentic situat vizavi de gara centrală din Napoli. Bucurați-vă de o băutură la barul hotelului terasa, care are vedere la vulcanul Vezuviu. Dacă vă decideți să obțineți un pic mai aproape de acest punct de vedere, puteți lua o trenul scurt pentru a vedea Pompei și Muntele Vezuviu.

Sunt atât de multe locuri istorice incredibile din apropiere, astfel încât să Napoli o ședere mai lungă dacă puteți. Veți putea mergi la Catedrală din Napoli, Santa Chiara, San Gregorio Armeno, San Lorenzo Maggiore, Muzeul National de Arheologie, precum și strada Duomo, în centrul istoric al orașului. Puteți merge chiar și în oraș la Napoli Sotterranea.

Milano Trenurile Napoli

Florența Trenurile Napoli

Bari Trenurile Napoli

Roma Trenurile Napoli

 

Gara Roma Termini din Roma

the Colosseum in rome

 

Fermecătorul NH Collection Roma Palazzo Cinquecento este o frumusețe de 5 stele, situată aproape de gara principală din Roma și are vedere la grădini și la ruinele antice ale Murei Serviane.. Dacă vă simțiți ca a explora orașul etern pe jos, ai noroc. Puteți cap la așa multe atracții mai aproape de 2 km distanță: Colosseum, pași spanioli, fantana Trevi, muzeu național de la Roma, Teatro dell'Opera di Roma, Santa Maria Maggiore, Biserica Santa Susanna, și Treptele Spaniole.

Daca nu esti prea obosit după atâta vizitarea obiectivelor turistice, hop pe un autobuz pentru capitala faimoasa Via del Corso, care oferă cumpărături de zi și restaurante, baruri și cluburi noaptea. Suntem siguri că veți iubi șederea la oricare dintre cele mai bune hoteluri in apropiere de gările din Italia.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pisa către trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

Ai vizitat înainte de orice? Anunțați-ne prin Twitter la @SaveATrain! Alte intrebari? Contacteaza-ne la SaveATrain.com și, dacă aveți nevoie pentru a găsi cele mai bune hoteluri in apropiere de stațiile de tren, Click aici.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hotels-near-train-stations-in-italy%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)