Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 07/08/2021)

Există multe repere minunate și frumoase în Europa. În spatele fiecărui colț, există un monument sau o grădină de vizitat. Una dintre cele mai interesante și remarcabile atracții este o fântână magnifică, și am ales-o manual 10 dintre cele mai frumoase fântâni din Europa.

Muzical, extravagant, Fântânile Europei sunt spectaculoase. De la Paris la Budapesta, în centrul orașului sau pe o insulă, aceste 10 fantani uimitoare merită în totalitate o vizită.

 

1. Fântâna Trevi din Roma

Cea mai mare și cea mai faimoasă fântână din Roma este fântâna Trevi. Această fantană magnifică se varsă 2,824,800 picioare cubice de apă în fiecare zi. De asemenea, în epoca romană era o sursă centrală de apă. Prin urmare, veți vedea că fântâna Trevi de la intersecția a trei drumuri „Tre Vie” fântâna celor trei drumuri.

În caz că nu știați, fântâna Trevi este una dintre cele șapte minuni ale Europei. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că cea mai frumoasă fântână din Europa a prezentat multe filme, ca Vacanta Romana.

Unde este Fântâna Trevi din Roma?

Fântâna uluitoare din Trevi este la doar 10 minute de mers pe jos de Treptele Spaniole. De asemenea, puteți lua tramvaiul până la gara Barberini.

Prețurile trenurilor Milano - Roma

Prețurile trenurilor de la Florența la Roma

Prețurile trenurilor Pisa - Roma

Preturi tren Napoli - Roma

 

Trevi Fountain is one of the Most Beautiful Fountains In Rome and Italy

2. Fântâna Trocadero

Cea mai remarcabilă caracteristică a fântânii Trocadero este fântâna Varșoviei din centru. Are formă de bazin, cu 12 fântâni care o înconjoară. Prin urmare, scena Turnului Eiffel și a fântânii este absolut epică.

The frumoase grădini iar fântânile au făcut inițial parte din Palatul Trocadero, au fost creați în 1878 cu expunerea universală. Cu vedere la râul Sena, în fundal Palais du Chaillot, iar în partea din față a Turnului Eiffel, fântâna Trocadero este un loc perfect de picnic în Paris, și Europa.

Cum să ajungi la Trocadero?

Puteți ajunge la Grădinile Trocadero și fântână cu metroul, la gara Trocadero.

Prețurile trenurilor de la Amsterdam la Paris

Prețurile trenurilor Londra - Paris

Prețuri trenuri Rotterdam - Paris

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Paris

 

3. Fântâna Latona din Versailles

Sunt 55 fântâni din grădinile din Versailles, dar cea mai frumoasă și remarcabilă este fântâna Latona. Fântâna La Latona a fost inspirată din Metamorfozele lui Ovidiu, Latona, mama lui Appollo și Diana, descrisă împreună cu copiii ei în această fântână glorioasă.

Cu fața spre Canalul Mare, puteți observa și admira cu ușurință viziunea regelui Ludovic al XIV-lea de oriunde din Versailles. În timpul sezonului de vârf vă puteți bucura de spectacolul muzical de fântână care are loc 3 ori pe săptămână.

Cum se ajunge la Latona?

Palatul Versailles este situat în orașul Versailles, doar 45 minute cu trenul de la Paris. Puteți lua trenul până la stația Versailles Chateau Rive Gauche. Apoi, este doar o scurtă plimbare de la gară la palat și grădini.

Prețuri trenuri La Rochelle - Nantes

Prețurile trenurilor din Toulouse în La Rochelle

Prețuri trenuri Bordeaux - La Rochelle

Prețuri trenuri Paris - La Rochelle

 

The Latona Fountain In Versailles

 

4. Fântâna Efteling

Cel mai impresionant spectacol de fântâni muzicale din Europa este spectacolul de fântâni muzicale din parcul tematic Efteling. Veți fi uimiți de 12 minute arată lumina și apa, unde broaștele transformă apa într-un frumos spectacol de balet.

Sistemul de fântâni Aqunura a fost construit pentru Efteling 60 aniversare. A concluziona, spectacolul muzical este un final minunat pentru o excursie de familie la minunat Parcul tematic Efteling.

Cum se ajunge la Fântâna Efteling?

Acest parc uimitor este la doar o oră distanță de Amsterdam, deci este perfect pentru o familie distractivă excursie de o zi din Amsterdam.

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Londra la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Berlin la Amsterdam

Prețuri trenuri Paris - Amsterdam

 

 

5. 1o Cele mai frumoase fântâni din Europa: Fântâna Trafalgar

Sirenele și Tritonurile sunt statuile centrale din fântâna Trafalgar Square. in orice caz, spre deosebire de celelalte fântâni, nu există nicio legendă în spatele alegerii acestor creaturi marine. Cea mai frumoasă fântână din Londra a fost construită inițial în 1841 pentru a minimiza spațiul pentru manifestanți.

Veți găsi fântâna Trafalgar Square chiar în fața National Gallery din Londra. în plus, ar trebui să știți că aici vin londonezii pentru distracție de Crăciun. Asa de, veți avea un alt motiv excelent pentru a vizita una dintre cele mai frumoase fântâni din Europa.

Cum se ajunge la Fântâna Trafalgar din Londra?

Puteți ajunge la stația de metrou Charing Cross din orice punct din Londra.

Prețurile trenurilor Amsterdam-Londra

Prețurile trenurilor de la Paris la Londra

Prețurile trenurilor de la Berlin la Londra

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Londra

 

Trafalgar Fountain London UK

 

6. Fântâna Swarovski din Innsbruck

Regiunea Tirol este una dintre cele mai frumoase regiuni din Austria, precum și acasă la sediul Swarovski. Fântâna Swarovski este situată în Lumile de cristal Swarovski, un complex de distracție și mâncare. A fost de fapt conceput pentru producătorul de sticlă de cristal, Swarovski.

Fântâna are forma unui cap de bărbat. Este una dintre cele mai neobișnuite fântâni din Europa, și merită cu siguranță o vizită atunci când faceți drumeții în Austria.

Cum se ajunge la Fântâna Swarovski În Innsbruck?

Poti călătorie cu trenul de la Innsbruck la Swarovski în mai puțin de o oră.

Prețuri trenuri München - Innsbruck

Prețuri trenuri Salzburg - Innsbruck

Prețurile trenurilor din Oberstdorf în Innsbruck

Prețurile trenurilor de la Graz la Innsbruck

 

Swarovski Fountain In Innsbruck is the one of the Most Unique and Beautiful Fountains in Europe

 

7. Jet Deau La Geneva

Jet de apă, un jet de apă în engleză, este cea mai înaltă fântână din Europa și poate ajunge 400 metri. Inițial, fântâna a fost construită pentru a controla excesul de presiune al unei centrale hidraulice la La Coulouvreniere, dar în curând a devenit un simbol al puterii.

Prin urmare, este destul de greu să ratezi Jet Deau când vizitezi Geneva. De fapt, ai putea să-ți găsești drumul spre Lacul Geneva, dacă pur și simplu urmați jetul de apă.

Prețuri trenuri Lyon - Geneva

Prețuri trenuri Zurich - Geneva

Prețurile trenurilor de la Paris la Geneva

Prețuri trenuri Berna - Geneva

 

Jet Deau In Geneva is The Most Special Fountain In Switzerland

 

8. Fântâna Stravinsky, Paris

Fântâna Stravinsky din centrul Pompidou este un omagiu muzical adus compozitorului rus, Igor Stravinski. Buze colorate strălucitoare, un clovn, și alte sculpturi revoltătoare fac din această fântână excentrică una dintre cele mai neobișnuite fântâni din Europa. Designul a fost creat de sculptorul Jean Tinguely și pictorul Niki de Saint Phalle. Ambii artiști au stiluri foarte diferite: un industrial dadaist pe de o parte, și luminos pe de altă parte. Asa de, împreună, munca lor celebrează cea mai bună muzică clasică modernă din secolul al XX-lea.

Fara indoiala, fântâna Stravinsky vă va capta atenția atunci când o veți admira de aproape. Este de fapt ca și cum ai asista la un spectacol de circ la intrarea în renumitul centru Pompidou.

Cum ajung la Fântâna Stravinsky?

Fontaine Stravinsky se află la intrarea în centrul Pompidou. Puteți lua metroul până la stația Hotel de Ville.

Prețurile trenurilor de la Paris la Marsilia

Prețuri trenuri Marsilia-Paris

Prețuri trenuri Marsilia - Clermont Ferrand

 

9. Fântâna muzicală Insula Margareta din Budapesta

Cea mai mare fântână din Ungaria afișează un spectacol muzical și laser minunat în fiecare oră. Mai până în octombrie, este cel mai bun moment pentru a vizita Insula Margareta din Budapesta. Vă puteți bucura de un picnic în timp ce urmăriți spectacolul spectaculos de apă și lumini.

O altă caracteristică care face ca fântâna Krizikova să fie una dintre 10 cele mai frumoase fântâni din Europa, este că există un plan de spectacol muzical pentru copii și adulți.

Cum ajung la Fântâna Insulei Margareta?

Puteți ajunge la fântâna Insulei Margareta din centrul orașului Budapesta cu tramvaiul.

Prețuri trenuri Viena - Budapesta

Prețuri trenuri Praga - Budapesta

Prețuri trenuri München - Budapesta

Prețuri trenuri Graz - Budapesta

 

The Margaret Island Musical Fountain In Budapest is Most Beautiful Fountains and Musical in Europe

 

10. Fântâna Krizik din Praga

Fântâna dansatoare, Fântâna Krizik, este situat lângă centrul de expoziții din Praga. Începând de la 8 pm până la miezul nopții, te vei putea bucura de cele mai bune lumini și de cea mai bună muzică. Sunt 4 arată când fiecare este complet diferit de celălalt în muzică și lumini.

Fântâna muzicală Krizik a fost construită în 1891 pentru centrul expozițional. De atunci a distrat mulțimea. O seară cu spectacol va fi un final grozav pentru o zi fabuloasă la Praga.

Cum ajung la Krizik?

Puteți ajunge cu ușurință la fântâna Krizik cu tramvaiul până la stația Vystaviste.

Prețuri trenuri Nürnberg - Praga

Prețuri trenuri München - Praga

Prețurile trenurilor de la Berlin la Praga

Prețurile trenurilor Viena - Praga

 

Krizik Fountain In Prague

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți cele mai ieftine bilete de tren către oricare dintre fântânile frumoase din Europa.

 

 

Doriți să încorporați postarea de pe blogul nostru „Cele mai frumoase 10 fântâni din Europa”Pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-fountains-europe/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)